Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5779435 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Osmanlı maçına Halis Muhlisı vermişler yine :akuma:

Ulan Lig bitti şampiyonluğu kaybettik istedikleri oldu ama hala daha devam ediyorlar eyyamciliga :steamed: :steamed:

Nasıl bir korku salmışsak artik :D

nolur nolmaz diye garantiye alıyorlar.

Çevrimdışı underworld

Yabancı gider yabancı gelir.
Yaşı daha 30 ne yaptın 1 yaş da kendin mi ekledin ?
Maaşını bir tek sana mı söylediler ?
Sana göre ihtiyaç bölgesinde en son oyuncu ? Bu sene orta sahamızın durumu belliydi hoca istemiş belli ki.

Hangi yabancı gider ?
22 Kasım diyor yani 31
Piremier ligten gelen felo sence kaça oynar?
Hoca medeli bile tam istememişken bunu istediğini kim söylüyor?

Hangi yabancı gider ?
22 Kasım diyor yani 31
Piremier ligten gelen felo sence kaça oynar?
Hoca medeli bile tam istememişken bunu istediğini kim söylüyor?

Hangi yabancı gideceğini transfer sezonu açılınca öğrenirsin.
Adam daha gelecek sezon başladığında 31 olucak yani şimdiden 31 dersen 22 kasım geldiğinde 32 mi yapıcaz adamı ?
Maaş sıkıntımız yok demi ? Negredo'ya 4.5 verebiliyorsak gelecek olan oyuncuya da verebiliriz 2.5 milyon €.3 tane olacağını 1 tane olur sağlam olur.
Yine kesin konuşuyon sanki senle görüşmüş gibi sana mı söyledi hoca ben medel'i istemiyordum diye ? İstemedi de kadroda ne işi var sürekli ilk 11'de ?

Çevrimdışı kyiv

Artık takıma 30 yaş üzeri kimseyi almasınlar. Ya da alacaklarsa da uygun fiyata olmalı. Negredonun maliyeti ve yaşı ortada daha 2 yıl sözleşmesi var. Sonra adama kızıyoruz 2 metre önündeki topa uzanamıyor diye. Adam 32 yaşında nasıl uzansın?Beyin istese de vücut uygulayamıyor.

Artık takıma 30 yaş üzeri kimseyi almasınlar. Ya da alacaklarsa da uygun fiyata olmalı. Negredonun maliyeti ve yaşı ortada daha 2 yıl sözleşmesi var. Sonra adama kızıyoruz 2 metre önündeki topa uzanamıyor diye. Adam 32 yaşında nasıl uzansın?Beyin istese de vücut uygulayamıyor.

iyi de keyfimizden almamazlık yapmadık ki ffp'den dolayı böyle oldu işte.

Çevrimdışı kyiv

iyi de keyfimizden almamazlık yapmadık ki ffp'den dolayı böyle oldu işte.

Tamam ben de onu diyorum zorunluluktan aldık artık gençleşme zamanı. En azından yaş ortalamasını düşürmeliyiz. Olacaksa da 24 kişilik kadroda 4,5 tane 30 yaş üzeri olmalı. Bizim takımın yarısından fazlası 30 yaş üzeri.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu transfer sezonunun açılışı itibariyle 30 yaş ve üstü oyuncu kesinlikle tercih edilmemeli sırf ismine adına bakarak ta transfer yapılmaz tamam türk ligi emekliler ligine döndüde herkes yaşlı oyuncu alıyor diye bizde almak zorunda değiliz biz Farklıyız çünkü Beşiktaşız
Ayrıca hocaya da sahip çıkılmalı bu takımı şampiyon yaparsa yine şenol hoca yapar.

Bu transfer sezonunun açılışı itibariyle 30 yaş ve üstü oyuncu kesinlikle tercih edilmemeli sırf ismine adına bakarak ta transfer yapılmaz tamam türk ligi emekliler ligine döndüde herkes yaşlı oyuncu alıyor diye bizde almak zorunda değiliz biz Farklıyız çünkü Beşiktaşız
Ayrıca hocaya da sahip çıkılmalı bu takımı şampiyon yaparsa yine şenol hoca yapar.

Son kısım hariç katılıyorum.Koskaca bir takımın kaderi bir hoca'ya bağlı olamaz bu zamana kadar kimler şampiyon yaptı ?

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Tamam ben de onu diyorum zorunluluktan aldık artık gençleşme zamanı. En azından yaş ortalamasını düşürmeliyiz. Olacaksa da 24 kişilik kadroda 4,5 tane 30 yaş üzeri olmalı. Bizim takımın yarısından fazlası 30 yaş üzeri.
Adriano Babel hariç diğerleri giderse iyi olur cidden takımdaki yaş ortalaması çok göze batıyor.

Çevrimdışı underworld

Hangi yabancı gideceğini transfer sezonu açılınca öğrenirsin.
Adam daha gelecek sezon başladığında 31 olucak yani şimdiden 31 dersen 22 kasım geldiğinde 32 mi yapıcaz adamı ?
Maaş sıkıntımız yok demi ? Negredo'ya 4.5 verebiliyorsak gelecek olan oyuncuya da verebiliriz 2.5 milyon €.3 tane olacağını 1 tane olur sağlam olur.
Yine kesin konuşuyon sanki senle görüşmüş gibi sana mı söyledi hoca ben medel'i istemiyordum diye ? İstemedi de kadroda ne işi var sürekli ilk 11'de ?

Başkan derki : kimse aklımızla dalga geçmesin.
Çok doğru söylemiş.
Şu anda net gidecek yabancı boyko gözüküyor  gerisi afaki.
Şimdiyi ne yapayım sezona başladığında 31 oluyor.
Maaş konusunda çok büyük sıkıntı var ( 50 m  öro - cl de yok).
Negro ya 4,5 vermek marifet değil niye onu kıstas kabul edeyim.
Fello ya 2, 5 sadece imza parası olarak verirsin.
Pepe 475, negro 425, vida 3 aldığı yerde adamın salak olması lazım o paraya oynaması için.
Gugul amcaya soru ver hoca medel için neler söylemiş diye.
Stoper olarak oynattı sonra şartlar orta saha olarak devam etmesini sağladı.

Şanlı tarihimizi yansıtan ve spor tarihine ilişkin özgün bilgileri içeren Beşiktaş Maç Formaları Koleksiyonu Sergisi’ni 30 Mayıs’a kadar Beşiktaş JK Müzesi’nde gezebilirsiniz.

Adriano Babel hariç diğerleri giderse iyi olur cidden takımdaki yaş ortalaması çok göze batıyor.

medel filan da mı gitsin ?

Komple takım sil baştan olmaz yavaş yavaş gençleştirme olur. :)

Çevrimdışı kyiv

Çok doğru söylemiş.
Pepe 475, negro 425, vida 3 aldığı yerde adamın salak olması lazım o paraya oynaması için.

Boyko ve Mitroviç kesin gidici. Kiralık gittikleri kulüpler biraz ellerini ceplerine atsınlar ikiside iyi oyuncu bize uymadılar.

Çevrimdışı underworld

Mitrovic konusunda daha bir ses çıkmadı.
Belçika takımları çok para vermezler.
O konuda bence tam emin olmayalım.
Haaa belki seneye mitrovic - vida ikilisini izleriz
Boyko ve Mitroviç kesin gidici. Kiralık gittikleri kulüpler biraz ellerini ceplerine atsınlar ikiside iyi oyuncu bize uymadılar.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Son kısım hariç katılıyorum.Koskaca bir takımın kaderi bir hoca'ya bağlı olamaz bu zamana kadar kimler şampiyon yaptı ?
Şuan için söyledim hocamızla 1 yıl daha sözleşmemiz var görünen o ki seneye sözleşmesi bitse dahi en az 3 yıl daha kalır bi orta yol bulunur Başkan ve hoca arasında abi kardeşlikten öte bi bağ var şenol hoca en az 3 sene daha bu takımın başında olacaktır.

Çevrimiçi Samet Demir

Medel lazım. Seneye pitbullu salıcaz. Vercez coşkuyu..

Q7-pepe-atiba-lens-negredo-love hatta tosic bile gidebilir..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı kyiv

Mitrovic konusunda daha bir ses çıkmadı.
Belçika takımları çok para vermezler.
O konuda bence tam emin olmayalım.
Haaa belki seneye mitrovic - vida ikilisini izleriz

Mitroviç biraz daha seri olmalı. Ağır kalıyor dönüşlerde.Birde korakor da eksik.Daha sert olmalı biraz yumuşak kalıyor.

Çok doğru söylemiş.

Başkanın iyi sözünü alman garibime gitti  :alala: Genel de eleştirirsin de  :alala:

Takımda gidecek kalacak oyuncuları hoca karar verir.

1 sene oynucak adam bizde 31 yaşında.Daha yaşına girmeden 31 yapman tuhaf.

Maaş konusunda sıkıntıyı bırakta klübü yönetenler düşünsün.Bu iş için ordalar.

Ben para var verebiliyoruz anlamında dedim senin dediğin gibi sıkıntılı bir durum yok yani pepe'yi kıstas al o zaman onada o civarda para verebiliyoruz.

Renkliler 2 senedir avrupa yüzü görmedikleri halde bizden fazla maaş verebiliyorlar ?

Pepe,negredo'nun aldığı ücreti bizim takımda ki diğer oyuncular bilmiyor mu onlarda mı s.lak sana göre ?

Sen renkli medyayı takip ediyorsan herşeye inanıyorsun demektir.Şenol hoca gomez'i de ilk geldiği zaman hemen oynatmadı aynı şekilde aboubakar'ı da.

Medel'in de açıklaması var neden oynamadıgına dahi fazla kilolarım vardı diye.

Oyuncu stoper oynuyabiliyor ister stoper oynatır ister orta saha.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Diğerleri de gitsin den kastım Q7 Tosic Negredo Love Atiba gibi oyuncuların gitmesinden söz ediyorum bi anda hepsini gönderemezsin onu bende biliyorum  :)  Medel sence gidecek oyuncu mu ? bu kategoriye Medel i dahil etmem mümkün mü ? hangi mantık böyle birşeye tenezzül edebilir? :)
Medel takımın en iyisi şuan
Negredo gitse yerine bir diğer 32 lik burak Love gitse yerine başka bi 32 lik Ba gelecek ha bu ikisinden hangisini tercih edersin dersen Ba derim.
[ Son Düzenleme: 10 Mayıs 2018, 17:34:11 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ayrıca yeni sezonda şenol hocanın yanına kesinlikle bi yardımcı hoca getirilmeli en önemli eksik bu Santrafor kadar önemli.

Ayrıca yeni sezonda şenol hocanın yanına kesinlikle bi yardımcı hoca getirilmeli en önemli eksik bu Santrafor kadar önemli.

katılıyorum.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

osmanlı maçında forvette yine love oynayacakmış.

osmanlı maçında forvette yine love oynayacakmış.

Fabri-Gökhan-Medel-Vida-Adriano-Tolgay-Oğuzhan(Necip)-Talisca-Quaresma-Babel-Love

Muhtemel 11

Etiketler: