Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5774013 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı onurturan

demek ki bizim başkan bir şeyleri eksik ya da yanlış yapmış ya da hülle vb yapmayıp ilkeli davranmak yanlışmış.

biri kalkar ertuğrulu 1 milyona satar emenikeyi satar stoperi satar maaşını öder bonservisini yükseltir sonra gider kur mur der ardından aydınlardan tam ffpye takılacakken sponsorluk patlatır ötekiler 30 yerine 130 açık verir onlarda kur mur derler olası şl gelirini ortaya dökerler.

yokyok bizim başkan yanlış yapıyor abi bu topraklarda dürüst olmak ilkeli olmak prim yapmıyor...
Bu topraklarda değil diye zaten şeyettik ya abi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

mesele kimin kaltıldığı değil.

Biz bütün kuralları uyup ceza almamak için çırpınırken.

Bunlar hiç bir kuralı uymayıp men cezası almamaları.
Bunlar zaten halihazırdaki ffp'ye uymadıkları için çağrıldılar. Yeni ffp mi yapacaklar onu anlamadım ? Ne güzel dünya yeni yapılana da uyma o zaman. Nasıl olsa yeni ffp getirirler. Bu milletin ffp'si de bi bize... vay arkadaş...
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

mesele kimin kaltıldığı değil.

Biz bütün kuralları uyup ceza almamak için çırpınırken.

Bunlar hiç bir kuralı uymayıp men cezası almamaları.
Nasıl farkeden bir şey olmadı? Herşfler kural mural dinlemeyip kadrolarını güçlendirip bitik durumdaki camialarını havaya soktular, biz Abubakar ve Marcelo’yu kaybettik FFP’ye uymak için. Bak haksız rekabetle şampiyonluk kazandılar.

Şimdi aklıma şu geliyor: ya UEFA çok kirli bir kurum ve GS’ye iltimas geçmiş veya bizim yönetim FFP’yi çok abartmış.
Evet söylemiştin de abi neden böyl oldu..
 adamlar işadamının kredi kartını kullanan metres gibi alışveriş yaptılar ceza nerde?
Arkadaşlar, 3 sene önce Fenerbahçe de aynı şeyi yaptı. 50 milyon harcadı, sonra FFP'ye girdi. Onlar da men yemedi, anlaşma imzaladı.

Aynı taktiği bunlar da bu sene denedi.

Bizim çıktığımız 4 senelik sürece onlar giriyorlar. Anlaşma önümüzdeki ay açıklanır.

Şimdi 4 sene onlar düşünsün, Aboubakar'ı alamayacaklar, Marcelo'yu satacaklar.

Bu sene men olmaları Fenerbahçe'nin işine çok yarayacaktı, Fenerbahçe o gelirle FFP'nin son ve en zor senesinde bütçe dengesi sağlayacaktı.

İkisinden biri kalacaksa, Galatasaray kalsın.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Kaan

onu vericek zaten.

Edit : FFP anladım sen hiç transfer yapamaz demek istemişsin.Men cezası vermeyen transfer yasağı cezası hiç vermez.

Anca FFP verirler işte verirlerse.
Önümüzdeki 3 senede sırasıyla 10, 15 ve 20 milyon kâra geçme zorunluluğu versinler o da olumlu. Keyiflerine göre aldıkları gibi çatır çatır satmak zorunda kalırlar sonra da Cl de aslan kafesine düşmüş ceylan gibi kalırlar. Kâr etmezlerse de 2 sene men yapistirsinlar.

Çevrimdışı kyiv

negredoya hebei 6 milyon mu ne öneriyormuş  :pray:

hemen....hemen....yeminle bana bırakın ben sırtımda taşırım havaalanına kadar.  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar, 3 sene önce Fenerbahçe de aynı şeyi yaptı. 50 milyon harcadı, sonra FFP'ye girdi. Onlar da men yemedi, anlaşma imzaladı.

Aynı taktiği bunlar da bu sene denedi.

Bizim çıktığımız 4 senelik sürece onlar giriyorlar. Anlaşma önümüzdeki ay açıklanır.

Şimdi 4 sene onlar düşünsün, Aboubakar'ı alamayacaklar, Marcelo'yu satacaklar.

Bu sene men olmaları Fenerbahçe'nin işine çok yarayacaktı, Fenerbahçe o gelirle FFP'nin son ve en zor senesinde bütçe dengesi sağlayacaktı.

İkisinden biri kalacaksa, Galatasaray kalsın.

abi bu gs'yi çok seviyon sende ha.

Çevrimdışı tuncaboylu

abi bu gs'yi çok seviyon sende ha.
Hayırdır, koku mu aldın?

İkisi arasında bir tercih yapmam, pragmatik davranırım.

Seneye FFP'den çıkacak Fenerbahçe ile bu sene FFP'ye girecek Galatasaray ikilisinden biri 30 milyon Euro alacaksa, tercihim Galatasaray olur.

Eğer bizim ya da Başakşehir'in ikinciliği kesin olsaydı, o zaman bu ceza olayına kafayı takardım. Ama şu halde o kadar takmadım

Çevrimdışı cursedofdragon

Hayırdır, koku mu aldın?

İkisi arasında bir tercih yapmam, pragmatik davranırım.

Seneye FFP'den çıkacak Fenerbahçe ile bu sene FFP'ye girecek Galatasaray ikilisinden biri 30 milyon Euro alacaksa, tercihim Galatasaray olur.

Eğer bizim ya da Başakşehir'in ikinciliği kesin olsaydı, o zaman bu ceza olayına kafayı takardım. Ama şu halde o kadar takmadım

yok daha öncede savundun çok savunuyorsun dikkatimi çekti sadece.

Neden illa birisini seçiyorsun ki ?

2'sinin de canı cehenneme bize ne ?

fener ffp'den çıkmıyor ayrıca daha yeni girdi.gs'de giricek.

Çevrimdışı tuncaboylu

yok daha öncede savundun çok savunuyorsun dikkatimi çekti sadece.

Neden illa birisini seçiyorsun ki ?

2'sinin de canı cehenneme bize ne ?

fener ffp'den çıkmıyor ayrıca daha yeni girdi.gs'de giricek.
Seneye Fenerbahçe'nin FFP'deki son senesi.

Bizden tam bir sene sonra girdiler. (Biz 2015 Mayıs ta anlaştık, onlar 2016 Mayıs'ta)

Yani seneye bu zamanlar bizim şu anki durumumda olacaklar.

Galatasaray da seneye bu zamanlar, bizim 2 sene önceki durumumuzda olacak.

"Önümüzdeki 4 sene boyunca Galatasaray şampiyon olamaz" bahsi varsa, yüklü girerim.

Çevrimdışı kyiv

Bugün UEFAya küfür etmeyeceğim. Kaç gündür açıklanmamasından herşey belli. Şimdi eğri oturup doğru konuşalım. Burada Galatasaray güzellemesi yapmayacağım ama şu gerçeği de kabul edelim. Galatasaray kulübü yöneticileri Türkiyenin çok önemli bir okulundan çıkan kimseler. Yani zeka, olayları kıvırma, pratik olma konularında kabul edelim bizim Metin Albayraktan da diğer yöneticilerden de bir hayli kapasiteliler. Olayı öyle ya da böyle minimum zararla ve 1 şampiyonlukla kapatıyorlar. Misal biz Biliçli zamanda bunu başaramadık. Başarı ancak en çok güçlendiğimiz zamanda geldi. Şimdi bu UEFAnın önlerine koyacakları anlaşmayı da bypass edecek planları vardır.

İşin özeti bizim çok iyi ve doğru bir santrafor almamız lazım. GOL ATAN!!!

Çevrimdışı kyiv

Seneye Fenerbahçe'nin FFP'deki son senesi.

Bizden tam bir sene sonra girdiler. (Biz 2015 Mayıs ta anlaştık, onlar 2016 Mayıs'ta)

Yani seneye bu zamanlar bizim şu anki durumumda olacaklar.

Galatasaray da seneye bu zamanlar, bizim 2 sene önceki durumumuzda olacak.

"Önümüzdeki 4 sene boyunca Galatasaray şampiyon olamaz" bahsi varsa, yüklü girerim.

Seneye ne kadar çakul çukul futbolcuları varsa paralarını ödeyip yüklü bir bonservisle bir Patagonya, Uganda veya Papua Yeni Gine liginden bir takıma satarlar.

UEFAnın ffp anlaşması mı???? Takip mi????

Çokta tınnnnnn....
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2018, 17:14:58 kyiv ]

Çevrimdışı f_madida

Uefa azıcık adamsa transfer yasağı verir.

Uefa standard bir 'settlement agreement' onermistir olay bu. Kadro sinirlamasi (22 kisi), bonserviste al-sat denkligi, gelir-gider dengesinin saglanmasi (buyuk ihtimalle yine bir 10-15 milyon avro gozetilerek baslatilan bir denklem) ve bir miktar para cezasi ki sanirim 4-5 milyon avroyu gecmez sartlari verilmistir. Simdi gs gecen men cezasini aldiginda, uefa bu cezayla birlikte eski gozetim anlasmasinin bittigini yeni bir gozetim surecinin basladigini belirtmis. Bunun icin de cok basit bir madde koymus, sadece 65 milyon avro maas farkini gecmeyeceksiniz denmis. Bunu gecmedilerse anlasmaya uymamaktan oturu men cezasi almazlar. Genel olarak ffp kurallarina uymadiklari icin uyari + para cezasi ve sportif kisitlamalara tabi olma sarti ile kupalara katilirlar. Onumuzdeki sene yine bu sartlara uymazlarsa o zaman men cezasi gelir.

Bizim kendi settlement anlasmamizla ilgili yaptigimiz iki tercih/(kimine gore hata da denebilecek) nokta var. Birincisi ffp gozetimi devam ederken sportif kisitlamalarin (bonservis kisitlamasinin kaldirilmasi) mumkundu, bu ihtimal 17-18 sezonu icin vardi, burada cok konusuldu zamaninda imkansiz vs denildi ama UEFA aciklamasini okursaniz bunun mumkun oldugunu gorursunuz (https://www.uefa.com/insideuefa/disciplinary/news/newsid=2460156.html). Biz 15-16 periyodu icin uefa sartlarini tam olarak kusursuz bir sekilde tutturamadigimizdan (sanirim basabasta ufak bir sikinti vardi), bonservis kisitlamasi da dahil olarak sportif kisitlamalar devam ettirildi, bu da 17-18 sezonunu bu sekilde gecirmemize neden oldu. Bu konuda yonetime cok da yuklenmemek lazim zira hem stad acip hem finansman giderleriyle ugrasip hem de kara gecmek pek de mumkun degildi aslinda. Olsaydi tabi bu sezon bonservis sikintisi yasamadan gecirebilirdik. Ilk tercih buydu, belki 15-16 sezonu icin daha kisintili bir butce yapilsa sampiyon da olamayabilirdik, bunu da az cok tahmin edebiliriz sanirim. 

Diger hata olarak kabul edebilecegimiz durum da su: sportif kisitlamalar UEFA yarismalarinda uygulaniyor, yani Aboubakar'in bonservisini alip UEFA'da (SLde) oynatmasak da sartlara uymus olacaktik aslinda. Ligde Aboubakarla devam edebilirdik, tabi bu son derece riskli bir yaklasim ve Aboubakar bunu kabul eder miydi, boyle bir luks bize fazla mi olurdu, Aboubakar'in bonservisi basabas sartini nasil etkilerdi onlari da ayrica dusunmek gerek, ama boyle bir cozum mumkundu. Sonuc olarak yonetim minimum risk guden bir politika izledi ama gidenlerin yerine yapilan tercihler maalesef istedigimiz verimi getirmedi.

Onumuzdeki donem de cok kolay gecmeyecek aslinda, sportif kisitlamalar kalkiyor fakat basabas sartlari devam ediyor ve buyuk ihtimalle SL gelirimiz olmayacak. Gidip de milyonlarca avroluk transfer yapmamiz biraz zor. Tabi olurda mesela Negredo-Lens-Vagner-Mitro-Boyko hatta Vida'nin satisindan yuklu miktarlarda bonservis geliri 20-25 milyon veya daha fazla alabilirsek is degisir. O yuzden su an ilk hedeflerden biri oyuncularin pazarlanmasi olmali. Ha bi de su var, Katar'dan veya baska bir yerden yuklu bir sponsorluk anlasmasi alinabilirse yine gelirleri yukari cekeceginden bonservis konusunda esneklik de saglanir. Taraftara dusen kombineleri, formalari almaya devam etmek yoksa ffpden ciksak da basabas sarti her daim uygulanacak bir durum. Seneye olmazsa sonraki sene tekrar gundeme gelir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı underworld

Bu Fransız masonları men edeceklerini düşünmek bile komedi.
En başından beri belliydi böyle olacağı.

Çevrimdışı tangaz

Seneye ne kadar çakul çukul futbolcuları varsa paralarını ödeyip yüklü bir bonservisle bir Patagonya, Uganda veya Papua Yeni Gine liginden bir takıma satarlar.

UEFAnın ffp anlaşması mı???? Takip mi????

Çokta tınnnnnn....

diyorum ya hemşom biz boşuna ilke kastık die satacaktık veliyi çemişkezekspora 10 milyona kim bakıyor sanki alemin enayisi gene biz olduk
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

Onu bunu bilmem bize Fransa ligi görmüş zenci santrafor lazım. Alınana kadar klavyem bozulana kadar usanmak yok. 41 kere söylersen olurmuş. Değil 41, 41 bin kere yazarım.

Çevrimdışı tangaz

Onu bunu bilmem bize Fransa ligi görmüş zenci santrafor lazım. Alınana kadar klavyem bozulana kadar usanmak yok. 41 kere söylersen olurmuş. Değil 41, 41 bin kere yazarım.

yollamıştım 3lü bi mönü seçeydin ya içinden
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

diyorum ya hemşom biz boşuna ilke kastık die satacaktık veliyi çemişkezekspora 10 milyona kim bakıyor sanki alemin enayisi gene biz olduk

Pratik yöneticimiz yok. Doğru dürüst konuşabilen yöneticimiz yok.Sıkıştığında çözüm üretecek aklımız yok. Bir Fikret Orman var bir de Ahmet Nur Çebi gerisi hikaye...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı tangaz

Pratik yöneticimiz yok. Doğru dürüst konuşabilen yöneticimiz yok.Sıkıştığında çözüm üretecek aklımız yok. Bir Fikret Orman var bir de Ahmet Nur Çebi gerisi hikaye...

bu ikili de fazla ilkeli, bu coğrafyada olmuyor maalesef

Çevrimdışı kyiv

yollamıştım 3lü bi mönü seçeydin ya içinden
Vallahi hepsi birbirinden leziz. Bir tanesi acılı hazım etmesi zor. Çıkarırken zorlanabiliriz ama ben onu çok isterim.  :bandit:

2. tercihimde 25 lik çıtır olar Angersli...ekambi

Çevrimdışı sametbagan

Bu adam tıpkıu adebayora benziyor kalitesi de onun gibiyse gelsin yarın başlasın  :D
O değil bu kimlikteki yaşı bi de bunun mağrası var kaçtır acaba :alala:

Çevrimdışı tangaz

Vallahi hepsi birbirinden leziz. Bir tanesi acılı hazım etmesi zor. Çıkarırken zorlanabiliriz ama ben onu çok isterim.  :bandit:

2. tercihimde 25 lik çıtır olar Angersli...ekambi

acılı iyidir iyi  :bandit:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu arada antrenmanlardaki hırsı ve giderek artan fizik gücüyle dikkat çeken Cyle Larin'in de teknik ekipten geçer not aldığı ve önümüzdeki sezon planlarına dahil edilebileceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Çevrimdışı f_madida

Yalniz gecen gun Chelsea'nin maci vardi, Alvaro Morata'nin absurd vuruslari, sut cekmek yerine pas vermesiyle anladim ki Ispanya'dan forvet morvet alinmaz arkadas. Chelsea gibi bir takim dahi SL'ye gidememe tehlikesi yasiyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı underworld

1-ispanyol
2- portekizli
Bunlardan uzak duracan

Etiketler: