2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6921482 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

ozzinin gitmek istediği gerçeğini de göz önünde bulunduralım...
Ben Ozi'nin 13-15 gibi fiyatları gördüyse satılmasına onay verebilirim.

Ama Dzeko + 4 gibi bir şey mantıksız.

Dzeko'yu 9'a almış oluyoruz bu takasta, hesap ortada.

13 milyonu cash versinler, biz onun 9'uyla santrafor eksiğini güle oynaya kapatırız.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eaglekartal

fanatikten orhan yıldırım yazmış.geçendede turgay demir yazmıştı bu kamp olayında sıkıntı olduğunu.bu çok önemli bir konu.hem transferler hem bu olaylar bu senenin bana çok sıkıntılı geçeceği izlenmi veriyor.hayırlısı bakalım.

Güneş tutulması
Muhabirimiz Orhan Yıldırım, Beşiktaş'taki son gelişmeleri değerlendirdi.

Beşiktaş, 7 Ağustos’ta Süper Kupa finali oynayacak. 3 gün sonra da lig başlayacak. Ancak sezon öncesi planlaması hala belirsiz. Tek belli olan 2 Temmuz’da takımın toplanacağı... Ligdeki tüm ekiplerin kamp ve diğer hazırlık takvimi belli. Çin’e gitmek istemeyen Şenol Güneş, Avrupa’dan sunulan tüm alternatif yerleri de geri çevirdi. Anlaşılması zor tavır sergiledi. Yönetim, bu krizi çözme adına Çin seyahatini 4 gün ile sınırladı. Güneş de bunu onayladı. Bu kez de Avrupa’da geç kalındı. Ne doğru dürüst bir tesis bulabiliyorlar, ne de hazırlık maçı yapacak rakip.

Gerçekten can sıkıcı

Gelinen son durumdan herkes rahatsız. Futbolcular temmuz ayının nem ve sıcağında İstanbul’da çalışmak istemiyor. Geçen yıldan çok acı tecrübeleri oldu çünkü. Yönetim çaresizlik içinde, çırpınıyor. Lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Beşiktaş’ın bunları yaşaması gerçekten can sıkıcı. Umarız tüm sezonun yüklemesinin yapıldığı sezon başı kamp dönemi, sezona yansımaz.

VEFA olsun

Kartal’da geçen yıl; ‘Efendi Beşiktaş’ sloganı vardı. Bu yıl ne olacağı tartışılıyor. Beşiktaş çok vefakar kulüp. Sadece en son yaşanan iki örnek buna yeter. Alçak terör saldırısında şehit olan emniyet müdürü Vefa Karakurdu’nun Zonguldak’daki mezarına gidildi. Başkan Orman şampiyonluk kupasını da götürdü. Ardından aynı saldırıda şehit olan Tunç Uncu’nun ailesine bir daire hediye etti. En sondan geriye bu tür örnekler saymakla bitmez. Bu yüzden önerimiz şu: yeni sezon sloganı VEFA olsun.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

13 milyonu cash versinler, biz onun 9'uyla santrafor eksiğini güle oynaya kapatırız.

Dandik SAlih'e 5 6 mı ne vermişlerdi bunlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Koa_lAA

e.mor u fener değilde biz alsak iyi olur... alternatif..

Çevrimdışı benyv-

Ozi Beşiktaşı ne kadar sevse de Avrupa misyonu var doğal olarak. Yoksa gitmek istemiyorum dese bizim yönetim 20'den aşağı neden bıraksın. 5 büyük takım için madde koydurmuş 12 m euro'dan. Yani Beşiktaşı ne kadar sevsem de, bu takımlardan teklif geldiğinde önümü açın demiş. Zaten bir futbolcunun yapması gereken de bu.

Çevrimdışı tangaz

birde şöle düşünelim fayda/maliyet analizi ile değerlendirelim.senin hesabına göre dzeko 9 mio bonservis + maaş gibi düşünsek, kontrat 3 sene olsa yıllık 3 maaş alsa yıllık maliyeti 6 gibi bişey olur. 30 gol atsa ben 6 milyon yıllık maliyet az al sana 500 daha bonus derim. bu sene ligde 12 gol atam adamın maliyeti 7 milyonu aştı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

ozan tufan kerimcanla görüntülenmiş. belliydi zaar  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

ne ozinin ne marcelonun gitmesine gönlüm razı değil , alalım titiyi , en kötü ihtimal tosic oynar , töre kanada geliyor,  bir tek forvet sorunu kalıyor, ona nasıl bir formül yapılır bilemiyorum , takımı bozmayalım
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

birde şöle düşünelim fayda/maliyet analizi ile değerlendirelim.senin hesabına göre dzeko 9 mio bonservis + maaş gibi düşünsek, kontrat 3 sene olsa yıllık 3 maaş alsa yıllık maliyeti 6 gibi bişey olur. 30 gol atsa ben 6 milyon yıllık maliyet az al sana 500 daha bonus derim. bu sene ligde 12 gol atam adamın maliyeti 7 milyonu aştı...
Dzeko'yu 3'e oynatabilmek imkansız, geberik Adebayor alıyor o parayı.

5'ten aşağı istemeyecektir, bonusu hariç.

Bize senelik maliyeti 8 milyon Euro olur bu durumda. O zaman neden bu maliyeti 3 yıl boyunca üstlenelim?

İlla Dzeko'yu vereceklerse, ücretsiz kiralasınlar.

Çevrimdışı benyv-

ne ozinin ne marcelonun gitmesine gönlüm razı değil , alalım titiyi , en kötü ihtimal tosic oynar , töre kanada geliyor,  bir tek forvet sorunu kalıyor, ona nasıl bir formül yapılır bilemiyorum , takımı bozmayalım

PSG, R. MADRİD, CHEALSEA, MAC CITY, MAN UTD gibi takımlarda dolu yetenekli genç futbolcu var. En iyi 25 kişilik kadrodan sonra gerisini kiralıyorlar, tabi mümkün oldukça gelişim açısından Avrupa Liglerini seçseler de, Ş. Ligi ve Şenol Güneş sebebiyle biz bu işe girişirsek sadece maaş ödeyerek iyi oyuncular kiralayabiliriz. Gs bunu Denayer'de yaptı mesela M. City'den. Enes Ünal da aynı şekilde. Titi vs. gibi oyuncuları alacağımıza, bu yetenekli gençlerden 2 yıllık kiralama yollarına gidebiliriz.

Çevrimdışı tangaz

Bize senelik maliyeti 8 milyon Euro olur bu durumda. O zaman neden bu maliyeti 3 yıl boyunca üstlenelim?

italyada 11 mio maaşı olan gomez geldi 3,5a oynadı dzeko neden oynamasın  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

italyada 11 mio maaşı olan gomez geldi 3,5a oynadı dzeko neden oynamasın  :bandit:
Gomez gelirken 10 golü yoktu. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

senede 5 milyon euro 3 senelik 15 milyon euro ciddi bir maliyet, madem maliyetinden çekiniyorlar dediğin gibi kiralasınlar. Bu takastan zararlı olan biz çıkarız uzun vadede.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Gomez gelirken 10 golü yoktu. :)

ama cv.sinde yaşayan en golcü 3. oyuncu etiketi gibi bişey vardı sanki, önündeki 2 kişi de malum arkadaşlar  :)

Çevrimdışı tangaz

34 lig haftasının 30unda birer birer sokuşturacak kim olursa olsun senelik 7 mio maliyete ben ok derim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez'in Dünya kupası için kendini kanıtlama amacı vardı, Dzeko zaten İtalya gol kralı.

Dediğim gibi, bu tarz bir takasta bize ücretsiz kiralasınlar, biz maaşını öderiz.

Çevrimdışı tuncaboylu

34 lig haftasının 30unda birer birer sokuşturacak kim olursa olsun senelik 7 mio maliyete ben ok derim.
O zaman 9 milyon satın alma opsiyonu ile kiralayalım işte.

Belki burada sokuşturamayacak.

Çevrimdışı underworld

Roma Ceko'yu niye gönderiyor ?

Çevrimdışı tangaz

Gomez'in Dünya kupası için kendini kanıtlama amacı vardı, Dzeko zaten İtalya gol kralı.

Dediğim gibi, bu tarz bir takasta bize ücretsiz kiralasınlar, biz maaşını öderiz.

elin oğlu da mal değil seriA gol kralını neden bilabedel kiralasınlar

Çevrimdışı tangaz

O zaman 9 milyon satın alma opsiyonu ile kiralayalım işte.

Belki burada sokuşturamayacak.

belkilerle konuşacaksak belki de 54 gol atacak burada (aslen adapazarlıymış ondan 54ü seçtim)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

belkilerle konuşacaksak belki de 54 gol atacak burada (aslen adapazarlıymış ondan 54ü seçtim)
O zaman alırız, yine benim dediğim mantıklı.

Çevrimdışı tuncaboylu

elin oğlu da mal değil seriA gol kralını neden bilabedel kiralasınlar
Maaşından kurtulacak kar işte. :bandit:
@mylife1903 ün geçen kurduğu cümle yüzünden.
Pazarda iki aptal vardır, biri alan biri satan.
Eğer kurtulmak istiyorlarsa satın alma opsiyonu ile kiralasınlar.

Çevrimdışı Ensar

PSG, R. MADRİD, CHEALSEA, MAC CITY, MAN UTD gibi takımlarda dolu yetenekli genç futbolcu var. En iyi 25 kişilik kadrodan sonra gerisini kiralıyorlar, tabi mümkün oldukça gelişim açısından Avrupa Liglerini seçseler de, Ş. Ligi ve Şenol Güneş sebebiyle biz bu işe girişirsek sadece maaş ödeyerek iyi oyuncular kiralayabiliriz. Gs bunu Denayer'de yaptı mesela M. City'den. Enes Ünal da aynı şekilde. Titi vs. gibi oyuncuları alacağımıza, bu yetenekli gençlerden 2 yıllık kiralama yollarına gidebiliriz.
bence alirsin titiyi sonra bu kiraliklari kovalarsin eksik gördüğün bölgelerine
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Etiketler: