2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6934831 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Demir

Konuyu dagitmasak. A. Mitrovic diyolla

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Necmi

Bende benzer seyleri söylüyorum
Talisca ve Aboubakar antreman sonrası Q7 nin  :loveya: @Necmi gözetiminde çalışıyorlar

saygılar
  :alala: Abounun gol vuruşları o yüzdenmi bu kadar kötüydü @abdusta
kariyerinin devamı açısından acilen quaresma ile çalışmaları kesmesi lazım demekki :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Konuyu dagitmasak. A. Mitrovic diyolla

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

basının yeni yalanı da o sanırım dünde fenere yazıyorlardı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Bu rakamlara ulaşmak hayal değil. Önemli olan oyun yapısı. Bu sezon sadece Quaresma'ya dayalı bir sistemle oynadık. Ver Quaresmaya kessin ortayı şansa bir vurabilirse gol olsun sistemiydi bu. Adam sezon boyunca 350-400 tane orta yaptı şaka gibi. Pivot forvetimiz bile yokken. :) Çünkü kanatlardan içeri katedebilecek biri yoktu bu sene belki ikinci yarı Babel yaptı bu işi biraz.

Orta alanında Oğuzhan ve Tolgay gibi adamlar varken yani araya top atacak adamların varken bu sistem zorladı bizi bu sene ama bunda ileride onayan oyuncularımızın yapısı sebep oldu. Yarım sezon tek kanat ile oynadık.

Şimdi bu sene Lens - Babel kanatları yaparsak hem araya verilecek toplarda bu iki adam içeri girecek, bu iki adam topu alıp katedecek, bu iki adam ataklarda tersten gelen toplarda arka direğe girecek, bu iki adam daha çok isabetli şut çekecek, bu iki adam topu ayağında eveleyip gevelemeyecek, bu iki adam hızlı oynayacak, bu iki adam çizgiye hapsolmayacak evet içeriye daha az orta gelecek ama bu iki adam daha çok pozisyona girecek bu çok net. Önünde oynayan Talisca ve Cenk bile yerden araya atılan toplarda defans arkasına sarkabilecek yapıda oyuncular. Pivot adamlar değil bunlar.

Orta işini Gökhan - Caner - Adriano halleder zaten ki Caner Quaresma'yı aratmaz zaten bu konuda.

O sebeple bu sene oyun yapısını mutlaka değiştirmemiz gerek. Ama mutlaka! Lens veya benzeri bir kanat bu sebeple bana göre elzem. Özellikle Pivot bir forvetin olmadığı sürece.
Bu kadar basit

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Şu adamın hala milli takım kampından kovulmamış olması ülke futbolunun özetidir.. O Almanya milli takımı yerine bizi seçen çocukların ruh halini düşünmek bile istemiyorum..

Kovuldu ....  :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

Tekne kazası geçiren Beşiktaşlı kardeşimiz Sametin bu sabah bir ayağı diz altından kesilmiş.
Allah acil şifalar ve kuvvet versin zor günler geçiriyor. Eşi taraftar destek olsun diye rica etmiş.

Çevrimiçi Necmi

konu bilal meşe değilki milli takım kaptanının yaptıkları dostum bu kişi acilen aforoz edilmeli milli takımdan yaptıkları volkan demirelden daha iğrenç bence
Milli takımdan gönderilmiş zaten

Çevrimiçi levitate

Kovuldu ....  :claps: :claps: :claps:
Yapılması gereken bu değil mi zaten abi? Araya birilerini sokar geri döner zaten
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

Şu adamın hala milli takım kampından kovulmamış olması ülke futbolunun özetidir.. O Almanya milli takımı yerine bizi seçen çocukların ruh halini düşünmek bile istemiyorum..
kovuldu.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yapılması gereken bu değil mi zaten abi? Araya birilerini sokar geri döner zaten

Yapılması gereken bu adamı kadroya dahi hiç çağırmamak.
Dünyada milli takımına bu kadar prim veren başka saf bir federasyon yoktur kesinlikle.
Bu prim konusundan bu yana bunlar çok azıttı. Serhat abinin dediği gibi "Alman kökenli olsam kesinlikle Mesutun yapıtıgı yapar Almanları seçerdim"  Bu kadar rezil bir yapı yok artık eskisi gibi maçları izleyende yok bunların. 

Çevrimdışı atakan eraslan

Tekne kazası geçiren Beşiktaşlı kardeşimiz Sametin bu sabah bir ayağı diz altından kesilmiş.
Allah acil şifalar ve kuvvet versin zor günler geçiriyor. Eşi taraftar destek olsun diye rica etmiş.

Allah şifa versin.. Çok acı bir şey, kutlamaya çıkıyorsun başına bu iş geliyor..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çok acı bir durum  :by2:
Allah şifa versin basta klup olmak üzere herkes üzerine düşeni yapacaktır .

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Dün de Van Persie'yi 30 milyon euro'ya Çin'e satacaklarını anlatan deli saçması habere inanıyorlardı.

30 Milyon Euro'ya çine satılacakmıymış  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Yok artık sabah sabah kahkaha attım.Üstüne Yarmelenko Messi falan da gelsin  :lol:

Çevrimdışı tangaz

Milli takımdan gönderilmiş zaten

isabet olmuş bir daha da alınmamalı bu ve benzeri figürler yeşil sahalardan uzaklaştırılmalılar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

allah güç kuvvet versin hangi maça gitmek istese ben sırtımda taşırım güzel kardeşimizi...

Şenol Hoca hakkında çıkarılan söylentilerin nedeni de bir bir gün yüzüne çıkıyor. Fatih Terim ile bazı futbolcular ile kamplaşma had safhada ve Milli Takım'ı uygun bir isme emanet etmek istiyorlar . Şenol Güneş'i Milli Takım için uygun isim olarak ön görmüş müptezeller. Bir algı operasyonuna giriştiler. Beşiktaş'ta hep istemediği şeyler oluyormuş ama önemli değil Milli Takım'da yetkiler elinde olacak . Beşiktaş hak ettiği parayı vermeyecekmiş ama önemli değil Milli Takım'da Fatih Terim maaşı verecekler. Şenol Güneş'i Milli Takım'ın başına getir , bir taşla iki kuş vur. Beşiktaş'ta belirsizlik oluştur ; Milli Takım'ı uygun isme devret.

Bunların başı da Mehmet Demirkol.Hocayı acayip överek algıyı başlattı zaten.

Bu gerçek mi ya hani durumu ciddi değildi abartılan kadar değildi.Çok geçmiş olsun .

Çevrimdışı İhsan

Allahtan acil şifalar dilerim
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bu gerçek mi ya hani durumu ciddi değildi abartılan kadar değildi.Çok geçmiş olsun .
bir ayağından ameliyat olmuşdu diğeri için heyet bekleniyordu o zaman tahmin etmiştim
bildiğim kadarıyla organ kesim doktor kararıyla olmuyor kesilip kesilmeyeceği tam nerden kesileceği
bu konu ile ilgili heyet kararı oluyor. kolay kolayda kesme kararı vermiyorlar.
Allah yardımcısı olsun çok zor bir durum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada adamakıllı şampiyonluk kutlaması görmek isteyen Real Madrid'in son yaptığına baksın. Bizim yönetim umarım önümüzdeki sene biraz feyz alır, herşeyi taraftara yıkmaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kötü bir durum ne desek boş geçmiş olsun desek geçmeyecek, şifa bulsun desek bulamayacak. Bu durumla yaşamayı umarım kısa sürede kabullenmeyi başarır. Kulübünde umarım bu durumdan bilgisi olurda gereken desteği verir.

bir ayağından ameliyat olmuşdu diğeri için heyet bekleniyordu o zaman tahmin etmiştim
bildiğim kadarıyla organ kesim doktor kararıyla olmuyor kesilip kesilmeyeceği tam nerden kesileceği
bu konu ile ilgili heyet kararı oluyor. kolay kolayda kesme kararı vermiyorlar.
Allah yardımcısı olsun çok zor bir durum.
Allah yardımcısı olsun olayın yaşandığı gün eşi abartıldığı kadar bir şey yok durumu iyi dediğinde derin bir nefes almıştım ama şimdi bunu duymak oldukça üzdü.Sadece taraftarlar değil yönetiminde futbolcularında gidip birşeyler yapması lazım.

Çevrimiçi Necmi

Bu arada adamakıllı şampiyonluk kutlaması görmek isteyen Real Madrid'in son yaptığına baksın. Bizim yönetim umarım önümüzdeki sene biraz feyz alır, herşeyi taraftara yıkmaz.
o paranın yaptığı Serhat parası olan herkes yapar bizim yaptığımızı yapabilsinler
sen onlara imrenirsin onlar sana ama sen ona ulaşabilirsinde onlar buna ulaşamaz.
işin görsel boyutundasınız ama burda bir gelenek başladı yıllar geçtikçe bunun değeri daha çok ortaya çıkacak.
böyle bir kutlamayı festival havasına çevirirsin. O tip kutlamalar ilgi çekmiyor ama bunu bütün dünya yazıyor.
stad içini biraz daha özen gösterip ve mutlaka geceye denk getirilerek yapılması gerekiyor Yeni başladık
bir kaç sene sonra iyice oturur :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o paranın yaptığı Serhat parası olan herkes yapar bizim yaptığımızı yapabilsinler
sen onlara imrenirsin onlar sana ama sen ona ulaşabilirsinde onlar buna ulaşamaz.
işin görsel boyutundasınız ama burda bir gelenek başladı yıllar geçtikçe bunun değeri daha çok ortaya çıkacak.
böyle bir kutlamayı festival havasına çevirirsin. O tip kutlamalar ilgi çekmiyor ama bunu bütün dünya yazıyor.
stad içini biraz daha özen gösterip ve mutlaka geceye denk getirilerek yapılması gerekiyor Yeni başladık
bir kaç sene sonra iyice oturur :D
Ben de taraftarın dışında da bişiler yapsınlar onu geçtim sıçmasınlar diyorum. Sahada yapılacak şeylerden bahsediyorum, futbolcular bile sahadaki kutlamadan hiç bişi anlamadık diyorlar..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: