2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6924812 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

mal bizim malımız bilmediğimiz başka mala gerek yok aslında. Einstein:"Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır" aslında olay bu @mylife1903 abi.
Iki senedir hep ayni yaziyom burda. Bildigin mal kutudan cikacak maldan iyidir.
Ruslarin deyimi vardir

Cuvaldaki kediyi aldik, diye

Ona benziyir ne cikacagi belirsiz

Çevrimdışı tuncaboylu

Erken acmasi birsey fark ettirmez bir suru transfer yapacaklar o transferler yavas yavas takima katilacak bilmem ne oyle buyuk bir arti degil sezonu erken acmak buyuk takim icin. Tam duzelirken bir transfer gelecek falan filan, sakatlik olacak ohooo
Ben çok transfer yapabileceklerini de düşünmüyorum abi.

Galatasaray Bruma'dan gelen parayla 4-5 adam alabilir belki, ama Fenerbahçe Ekici'nin yanında 2'den fazla adam alabilirse şaşarım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Fb gomu bulmis hibrid yapiyormus bizim futbolcular aliskin hibridde kaymaya, fb macinda kayariz bu sene
Boyle kayacak tosic kadikoyde

Kimse hakkını vermedi ama bence şampiyonluğu getiren esas gol bu oldu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben çok transfer yapabileceklerini de düşünmüyorum abi.

Galatasaray Bruma'dan gelen parayla 4-5 adam alabilir belki, ama Fenerbahçe Ekici'nin yanında 2'den fazla adam alabilirse şaşarım.

valbuenayı almış fener abi forvetleri de yok 5 6 transfer yaparlar gibi görünüyor.

Çevrimdışı tangaz

fener lensten vazgeçmiş  :kop:

geliyor geliyor kudurcak sarı civcivler :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Kaynak ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Kimse hakkını vermedi ama bence şampiyonluğu getiren esas gol bu oldu.

Yok yahu yilin golu atibanindir

Atiba atti sampiyonluk geldi

Çevrimdışı tuncaboylu

valbuenayı almış fener abi forvetleri de yok 5 6 transfer yaparlar gibi görünüyor.
Var canım, nasıl forvetleri yok? Emenike var, Van Persie var, Fernandao var. Hepsinin sözleşmesi sürüyor ve hiç bir yere de gönderemezler.

Ekici'nin yanında Valbuena'yı da aldılarsa, Lens'in yerine bir de kanat alıp kapatırlar transfer sezonunu.

Medyadaki Ahmet Ercanlar gibi palyaçoları da, "Valbuena dünya yıldızı, Mehmet Ekici bambaşka, Aykut Advocaat'tan çok daha istekli, Salih yeniden doğdu, kadro geçen sene iyiydi de bir iki eksik vardı sadece vs" gibi masallara başlar.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen abi, bir de Cenk'in Benficaya attığı gol süperdi, tabanca gibi gol attı.

Çevrimdışı mylife1903

Aynen abi, bir de Cenk'in Benficaya attığı gol süperdi, tabanca gibi gol attı.
En iyi gol adaylarim
Cenkin benfikaya attigi
Taliskanin liyona gafaylan attigi
Cenkin alanyaya gafaylan attigi

Çevrimdışı tangaz

abi yılın golü cenkin benficanın 40 milyonluk kalecisine soktuğu gol
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi yılın golü cenkin benficanın 40 milyonluk kalecisine soktuğu gol
o kaleci 40 milyon muymuş abi

Çevrimdışı tuncaboylu

En iyi gol adaylarim
Cenkin benfikaya attigi
Taliskanin liyona gafaylan attigi
Cenkin alanyaya gafaylan attigi
Aboubakar'ın Antalya'ya attığı gol var.
Bir de burada Antep'e attığı gol de var.
Talisca'nın Gençler'e ve Benfica'ya attığı frikik var.
Ama bence Tosic'in golü çok mühimdi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Aboubakar'ın tüm golleri :) Anlam olarak bakarsak Napoli maçındaki 3. Golü ve Benfica maçındaki 3.golü son 10 yıldır en çok sevindiğimiz gollerdir. Gol jenerikliği olarak bakarsak Olympiakos deplasmanı ve içerdeki Antalya maçlarındaki 2 golde çok iyiydi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar'ın tüm golleri :) Anlam olarak bakarsak Napoli maçındaki 3. Golü ve Benfica maçındaki 3.golü son 10 yıldır en çok sevindiğimiz gollerdir. Gol jenerikliği olarak bakarsak Olympiakos deplasmanı ve içerdeki Antalya maçlarındaki 2 golde çok iyiydi.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ABUBAKAR sevici

Çevrimdışı tangaz

o kaleci 40 milyon muymuş abi

m.city aldı ya 2 gün önce haberin yok mu. sterlin bazında dünyanın en pahalı kalecisi olmuş euro bazında hala en pahalı buffonmuş tl ve ytl bazında kim acaba  :eyes

Çevrimdışı mylife1903

m.city aldı ya 2 gün önce haberin yok mu. sterlin bazında dünyanın en pahalı kalecisi olmuş euro bazında hala en pahalı buffonmuş tl ve ytl bazında kim acaba  :eyes
Engindir abi 800milyon mu ne vermistik, borcun yarisi

Kucuk aliyi genclerden almasaydik borc az olurdu simdiye, bir milyar elli milyona almistik galiba. Ne gereksiz transfer

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelo satılacaksa Mangala gelecek demektir.
Mangala-Vida da gayet yeterli bir tandem.
Bu esnada kasaya 4-5 milyon Euro girer ve Boyko da elden çıkarsa kimse kızmaz.

Ben kizarim :bandit:

Ben derdimi anlatamıyorum , son 10 yılda Stoperlere harcadığımız para buradan Amerikaya Yol olur , diyorum ki Yillar sonra Kalbur ustu bir stoperimiz olmuş , Ayagi duzgun , Hava topu vermeyen , Oyun kurabilen , Savunmaya liderlik edebilen , niye elden çıkarmaya çalışıyoruz hemen ? Nerde istikrar ?

Marcelo gidecekse Mangala gelecek !! İşte bu kafa bizi bugunlere getirdi

Mangala gelecek 1 sene kiralik seneye gidecek , Sonra ki yil Tekrar stoper ara , Yap boz , yap boz , iste bu yuzden yillarca oturtamadik su defansı

Bende diyorum ki elimzde Bu kadar iyi bir stoper var al yanina Kalbur üstü bir stoper daha her sene her sene stoper arama..

Mesela Mangalayi Marcelonun yanina al , Neden Vida Neden !!

Vida Marcelonun muadili bir oyuncu degil bunu daha onceki iletilerimde de anlattım , Biri elma digeri Armut , umarim derdimi anlatabilmisimdir..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Engindir abi 800milyon mu ne vermistik, borcun yarisi

Kucuk aliyi genclerden almasaydik borc az olurdu simdiye, bir milyar elli milyona almistik galiba. Ne gereksiz transfer
Küçük Ali'yi severdim ben, Auxerre maçında sakatlanıp  yerini Alpay'a kaptırınca gözden düşmüştü.

Gerçi Valencia maçında harika bir gol atmıştı, kaleleri şaşırmasa yılın golüydü. Recep'in Malmö maçındaki golüne yakındı.

Ozaman bu iş bitmiş demektir Hayırlı olsun :bandit:

Nedense biz transfer edince Fb istememiş veya vazgecmis oluyor , biz onların çöpünü almis oluyoruz

Yersen PAPAZ Erigi :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben kizarim :bandit:

Ben derdimi anlatamıyorum , son 10 yılda Stoperlere harcadığımız para buradan Amerikaya Yol olur , diyorum ki Yillar sonra Kalbur ustu bir stoperimiz olmuş , Ayagi duzgun , Hava topu vermeyen , Oyun kurabilen , Savunmaya liderlik edebilen , niye elden çıkarmaya çalışıyoruz hemen ? Nerde istikrar ?

Marcelo gidecekse Mangala gelecek !! İşte bu kafa bizi bugunlere getirdi

Mangala gelecek 1 sene kiralik seneye gidecek , Sonra ki yil Tekrar stoper ara , Yap boz , yap boz , iste bu yuzden yillarca oturtamadik su defansı

Bende diyorum ki elimzde Bu kadar iyi bir stoper var al yanina Kalbur üstü bir stoper daha her sene her sene stoper arama..

Mesela Mangalayi Marcelonun yanina al , Neden Vida Neden !!

Vida Marcelonun muadili bir oyuncu degil bunu daha onceki iletilerimde de anlattım , Biri elma digeri Armut , umarim derdimi anlatabilmisimdir..
Bu kafa bizi nerelere getirdi? :alala:

Yıllar sonra santrafor bulduk, Çin'e satmayın dediler, Gomez geldi.

Yıllar sonra 10 numara bulduk, Sosa'yı satmayın dediler, Talisca geldi.

Fernandes'i satan sampiyonluğu satar dediler, üçün biri geldi.

Değerini bulan gider, çark dönmeli. Bence bir tek Fabri gitmesin, o da benim duygusal kararım. O çocuğu çok seviyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Ozaman bu iş bitmiş demektir Hayırlı olsun :bandit:

Nedense biz transfer edince Fb istememiş veya vazgecmis oluyor , biz onların çöpünü almis oluyoruz

Yersen PAPAZ Erigi :D
Papaz yok papaz yok unut onu

Etiketler: