2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6922872 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Anlaşılan Mangala-Vida yapılmaya zorlanacak. Vida gelirse baya söveceğiz hayırlısı şimdiden.
Vida gelince neden baya söveceğiz ki ??

Çevrimdışı taner37

Bana da öyle geliyor.
Sanki fazla abartılıyor Vida.
Ama belli de olmaz.
Vidayı şampiyonlar Ligi'nde BJK maçları dışında izleyen varsa yorum yapabilir.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Gelince ne demek istediğimi anlarsın, bize Tosic'in bir tık üstü stoper yetmiyor keza. Bizim Kiev maçlarında izledim, Avrupa Şampiyonası'nda izledim daha önce de foruma yazdım Kjær gibi abartılan bir stoper. Çok güzel bombalar Tosic'i aratmaz açıkçası.

Çevrimdışı Ersoy

Mangala ve Vida mı?  Ligi 15 gol yiyerek tamamlarız.😂

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tuncaboylu

Gelince ne demek istediğimi anlarsın, bize Tosic'in bir tık üstü stoper yetmiyor keza. Bizim Kiev maçlarında izledim, Avrupa Şampiyonası'nda izledim daha önce de foruma yazdım Kjær gibi abartılan bir stoper. Çok güzel bombalar Tosic'i aratmaz açıkçası.
Meşazını aldım, ama Boyko + 30 milyon grivna karşılığı geleceksen hayır demem.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Meşazını aldım, ama Boyko + 30 milyon grivna karşılığı geleceksen hayır demem.

Öyle bir spekülasyon dönüyor da bilemeyiz.

Boyko + 1 milyon Euro'ya ben de okeyim tabii :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyko'yu içermeyen bir transfer senaryosu aklıma yatmıyor hiç bir şekilde ve bence bu Vida'yı almaktan çok Boko'dan kurtulma operasyonu.

Çevrimdışı levitate

Boyko gitsin yeter :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Berat

Boyko'yu içermeyen bir transfer senaryosu aklıma yatmıyor hiç bir şekilde ve bence bu Vida'yı almaktan çok Boko'dan kurtulma operasyonu.

Boyko'ya Kiev'in talip olduğu haberlerini hiç görmedik ama bizim Vida'ya talip olduğumuz baya bir süredir dönüyor.

Ersan, Milosevic, Pedro, Atınç'a ne olacak acaba. Şu isimleri toplasak C klas bir stoper anca ediyor.

Çevrimdışı underworld

Mangala ve Vida mı?  Ligi 15 gol yiyerek tamamlarız.😂

Çok yanlış bir bakış açısı .

Çevrimiçi Samet Ç

Kjaer Vida'dan daha iyi stoper. Tabi ligin kalitesini düşününce işimizi görür mü görür. Avrupa için aynı şeyi söyleyemem tabi.

Çevrimdışı Berat

Kjaer Vida'dan daha iyi stoper. Tabi ligin kalitesini düşününce işimizi görür mü görür. Avrupa için aynı şeyi söyleyemem tabi.

Katılıyorum tamamen.

Çevrimdışı tuncaboylu

Boyko'ya Kiev'in talip olduğu haberlerini hiç görmedik ama bizim Vida'ya talip olduğumuz baya bir süredir dönüyor.

Ersan, Milosevic, Pedro, Atınç'a ne olacak acaba. Şu isimleri toplasak C klas bir stoper anca ediyor.
Rhodolfo'yu satabildiysek, hepsini satarız.

Çevrimdışı Savaş

O değil de kimse kadro yapmıyor. Açılışı yapayım. Beşiktaş 2017-2018 en olası kadrosu :

Fabri

Gökhan   Marcelo     Mangala   Caner

Atiba     Oğuzhan

Lens          Talisca          Babel

Aboubakar

Yedekler : Tolga - Tosic - Vida - Necip - Tolgay - Töre - Demba Ba

Adriano - Quaresma ve Cenk satıldı. Vida - Mangala ve Lens alındı. Duruma göre bir kanat daha alırım belki bilemedim. Sıkatlara bir sorayım.

edit : Bu kadro benim hayalim değil. Sadece görünürde olması en yüksek ihtimalli kadro bu.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

O değil de kimse kadro yapmıyor. Açılışı yapayım. Beşiktaş 2017-2018 en olası kadrosu :

Fabri

Gökhan   Marcelo     Mangala   Caner

Atiba     Oğuzhan

Lens          Talisca          Babel

Aboubakar

Yedekler : Tolga - Tosic - Vida - Necip - Tolgay - Töre - Demba Ba

Adriano - Quaresma ve Cenk satıldı. Vida - Mangala ve Lens alındı. Duruma göre bir kanat daha alırım belki bilemedim. Sıkatlara bir sorayım.

edit : Bu kadro benim hayalim değil. Sadece görünürde olması en yüksek ihtimalli kadro bu.

Keşke gerçek olsa nisanda ilan ederiz en geç :)

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Gelince nedemek istediğimi anlarsın da ziyade hangi özellikleri kötü hangileri yetersiz diye sordum  :) Benim pek izlediğim futbolcu değil Vida yani ne olumlu nede olumsuz düşüncem var o yüzden izlemiş gibisin bilgi almak istedim.Ama dediğin gibiyse hiç gelmesin o zaman Tosic var zaten.Kjaer abartılmıyor bence kjaer çok iyi bir stoper dünya klası olmasa da bi totthenam'ı o da olmadı onun bi alt takımlarında oynar şampiyonlar liginde kjaer ile çıksaydık bence gruplardan atlardık.

Çevrimdışı taner37

Vida ile ilgili video ama forvet gibi sadece attığı goller var 😀
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Çok yanlış bir bakış açısı .
Biliyorum öylesine yazdım zaten.😁

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı cursedofdragon

Herkes marcelo satıldı diyor 10 milyon €'dan aşağı giderse sütümü helal etmem :D

Çevrimdışı taner37

Herkes marcelo satıldı diyor 10 milyon €'dan aşağı giderse sütümü helal etmem :D
Kim diyor nereye hadi inşallah

9m a gitti ise tabiki.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı murat baltacı

marcelo satılıp vida gelirse defans sorunumuz çözülmez vida tosiçten az daha iyi oyuncu he boyko artı uygun miktara vidayı düşeş alırız yanınada kiralık mangalayı koyarız ona eyvallah. Yinede benim görüşüm marceloyu satmamak ligi takımı tanıdı tam performans vereceği seneler mangala alınabilirse seneler sonra marcelo ile iyi bir stoper tandemi kurmuş olacağız illede satacaksak mitroviç satılsaydı. Bu sene bari defans sıkıntısı çekmeyelim.

Bide kalede fabri fena değilde onunda arkasına bi kaleci almak lazım adam yedekte tolga var diye kafasına göre takılıyo az onu zorlayacak bi kaleci olsa kaleyi kaptırırım korkusuyla daha ciddi maçlar çıkarır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı underworld

Marcelo'yu isteyen takım kimmiş ?

Etiketler: