2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6924731 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Omerin bitiriciligi abuya 5 ceker karakter koymasi ise pektemeke 10 ceker, kalan hersey icin mastir kard ha bu arada babasinin katkisi paha bicilmez.

Ts macinda ortasahadan vurulan top direkten donmese vay anam gecen sezon akhisar diregi

Atiba atti sampiyonluk geldi
Fenerbahçe maçında neredeydi bu adam, hatim mı indiriyordu?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Fenerbahçe maçında neredeydi bu adam, hatim mı indiriyordu?

fbye islemiyir Papaz buyusu var adamlarda

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herkesi satmışız yine. Ama sattığınız adamların yerini doldurun. Olmuyor böyle ceyran yapıyor

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Haci amca benfica maçının ikinci yarısında baya yardım etti sağolsun .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eeeeyyyy porto sen kmsin die söze girsek işe yaramaz mı? en kötü 3-5 taraftar kazandırır, denenmiş formül  :money:
Sonrasinda da Sen kimsin yaaa , geliyor :D

Ondan sonrada Haddini bil geliyor.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye saplamamız lazım artık yetti.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aboubakar'ın babasını getirelim o zaman, bir de onu deneyelim

Marceloyu mutlaka elde tutmamiz lazim

Yillar sonra ilk defa adam gibi bir stoperimiz oldu onu da hemen satmaya çalışıyoruz , sonra kafamizi cok vururuz duvarlara :tabe:

Sen tutup savunmaya liderlik eden Savunmanin bel kemiği olmus adami elinden cikarmaya çalışıyorsun..

Çevrimdışı tuncaboylu

Marceloyu mutlaka elde tutmamiz lazim

Yillar sonra ilk defa adam gibi bir stoperimiz oldu onu da hemen satmaya çalışıyoruz , sonra kafamizi cok vururuz duvarlara :tabe:

Sen tutup savunmaya liderlik eden Savunmanin bel kemiği olmus adami elinden cikarmaya çalışıyorsun..
Rahat ol, bu takımda kimsenin yeri doldurulamaz değil ve uygun fiyat gelirse o da satılır.

Ama uygun fiyat 10'dan aşağı olmamalı, fiş almazlarsa 9.5 + hasılatı bize kalacak hazırlık maçı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rahat ol, bu takımda kimsenin yeri doldurulamaz değil ve uygun fiyat gelirse o da satılır.

Ama uygun fiyat 10'dan aşağı olmamalı, fiş almazlarsa 9.5 + hasılatı bize kalacak hazırlık maçı.

10 çok abi, 8 milyona gitse yerine 4 milyona vida gelse mantıklı ticaret olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Kayserililer gini alırken satarken yapın azıcık Oyuncuları düşük fiyata satmaya çok meraklısınız. Mzellikle de Morcelo gibi ilk 11 oyuncusu 10 M den aşağı bırakılmaz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Katılmıyorum

Marcelo giderde yerine Vida gelirse seyreyle sen cümbüşü :bandit:

Vida , Marcelonun muadili olamaz , Oyun kuruculuk yok , liderlik yok , Ayagi duzgun degil

Vida , Ersan ve Tosic tarzi stoper onlardan da en fazla 1,5 tik ustu bir stoper

Tamam Marceloyu elden cikardik diyelim ama yerine alinacak oyuncu Vida olmamali muadili degil çünkü..

Birisi Elma otekisi Armut

9 milyon € dan bir kuruş asagi vermem ben olsam Marceloyu onun tarzi stoperler minimum bu fiyatlardan başlıyor :tabe:

Oyuzden diyorum Marcelo giderde yerine Vida gelirse kafayi cok taşlara vururuz diye..
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 09:57:16 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

Tosici 8e satip vidayi 4e almak mantikli olur. Marseloyu 8e satip mitrovice 4.2 vermek, bilemedim

Nesi mantıklı olur Allah askina ya

Tekrar basa döneriz

Vida , Marcelonun muadili mi ?

Vida , Ersan ve Tosicin muadili cidden Elma ile Armutu karistiriyorsunuz :s20:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kayserililer gini alırken satarken yapın azıcık Oyuncuları düşük fiyata satmaya çok meraklısınız. Mzellikle de Morcelo gibi ilk 11 oyuncusu 10 M den aşağı bırakılmaz.
aman bana Kayseri deme  :bandit: oynadığın lig, Türkiye ligi bunu da göz önüne al derim.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu arkadas cok mu zor ayni kadro devam etmek
Ayni kadro devam edelim ilk 10 hafta 28 puan yapalim millet hazir degilken, herkes yarisi biraksin. Ikinci yari gene bir suru transfer olur yaya yaya sampiyon oluruz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tosici 8e satip vidayi 4e almak mantikli olur. Marseloyu 8e satip mitrovice 4.2 vermek, bilemedim
hepsi bombacı sonuçta değişen bir şey olmaz.

Çevrimdışı arda

Kalsın! Renklinin fransız şubesi, hazırlık maçında bile bir yolunu bulup gererler ortamı! Inglizcesi Dostluk maçı olsa da fransızca ne diyolar buna emin değilim ama uzak olsunlar, kağıttan çıkana kadar.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ayni kadro devam edelim ilk 10 hafta 28 puan yapalim millet hazir degilken, herkes yarisi biraksin. Ikinci yari gene bir suru transfer olur yaya yaya sampiyon oluruz
derbilerde de saplayalım

Çevrimdışı mylife1903

hepsi bombacı sonuçta değişen bir şey olmaz.
Elalemin teroristinden bize ne onu bi anlasam bizim tosic mesela ozgurluk savascisi, janti bi abimiz, kadinlara cocuklara bulasmiyo, bombalar hep kontrollu patliyor.
Bi vida gelecek, alisacak, kamp yoyecek ohio nukleer patlar, kimyasal vida

Çevrimdışı tuncaboylu

Nesi mantıklı olur Allah askina ya

Tekrar basa döneriz

Vida , Marcelonun muadili mi ?

Vida , Ersan ve Tosicin muadili cidden Elma ile Armutu karistiriyorsunuz :s20:
Marcelo satılacaksa Mangala gelecek demektir.
Mangala-Vida da gayet yeterli bir tandem.
Bu esnada kasaya 4-5 milyon Euro girer ve Boyko da elden çıkarsa kimse kızmaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Elalemin teroristinden bize ne onu bi anlasam bizim tosic mesela ozgurluk savascisi, janti bi abimiz, kadinlara cocuklara bulasmiyo, bombalar hep kontrollu patliyor.
Bi vida gelecek, alisacak, kamp yoyecek ohio nukleer patlar, kimyasal vida
mal bizim malımız bilmediğimiz başka mala gerek yok aslında. Einstein:"Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek aptallıktır" aslında olay bu @mylife1903 abi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Millet bizden önce hazır olacak bu sene, sezonu erken açıyorlar. Devre arası çökecek onlar.

Çevrimdışı mylife1903

derbilerde de saplayalım
Fb gomu bulmis hibrid yapiyormus bizim futbolcular aliskin hibridde kaymaya, fb macinda kayariz bu sene
Boyle kayacak tosic kadikoyde

Çevrimdışı mylife1903

Millet bizden önce hazır olacak bu sene, sezonu erken açıyorlar. Devre arası çökecek onlar.

Erken acmasi birsey fark ettirmez bir suru transfer yapacaklar o transferler yavas yavas takima katilacak bilmem ne oyle buyuk bir arti degil sezonu erken acmak buyuk takim icin. Tam duzelirken bir transfer gelecek falan filan, sakatlik olacak ohooo

Etiketler: