2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6932044 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben yazdigimda iyi linc ediyorlardi 25+ atar atamazsa bikini giyerim
Taraftarin da sevgilisi olur
Ben de istiyorum gelsin, ama çok zor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

:kop:

bi dönem bira bu kapağın altında die bi reklam vardı
Eh işte okuduğunu anlamayınca böyle ofsaytta kalırsın.

Ben Dudu'yu yerini doldurmak için değil, 25 yaşındaki bir kanat oyuncusunun ortalama değeri için örnek verdim. Hala 7'ye satmalıydık diyenler Avrupa, Dudu gibi ilk Avrupa macerası fiyasko adama bile 10 fiyat biçiliyor bu ülkede.

Çevrimdışı mylife1903

q7, Oğuzhan gidebilir.
Karijmayi gonderdin onu anladik sen bedava da gonderirsin onu da oguzhan ne alaka yahu
Tolgay gitsin onu anlatim bu denklemde oguzhani nasil gonderiyon

Çevrimdışı mylife1903

balotelli fabregaz hamsik alalım transferi kapatalım
Hamsik olayi temelin hotdog olayina donerse insallah bize ham tarafi kalir yoksa buyuk sikinti
Takimi koruyalim sadece fabregaz gelsin stoperde tosic oynasin hatta pektemek de kalabilir

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen o gazozu iç bi rahatla hazımsa sonra yine yazarsın :)
Dudu gibi adama 10 milyon fiyat çekilen piyasada Töre'yi 7'ye satmalıydık diyip, sonra gazoz muhabbeti falan yapman komik oluyor.

Çevrimdışı tangaz

Eh işte okuduğunu anlamayınca böyle ofsaytta kalırsın.

Ben Dudu'yu yerini doldurmak için değil, 25 yaşındaki bir kanat oyuncusunun ortalama değeri için örnek verdim. Hala 7'ye satmalıydık diyenler Avrupa, Dudu gibi ilk Avrupa macerası fiyasko adama bile 10 fiyat biçiliyor bu ülkede.

gayet iyi anlıyoruz rahat ol  :D adama başkanı 10 milyon demiş tok satıcı ayağına yatıyor bizde biliç dönemi töre 30 milyon diyorduk ona bakarsan adamın 10 istemesi onu 10luk adam yapmaz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı abdusta

Barcelonadan rest!!

Sol ayaklı stoper Thomas Vermaelen kiralamak için Barcelonaya teklif veren Beşiktaşın
bu isteğinin olumlu karşılanmasına rağmen Vida nın transferi için beklemeye geçen Beşiktaş a ya hemen alın
yada bizim duygularımızla oynamayın şeklinde mesaj iletildi.

Diğer yandan büyük bir klupde oynamak için gün sayan Thomas Vermaelen her geçen gün üzüntü ve endişe
ile umutla beklediği yakınları tarafından dile getirildi.

saygılar
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 12:17:40 abdusta ]

Çevrimdışı tuncaboylu

gayet iyi anlıyoruz rahat ol  :D adama başkanı 10 milyon demiş tok satıcı ayağına yatıyor bizde biliç dönemi töre 30 milyon diyorduk ona bakarsan adamın 10 istemesi onu 10luk adam yapmaz...
Olabilir, ama her şartta ondan daha iyi olduğunu kanıtlayan Töre'yi 7'ye satmak mantıklı mıydı?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bizde hep Mario lara talip oluyoruz Mario Balotelli Mario Gomez Mario Mandzukic

Çevrimdışı tangaz

Olabilir, ama her şartta ondan daha iyi olduğunu kanıtlayan Töre'yi 7'ye satmak mantıklı mıydı?

töreyi 7ye satmak o dönem bana da doğru gelmiyordu ama kiralamak daha da büyük hata idi ve ben seçeneğim olsa idi 10 opsiyonlu 3e kiralamkdansa değil 7 6ya satardım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

hakemler 10 ayda 350şer bin lira civarı para kazanmışlar...

Çevrimdışı tangaz

bu arada sporun ahlak kısmı inanılmaz erezyona uğramış durumda hiç bu seviyeye inmemişti başkanın biri rakip başkanı tokatlar 1 yıl göstermelik ceza verilir 3 gün sonra kaldırılır bir başka yönetici anneler gününde hidonun yanında ana avrat söver hido efendi suratını garip hallere sokar ama 3 maymunu oynar birileri gazeteciyi dümdüz eder ceza almaz sözüm ona milli takım kaptanı bir dedesi yaşındaki gazeteciye saldırır ağır küfürler eder üstüne üstün hizmet madalyası alır. ne iğrenç bir spor dünyası oluştu son yıllarda ülkemizde.

bu iğrençlikler arasında güneş gibi parlayan ışıklar saçan temiz ilkeli ahlaklı bir kulübün bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum...
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 12:59:07 tangaz ]

Çevrimdışı kyiv

Bizim karijmaya gore daha bi golcu ondan istiyoruz

Eğer tv de yanlış duymadıysam city de bu sene 10 asist 1 gol ile oynamış.Quaresmanın ada görmüş hali  :)
[ Son Düzenleme: 06 Haziran 2017, 12:54:48 kyiv ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Eğer tv de yanlış duymadıysam city de bu sene 10 asist 1 gol ile oynamış.Quaresmanın ada görmüş hali  :)
Bize Babel gibi adam lazım hem kanatta iş yapabilen hem de içeri katedebilen. Tekrarlıyorum bir ısı haritası çıkarılmış tüm takımın bütün sezon boyunca takımın en çok ileri uçtan duran adamı Q7 ama ligde attığı gol sayısı 1 mi ne.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı abdusta

bu arada sporun ahlak kısmı inanılmaz erezyona uğramış durumda hiç bu seviyeye inmemişti başkanın biri rakip başkanı tokatlar 1 yıl göstermelik ceza verilir 3 gün sonra kaldırılır bir başka yönetici anneler gününde hidonun yanında ana avrat söver hido efendi suratını garip hallere sokar ama 3 maymunu oynar birileri gazeteciyi dümdüz eder ceza almaz sözüm ona milli takım kaptanı bir dedesi yaşındaki gazeteciye saldırır ağır küfürler eder üstüne üstün hizmet madalyası alır. ne iğrenç bir spor dünyası oluştu son yıllarda ülkemizde.

bu iğrençlikler arasında güneş gibi parlayan ışıklar saçan temiz ilkeli ahlaklı bir kulübün bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum...
Bahsettiğimiz mağdur gazetecesi has Beşiktaşlıdır..

saygılar

Çevrimdışı cagdas44

Bize Babel gibi adam lazım hem kanatta iş yapabilen hem de içeri katedebilen. Tekrarlıyorum bir ısı haritası çıkarılmış tüm takımın bütün sezon boyunca takımın en çok ileri uçtan duran adamı Q7 ama ligde attığı gol sayısı 1 mi ne.

Ligde 2 golü var abi ikisi de penaltı

Çevrimdışı tangaz

Bahsettiğimiz mağdur gazetecesi has Beşiktaşlıdır..

saygılar

sebanın sakal/sakallı gel buraya die seslendiği biridir. öte yandan burda hangi takımı tuttuğu da mühim değil abi mesela oğuzhan çıkıp renkli bi gazeteciye benzer saldırı da bulunsa onu da affetmem.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şenol Hoca hakkında çıkarılan söylentilerin nedeni de bir bir gün yüzüne çıkıyor. Fatih Terim ile bazı futbolcular ile kamplaşma had safhada ve Milli Takım'ı uygun bir isme emanet etmek istiyorlar . Şenol Güneş'i Milli Takım için uygun isim olarak ön görmüş müptezeller. Bir algı operasyonuna giriştiler. Beşiktaş'ta hep istemediği şeyler oluyormuş ama önemli değil Milli Takım'da yetkiler elinde olacak . Beşiktaş hak ettiği parayı vermeyecekmiş ama önemli değil Milli Takım'da Fatih Terim maaşı verecekler. Şenol Güneş'i Milli Takım'ın başına getir , bir taşla iki kuş vur. Beşiktaş'ta belirsizlik oluştur ; Milli Takım'ı uygun isme devret.

Çevrimdışı Savaş

Babel yarım sezonda 5 gol 4 asist gibi bir katkı verdi. Düz mantıkla tam sezon oynasa 20 gole katkı yapacaktı. Bu güzel bir rakam.

Kanat dediğin bu denli katkı yapmalı. Ve bir çok kişi burun kıvırsa da adı geçenlerden bu profile uygun tek isim Lens.

Lens ve Babel kanatlarının sezon boyunca en az 35+ gole katkı yapmasını beklemek hayalcilik olmaz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Ligde 2 golü var abi ikisi de penaltı

acaip kötü penaltı atıyor ama kaçırmıyor o da ilginç

Çevrimdışı tangaz

Babel yarım sezonda 5 gol 4 asist gibi bir katkı verdi. Düz mantıkla tam sezon oynasa 20 gole katkı yapacaktı. Bu güzel bir rakam.

Kanat dediğin bu denli katkı yapmalı. Ve bir çok kişi burun kıvırsa da adı geçenlerden bu profile uygun tek isim Lens.

Lens ve Babel kanatlarının sezon boyunca en az 35+ gole katkı yapmasını beklemek hayalcilik olmaz.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lens 10 babel 10 talisca 20 demba 25 = 65 gol
cenk 10 ozzi 10 tolgay 5 = 25 gol
diğerleri 10 gol

genel toplam = 100 gol

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Karijmayi gonderdin onu anladik sen bedava da gonderirsin onu da oguzhan ne alaka yahu
Tolgay gitsin onu anlatim bu denklemde oguzhani nasil gonderiyon
balojan, fabregas ve hamsik geliyor ona mahsuben yoksa maestroyu gönderir miyim @mylife1903

Çevrimdışı kyiv

Babel konusunda babalar gibi yanıldım. Bize uymayacağını ve fazla iş yapamayacağını düşünmüştüm fakat adam hem savunma yaptı hem hücuma katkı verdi hem de gol attı. Terbiyesiz bir oyuncu değil, takıma moral veriyor, Olcayın bir benzeri, son zamanlarda yaptığımız en iyi transfer. Keşke Babelden 1 adet daha bulabilsek. Dikkat ediyorum Hollandalı futbolcularda istisnalar hariç iş ahlakı 10 numara. Kimse Van persie demesin van persi olayı at sahip olayı.Eminim Beşiktaşın futbolcusu olsaydı bu sene Wagner Lovedan en az 5 gol daha fazla atarak gol kralıydı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sebanın sakal/sakallı gel buraya die seslendiği biridir. öte yandan burda hangi takımı tuttuğu da mühim değil abi mesela oğuzhan çıkıp renkli bi gazeteciye benzer saldırı da bulunsa onu da affetmem.
aynen tutarlı olmak gerekiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sezon boyunca akan oyunda 1 tane bile golü yok.

Etiketler: