Larin görece daha düşük seviyede bir ligden gelecek olsa da kendini gösterdiği bir takım unsurlar var:
1-) Tekniği iyi bir oyuncu.
2-) Bitiricilik konusunda da fena gözükmüyor. Emenike tarzı oyun bilmeyen sadece boş boş koşan oyunculardan değil. Hangi pozisyonda kalacağını ve akış esnasında neler yapması gerektiğini biliyor.
3-) Şutları çok iyi. Videolarında da görülmüştür; 4-5 tane ceza sahası dışından plase vuruşla atmış olduğu golleri var. Bu gollerin rastgele atılmış goller olduğunu düşünmüyorum. Bilerek ve isteyerek ayrıca da soğukkanlılıkla atılmış ve başarılı olmuş şutlar.
4-) Soğukkanlı ve sakin bir oyuncu gibi gözüküyor. Topu ayağına aldığında ne yapacağını şaşıran oyunculardan değil. Bu özellikle bizim oyun planımız için önemli bir unsur.
Henüz 22 yaşında. Muhtemelen de takıma bonservissiz olarak katılacak. Henüz sözleşmesi bitmedi gerçi. Nasıl bonservis ödemeden alacağız bilmiyorum. Lig mls olduğu için belki ayrı bir prosedür vardır bu konuda bir fikrim yok ancak bonservissiz ya da çok cuzi bir rakama kadroya katabilirsek göze alınabilecek bir risk olarak görüyorum. Potansiyeli olan bir oyuncu olduğu aşikar. O potansiyelden verim almayı başarırsak bize Cenk Tosun'dan çok daha büyük katkılar sağlayabilir. Ben genel manada beğendim. Umarım kadroya katılır ve iyi bir performans sergiler. İçimde güzel bir his var. Sanki büyük oynayacak bu çocuk