2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932429 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Babel konusunda babalar gibi yanıldım. Bize uymayacağını ve fazla iş yapamayacağını düşünmüştüm fakat adam hem savunma yaptı hem hücuma katkı verdi hem de gol attı. Terbiyesiz bir oyuncu değil, takıma moral veriyor, Olcayın bir benzeri, son zamanlarda yaptığımız en iyi transfer. Keşke Babelden 1 adet daha bulabilsek. Dikkat ediyorum Hollandalı futbolcularda istisnalar hariç iş ahlakı 10 numara. Kimse Van persie demesin van persi olayı at sahip olayı.Eminim Beşiktaşın futbolcusu olsaydı bu sene Wagner Lovedan en az 5 gol daha fazla atarak gol kralıydı.

babel düşüşe geçen kariyerini toparlamak isteyen ve mevcut yeteneklerinin kıymetini anlayıp ellerinin arasından kayıp giderken bırakmamak isteyen bir olgunluğa ulaşmış umarım töre de aynı mantaliteye ulaşmıştır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

lens 10 babel 10 talisca 20 demba 25 = 65 gol
cenk 10 ozzi 10 tolgay 5 = 25 gol
diğerleri 10 gol

genel toplam = 100 gol

Bu rakamlara ulaşmak hayal değil. Önemli olan oyun yapısı. Bu sezon sadece Quaresma'ya dayalı bir sistemle oynadık. Ver Quaresmaya kessin ortayı şansa bir vurabilirse gol olsun sistemiydi bu. Adam sezon boyunca 350-400 tane orta yaptı şaka gibi. Pivot forvetimiz bile yokken. :) Çünkü kanatlardan içeri katedebilecek biri yoktu bu sene belki ikinci yarı Babel yaptı bu işi biraz.

Orta alanında Oğuzhan ve Tolgay gibi adamlar varken yani araya top atacak adamların varken bu sistem zorladı bizi bu sene ama bunda ileride onayan oyuncularımızın yapısı sebep oldu. Yarım sezon tek kanat ile oynadık.

Şimdi bu sene Lens - Babel kanatları yaparsak hem araya verilecek toplarda bu iki adam içeri girecek, bu iki adam topu alıp katedecek, bu iki adam ataklarda tersten gelen toplarda arka direğe girecek, bu iki adam daha çok isabetli şut çekecek, bu iki adam topu ayağında eveleyip gevelemeyecek, bu iki adam hızlı oynayacak, bu iki adam çizgiye hapsolmayacak evet içeriye daha az orta gelecek ama bu iki adam daha çok pozisyona girecek bu çok net. Önünde oynayan Talisca ve Cenk bile yerden araya atılan toplarda defans arkasına sarkabilecek yapıda oyuncular. Pivot adamlar değil bunlar.

Orta işini Gökhan - Caner - Adriano halleder zaten ki Caner Quaresma'yı aratmaz zaten bu konuda.

O sebeple bu sene oyun yapısını mutlaka değiştirmemiz gerek. Ama mutlaka! Lens veya benzeri bir kanat bu sebeple bana göre elzem. Özellikle Pivot bir forvetin olmadığı sürece.
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 13:19:57 Savaş ]

Çevrimdışı kyiv

babel düşüşe geçen kariyerini toparlamak isteyen ve mevcut yeteneklerinin kıymetini anlayıp ellerinin arasından kayıp giderken bırakmamak isteyen bir olgunluğa ulaşmış umarım töre de aynı mantaliteye ulaşmıştır...

Gökhan Töreden umutluyum. İlk geldiğinde muhtemelen Beşiktaş'ı ve takımı küçük görmüş olabilir ama bıraktığı Beşiktaş ile döneceği Beşiktaş aynı değil ya akıllanmış olacak daha çok para kazanmaya devam edecek ya da kenarda köşede kalıp sürünmeye başlayacak. İşin özeti Beşiktaşın Gökhan Töre'ye ihtiyacından çok Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a ihtiyacı var.

Çevrimdışı tangaz

lens yerden penaltı noktası ile altıpas arası arka direğe doğru uzayabilen çok güzel top kesiyor kaleci çıksa ön direk koşusu yapan santrafor avlar arka direğe düşenlerde ise babel büyük silaha dönüşür, bu toplarla babel kariyer rekorunu parça pinçik edebilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Savaş

lens yerden penaltı noktası ile altıpas arası arka direğe doğru uzayabilen çok güzel top kesiyor kaleci çıksa ön direk koşusu yapan santrafor avlar arka direğe düşenlerde ise babel büyük silaha dönüşür, bu toplarla babel kariyer rekorunu parça pinçik edebilir.

Adam forveti olmayan fenerde tüm sezon tüm maçlar da 43 maç 5 gol 21 asist ile oynadı bu sene. 43 maç 26 gole katkı. Güzel bir istatistik bu. Hele ki fener gibi kabız bir futbol oynayan bir takımda bence şahane bir istatistik.

Ben bu adamın kim ne derse desin biz çok fazla yarar sağlayacağını düşünüyorum. Aynı şekilde Babel için de görüşlerim aynıydı Lens için de öyle. Umarım gelir. Ben neler yapacağını görmek istiyorum bu adamın.

Çevrimdışı panic13

Selam,

Burada !talip olunan! ve !bize gelmek için kulis yapan! adamları okumak bana şu sahneyi çağrıştırıyor;

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı cagdas44

Gökhan Töreden umutluyum. İlk geldiğinde muhtemelen Beşiktaş'ı ve takımı küçük görmüş olabilir ama bıraktığı Beşiktaş ile döneceği Beşiktaş aynı değil ya akıllanmış olacak daha çok para kazanmaya devam edecek ya da kenarda köşede kalıp sürünmeye başlayacak. İşin özeti Beşiktaşın Gökhan Töre'ye ihtiyacından çok Gökhan Töre'nin Beşiktaş'a ihtiyacı var.

Ek olarak kafasındaki Bilic'i de yenmiş durumda. EPL hayali rakipleri konusunda artık daha bilgili ben daha iyiyim demekle takıma giremeyeceğini teknik direktörün vaatten daha fazlası olması gerektiğini gördü.

Töreden büyük beklentilerim yok ama kanatta rekabetçi bir ortam oluşturacak kadar var olacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bahsettiğimiz mağdur gazetecesi has Beşiktaşlıdır..

saygılar
Pek sevmem ben kendisini, Toraman'ın kankasıydı ve ondan bilgi alıp servis ederdi. Hala durur Toraman neden oynamıyor diye Samet Aybaba eleştirileri.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 13:48:38 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Pek sevmem ben kendisini, Toraman'ın kankasıydı ve ondan bilgi alıp servis ederdi. Hala durur Toraman neden oynamıyor diye Samet Aybaba eleştirileri.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

konu bilal meşe değilki milli takım kaptanının yaptıkları dostum bu kişi acilen aforoz edilmeli milli takımdan yaptıkları volkan demirelden daha iğrenç bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

konu bilal meşe değilki milli takım kaptanının yaptıkları dostum bu kişi acilen aforoz edilmeli milli takımdan yaptıkları volkan demirelden daha iğrenç bence
Aynen öyle, affı yok defolsun.

Çevrimdışı tangaz

ben barca başkanı olsam kadrodışı bırakırım çok katıyım bu hususlarda

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu adamın hala milli takım kampından kovulmamış olması ülke futbolunun özetidir.. O Almanya milli takımı yerine bizi seçen çocukların ruh halini düşünmek bile istemiyorum..
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yalnız o hareketi asıl Fatih Terim ve Yıldırım Demirören'e yapıyor. Zayıf gördüğü için Bilal Meşe üzerinden mesajı veriyor ' Ben bu takımda Fatih Terim'i görmek istemiyorum' diye. Volkan Demirel gibi olmasını beklemeyin bence. 

Çevrimdışı tangaz

amatör sporlar ok ama profesyonel branşlarda milli takımlarda prim ve ödül sistemi kaldırılmalıdır.

Çevrimdışı mylife1903

amatör sporlar ok ama profesyonel branşlarda milli takımlarda prim ve ödül sistemi kaldırılmalıdır.
Ne varsa amatorde var abi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tonla para kazanıyor i.... halen yok prim yok ödül sonra yok milli dava kanımızın son damlası. Siyasetçisinden futbolcusuna kadar bokun içindeyiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kyiv

Kabul edelim milli takımlarda her zaman Galatasaray'ın bizden çok daha fazla ağırlığı var Emre olsun Arda olsun milli takımı yönetiyorlar bunu hiçbir Beşiktaşlının yapmasına izin vermezler ama iş bu 2 adam olunca istediği gibi at oynatıyor. Yeminle milli takımdan tiksiniyorum paragöz adamların bir araya geldiği bir takım benim gözümde. Yıllar öncenin İngiltereden 8 er 8 er yiyen milli takım 1000 kere daha kalpten Milli benim için!Takip bile etmiyorum maçlarını izlemiyorum bizden oyuncu çağırdıklarında sinir oluyorum.Keşke milli takıma hiç oyuncu vermesek!

Ne kadar açmışsınız somaliler sizin kadar aç değil jipler, primler doyuramadı sizi!

Çevrimdışı tangaz

Tonla para kazanıyor i.... halen yok prim yok ödül sonra yok milli dava kanımızın son damlası. Siyasetçisinden futbolcusuna kadar bokun içindeyiz.

bide geseli tıfıl fotosu eklemiş eklesene şimdiki papaz kılıklı fotonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik direktörlük görevine Sergen Yalçın getirildi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hayırlı olsun, bir arkadaşım Mustafa Akçay'ın getirildiğini söylemişti :D

Çevrimdışı cagdas44

Yerel Medya'da böyle bir bilgi yok hocam

Çevrimdışı abdusta

Fatih Doğanın QUARESMA haberi
Alıntı
Quaresma, Çin’e gideceği iddiaları için SABAH’a konuştu. Hayatının en güzel günlerini İstanbul’da yaşadığını söyleyen Portekizli yıldız, “Hedefimde 2018 Dünya Kupası var. Bu yüzden gelecek sezon da Beşiktaş formasıyla kendimi göstermek istiyorum” dedi

Milli takım kampına katılmak için ülkesi Portekiz'e uçan Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma, giderayak Atatürk Havalanı'nda SABAH'a önemli açıklamalarda bulundu. İsmi açıklanmayan bir Çin kulübünün transferi için 8 milyon Euro önerdiği Portekizli futbolcu, siyah-beyazlı ekipten ayrılmayacağını açıkladı. Beşiktaş'ta muhteşem bir sezon geçirdiğini söyleyen Quaresma, "Süper Lig'de üst üste şampiyonluk yaşadım. Portekiz Milli Takımı ile Avrupa şampiyonluğuna ulaştım. Benim için harika geçen bir zamandı. Burada futbol hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum" şeklinde konuştu.

FORMDA OLMAM GEREK
Şu anda hedefinde 2018 Dünya Kupası olduğunu vurgulayan Q7, "Orada olmak ve Dünya Kupası'nı da kazanmak istiyorum. Bu nedenle formda olmam lazım. Beşiktaş'ta gelecek sezon da elimden gelenin en iyisini yapıp kendimi göstermek istiyorum. Çin'e gitmeyi düşünmüyorum"dedi.

Saygılar
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 14:44:44 abdusta ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yerel Medya'da böyle bir bilgi yok hocam

Yerel'i bilmiyorum Cağdas ama ulusalların hepsi aynı seyi yazıyor  :)

Çevrimdışı atakan eraslan

Ba o kadar maçı çıkaramaz ben olsam cenke güvenip tuvalete bile gitmem
abou alınırsa Banın yanında çok şey öğrenir. iyi forvetlerin yanında öğrenilir nerde duracaksın
nasıl vuracaksın bir sene ba ile oynasın yeter.

abi bu nasıl vurulacağını öğrenme işi de yani. nasıl vurulacağı sırf aynı antremana çıkıon diye öğrenebilinen bişi olsa smayl orta açmayı öğrenirdi q7 den fernandesten gutiden şundan bundan :D

Çevrimdışı cagdas44

Yerel'i bilmiyorum Cağdas ama ulusalların hepsi aynı seyi yazıyor  :)

Evet geç kaldılar ama onlarda geçti aynı haberi

Etiketler: