Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5775412 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Canım zenci Fransa görmüş santrafor çekti... :bandit: Yok mu tazesinden? Amokachi, Pascal karışımı   :money:

hemen bir menü vereyim size canınız çekmiş madem seç beğen al

karl toko ekambi 35 maç 17 gol 5 asist 12 mio
mario balotelli 36 maç 24 gol 1 asist 22 mio
moussa konate 31 maç 12 gol 2 asist 4 mio
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Worlsburg bu sene kume dusecek gibi Didavi’yi alsak ,  küme düşen Stoke’tan Shaquiri , West Brom’dan Rondón forvete hücum hattına güzel takviye olur.

ne güsel yazmışsın şiir gibi olur tam hat-trick valla süper olarr
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

merkez ortasaha adayım da rennes takımından benjamin bourigeaud 24 yaşında 39 maç 11 gol 7 asist bu sene rakamları. medelin yanına al koy oynasın

Çevrimdışı tangaz

10 numara için didavi wolfsburg, remy cabella saint etienne, paulinho braga güzel seçenekler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sezonun ortasinda 32 yasina girecek, ama maclarinda belli etmiyor. Fizik ozellikleri gayet yerinde, ki Sporting zamaninda da begenirdim.

Rafinha yeni sezon ile 33 olacak. Bence Lopes, kalite-fiyat acisindan daha yararli olur. Rafinha’nin Asensio’nun golu oncesinde ki yaptigi hata herseyi anlatiyor zaten.
yani bencede Rafinha yerine Miguel Lopez hamlesi daha mantıklı olur S.L gelirlerinden mahrum olursak F/p açısından
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

Buradan baş yönetici @Necmi  beye sesleniyorum transfer sayfasının kilidini kaldırmanızı ve forum sakinlerini oraya taşımanızı

Kalan iki haftayı ve önümüzdeki transfer sezonunu orada konuşmak istiyoruz.Tüm yazanların hislerine tercuman olayım dedim

Çevrimdışı AigleBordeaux

10 numara için didavi wolfsburg, remy cabella saint etienne, paulinho braga güzel seçenekler
Cabella bizde basarili olmaz
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Cabella bizde basarili olmaz

hemen eleyelim o zaman

bundesliga özellikleri göz önünde bulundurularak en iyi seçenek didavi olabilir aslında ya da yunus mallı bile düşünülebilir yerli ve milli.

Çevrimdışı AigleBordeaux

hemen eleyelim o zaman

bundesliga özellikleri göz önünde bulundurularak en iyi seçenek didavi olabilir aslında ya da yunus mallı bile düşünülebilir yerli ve milli.
Didavi en iyi seçenek bence Wolsburg gibi kotu giden bir takimda 9 gol  7 asist yapmis, onceki sezon diz ameliyatı geçirmiş ondan pek kaale alınacak bir sezon değil, bir sezon daha geri bakarsak bu sefer Stuttgart’a 13 gol 5 asist yapmış.
Beni tek rahatsız eden son 4 sezonda sakatlık yüzünden 39 maç kaçırması ve iki büyük sakatlığı ayni, diz problemi.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Didavi en iyi seçenek bence Wolsburg gibi kotu giden bir takimda 9 gol  7 asist yapmis, onceki sezon diz ameliyatı geçirmiş ondan pek kaale alınacak bir sezon değil, bir sezon daha geri bakarsak bu sefer Stuttgart’a 13 gol 5 asist yapmış.
Beni tek rahatsız eden son 4 sezonda sakatlık yüzünden 39 maç kaçırması ve iki büyük sakatlığı ayni, diz problemi.

bilemedim bak şimdi malum konu diz olunca yüksek risk barındırıyor

Çevrimdışı sametbagan

yani bencede Rafinha yerine Miguel Lopez hamlesi daha mantıklı olur S.L gelirlerinden mahrum olursak F/p açısından
Sağ bek için yabancı olacaksa eğer lopesden ziyade bize ciğersiz bi bek lazım diye düşünüyorum
Maç içerisinde en az 8-10 sefer etkili bindirme yapacak geri dönüşlerde çabuk pozisyon bilgisi yüksek ve mümkünse isabetli orta açabilen bi sağbek olsun

Çevrimdışı underworld

Bu bonservisler bir bize duvarlar. Galatasaray 8,10 kafasına göre alıyor dur diyen yok.

Düşünmesek mi acaba? :alala:
diğerlerinden bize ne reyis !
herkesin hesabı kendine...
mümkün mertebe bonservis işinden en az hasarla çıkmak lazım.
şampi + cl olsaydı o zaman daha cüretkar davranabilirdik ama işler hesapladığımız gibi olmadı.

Çevrimdışı tangaz

Sağ bek için yabancı olacaksa eğer lopesden ziyade bize ciğersiz bi bek lazım diye düşünüyorum
Maç içerisinde en az 8-10 sefer etkili bindirme yapacak geri dönüşlerde çabuk pozisyon bilgisi yüksek ve mümkünse isabetli orta açabilen bi sağbek olsun

çekyalı çocuk vardı "kaderabek" :ok:

Çevrimdışı underworld

önce hedef Taliscanın bölgesine gene İF mi alacaz yoksa OOS mi bulacaz.
buna göre golcü ve kanat konusu şekillenir.
Bu belirlenmeden yapılan plan çorba gibi olur.

Çevrimdışı tangaz

adam marusiç karadağlı lazioda oynuyor sağ bek 31 maç 3 gol 7 asist  :ok:

Çevrimiçi levitate

Buradan baş yönetici @Necmi  beye sesleniyorum transfer sayfasının kilidini kaldırmanızı ve forum sakinlerini oraya taşımanızı

Kalan iki haftayı ve önümüzdeki transfer sezonunu orada konuşmak istiyoruz.Tüm yazanların hislerine tercuman olayım dedim
+1903
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

çekyalı çocuk vardı "kaderabek" :ok:

Ciddi bir sakatlık verisi gözükmüyor, yaşı da iyi, bu sezon bundesliga'da 27 maça çıkmış. Makul bir seçenek olabilir bu kaderabek.

Çevrimiçi levitate

Worlsburg bu sene kume dusecek gibi Didavi’yi alsak ,  küme düşen Stoke’tan Shaquiri , West Brom’dan Rondón forvete hücum hattına güzel takviye olur.
ndiaye olabilirmiş diyolaa
bipbipbupbup

Çevrimdışı Alper1903

önce hedef Taliscanın bölgesine gene İF mi alacaz yoksa OOS mi bulacaz.
buna göre golcü ve kanat konusu şekillenir.
Bu belirlenmeden yapılan plan çorba gibi olur.

Ben İF bakacaklarını sanmıyorum ya OOS bakarlar muhtemelen.

Çevrimdışı underworld

@tangaz reyis ,elimizde 50 m € transfer parası mı var  :D
az serin gelin  :money:
yazılan isimlerin bir tanesi en az 15 milyondan başlar .

Çevrimdışı ümit

Çevrimdışı kyiv

Kiraya verilen gençlerden aşama kaydeden yok mu? En azından yedek olarak veya altyapı kontenjanı için. Bu nasıl altyapı? Tesadüf bile olsa 10 senede 1 (yazıyla bir) tane futbolcu keşfedilmez mi?Mevkii hiç önemli değil. Necip sonrası altyapı çıkmaz sokak.

Çevrimdışı ümit

Şu bşk şampi olsun da iki sarılar iyice karışsın
Onceleri ben de ayni fikirdeydim ancak  acikcasi bu vakitten sonra önümüzde yer alan takimlarin olabildigince fazlasini gecmeyi tercih ediyorum. Gsyi gecme sansimiz yok diyebiliriz artik. O yuzden basak ve bilhassa feneri gecmeyi cok istiyorm. Gs nin ceza olayi da olursa ve ikinci olabilirsek gayet iyi olur.

Çevrimdışı kyiv

Serkan Reçber ne oldu? Televizyonlarda uzun süredir yok. Kulüpten herhangi bir açıklama yok. Gayri resmi başlayıp resmiyet lig bitince mi kazanacak?

Çevrimdışı tangaz

@tangaz reyis ,elimizde 50 m € transfer parası mı var  :D
az serin gelin  :money:
yazılan isimlerin bir tanesi en az 15 milyondan başlar .

yoo 4-5lik adamlarda yazdık 8-10lukda @underworld

Etiketler: