2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6923497 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı taner37

Maaşını da Flamengo ödeyecekse çok iyi transfer. Rotasyonda zaten yer yok hem verdiğimiz maaştan kurtulucaz hem de 1.5m.
Eğer doğruysa tabi.
Bonservis ile satılan oyuncunun maaşını biz neden ödeyelim ki 😁 İlk defa duydum bunu varsa cidden enayilik. Hadi kiralarsın o zaman maaşının yarısını falan verirsin de sattığın oyuncunun maaşını vermek falan enayilik
[ Son Düzenleme: 01 Haziran 2017, 20:21:33 taner37 ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi Kapkarakartal

Biz öyle bir klüp değiliz yapıcak olsak geçen yıllarda yapardık el altından para verirdik bizim şu oyuncumuzu alın derdik.

Ne kadar sıkıntılar çektiğimizi hepimiz biliyoruz.

Biz öyle bir kulüp değiliz derken bu dediğim sanki kötü birşeymiş gibi lanse etmek iyi olmamış bu bir yoldur ve tercih edilir yapılıp yapılmadığınıda bilemeyiz sende bilemezsin seninkide benim yaptığım gibi bir tahmin.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı taner37

Kap gelsin de tam sevinek
Transfer sezonu açılmadan kap anca sözleşmesi biten oyuncu için gelir. Sanırım bizimde sözleşmesi biten boşta bir oyuncu ile görüştüğümüz yok. En fazla Rhodolfo için gelebilir gittiğine dair :D
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı alimm

marcelo yu satıp hırvatistan milli takım stoper tandemini mi kuruyoruz yoksa... vida aradığımız adam değil bence... ha oynar mı oynar tosiç'ten ii olur hatta mitroviç'in performansının artmasında da direk etkisi olur...  ama ben daha net bi isim istiyorumm..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı underworld

Transfer sezonu açılmadan kap anca sözleşmesi biten oyuncu için gelir. Sanırım bizimde sözleşmesi biten boşta bir oyuncu ile görüştüğümüz yok. En fazla Rhodolfo için gelebilir gittiğine dair :D
Rhodo için diyorum zaten

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bonservisi elinde olan benim favori golcüm Hunter  Ajax ile anlaşmış 1 seneliğine Gomez gelmezse beni heyecanlandıracak üst seviye golcü beklentim kalmadı bu sene için hayırlısı olsun...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı taner37

Rhodo için diyorum zaten
Ha inşallah gelir bir an evvel kaplanırız.

Bakalım flemengo da alınacak genç yetenek var mı 😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı taner37

Bonservisi elinde olan benim favori golcüm Hunter  Ajax ile anlaşmış 1 seneliğine Gomez gelmezse beni heyecanlandıracak üst seviye golcü beklentim kalmadı bu sene için hayırlısı olsun...
Balotelli var.
Bir ihtimal taraftar ile iyi bağ kurarsa akıllanabilir ama belli de olmaz.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Balotelli var.
Siper al, linc edecekler seni

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Balotelli var.

Q7 Abu varken başka bombacıya gerek yok hücumda, 1 maç kahraman olur gider fb derbisinde rvp ye parmak atar cl de hakem tokatlar yoksa iyi oyuncu aslında ama benim sevdiğim oyuncu tipi safkan net golcüler, top taşıyan güçlü dripling yapan vs iyi hoşta o işi kanatlar orta sahalar yapsın santraforun asıl işi gol yapmak diğer özellikleri ekstra bal kaymak olur.

Çevrimdışı mylife1903

Q7 Abu varken başka bombacıya gerek yok hücumda, 1 maç kahraman olur gider fb derbisinde rvp ye parmak atar cl de hakem tokatlar yoksa iyi oyuncu aslında ama benim sevdiğim oyuncu tipi safkan net golcüler, top taşıyan güçlü dripling yapan vs iyi hoşta o işi kanatlar orta sahalar yapsın santraforun asıl işi gol yapmak diğer özellikleri ekstra bal kaymak olur.
Nerden bulacaz onu, bize gelecek adamin bir tarafi bozuk olacak, bu balojanin da kafadan arizasi var, tam bizlik, taraftarin sevgilisi olur

Çevrimdışı taner37

Siper al, linc edecekler seni
Etsinler sorun değil

Tosic i büyük bir yükten kurtarmış oluruz.

Quaresmaya benzetiyorum ben biraz balotelliyi.. Quaresma da balotelli gibi büyük takımlara gidip başarılı olamadı. Çünkü kalitesizlikten değildi bu başarısızlığın sebebi tamamen oyuncunun kişisel psikolojik sorunlarındandı. Quaresma az çok akıllandı iyi katkı verdi balotelli neden olmasın diyorum..  yaşı da genç ve boşta.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Nerden bulacaz onu, bize gelecek adamin bir tarafi bozuk olacak, bu balojanin da kafadan arizasi var, tam bizlik, taraftarin sevgilisi olur

Hepsini bir araya toplamış 1 futbolcu izledim ben o da R9...Golcü çok da bizim ekonomik duruma göre yok Huntelaar-Gomez maksimumuz işte, o Gomez eğrisi doğrusuna geldi de aldık yoksa o seviye biri bizim boyumuzu aşar...Santrafor mevkinde Ba-Cenk-Balojan ile yola çıksak aktif fay hattı olur merkez üssü biz mi oluruz renkliler mi Allah bilir :D

Çevrimdışı 38life

Tolgay Arslan'ın Lig Radyo Röportajı. Dinlemenizi tavsiye ediyorum. Tolgay adamım benim. Akıllı, zeki çocuk...

Çevrimdışı LuceGel

Etsinler sorun değil

Tosic i büyük bir yükten kurtarmış oluruz.

Quaresmaya benzetiyorum ben biraz balotelliyi.. Quaresma da balotelli gibi büyük takımlara gidip başarılı olamadı. Çünkü kalitesizlikten değildi bu başarısızlığın sebebi tamamen oyuncunun kişisel psikolojik sorunlarındandı. Quaresma az çok akıllandı iyi katkı verdi balotelli neden olmasın diyorum..  yaşı da genç ve boşta.
Fransada yaptıklarını takip etmedin sanırım espriyse komik değil. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı taner37

Fransada yaptıklarını takip etmedin sanırım espriyse komik değil. :bandit:
Espiri değil ciddiyim yapmıştır yapmaz demiyorum ama akıllanabilir. 2-3 milyon Euro ya bir yıllık anlaşma olabilirse denenebilir hemde Cl de oynayacak.

Ben yüzde 100 akıllanacak demiyorum belki akıllanabilir diyorum. Balotelli de artık yaşını aldı bir iki sene daha oynamayaz ise futbolu bırakır bence.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fırat güneyar a göre

MANGALA ve VİDA ikisini de almak istiyormuşuz

Fikret Orman bizi de değiştirdi ne gerek var o kadar para harcayacağız diyorum  :lol: :lol: Ama tabi olursa tabiki süper olur fakat 1 tanesi yeterli olup diğer eksik mevkilere harcansa o para daha iyi değil mi ?? Mangala(tosic)-Marcelo(mitrovic) falan yeterli olmaz mı ???

Çevrimdışı taner37

Fikret Orman bizi de değiştirdi ne gerek var o kadar para harcayacağız diyorum  Ama tabi olursa tabiki süper olur fakat 1 tanesi yeterli olup diğer eksik mevkilere harcansa o para daha iyi değil mi ?? Mangala(tosic)-Marcelo(mitrovic) falan yeterli olmaz mı ???
Stoper den canımız çok yandı. Marcelo ceza aldı Lyon maçına Mitrovic tosic çıktık GS maçına Marcelo atınc çıktık. Stoper in iyi olacak..

Mangala zaten kiralık gelirse kiralama ücreti vermeyiz bence city paraya muhtaç değil hadi 1 falan verilir belki vermiş olmak için ama mangalayı 8-10 opsiyonlu kiralarsak şayet çok iyi olur. Ama 40 küsur e aldıkları adamı 8-10 a vermezler bence..

Mangala da bir sene bizde oynayip aboubakar ve talisca gibi BJK da kalmak istiyorum derse city güzellik yapabilir 😊
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Şu transfer zamanlarında 2 adamın lafına hafif de olsa dikkat ederim Biri Serdar Sarıdağ diğeri Murat Özen.

Serdar Marcelo'ya teklif var satılırsa 2 stoper alınacak diyor. Bir de yine Eyşan olma ihtimali varmış Demba olmazsa. Ben Eyşan'ı istemiyorum arkadaş soğuttu kendinden iyice.

Abuş, Demba iyidir. Bozmaya gerek yok.

Çevrimdışı Berat

Şu transfer zamanlarında 2 adamın lafına hafif de olsa dikkat ederim Biri Serdar Sarıdağ diğeri Murat Özen.

Serdar Marcelo'ya teklif var satılırsa 2 stoper alınacak diyor. Bir de yine Eyşan olma ihtimali varmış Demba olmazsa. Ben Eyşan'ı istemiyorum arkadaş soğuttu kendinden iyice.

Anlaşılan Mangala-Vida yapılmaya zorlanacak. Vida gelirse baya söveceğiz hayırlısı şimdiden.

Çevrimdışı cursedofdragon

eyşan gelmesin.

Marcelo satılmasın iyice lige alıştı yanına kaliteli birini koyalım ki kalitesi daha da ortaya çıksın.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gomez gelecek diyor serdar sarıdağ
Serdar sarıdağ herzaman doğru söyler
Eyşan gelsin isterim.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Turgay Demir @turgaydemirr
·
46sn

Yeğenler bir hafta kadar önce yazdığım 4 harfli stoperi hatırladınız mı? Yakındır KAP olması.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Stoper den canımız çok yandı. Marcelo ceza aldı Lyon maçına Mitrovic tosic çıktık GS maçına Marcelo atınc çıktık. Stoper in iyi olacak..

Mangala zaten kiralık gelirse kiralama ücreti vermeyiz bence city paraya muhtaç değil hadi 1 falan verilir belki vermiş olmak için ama mangalayı 8-10 opsiyonlu kiralarsak şayet çok iyi olur. Ama 40 küsur e aldıkları adamı 8-10 a vermezler bence..

Mangala da bir sene bizde oynayip aboubakar ve talisca gibi BJK da kalmak istiyorum derse city güzellik yapabilir 😊

evet olması gereken de o zaten ama benim dediğim hani ilk düşününce böyle düşünüyosun idare eder halledilir tarzı düşünüyorsun para harcamak istemiyorsun  o paralar gözünde büyüyor falan  :lol:

Etiketler: