Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5770982 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

abi bu adamları kimse almaz :D  hepimiz isteriz babel, pepe falan gitmesin ama eğer iyi teklifler gelirse satmaktan başka çare yok. gelecek sezon da mecburen lens' ten falan verim almaya çalışacagız.

bence oguzhanın bizde işi bitti. kimsenin de 10 milyon falan verecegini düsünmüyorum oguzhana.
Burada da gülmüşssün mutluluğunda gözüm yok sadece paylaşmak istiyorum

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Burada da gülmüşssün mutluluğunda gözüm yok sadece paylaşmak istiyorum
Burada seninle beraber eğlenmek için uğraştım olmadı komik olan yeri söylesene birlikte gülelim..
çok doğru söylüyorsun. haklısın. gülmek iyidir. öneririm.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boşuna zenci diye kıçımızı yırtmıyoruz. Zenci santraforlar bir başka oluyor. Ohen haricinde zarar ettiğimizi hayalkırıklığına uğradığımızı hatırlamıyorum. Herşeye rağmen Demba Ba gelecek bile olsa seneye 1. santrafor başka bir isim olmalı Demba Ba 2. santrafor olmalı.
Sülüman Youla :alala: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

yaşlı oyuncularla ağır kontratlar yaptık. oyuncu satışı yapmamız şart. feda sezonunda oldugu gibi genç ve az maliyetli oyunculardan takım yapmamız lazım bence tekrar. pepe ve quaresma yı satmamız lazım bi sekilde.
Pepe veya Vidadan biri mutlaka satılmalı ikisi aşırı lüks maaş olarak

Pepe 4.5 milyon

Vida 3 milyon

Pepe satilirsa Vida kalsın ve Mitro elde tutulup Vida - MİTRO Tandemi kurulsun

Pepe kalacaksa Vida satılsın eğer Satılamazsa Lyona Vida - Marcelo takası öneriilsin :bandit:

Çevrimdışı onurturan

çok doğru söylüyorsun. haklısın. gülmek iyidir. öneririm.
Teşekkürler ama komik bulduğum şeylere gülmekten hoşlanırım soruma cevap verecek misin şu zamanlarda foruma fazla yazı yazılmamasının neresi sana komik geldi?
Yada oyuncularımızı kimsenin almayacak olması fikri neden komik geldi..

Faik bugün oynasin da bir görelim bakalım futbolu unutmus mu ?

Çevrimdışı underworld

Seneye şampiyonluk sonrası kulübe üyelik projesini hayata geçirmek lazım.
644 bin mevcut passolu gözüküyor.
144 bini katılım göstermesin diyelim...
500 bin katılım
Aylık 20 tl * 12 = 240 TL
500000 * 240 = 120 m TL
120 / 5 = 24 m €

tabi vergi, kesinti falan da dersek = 20 m €

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Teşekkürler ama komik bulduğum şeylere gülmekten hoşlanırım soruma cevap verecek misin şu zamanlarda foruma fazla yazı yazılmamasının neresi sana komik geldi?
Yada oyuncularımızı kimsenin almayacak olması fikri neden komik geldi..
o anda komik gelmiş bana demek ki. bence bu kadarı yeterli gülmek için. ayrıca bu forumda gülme emojisi kullanan birçok kişi var. neden benim ki bu kadar dikkat çekti anlayamadım. neyse böyle saçma şeylerle tartışmaya girmek doğru değil. sende haklısın bende haklıyım.

Çevrimdışı onurturan

Seneye şampiyonluk sonrası kulübe üyelik projesini hayata geçirmek lazım.
644 bin mevcut passolu gözüküyor.
144 bini katılım göstermesin diyelim...
500 bin katılım
Aylık 20 tl * 12 = 240 TL
500000 * 240 = 120 m TL
120 / 5 = 24 m €

tabi vergi, kesinti falan da dersek = 20 m €
144 bini nerden buldun sen hesap bilen adamsın öyle yuvarlak hesap olsun diye iş mi olur.. enaz yüzde ellisi katılım göstermez..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Pepe 4.5 milyon

Vida 3 milyon

Pepe satilirsa Vida kalsın ve Mitro elde tutulup Vida - MİTRO Tandemi kurulsun

Pepe kalacaksa Vida satılsın eğer Satılamazsa Lyona Vida - Marcelo takası öneriilsin :bandit:
ben vida mitro ikilisinin oynamasını isterim. mitro eksikleri var ama oynaya oynaya gelişecek. gelecek sezon cl de olamayacagız büyük ihtimalle. avrupa ligi mitro kalitesi için yeterli. kendini geliştirebilir. hem ikiside hırvat. pepe çok büyük lüks olacak

Çevrimdışı underworld

144 bini nerden buldun sen hesap bilen adamsın öyle yuvarlak hesap olsun diye iş mi olur.. enaz yüzde ellisi katılım göstermez..
Düz hesap olsun diye demiştim ama bana kalsa katılım 800 bin civarı olmalı.
( passo almak istemeyen grubu da içine katarak)

Çevrimdışı caner.eryigit

rakamlar var mı
2 milyar tl ye dayanmış 290 milyon vergi borcu gözüküyor.bizim şu vergileri de silseler hep sarışınların mı silinecek...

Çevrimdışı onurturan

o anda komik gelmiş bana demek ki. bence bu kadarı yeterli gülmek için. ayrıca bu forumda gülme emojisi kullanan birçok kişi var. neden benim ki bu kadar dikkat çekti anlayamadım. neyse böyle saçma şeylerle tartışmaya girmek doğru değil. sende haklısın bende haklıyım.
Problemin gülme emojisi kullanmak olmadığını sen de biliyorsun. Burada yazılan her şeyi okurum anlayamadığım şeyleri sorarım muhattabına.. herkesi eğrisi doğrusu anlıyorum da seni anlayamıyorum bitürlü renkli falansındır inşallah değilsen çok geçmiş olsun..

Çevrimdışı sozkul

Alıntı
Bağımsız denetçi raporu

Çevrimdışı onurturan

Düz hesap olsun diye demiştim ama bana kalsa katılım 800 bin civarı olmalı.
( passo almak istemeyen grubu da içine katarak)
İnşallah öyle bi grup kalmıştır bana herkes passosunu almış gibi geliyor..

Çevrimdışı underworld

İnşallah öyle bi grup kalmıştır bana herkes passosunu almış gibi geliyor..
İstanbul dışı özelikle daha uzak bölgelerde ikamet edip passosu olmayan çok kişi var.

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı onurturan

Süleyman abinin yolladığı kağıtlar çok kazık inşallah ordan sınav olmayız..
Özellikle ikinci sayfası korkutucu..

Çevrimdışı caner.eryigit

Olmadı Başkan Demirören mevzusu olmadı!

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

Olmadı Başkan Demirören mevzusu olmadı!

2000-3000 bilok oyu olan adami biraz zor atarsin

Çevrimdışı caner.eryigit

Fikret Orman: Seçilmiş başkanımızı, yönetimimizi ihraç eden kulüp olmamızı istemiyorum.
Bu oylanacak bir şey değil. Bize ulaşılan dilekçe var, yönetim kurulunda bunu tartışacağız.
Yorum yapmadan bırakıyorum.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Fikret Orman: Seçilmiş başkanımızı, yönetimimizi ihraç eden kulüp olmamızı istemiyorum.
Bu oylanacak bir şey değil. Bize ulaşılan dilekçe var, yönetim kurulunda bunu tartışacağız.
Yorum yapmadan bırakıyorum.

şaşırmadım. fikret orman 2012 de geldiğinde hesap soracagız diyordu sonra öyle bişey yok dedi. demirörenin alacagından korkuyor yönetim. haksızda sayılmaz. çok borç var demirören' e.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Alıntı yapılan: mylife1903 link=topic=2857
Cenki satan sampiyonlugu satar
Öyle oldu. Negredo şampiyon yapacaktı bizi. Yapamadı...
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2018, 17:46:23 Onur Küçük ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Pepe kalmaz, sene basindan plan Pepe, Quaresma gibi oyunculari son dunya kupalarina parlatip gondermek sonrasinda astronomik bonservislere satip hem kulube hem oyunculara kazandirmakti. Sene sonu Quaresma, Pepe, Adriano, Negredo hepsi Cin, Katar ya da ulkelerine donerler diyorum. Atiba konusunda da sozlesme yenilemeye gerek yok. Kadroda sene sonunda ciddi genclestirme olacak. Bu sene yeni yapilanma olacagindan gitmez diye bir oyuncu yok, iyi teklif gelen her oyuncu gonderilecek. :ok:

Etiketler: