2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6931586 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

çok ucuz kutluyoruz saha içini biraz para harcamakdan çekinmemeli başkan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya sen yapamıyorsan verirsin bi firmaya onlar yapar senin yerine. Para da emin ol hiç bişi değildir bi kaç kanala satsan kutlamaları zaten o kutlamaların parasını çıkarırsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı abdusta

Acil şifalar,zor olacak , inşallah işinden de olmaz
iyi bir protezle daha kaliteli bir yaşam geçiririr

saygılar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beni kovmadılar ben bıraktım diye basın açıklama yapmasına izin veriyorlar, şaka gibi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ya sen yapamıyorsan verirsin bi firmaya onlar yapar senin yerine. Para da emin ol hiç bişi değildir bi kaç kanala satsan kutlamaları zaten o kutlamaların parasını çıkarırsın.

alacağın faturayıda gider gösterirsin sonuçta şirketsin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı abdusta

Biz Aboubakarı bu kadar çok maliyetle istiyormuyuz?

yoksa doğru seçim Dembabamı?

Anladığım Şenol hoca bir seçim yapsaydı Dembabayı tercih eder,
Eger Lig daha önemli yemişim CL diyorsak bende Dembaba derim

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Beni kovmadılar ben bıraktım diye basın açıklama yapmasına izin veriyorlar, şaka gibi..

beni kovamazsınız ben istifa ederim bacaksız ego işte, en tehlikeli insan profili ar damarı çatlamış eşşeklik et sonra da pişman değilim de. buna esas cezayı mahkemeler verecek ki görecek ebesinin törekesini...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yayın hakkı bein sports'un, kime neyi satıyorsun?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu adam kendini vazgeçilmez sanıyo sanırım , Barcaya gıttıgınden beri baya kalktı. Kımsın ulan sen  :biggrinking:

Çevrimdışı tuncaboylu

saygılar
Demba Ba'da görüşmeler nasıl gidiyor @abdusta?

Çevrimdışı kibarkartal

Tekne kazası geçiren Beşiktaşlı kardeşimiz Sametin bu sabah bir ayağı diz altından kesilmiş.
Allah acil şifalar ve kuvvet versin zor günler geçiriyor. Eşi taraftar destek olsun diye rica etmiş.
BEŞİKTAŞ lı kardeşime Allah bundan sonraki yaşantısında yardım etsin dilerim.Çok acı birşey kulübün maddi ve manevi nefesini hissettirmesini isterim doğrusu

Çevrimdışı panic13

Aslında para harcamaya falan da gerek yok, abartmadan 2-3 şarkıcı, futbolcuların adam gibi sahneye daveti ve takımın topluca turu. Yoksa bizdeki görsel şov tabii ki kimsede yok. Denizden çıkıyoruz daha ne olsun :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya Tuncaboylu ayrı bi kutlama yaparsın satarsın. Onunda yayın hakkı Bein'e mi ait? Bazen gerçekten senin zekanı olduğundan yüksek olduğunu düşünüyorum ama böyle çıkışlar yapınca hayal kırıklığına uğruyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Egos

5 tane oyuncunun üzerine kamera yerleştirirsin, dvd-bluray satarsın mağazalarda. bu sene ramazan nedeniyle aceleye getirildi, fakat geçen seneki de iyi değildi. ben bu konuda yönetime 20 senelik kredi verdim, iki tanesini harcadılar. golf arabasıyla kupa gezdirmenin mantığı ne ki?

kazalar her yerde yaşanabilir, ama donanmanın da biraz kontrollü hale getirilmesi gerek. kontrolsüzlük dışında kutlamaları kısa süreye sıkıştırmanın neticelerinden biri bu kaza. umarım samet yalnız bırakılmaz.

Çevrimdışı abdusta

Bu adam kendini vazgeçilmez sanıyo sanırım , Barcaya gıttıgınden beri baya kalktı. Kımsın ulan sen  :biggrinking:
Şöhretin altında ezilmesinden çok,şöhret basamaklarından düşmeye başladı
Formsuzlulugu ve oynama becerisini kaybettiği için Barcelonadan yollayacaklar
kafa gitmiş,Egosu altında ezildi
VAH!! VAH!!
hadi güle güle,işimiz yok seninle,Quarizma bile senin egon yanında MELEK..MELEK..

saygılar

Çevrimdışı kibarkartal

Ben Seba döneminde şampiyonluklar kazanırken öyle eğlenceler yapılsınki eskinin padişah düğünleri gibi olsun isterdim.Ama bu olmazdı hemde hiç olmazdı.Rahmetli Seba kutlama olmasın diye son maçı İstanbul dan dışarıda oynayalım diye dua ederdi belkide.Fakat yıllar sonra düşünüyorumda üstüste beş şampiyonluk olunca destan yazacağız Beşiktaş düğünü olacak ne bileyim hiç görülmemiş başarıya hiç yapılmamış kutlamalar gibi hedefler olsa daha iyi gibi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rıdvan Dilmen hala gazeteciye laf atıyor. Bu adamlar 3-4 sene sonra Türk futbolunu yönetecek..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya Tuncaboylu ayrı bi kutlama yaparsın satarsın. Onunda yayın hakkı Bein'e mi ait? Bazen gerçekten senin zekanı olduğundan yüksek olduğunu düşünüyorum ama böyle çıkışlar yapınca hayal kırıklığına uğruyorum.
Bu son kutlamadan bahsediyoruz diye söyledim, maç sonrası kutlama yapacaksan yayın hakkını satamazsın.

Bizim kutlamaların esasını motor turu oluşturuyor, saha içinde ne yaparsan yap hep onun gölgesinde kalmaya mahkum. Her zaman motor turu daha çok ilgi çekecek, çünkü klişe değil ve dünyada eşi  benzeri yok.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Yaralanan Besiktasli kardesimize gecmis olsun, cok uzuldum. Umarim kulup ilgilenir yaralanan taraftarlarla.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rıdvan Dilmen hala gazeteciye laf atıyor. Bu adamlar 3-4 sene sonra Türk futbolunu yönetecek..
O tip adamlar ülkeyi yönetiyorlar, sen Türk futbolundan bahsediyorsun.

Çevrimiçi Necmi

adam pinti kutlamalar esnasında onunla Çebiyi bir yere hapsetmek lazım.

Çevrimiçi Necmi

Şöhretin altında ezilmesinden çok,şöhret basamaklarından düşmeye başladı
Formsuzlulugu ve oynama becerisini kaybettiği için Barcelonadan yollayacaklar
kafa gitmiş,Egosu altında ezildi
VAH!! VAH!!
hadi güle güle,işimiz yok seninle,Quarizma bile senin egon yanında MELEK..MELEK..

saygılar
bu konuda sana katılacağımı sanmazdım :D
bunun yanında quaresmanın egosu bebeğin mızmızlanması gibi kalır :D

Çevrimiçi Necmi

Ben Seba döneminde şampiyonluklar kazanırken öyle eğlenceler yapılsınki eskinin padişah düğünleri gibi olsun isterdim.Ama bu olmazdı hemde hiç olmazdı.Rahmetli Seba kutlama olmasın diye son maçı İstanbul dan dışarıda oynayalım diye dua ederdi belkide.Fakat yıllar sonra düşünüyorumda üstüste beş şampiyonluk olunca destan yazacağız Beşiktaş düğünü olacak ne bileyim hiç görülmemiş başarıya hiç yapılmamış kutlamalar gibi hedefler olsa daha iyi gibi
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

saygılar

Bence FFP'den kurtulana kadar tek hedef lig sampiyonlugu olmali, 4-5 sene ustuste CL'ye katilalim. CL'de gruplardan cikmak yeterlidir bence. Ben yakin zamanda avrupa basarisi beklemiyorum.

Fikret Orman, Besiktas'a bir sistem kurmaya calisiyor. Ondan sonra gelecek yonetimler de bu sistemin bir parcasi olarak devam edecek. Gercek profesyonel kurum olma yolunda cok iyi ilerliyoruz. (Nazar degmesin)

Bizim ligi domine edip, sarisin kardesleri susuz birakmamiz gerek.

Eger temelimiz saglam olursa basari zaten ilerde gelecektir.

Çevrimiçi Necmi

5 tane oyuncunun üzerine kamera yerleştirirsin, dvd-bluray satarsın mağazalarda. bu sene ramazan nedeniyle aceleye getirildi, fakat geçen seneki de iyi değildi. ben bu konuda yönetime 20 senelik kredi verdim, iki tanesini harcadılar. golf arabasıyla kupa gezdirmenin mantığı ne ki?

kazalar her yerde yaşanabilir, ama donanmanın da biraz kontrollü hale getirilmesi gerek. kontrolsüzlük dışında kutlamaları kısa süreye sıkıştırmanın neticelerinden biri bu kaza. umarım samet yalnız bırakılmaz.
ne yapalım araya karakol gemilerimi yerleştirelim :alala:

Etiketler: