2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6953053 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atakan eraslan

Bizim Futbolcular Senol Hocanin basin toplantısını basti , herkes taklit etmeye başladı

Babalar onden gider Cunku evlatlar yol bilmez :busted_cop:

Bizimkiler de madridden sonra yaptı bunu kronolojide hata yapmıyorsam

Çevrimdışı tuncaboylu

dickmi demiş bunu :alala: adam Beşiktaşdan nefret ederek gitti
Lens'e Beşiktaş'a git diye akıl vermiş.

Adam Beşiktaş'tan nefret ettiyse bile, Fenerbahçe'den daha çok nefret etmiş.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adriano Röportajı :busted_cop: :busted_cop:

RÖPORTAJ | "Bu sezon çok şey öğrendim"
Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Adriano, bu sezonki performansını kendinden beklemediğini ifade etti.

Ajans Beşiktaş - Adriano, "Beşiktaş formasını giydiğim ilk senede böyle bir başarı yakalamak tabi ki çok güzel. Kolay olmadı benim için. Şampiyon olmak çok daha güzel bir duygu, hatta tarif edilemez bir duygu benim için." dedi.

Her şampiyonluğun tadı başka, lezzeti başka.Bu sene benim için zor bir seneydi, geçen sene zor bir sezon geçirdim. Katkıda bulunduğumu düşünüyorum bu şampiyonlukta iyi bir rol oynadığımı düşünüyorum. Böyle bir şampiyonluk kazanmak benim için çok özeldi. Çünkü uzun zaman olmuştu.Bu kadar devamlı oynamadığım bir kaç sene oluyor.Onun için çok özeldi.Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, bana destek olan hocama çok teşekkür ederim.Aynı zamanda özellikle deplasman maçlarında bizi kendi evimizde hissettiren taraftarımıza, bizim için yollar gidip,farklı şehirlerde bizi destekleyen taraftarımıza özellikle teşekkür ederim, ki onların bu şampiyonlukta rolü çok büyüktü.

Bu sezon çok şey öğrendim
Benim için çok özel bir sezondu.Bir çok yeni şeyler öğrendim bu sezonda. Önceden uzun süreli sakatlıklarım olmuştu bu sezon bunları yaşamadım, bunların üstesinden geldim ve çok iyi bir maç istatistiği yakaladım, devamlılık yakaladım. Ama tabi ki bunda arkadaşlarımın payı çok büyük.Sezon öncesi kendi beklentilerim vardı, bu beklentileri yakaladım.Bir çok kişi de benden bu performansı göstermemi de beklemiyordu. Beklentilerin çok çok üstüne çıktığımın farkındayım.Ama dediğim gibi bu bir takım çalışması. Arkadaşlarım olmasa bunu beceremezdim.

Devler Ligi'nden şanssız bir şekilde elendik
Şampiyonlar liginden hak etmediğimiz bir şekilde elendik.O son maçta kimsenin aklından o şekilde yenileceğimiz geçmiyordu.Biz gerçekten üzdü ama iyi bir tecrübe kazandığımız düşünüyorum.Bu sene de hedefimiz, önce gruptan çıkmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek.Geçen seneki tecrübemizle beraber bu sene bunu başarabiliriz.Aramızdan ayrılanlar olacaktır,yeni gelenler olacaktır, yönetim en iyi şekilde bunu planlayacaktır.Yönetim önümüzdeki sene Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmak, gidebileceğimiz yere kadar gitmek ve yeniden şampiyon olmak için en iyi şekilde kadro yapılanmasını gerçekleştirecektir.

Fenerbahçe maçında oyunu domine ettik
Tabi çok zor oldu bizim için. Aslında bu anlardan çıkıp şampiyon olmak takım bütünlüğümüzün ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.Özellikle Fenerbahçe maçında bütün maçı domine edip, bütün maçı önde götürüp son dakikada 9'a 11 oynarken öyle bir gol yemek yıkıcıydı bizim için.Büyük bir üstünlükle götürdüğümüz maçı berabere bitirdik.Bir önceki hafta da Başakşehir'e yenilmiştik.Bir çok takım şampiyonlukları bu şekilde kaybediyor, şampiyonluklar bu şekilde gidebiliyor.Ama biz takım bütünlüğümüzü ortaya koyduk, herkes en iyisini yapmaya devam etti ve takım olarak, ekip olarak bu şampiyonluğu kaybetmedik.

Bana gelen bir teklif yok
Çin'den transfer haberlerini ben de gazetelerden görüyorum.Menajerimle devamlı konuşuyorum.Bize gelmiş bir teklif yok.Şu anda burada 2 senelik kontratım ve bu 2 seneyi tamamlamak istiyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Adriano Röportajı :busted_cop: :busted_cop:

RÖPORTAJ | "Bu sezon çok şey öğrendim"
Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Adriano, bu sezonki performansını kendinden beklemediğini ifade etti.

Ajans Beşiktaş - Adriano, "Beşiktaş formasını giydiğim ilk senede böyle bir başarı yakalamak tabi ki çok güzel. Kolay olmadı benim için. Şampiyon olmak çok daha güzel bir duygu, hatta tarif edilemez bir duygu benim için." dedi.

Her şampiyonluğun tadı başka, lezzeti başka.Bu sene benim için zor bir seneydi, geçen sene zor bir sezon geçirdim. Katkıda bulunduğumu düşünüyorum bu şampiyonlukta iyi bir rol oynadığımı düşünüyorum. Böyle bir şampiyonluk kazanmak benim için çok özeldi. Çünkü uzun zaman olmuştu.Bu kadar devamlı oynamadığım bir kaç sene oluyor.Onun için çok özeldi.Takım arkadaşlarıma çok teşekkür ederim, bana destek olan hocama çok teşekkür ederim.Aynı zamanda özellikle deplasman maçlarında bizi kendi evimizde hissettiren taraftarımıza, bizim için yollar gidip,farklı şehirlerde bizi destekleyen taraftarımıza özellikle teşekkür ederim, ki onların bu şampiyonlukta rolü çok büyüktü.

Bu sezon çok şey öğrendim
Benim için çok özel bir sezondu.Bir çok yeni şeyler öğrendim bu sezonda. Önceden uzun süreli sakatlıklarım olmuştu bu sezon bunları yaşamadım, bunların üstesinden geldim ve çok iyi bir maç istatistiği yakaladım, devamlılık yakaladım. Ama tabi ki bunda arkadaşlarımın payı çok büyük.Sezon öncesi kendi beklentilerim vardı, bu beklentileri yakaladım.Bir çok kişi de benden bu performansı göstermemi de beklemiyordu. Beklentilerin çok çok üstüne çıktığımın farkındayım.Ama dediğim gibi bu bir takım çalışması. Arkadaşlarım olmasa bunu beceremezdim.

Devler Ligi'nden şanssız bir şekilde elendik
Şampiyonlar liginden hak etmediğimiz bir şekilde elendik.O son maçta kimsenin aklından o şekilde yenileceğimiz geçmiyordu.Biz gerçekten üzdü ama iyi bir tecrübe kazandığımız düşünüyorum.Bu sene de hedefimiz, önce gruptan çıkmak ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek.Geçen seneki tecrübemizle beraber bu sene bunu başarabiliriz.Aramızdan ayrılanlar olacaktır,yeni gelenler olacaktır, yönetim en iyi şekilde bunu planlayacaktır.Yönetim önümüzdeki sene Şampiyonlar Liginde gruptan çıkmak, gidebileceğimiz yere kadar gitmek ve yeniden şampiyon olmak için en iyi şekilde kadro yapılanmasını gerçekleştirecektir.

Fenerbahçe maçında oyunu domine ettik
Tabi çok zor oldu bizim için. Aslında bu anlardan çıkıp şampiyon olmak takım bütünlüğümüzün ne kadar güçlü olduğunu gösterdi.Özellikle Fenerbahçe maçında bütün maçı domine edip, bütün maçı önde götürüp son dakikada 9'a 11 oynarken öyle bir gol yemek yıkıcıydı bizim için.Büyük bir üstünlükle götürdüğümüz maçı berabere bitirdik.Bir önceki hafta da Başakşehir'e yenilmiştik.Bir çok takım şampiyonlukları bu şekilde kaybediyor, şampiyonluklar bu şekilde gidebiliyor.Ama biz takım bütünlüğümüzü ortaya koyduk, herkes en iyisini yapmaya devam etti ve takım olarak, ekip olarak bu şampiyonluğu kaybetmedik.

Bana gelen bir teklif yok
Çin'den transfer haberlerini ben de gazetelerden görüyorum.Menajerimle devamlı konuşuyorum.Bize gelmiş bir teklif yok.Şu anda burada 2 senelik kontratım ve bu 2 seneyi tamamlamak istiyorum

:halay: tamamla başkann , gitme biyere. Osmanlı maçında da gördüğümüz üzere Caner ancak yedek olur sana.

Çevrimdışı arda

Ryan Babel'in gözünden şampiyonluk  kutlamları  :icool:

Kontratı bitince al bu adamı BJK TV'ye :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

#TRANSFER | Beşiktaş  20 yaşında ki Brezilyalı Thiago Maia ile ilgileniyor.

#ŞafakMalatya

Çevrimdışı cagdas44

Basına yansıdı mı bilmiyorum abi ama forumlarında hepsi söylüyor Dick bile böyle demiş diye

Çevrimdışı sozkul

eksik yazmak zorunda kaldık dedim 15 yabancı yazdık demedim alt yapı olmayınca bir eksik yazdık
uefa listelerinde en düşük kadro cezasına çarptırılanın bile 16 yabancı yazma hakkı vardır eksiklik yerli ve
alt yapıda verilir. 16 yabancıya dokunmuyorlar. 22 kişilik kadroda versen 16 yabancı yazarsın 23 kişilik kadroda versen 16 yabancı
yazarsın.

Bunu önümüzdeki yıl değiştirmek için yoğun tartışmalar vardı sonucunu bilmiyorum. eksik kadro cezasını her iki bölüme böleceklerdi.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşın bu yıl transferi hareketli olmayacak
sonuçta oturmuş bir takım var.

Rakiplerimizin çok hareketli ,hararetli umutsuz ,sitemli bekleyişlerivar
ama ne yazıkki bu fırumda bunları paylaşmak,Ti geçmek ,gülümsemek
@Necmi yasak
keşke uçundan dokunup yazabilip,eğlenseydik

saygılar
http://besiktasarena.com/turk-ve-dunya-sporu/spor-toto-super-lig-avrupa-ligleri-transfer-sezonu/8875/
buraya yazıldığındada eğlenceli oluyor neden renklilerle Beşiktaş başlığını kirletelim.

Çevrimdışı sozkul

hoca umutlu değil inlerden.

Oynattı son maçtada bizde umutlu değildik :)

Oğuzhan       Atiba
Tolgay           Lucas Leiva (Bonservissiz)

Bu şekilde tercih ederim İnler'i satıp parasını transferde kullanabiliriz :)

Oğuzhan'a verdiği pas muhteşemdi. Ama çok ağır kalıyor çalım atarken.

Çevrimdışı Zafer55

Şenol Güneş döneminde 2 sezonda toplam 103 resmi maç yapmışız(lig kupa şl al)
Bu iki sezonda da kadroda bulunan oyuncuların ilk 11 de sahaya çıktıkları maç sayısı:
Atiba 83
Oğuzhan 75
Quaresma 70
Tosic  62
Marcelo 61 *
Beck 59
Tolga 46
Cenk 45
Rhodolfo 35
Necip 30
Tolgay 29
* marcelo geldiğinde 30 maç(lig ztk al) yapılmıştı.
Rhodolfo 35 in 27 sini geçen sezon,Tolgay 29 un 28 ini bu sezon oynadı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oğuzhan'a verdiği pas muhteşemdi. Ama çok ağır kalıyor çalım atarken.
Ben de bayıldım o pasa.

Çevrimiçi Necmi

oda doğru :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de bayıldım o pasa.

Oğuzhan'ın abuya attığı pasa da ben bayıldım  :D

-Tosic ile neden Persie'ye gönderme yaptınız?

Marcelo: "Bazen çok konuşanların biraz susup şampiyonluğu dinlemesi gerekiyor."

Murat Özen :

Jesus Navasa İlgi var ama bitmis degil..

Beşiktaş, Porto'nun Aboubakar'ın bonservisinde indirime gitmemesi halinde Çin'den olumlu yanıt gelirse Ba’yı 1 sene daha Kiralayacak (Skorer goal spor )

Ya dostlar,  stad gişelerinde passo kart okumama durumu genel bir problem haline mi geldi? Kaç maçtır tek maçlık giriş kartı almak zorunda kalıyorum..

Çevrimdışı abdusta

Bunlarında hesabını verebilir misin abi ?

Miniminnacık hataları gözardı edebiliriz

Quaresmayı sadece maçda değerlendirmek eksik olacaktır.

Bugun Aboubakar ve özellikle Taliscanın performansından memnunsak
Quaresmanın bıkmadan usanmadan bu ikiliyi her antreman sonunda çalıştırmasıdır

keşke bunlara Cenk de katılsaydı şimdi uzakara gol kralıydı

İyiki varsın Karizma!!

saygılar

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Lucas Lima diyorum.
Sözleşmesi 6 ay sonra bitiyor diyorum.
Gecen yıl cok istemişlerdi diyorum.
Kaçırmayalım diyorum  :biggrinking:

Çevrimdışı underworld

ikimizde kandırıldık  :D çok basit bir soru adriano mu satılmalı yoksa karijma mı ?
aslında biz kandırılmadık böyle olacağını en başından beri biliyorduk ama kimse ses etmedi.

Q7 satılmalı , son kararım  :friendship:

Çevrimdışı underworld

Quaresma menajerinin aklına uyup sene sonunda Fenerbahçe'ye gitmek için sezon ortasında takımı satmasın diye sözleşme uzatıldı.

30 maç oynaması gerekiyordu ve 25 maç oynamıştı. Arıza çıkarıp kadro dışı kalsa, sene sonunda serbest kalacaktı.

adamlar gene tungaya düşürdü diyelim kısacası.
şu portekizlilerden ömür boyu uzak durmak lazım.

''kimse bizim aklımızla dalga geçmesin ! ''

Çevrimdışı abdusta

Beşiktaş, Porto'nun Aboubakar'ın bonservisinde indirime gitmemesi halinde Çin'den olumlu yanıt gelirse Ba’yı 1 sene daha Kiralayacak (Skorer goal spor )

Beşiktaşın resti,bundan sonraki adım Aboubakarın Porto ya arıza çıkarması Beşiktaşdan başka yere gitmem demesi 1 yıl sonrada bize imza parasına geri dönmesi
yaşı daha genç.

saygılar

Etiketler: