2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6925933 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

lacezette atl madrid'te :)
Ozaman 10 milyon arti sakalli bebeyi versin huzur icinde cozulsun bu is

Çevrimdışı underworld

lyon
Kaç para acaba 1
Marcelo gitmek ister mi 2
Tolisso ile kafa kafaya olur 3

Çevrimdışı taner37

lacezette atl madrid'te :)
Transfer yasağı yedi Madrid
Lacezatta imzayı atmış mıydı?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Kaç para acaba 1
Marcelo gitmek ister mi 2
Tolisso ile kafa kafaya olur 3

5 milyon Euro teklif
7 milyon istiyormuşuz.

Diyorlar ama emin değilim

7 ye gitmez umarım 9 dan yukarı giderse gidebilir.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Mitrovic'i siyaha boyayip Marcelo diye itelesek yerler mi acaba ?

Çevrimdışı federo

Her futbolcu iyi para verilirse satılabilir fakat bize stoper lazımken elimizdeki tek iyi stoperi satmak büyük risk olur..
Ayrıca bende Vidayı beğenmeyenlerdenim.. Hayırlısı bakalım..

Çevrimdışı mylife1903

Mitrovic'i siyaha boyayip Marcelo diye itelesek yerler mi acaba ?
Denedik o proceyi olmuyor, ersani boyasak bi gideri var ama

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Denedik o proceyi olmuyor, ersani boyasak bi gideri var ama

ahahah efsane filmdi  :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu Porto aboubakar için ne diye diretiyor anlamıyorum Sen o adamı bize vermezsen gelir sende 1 sene oynar sonra sözleşmesi biter Sene sonu bize gelir 5 yıllık anlaşma yapar sende avucunu yalarsın 1 kuruş bonservis alamazsın hala niye diretiyorsun zaten 1 yılık sözleşmesi kalmış bedavaya gelir Sene sonu.

Çevrimdışı underworld

Bu Porto aboubakar için ne diye diretiyor anlamıyorum Sen o adamı bize vermezsen gelir sende 1 sene oynar sonra sözleşmesi biter Sene sonu bize gelir 5 yıllık anlaşma yapar sende avucunu yalarsın 1 kuruş bonservis alamazsın hala niye diretiyorsun zaten 1 yılık sözleşmesi kalmış bedavaya gelir Sene sonu.
Abu'nun  fon mon olayları yüzündendir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abu'nun  fon mon olayları yüzündendir.
sıkıntılı işler, forvet soru işareti şuan sadece  Cenk ve Pektemek var, biri zaten karaktersiz istenmediği yerde duruyor.

Çevrimdışı underworld

sıkıntılı işler, forvet soru işareti şuan sadece  Cenk ve Pektemek var, biri zaten karaktersiz istenmediği yerde duruyor.
Ba,cenk,ömer bu iş tamam

Çevrimdışı mylife1903

Oyle kolay olmuyor bazi takimlarda o isler. Antep mi bu? Sahtardan da tayson gidiyordu bedava, adamdan kan alirlar test yaparlar. Porto salak mi? 5e satar eplye
Ayni seyler seneye taliska icin de konusulacak, o is de yas

Ustelik porto gibi kuluplerle iyi iliski kurmak lazim, abunun istegini koz olarak kullanabilirsin ama arani bozmayacaksin azicik vereceksin portonun arpasini.

Çevrimiçi Akil Emre

Yıllar sonra gerçekten içimin rahat ettiği, takıma alışmış , hava topunda inanılmaz iyi, oyun kurabilen bir stoperimiz varken niye fantezi yapıyoruz anlamadım. Ben olsan tek Vidayı alır Marcelo Vida tandemi yaparım, Mitrovicle Tosicde yedeklerim olur.

Fikret Orman bu sene 16 m euroluk oyuncu satacağız dedi, eğer bu kaynakta Marcelo var ise üzülürüm. Bana mantıklı gelen satılan futbolcuların Q7 ve Cenk olmasıdır, ya da Q7+ rhodolfo,veli,pektemek,pedro,milosevic,Boyko,Ömer,Tolga  ve Arası satarak bu geliri elde etmek gibi tatlı bir hayale dalmak isterim. :D

Çevrimdışı tangaz

Ba,cenk,ömer bu iş tamam

ba ok
cenk ok
de
ömer  :olmaz sakatlıkda pektemeğin göze batmayan versiyonu arkadaş, keşke sağlıklı olsa 1.forvet yaparım 35 gol atar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Oyle kolay olmuyor bazi takimlarda o isler. Antep mi bu? Sahtardan da tayson gidiyordu bedava, adamdan kan alirlar test yaparlar. Porto salak mi? 5e satar eplye

Ustelik porto gibi kuluplerle iyi iliski kurmak lazim, abunun istegini koz olarak kullanabilirsin ama arani bozmayacaksin azicik vereceksin portonun arpasini.
Benzetmemi mazur görün ama bir laf vardır "ayı ile ayni yatağa girilmez"diye.
Bu portekiz kulüpleri de transfer konusunda ayninin  önde gidenir.
Bak ne güzel istedigimi aldim,iyi tokatladim derken tungaya düşen biz oluruz.

Çevrimdışı underworld

ba ok
cenk ok
de
ömer  :olmaz sakatlıkda pektemeğin göze batmayan versiyonu arkadaş, keşke sağlıklı olsa 1.forvet yaparım 35 gol atar.
Doğru çok sajatlaniyor ama yerli 3. Gölcü pek bulunmuyor.
Sayet biri bulunursa girmesinde bir problem olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

ba ok
cenk ok
de
Omerin bitiriciligi abuya 5 ceker karakter koymasi ise pektemeke 10 ceker, kalan hersey icin mastir kard ha bu arada babasinin katkisi paha bicilmez.

Ts macinda ortasahadan vurulan top direkten donmese vay anam gecen sezon akhisar diregi

Atiba atti sampiyonluk geldi

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Aranı nekadar iyi tutarsan at babanın oğlu değil menfaat işin içine girince ne bizi ne başkasını tanır bunlar
Hele porto çok pinti onlardan hayır gelmez
Talisca için başkan seneye bonservisi konusunda daha agresif olabiliriz dedi talisca nın Bonservisi Oğuzhan Veya cenk ten çıkacağına işaret bu yoksa bu adam oyuncu satmadan kalkıp 20 milyon verecek hali yok bi oyuncu dan iyi bi bonservis bekliyor
Oğuzhan tutturmuş Avrupa Avrupa diye napacaksın mecbur satacaklar zorla kal gitme diyemezsin verirsin 20 milyon a oğuzhanı talisca içinde yaparsın iyi bi pazarlık 16-17 milyon a bağlanırsın 4 milyon da sana kalır transfer işi mantık işi başkan bu işleri iyi yapıyor.
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 09:17:58 PrisonBreak ]

Çevrimdışı mylife1903

Daha avrupa sampiyonu olacaz
Omerin babasindan mesaj var

Çevrimdışı mylife1903

Benzetmemi mazur görün ama bir laf vardır "ayı ile ayni yatağa girilmez"diye.
Bu portekiz kulüpleri de transfer konusunda ayninin  önde gidenir.
Bak ne güzel istedigimi aldim,iyi tokatladim derken tungaya düşen biz oluruz.
Fikret orman daha dunku cocuk bu transfer islerinde. Fikret ormanin 5 senede alip sattigi oyuncu kadar manevrayi porto gibi kulupler bir donemde yapiyor, fikret ormaniin kazandigi toplam parayi tek futbolcudan kazanirken, verdigi butun bonservis kadarini da tek futbolcuya verebilecek gucte adamlar

Dikkatli olmak lazim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rhodolfo'yu satabildiysek, hepsini satarız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rhodolfo Brezilya da Piyasasi olan bir futbolcu yalniz

Gerci hepsinin kendine gore bir piyasasi var , Mesela eski takimi Pedroyu önce bizden kiraladi simdi bonservisini almak istiyor , Satilmayacak - satilamayacak oyuncu yok

Her kor topalın bir alicisi var diye bosuna dememisler , bizim İşimize gelmeyen yaramayan baskasina yarar bu kadar basit..
[ Son Düzenleme: 02 Haziran 2017, 09:32:07 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Porto ile ilişki kasmaya gerek yok, menajerlerin üstünden gidiyor o işler.

İyi ilişki muhabbeti de Türk spor basınının şehir efsanesi, parayı veren alır futbol piyasasında.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim anlamadigim olay neden yine macera aradigimiz :alala:

Neden Marcelo yu satip hem Vida hemde Mangalayi almaya çalışyoruz , Al mangalayi koy Marcelonun yanina ne top gecsin nede adam

Takima alışmış lige alışmış kalbur ustu bir stoper var elimizde neden yeniden tandem kurup riske girmek istiyoruz ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Fikret orman daha dunku cocuk bu transfer islerinde. Fikret ormanin 5 senede alip sattigi oyuncu kadar manevrayi porto gibi kulupler bir donemde yapiyor, fikret ormaniin kazandigi toplam parayi tek futbolcudan kazanirken, verdigi butun bonservis kadarini da tek futbolcuya verebilecek gucte adamlar

Dikkatli olmak lazim

eeeeyyyy porto sen kmsin die söze girsek işe yaramaz mı? en kötü 3-5 taraftar kazandırır, denenmiş formül  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: