2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6927701 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Öyle bir iddiam yok, "Pedro Franco milli takımda kendisini kesti" diyenlere belgeyle aksini ispatladım.

Ayrıca ad hominem ini yerim senin

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet kesti bizde düzenli oynadıgı dönem kesti kolombia stopersizlikten aynı herifi 40 yaşına kadar kullandı yepesmiydi neydi.pedrodan bile medet umdu baktılar oda zıçıyor allah kahretmesin gene zapataya kaldık deyip oynatıyorlar. oynadığı ve övdüğün takımıda tarihin en kötü milanı bu arada
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Yok yok mutluydu diyorum ama hiç biryerde de öyle bir golün izine rastlayamadım saatlerdir.
Sanırım çocukken rüyamda gördüm o golü..şimdide gerçek gibi hatırlıyorum. Tövbe yarabbim  :lol:
Oyle bir mutlu golu hatirliyorum. Sag taraftan korner atilmisti ayak ustu dis guzel bi kavisle doksana takmisti galiba bursaspor maciydi. Iki tane falan golu vardi zaten mutlunun. Inegolspordan gelmisti kadirin yerine onceleri donusumlu pynamislardi daumun gelmesiyle sol tarafi almisti 3-5-2de
Unal meselesine benzeyecek.

Direkten donen top hatirliyorduk sonra ceza sahadi iciydi disiydi falan derken unalin diregi kirdigi iki top bulduk ikisi de ingiltere maci ustelik. Iste abanmasan da 1 gol sayacaklar denilecek pozisyondu

Çevrimdışı tangaz

Şimdi yeni moda Mitrovic Hırvatistan milli takımı oyuncusu. toplam 3 maçı var 2 si hazırlık maçı :)

en iyi stoperimiz marcelo olup içlerinde milli olmayan tek stoperimiz de o
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

fatih terimin kurduğu milli takımdan örnek vermen bile başlı başına moderasyon sebebi

diattayı öv zapatayı öv sonra başımıza futbol uleması kesil...
Zapata kotu stoper, bedava gelsin istemem. Tosic daha iyi oynar.
Transfer risk icerir. Transfer edilecek oyuncuyj sonucta baska takimda izliyoruz, alip bizim takima koyuyoruz. Toyotanin pistonlari iyi, alip vw motora koyuyoruZ gibi bir ornek.

Boyle risklere girmeye gerek yok, gidip santrafor alalim

Çevrimdışı tuncaboylu

evet kesti bizde düzenli oynadıgı dönem kesti kolombia stopersizlikten aynı herifi 40 yaşına kadar kullandı yepesmiydi neydi.pedrodan bile medet umdu baktılar oda zıçıyor allah kahretmesin gene zapataya kaldık deyip oynatıyorlar. oynadığı ve övdüğün takımıda tarihin en kötü milanı bu arada
Ya bırak Allah aşkına, Kasımpaşa'da oynuyor diye stoper övüp Milan'ı beğenmiyorsun. Troll müsün nesin

Çevrimdışı tangaz

Zapata kotu stoper, bedava gelsin istemem. Tosic daha iyi oynar.
Transfer risk icerir. Transfer edilecek oyuncuyj sonucta baska takimda izliyoruz, alip bizim takima koyuyoruz. Toyotanin pistonlari iyi, alip vw motora koyuyoruZ gibi bir ornek.

Boyle risklere girmeye gerek yok, gidip santrafor alalim

gündüz yazdım 2 transfer lazım birisantrafor diğeri stoper die ve ardından ekledim taşş bi santrafor gelsin stoper alınmadan sezona başlayalım çıt çıkarmam die. şampiyon takımın stoperleri hala kadrodalar...

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi yeni moda Mitrovic Hırvatistan milli takımı oyuncusu. toplam 3 maçı var 2 si hazırlık maçı :)
Lovren oynamaya baslarsa mitrovic 4-5 sene milli forma yuzu gormez.

Soyle aklima ilk gelen hirvat stoperler dusunsem lovren, vida, korluka, bizim kor sildenfeld sonra yavas yavas mitrovic gelir.
0 derece sicaklikta 1 atm basinca altinda hirvatlar lovren-vida oynar

Ha hirvat milli takimi havuzunda olan bir oyuncu bizim seviyemiz icin yererli midir, evet oldukca yeterlidir.
Muhim olan liyakat ile yapilan bi secim mi bu onu anlamak.

Ayrica asporda bazen bahsedildigi gibi hirvat subotici de unutmamak lazim. :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Ya bırak Allah aşkına, Kasımpaşa'da oynuyor diye stoper övüp Milan'ı beğenmiyorsun. Troll müsün nesin

nesini beğeneyim milanın çöp bir takım kaç senedir. sen diattayı övdüğün gibi övüyosun zapatayı resmen stoper seçme özürlüsün. şimdi önüne 3 stoper koysak seçenekler baresi pedro miloş olsa ve sen baresiyi seçsen ben direkt elerim baresiyi tuncaboylu seçtiyse kesin çöptür bu herif die düşünürüm, referansın o derece fecaat yanii  :bandit:

Çevrimiçi Rasim

Eminim bizim transfer hamlelerimizi renkliler bizden daha çok merakla bekliyorlardır :D
tabi birazda korkuyla :evillol:
:claps: :bandit: :claps: katiliyorum
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

gündüz yazdım 2 transfer lazım birisantrafor diğeri stoper die ve ardından ekledim taşş bi santrafor gelsin stoper alınmadan sezona başlayalım çıt çıkarmam die. şampiyon takımın stoperleri hala kadrodalar...
Ya abi 2 senedir tekrar ediyorum, kadroyu tut, copleri birak, dar rotasyonla iyi oyuncularla vur vur gec.
Gomezi 1000 yuroya alamadik, santrafor al kapat.

Bu sene ayni hikaye. Kimseyi satma, kadroyu tut, copleri gonder, duzgun bir santrafor al soyle leblebicigillerden, sezonu ac, kupa toreni, istiklal marsi ve sezonu kapat, kadroyu tut, copleri at, santrafor al, sezonu ac, kula toreni....

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Soyle aklima ilk gelen hirvat stoperler dusunsem lovren, vida, korluka, bizim kor sildenfeld sonra yavas yavas mitrovic gelir.

Ha hirvat milli takimi havuzunda olan bir oyuncu bizim seviyemiz icin yererli midir, evet oldukca yeterlidir.

Ayrica asporda bazen bahsedildigi gibi hirvat subotici de unutmamak lazim. :bandit:
Lovren, Vida, Corluka, Tin Jedvaj Bunların ardından 5.seçenek bizim adam 5-6 seneye ilk 11 e girer..
[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 21:09:08 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ya abi 2 senedir tekrar ediyorum, kadroyu tut, copleri birak, dar rotasyonla iyi oyuncularla vur vur gec.
Gomezi 1000 yuroya alamadik, santrafor al kapat.

Bu sene ayni hikaye. Kimseyi satma, kadroyu tut, copleri gonder, duzgun bir santrafor al soyle leblebicigillerden, sezonu ac, kupa toreni, istiklal marsi ve sezonu kapat, kadroyu tut, copleri at, santrafor al, sezonu ac, kula toreni....

formül bu kadar basit o zapata geçen sene bizde oynasaydı şampiyon falan da olamazdık bu arada

Çevrimdışı tuncaboylu

nesini beğeneyim milanın çöp bir takım kaç senedir. sen diattayı övdüğün gibi övüyosun zapatayı resmen stoper seçme özürlüsün. şimdi önüne 3 stoper koysak seçenekler baresi pedro miloş olsa ve sen baresiyi seçsen ben direkt elerim baresiyi tuncaboylu seçtiyse kesin çöptür bu herif die düşünürüm, referansın o derece fecaat yanii  :bandit:
Baresi stoper değildi. :bandit:

10 seneden fazla Udinese ve Milan forması giyen adam, sırf tecrübesiyle şu ligi götürür.

Titi'yle Çiçi'yle uğraşana kadar bir fiyat alınır, 1.5 civarındaysa sepete atılır.

Çevrimdışı mylife1903

Stoperi yemisim ben ya, takimin santraforu yok.

Ben yazayim once sonra sezon sonu beklentiler yuzunden kimse ariza cikartmasin.
Pepe gelse bile yedigimiz gol sayisi fazla degismeyecek arkadaslar. Pepenin yaninda bu sefer marselonun defolari cikar, zaten kaleye 3 top geliyo, stoper onune de 5 top gelsin. 30 gol yedik gecen sene, pepe gelsin 25 yeriz. Oyle pepe geldi 15den fazla yemeyiz gibi bir dunya yok.

Santraforun atacak 25-30 ki sampiyon olasin, kanser olmadan.

Çevrimdışı mylife1903

Lovren, Vida, Corluka, Tin Jedvaj Bunların ardından 5.seçenek bizim adam 5-6 seneye ilk 11 e girer..
Suboticin uzun sure hirvat milli takiminda ilk 11 oynamasi ihtimali ile mitrovicin uzun sure hirvet milli takiminda ilk 11 oynamasi ihtimali aynidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Subotic Makedon değil mi? İyi stoper olsa Sivok'u keserdi. :tabe:

[ Son Düzenleme: 29 Haziran 2017, 21:15:30 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Subotic Makedon değil mi? İyi stoper olsa Sivok'u karardı. :tabe:

Istanbulun havasi afife kariya benzer, sagi solu belli olmaz, derler
Bu suboticin de pasaportu boyle esen ruzgarA gore degisiyor

Son alinan duyumlara gore aspor gerzegi kicikillikuyrukoglu suboticin once kosova milli takiminda necipi kesmesk gerekir, demis

Çevrimdışı tangaz

Subotic Makedon değil mi? İyi stoper olsa Sivok'u keserdi. :tabe:

daha zapatayı kesemiyor sivoku nasıl kessin

Çevrimdışı mylife1903

daha zapatayı kesemiyor sivoku nasıl kessin
Eskudeyi keser mk bu zapata acaba

Çevrimdışı tangaz

eskudenin kopenhag yıllarında keserdi ama rostov dönemini bilemedim o senin uzmanlıgın reis

Çevrimdışı tuncaboylu

Escude şanssızdı, önünde Pique ve Ramos vardı hep.

Çevrimdışı Neo Nesil

tolgay bize gelmeden merdivenlerden düşer kolu kırılır

diego costa bize gelmeden maçta sakatlanır.(tabi transferi yalan oldu)

şimdi ise llorente bisikletten düşüp kolunu kırdı

bir de llorente için sociedadla görüşüyor haberi vardı. 

Çevrimdışı mylife1903

Gervinho sonunda gundeme geldi

39 atar

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

geldi mi reis kim getirdi
Gsnin elinden kapacaz abi. Simdi gundeme getirdiler biz alir oynatiriz. Bu abu konusunda da birinin cikip kral ciplak diye bagirmasi lazim artik. 7 milyon maliyete 11 gol anormal az.
7 milyon gomeze verelim 30 atar bafi enaZ 26 atar   7/26 7/11

Bu paralara aldiktan sonra abuyu 20ye satsan ki satamazsin ne kazanacan onu anlamiyom.

Besiktaskn santraforu enaz ama en az 7/24 sokusturmali

Etiketler: