2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu
2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu Beşiktaşın 2017-2018 yılı transferlerini bu başlıkta konuşabiliriz. Beşiktaş için hayırlı bir transfer sezonu geçirme dileğiyle.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 6939681 defa] 2017/18 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi Gökhan Kurt

İnanmayın bence, hikaye.

Baskan demişti zaten bonservisi kendi elinde olan bir yıldız alıcaz diye. Olabilir bence ihtimal var gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

33 yaşında...
Son performansı nasıldır ki izleyen varsa yorumunu alalım

yok 39 yaşında :D  :evillol:

31 yaşında adam :D

El freni diyen var iyi oyuncu diyen var :)

Çevrimdışı Doğukan E.

Çevrimdışı brkntcnr

Sinan Engin bonservissiz bir tane daha yıldız alabilir Beşiktaş dedi.

Çevrimdışı Doğukan E.

yok 39 yaşında :D  :evillol:

31 yaşında adam :D

El freni diyen var iyi oyuncu diyen var :)
Düzelttim yav tamam. :ok:
Ben 2018  falan diye düşünmüşüm. Bu biraz genç oyuncu istedediğimden öyle yazmıştı olabilirim :evillol:

Dün demişti zaten bonservissiz bi yıldız varmış demi başkan dedi :D

Bu olabilir o :D

Çevrimdışı AigleBordeaux

Pepe?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Baskan demişti zaten bonservisi kendi elinde olan bir yıldız alıcaz diye. Olabilir bence ihtimal var gibi.

Bunu ilk duyuracak kanal Beyaz TV olmayacaktır diye düşünüyorum, o yüzden inanmıyorum ben.  :)

Bunu ilk duyuracak kanal Beyaz TV olmayacaktır diye düşünüyorum, o yüzden inanmıyorum ben.  :)

ordaki o sinan engin denen adam umut güner'den alıyor bilgileri.

Erdal torunoğulları varken neden mutsuzdu orda bilgi sızdırmıyordu erdal torunoğulları.

Umut günder sinan'ın kankisi o bilgi sızdırıyor.

Çevrimdışı underworld

Çevrimiçi Necmi

Valla normalde inanmam ama Sinan Engin veriyosa inanırım çünkü adam direk Umut Güner' den alıyodur duyumu yakın kankisi

sinanın bu güne kadar verdiği bir doğru transfer bilgisi söylesene
Beşiktaş camiası içinde ona güvenipde konuşan kimse olduğunu sanmıyorum
yönetimi her konuda eleştirebiliriz ama Beşiktaşlılıkları eleştirilemez ve bir
Beşiktaşlının sinan renklisiyle işi olmaz.
azize bilgi taşıdığı tapelerle sabit olan biriyle ilişki sürdüren yöneticinin suratına tükürürüm.

azize bilgi taşıdığı tapelerle sabit olan biriyle ilişki sürdüren yöneticinin suratına tükürürüm.

Umut güner'e kızıyorum abi bende o sızdırıyor bilgileri bence.

Çevrimdışı Karabay

yani gelmiyormu abi?

Çevrimdışı Mahmut

Saglikli bir arasi hic 90 dakika izledin mi?

Aras saglikli olsun o fbli lens falan yedek oturur arasin takiminda.

Cocuk ayrica milli takiminda.

Rusyada iyi oynadi catir cutur takir tukur da transfer yapti. Oyle her futbolcu rusya liginda oynayamaz

Ben izledim, yayınlanmayan Astra Giurgiu maçında.
Fizik olarak çok bitikti, altyapıdan Sedat ve M.Enes'tan daha kötüydü o maç o kadar kötü yani.
Kanat rotasyonunda düşünülecek bir adam değil, hem de yabancı sayılıyor.
[ Son Düzenleme: 05 Haziran 2017, 00:24:04 Mahmut ]

Çevrimdışı tuncaboylu

ordaki o sinan engin denen adam umut güner'den alıyor bilgileri.

Erdal torunoğulları varken neden mutsuzdu orda bilgi sızdırmıyordu erdal torunoğulları.

Umut günder sinan'ın kankisi o bilgi sızdırıyor.

Umut Güner başkandan habersiz Sinan'a bilgi sızdırırsa, bir dahaki yönetim kuruluna çaycı olarak bile giremez.

Bu işler öyle kolay değil, Sinan geçen sene hangi transferi önceden bildi de şimdi üfürüyor?

Umut Güner başkandan habersiz Sinan'a bilgi sızdırırsa, bir dahaki yönetim kuruluna çaycı olarak bile giremez.

Bu işler öyle kolay değil, Sinan geçen sene hangi transferi önceden bildi de şimdi üfürüyor?

nasri'yi ilk bu söyledi yine sinan engin.

Son anda sevilla kaptı yoksa geliyordu ilk bu koca kafalı sinan söylemişti ondan öğrendik.

Çevrimdışı 38life

Ulan şunları görünce gülüyorum istemsizce. Daha dün akşam sezon bitti bugün "x yıldız futbolcu Beşiktaşta" diye haber yapıyorlar.

Çevrimdışı 38life

Yapmayın etmeyin Allahınız aşkına. Ciddiye almayın şunları gözünüzü seveyim. Taraftarın zaafları, duyguları üzerinden kendi reklamlarını yapıyorlar, prim vermeyin şunlara.

Çevrimdışı Mahmut

Yalnız bu Navas transferi olabilecek bir transfer her ne kadar BeyazTv verse de, bonservissiz olması en büyük etken.
Tabii ki 3.4 maaş değil ama 2-2.5 civarı maaşla alınabilecek bir oyuncu.
Bildiğim kadarıyla oyun tarzı şöyle:
Hızlı, çabuk, dribblingi iyi, çalışkan bir oyuncu. Çizgiye inip içeri kesen oyunculardan. Eski tip winger oyunculardan.
Negatif olarak ise ortaları ve bitiriciliği kötü. Gol sayısı çok düşük.
Bonservissiz oldugu için daha önce araştırmıştım transfermarkt ve ManCity forumlarından.

Çevrimiçi Savaş

Aynen ama heryerde dönüyor yazmışlar ya. İnsallah öle bir hata yapmayız. Yoksa Şampiyonluk yolunda herşey mübah mı demeliyiz
Burakı turkiyede bi yere kitlemeye çalışıyolar sadece. Inanmayin. Başkan dün taraftar kızgın dedi. Olmaz yani o iş merak etmeyin.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Abi ben de hiç sevmem Sinan Engin i ama Umut Güner le arasının çok iyi olduğu ortada. Ya yönetim ters köşe yapmak için Sinan Engine öylesine isim ortaya attırıyo ya da Umut Güner' den direk haber alıyo. Yönetimin Beşiktaşlılığını eleştirmedim ama Beyaz Futbol izliyorsan görürsün adam her Beşiktaş' ın başarısından Umut Güner' e pay çıkartmaya çalışıyor.

Çevrimiçi Savaş

Beyaz futbola göre Jesus Navas' ı almışız.

Ahsgahahah yaaaa. Dün bunlara başkan yayındayken bi mesaj geldi ya. Bonservissiz yıldız alacak beşiktaş diye. Başkan da o arkadaş çok konuşmasın dedi hani.

Hemen Navas geldi demişler. :))

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız bu Navas transferi olabilecek bir transfer her ne kadar BeyazTv verse de, bonservissiz olması en büyük etken.
Tabii ki 3.4 maaş değil ama 2-2.5 civarı maaşla alınabilecek bir oyuncu.
Bildiğim kadarıyla oyun tarzı şöyle:
Hızlı, çabuk, dribblingi iyi, çalışkan bir oyuncu. Çizgiye inip içeri kesen oyunculardan. Eski tip winger oyunculardan.
Negatif olarak ise ortaları ve bitiriciliği kötü. Gol sayısı çok düşük.
Bonservissiz oldugu için daha önce araştırmıştım transfermarkt ve ManCity forumlarından.

Lens'i alsak lens'te orta açamıyor  :alala:

Gol de atamıyor Quaresma gibi assisti çok lens'in 17 assist gol sayısı sadece 5. 4 tane lig 1 tane avrupa ligi.

Quaresma 6 gol 17 assist. 2 lig 3 şampiyonlar ligi 1 türkiye kupası.

Çevrimdışı cagdas44

18'lik kadroda en az 7 Türk sayılan oyuncuya ihtiyacımız olduğunu unutmayalım. G İnler ver Tolgay'ın durumunu ağızlarına sakız edenlerin olduğunu unutmadan kadro yazsak iyi olur bence. İnler'in Akhisar maçından beri sakat olduğunu söyleyen hoca ama devamlı 18'e yazan da o neden? Çünkü 18'e yazılabilecek Türk sayılan oyuncu sıkıntımız var alt yapıdan bu yıl birileri çıkmazsa bu sıkıntıyı daha da çok hissedebiliriz.

Etiketler: