Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5775378 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Acaba ne kadar kombine yenilemesi yapıldı. 14 mayıs genel satışa sunulacakmış. Kulübün toplu paraya çok ihtiyacı olduğu şu günlerde tamamı tükenir umarım.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hollanda uzmanımız @Mehmet57 hazır buradayken bir fikrini merak ettim bu az alkmaarda norveçli sağbek var nasıl o çocuk iş görür mü?
Abi Miguel Lopez hakkında ne düşünüyorsun?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Mehmet57

@Mehmet57 hazır elin değmişken AZnin gol kralı olan sağ açığınıda bi değerlendiriver alireza

Kesinlikle Hollanda liginin en iyi kanat oyuncusu. Neres, Kluivert, Lozano’dan eksigi yok.

Çevrimdışı tangaz

ben beğeniyorum GGden fazla katkı verecektir. ben GGyi bitik olarak görüyorum dikkat ederseniz açtığı tüm ortaları rakibe çarpıyor ve taca gidiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Mehmet57

Fiyat-kalite acisindan iyi bir transfer olur. Ucuz ama kesinlikle GG’den (cok) ustun bir sagbek.

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle Hollanda liginin en iyi kanat oyuncusu. Neres, Kluivert, Lozano’dan eksigi yok.

santraforları weghorst nasıl sence @Mehmet57
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

ben beğeniyorum GGden fazla katkı verecektir. ben GGyi bitik olarak görüyorum dikkat ederseniz açtığı tüm ortaları rakibe çarpıyor ve taca gidiyor
Fiyat-kalite acisindan iyi bir transfer olur. Ucuz ama kesinlikle GG’den (cok) ustun bir sagbek.
Kesinlikle aynı fikirdeyim sene başından beri takip ediyorum ve çok beğeniyorum yaşı da var ama iyi oyuncu

Çevrimiçi Mehmet57

santraforları weghorst nasıl sence @Mehmet57

Gecen sezona bakarak kendini gelistirdi. Yararli bir kadro oyuncusu olabilir, ama as santroforumuz olabilecek kalitede degil. Boyuna ragmen bir Bast Dost olamaz.

Ki, ona bakarak yine de cok buyuk bir ozelligi var. Weghorst maci taraftar gibi hisseden, sahada herseyini veren cok mucedelici bir yapiya sahip. Ikinci santrofor olarak bence yararli olabilecegi maclar olur, ama as olamaz.

Alinti...

Ömrünün 50 senesini futbola vermiş bir adamın kafasini yardiniz. Kazandığı herşeyi tirnaklari ile kaziyarak kazanmış Dünya kupası üçüncüsü olmuş o adamı süt kupası için tiyatro yapmak ile itham ettiniz. Kural kitabında yazan kararı vermekten kaçtıniz maçı tekrar oynayın dediniz. Aziz Yıldırım maçı stadda izlesin diye kural değiştirdiniz. Akhisar halkına hakettiği bilet kontenjanini bile vermediniz. Peki sonuç?

Allah var Allah

Çevrimdışı tangaz

Gecen sezona bakarak kendini gelistirdi. Yararli bir kadro oyuncusu olabilir, ama as santroforumuz olabilecek kalitede degil. Boyuna ragmen bir Bast Dost olamaz.

Ki, ona bakarak yine de cok buyuk bir ozelligi var. Weghorst maci taraftar gibi hisseden, sahada herseyini veren cok mucedelici bir yapiya sahip. Ikinci santrofor olarak bence yararli olabilecegi maclar olur, ama as olamaz.

sağol Mehmet, öyleyse Larin varken pek anlamı olmayacaktır.

Çevrimiçi Mehmet57

Kesinlikle aynı fikirdeyim sene başından beri takip ediyorum ve çok beğeniyorum yaşı da var ama iyi oyuncu

Sezonun ortasinda 32 yasina girecek, ama maclarinda belli etmiyor. Fizik ozellikleri gayet yerinde, ki Sporting zamaninda da begenirdim.

Rafinha yeni sezon ile 33 olacak. Bence Lopes, kalite-fiyat acisindan daha yararli olur. Rafinha’nin Asensio’nun golu oncesinde ki yaptigi hata herseyi anlatiyor zaten.

Çevrimdışı kyiv

Kesinlikle bize uyabilir bir oyuncu. Iyi bir ortaya sahip, hizli, fizik guclu ve teknik bir sagbek. Iyi de kosular yapiyor, ozellikle ofans da. Defansif yonunu biraz daha gelistirmesi gerekli olsa da, GG kadar kotu degil.

Aslinda AZ’den alinmasi gereken oyuncu Alireza Jahanbaksh. Ama o tren kacti.

Linnes gibim birşey mi bu Norge?

Çevrimdışı kyiv

Gökhan Gönül seneye yedek olur/olmalı. Bütün sezon yüklenilmediğinde ihtiyaç duyduğumuz maçlarda idare edecektir. Senede 7,8 maç oynasa kafidir.

Çevrimdışı underworld

müthiş sıkating çalışmalarım war  transfer sezonunu beklememek lazım aslında malum sezonu erken açıcaz paylaşsam mı hazır moderatörler uyuyorken  :icool:
be sene şartlar malum erken girelim erken çıkalım

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Gökhan Gönül seneye yedek olur/olmalı. Bütün sezon yüklenilmediğinde ihtiyaç duyduğumuz maçlarda idare edecektir. Senede 7,8 maç oynasa kafidir.

GG bu sene kulübede yerli kontenjanını ancak dolduracaktır fiziği bitik durumda oynadığında da katkısı iyice sınırlandı orta bile açamıyor. burda en çok @sozkul abi söylüyordu bunu yaptığı ortalar hep rakibe çarpıp taca gidiyor. taç demişken yanküt malı aklıma geldi tebessüm ettim gene  :D

Çevrimdışı kyiv

Canım zenci Fransa görmüş santrafor çekti... :bandit: Yok mu tazesinden? Amokachi, Pascal karışımı   :money:

Çevrimdışı tangaz

be sene şartlar malum erken girelim erken çıkalım

girip çıkmak demişken giren çıkan yanküte

Çevrimdışı AigleBordeaux

Worlsburg bu sene kume dusecek gibi Didavi’yi alsak ,  küme düşen Stoke’tan Shaquiri , West Brom’dan Rondón forvete hücum hattına güzel takviye olur.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı underworld

transferde bonservis konusu ıskalamamanızı önemle hatırlatırım.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Canım zenci Fransa görmüş santrafor çekti... :bandit: Yok mu tazesinden? Amokachi, Pascal karışımı   :money:
Ekambi?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kyiv

transferde bonservis konusu ıskalamamanızı önemle hatırlatırım.

Bu bonservisler bir bize duvarlar. Galatasaray 8,10 kafasına göre alıyor dur diyen yok.

Düşünmesek mi acaba? :alala:

Çevrimiçi Samet Demir

Balotelli

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: