Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5802848 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

yönetim sence neden piyasada değil... bence gayet iyiler... itle kopukla laf dalaşına girmek yerine divanı da arkasına alarak ben maça çıkmıyorum dedi ve hocasını savunduğunun mesajını verdi... daha ne isteniyor... yönetimin iyi olmasından kasıt her bağıran ite köpeğe cevap vermesimi... kalsın.. öylesini y.d yaptı... paf takımla çıkacaz falan filan ... :s20:

bağıran çağırana cevap versin demedik asla neden sürekli yanlış yönlendiriyorsunuz?

biz ilk bağıran olsun dedik kendi hakkını savunsun dedik kimseye cevap versin demedik...

bunu defalarca yazmamıza rağmen neden aksini yazıyorsunuz  :alala:

algı yapmak böle bişey işte...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

yönetim sence neden piyasada değil... bence gayet iyiler... itle kopukla laf dalaşına girmek yerine divanı da arkasına alarak ben maça çıkmıyorum dedi ve hocasını savunduğunun mesajını verdi... daha ne isteniyor... yönetimin iyi olmasından kasıt her bağıran ite köpeğe cevap vermesimi... kalsın.. öylesini y.d yaptı... paf takımla çıkacaz falan filan ... :s20:
Camianin nabzini tutmak da yonetimin gorevidir
Mahalle yanarken kopekler hocaya havlarken, yattan resim paylasilmaz
Asagi mahalle kasimpasa demektir o

Çevrimiçi Koa_lAA

bağıran çağırana cevap versin demedik asla neden sürekli yanlış yönlendiriyorsunuz?

biz ilk bağıran olsun dedik kendi hakkını savunsun dedik kimseye cevap versin demedik...

bunu defalarca yazmamıza rağmen neden aksini yazıyorsunuz  :alala:

algı yapmak böle bişey işte...

ben görmedim diğer yazdıklarını abi ne biliyim... niye algı yapiim sana yaw... uff... tamam  bişey demedim say... ben kaçar  :by2:

Çevrimdışı mylife1903

pektemeği,veli'yi fikret orman mı getirdi demirören mi ? Sen daha ondan bi habersin abi.

Sen maaşlarını niye sayıyorsun ayrıca ?

Cenk varken 30 puan toplamısız.

Abouyu keyfimizden almamazlık yapmadık ffp'ye takıldık 10 milyon € muz yoktu işte olsa sanki almıcaktık.

Farkı koyan gomez olmadı adam kendisi bile açıklamıştı gitmeden önce arkam çok iyi çalıştığı için beni iyi beslediler demişti.Yalan değil Quaresma,Kerim,olcay,töre,sosa,oğuzhan,atiba o sene müthiş bir kadroydu hepside gomez'i iyi beslemişlerdi.

Bende sayarım hepsini sana.

Küme düşmek üzere bir takımın stoperini 2 milyon € alıp 7'ye sattık.
Sosa'yı 2 milyon € alıp 7.5'a sattık.
Ba'yı 6'ya alıp 13'e sattık.
Atınç alt yapıdan çıkartıp 6 milyon € sattık.
Cenk'i bedava alıp 22 milyon € sattık.

Bunları ffp varken yaptık sen hesap et artık gerisini bide yönetime laf ediyorsun abi çok yazık.
Pekto ile veli ile falan babam mi sozlesme uzatti?
Simdi cevap gelecek yabanci siniri vardi efendim. Pekto futbolcu degil yabanci siniriylan alakasi yok

Çevrimdışı kartal190321

bu sezon  futbol lig diye birşey yoktu  boşuna kendimizi kandırmayalım,
sezon başında  herşey ayarlanmış yazılıp  çizilmiş  sahnelendi işte

suçlu aramaya gerek yok, hükümet takımı satılmak  paraya çevrilmek isteniyor  desteklendi,  gs  bu sene boş geçse  emin olun kayyuma giderdi desteklendi, fb  koç gelmesin diye azizide  kupada desteklediler,

iddia  ediyorum  bu yaşanılanlardan yönetiminde haberi var  bir yerlerden  susmaları  istenmiş, başka bir açıklaması yok  bunca  şey yaşanacak 1 kişi çıkıpta açıklama yapmayacak  şaka gibi

1 oldu  2 oldu  tamam hakem hatası  denip  geçilebilir,  sezon başından beri  sistematik şekilde atamalardan  tut  yan hakem ayarlamaları kadar  herşey   o kadar bariz ki, aksini kimse söleyemez  zerre de inanmam
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tangaz

ben görmedim diğer yazdıklarını abi ne biliyim... niye algı yapiim sana yaw... uff... tamam  bişey demedim say... ben kaçar  :by2:

kaçacak bişey yok

ama kimse milletle laf dalaşına girsin demiyorken sanki bu denmiş gibi yorum yapılıyor itirazım buna biz madem ağır abiyiz efendiyiz yönetimimiz başta başkan efendilerini göstersin cümle aleme diyoruz serzenişimiz buna...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Simdi cevap gelecek yabanci siniri vardi efendim. Pekto futbolcu degil yabanci siniriylan alakasi yok

+ yabancı sınırının kaldırılacağı bağıra bağıra geliyordu yöneticilik bunları da öngörmektir.

Çevrimiçi tolga1903

Spor bakanı başkanı aramış maça çıkın diye. Ne bunalttilar arkadaş çıkmıyoz ulan.

Çevrimdışı cursedofdragon

suçlu aramaya gerek yok, hükümet takımı satılmak  paraya çevrilmek isteniyor  desteklendi,  gs  bu sene boş geçse  emin olun kayyuma giderdi desteklendi, fb  koç gelmesin diye azizide  kupada desteklediler,

iddia  ediyorum  bu yaşanılanlardan yönetiminde haberi var  bir yerlerden  susmaları  istenmiş, başka bir açıklaması yok  bunca  şey yaşanacak 1 kişi çıkıpta açıklama yapmayacak  şaka gibi

1 oldu  2 oldu  tamam hakem hatası  denip  geçilebilir,  sezon başından beri  sistematik şekilde atamalardan  tut  yan hakem ayarlamaları kadar  herşey   o kadar bariz ki, aksini kimse söleyemez  zerre de inanmam

yazdık zaten geçen senelerde başkan görüntülü basın toplantısı yapıyordu.

Şimdi ağzını açamıyor.

Sezon başı süper kupa maçında başladı bu olaylar.

O gs'nin riva arazisi ile pekişti.

Sonunda imPARAtor'u getirip netleştirdiler herşeyi.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2018, 17:22:48 cursedofdragon ]

yorumum yok sana abi başka.

Biz kadromuzu kaliteli yerliler ile doldurduğumuz da bi anda yabancı kuralı çıkartıp yerlileri elimizde patlatmamışlarmıydı.

bunu yapan adamlar şimdi yabancı kuralını kaldırıp yerli kuralı getiricez diyorlar.

gokhangonul : Sadece iyi günde değil, kötü günde de takımına, hocasına, başkanına ve bu renklere gönül vermiş herkese sahip çıkan büyük 🦅BEŞİKTAŞ🦅 taraftarı 👏👏

Çevrimdışı mylife1903

yorumum yok sana abi başka.

Biz kadromuzu kaliteli yerliler ile doldurduğumuz da bi anda yabancı kuralı çıkartıp yerlileri elimizde patlatmamışlarmıydı.

bunu yapan adamlar şimdi yabancı kuralını kaldırıp yerli kuralı getiricez diyorlar.
Kaliteli yerli pekto, yahu turk futbolcular arasinda aman aman fark yok zaten
Ac eski transferlerine bah bu yonetimin
Hatirla azicik

Saydirma bana simdi arya sitark gibi

Çevrimdışı f_madida

Bırakın hocaya yönetime sallamayı adamlar kulübü batırmaya çalışıyorlar. Başkanını teknik direktörünü istifa ettirtmeye uğraşıyorlar. Unutmayın bunları.

:claps: :claps: :claps:

Aynen, tek darbeyle Besiktas'i dagitmaya calisiyorlar. Malum, Senol Hoca devam ederse, adam gibi biri forvet, 3-4 transfer yaparak tekrar ligi domine edecegimizi biliyorlar.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Spor bakanı başkanı aramış maça çıkın diye. Ne bunalttilar arkadaş çıkmıyoz ulan.

Gonder U15'i veya U12yi, al bak de cikti bizim cocuklar maca.

Kaliteli yerli pekto, yahu turk futbolcular arasinda aman aman fark yok zaten
Ac eski transferlerine bah bu yonetimin
Hatirla azicik

Saydirma bana simdi arya sitark gibi

ben bakıyorum sen baktığını göremiyorsun abi.

110 yıldır kazanmadıgımız parayı oyuncu satısından 3-5 senede kazandık diyorum.

Her futbol takımında hatalı transferler oluyor diyorum.

%85 başarılıysak %15 başarısız diyorum zaten.

Tabata gibi oyunculara 8 milyon € verişimizi özledin anlamıyorum ki.

Şimdi takımın kurulma maliyeti toplam 8 milyon € değil.

Çevrimdışı mylife1903

Kadikoyde mac oynadik
3 oyuncumuz kirmizi gordu
2 tane olmayan penalti yaratildi
Golumuz ofsayt diye iptal edildi
Penaltimiz verilmedi

Hah o macin mac sonrasi aciklamalarina bakin
Sanki hakem fbyi dogramis gibi bagirdilar, 1m ofsayt olmayan golumuze 4.5m ofsayt dediler

Romantik taraftarlar dalga gecti
Fb yatirimini yapti karsiligini aliyor

Bu isler boyledir

Senin fb ile macina ali palabiyik atanabiliyorsa bu yonetimin hicbir agirligi yoktur.

Dunku gs macini fb oynasaydi, firatin kellesini almislardi bizim yonetim gundem degistirmeyi bile beceremiyor

Hakem   penalti uyduruyor
Isi kesinlestirmek icin gidiyor bi de kirmizi veriyor
Rakip kadap gibi oynuyor
Taci bile yanlis verdiler

Tac dedik bak tacimizi caldilwr diye algi kasti adamlar
Bak noldi, ortada pozisyonlarda sana tac bile vermiyorlar

Çevrimdışı f_madida

Bu yonetimle eski yonetimleri ayni cumle icinde bile anmam.

Tek sorun yonetimin son 1.5 sezonda oyuncu potansiyeline, katkisina yapabileceklerine bakmak yerine isme ve maliyete bakarak transfer yapmaya yonelmesi oldu. Bir de ex-fenerli/fenerin elinden kaptik fantazisi gereksiz hamlelere yol aciyor. Bu hatalari onumuzdeki transfer doneminde tekrarlamazsak, 2018-2019 sezonunu sampiyon bitiririz.

Çevrimdışı mylife1903

%85 degil basari
77 milyon adam satip 78 milyon adam mi ne satmisin
Oturup usenmedim baktim tektek
Bertindan
Danisinden
Ugur boralindan
Boykosundan
Dentinyosundan girerim
Arasindan
Eskudesinden
Sinan kurumusundan
Sezerinden
Pedro frankosundan
Niyankindan cikarim

Yahu oner sismanogluna 1.65 milyon yuro bonservis odemis bir futbol aklindan bahsediyoruz
Negredoya lense falan daha girmedim

Çevrimiçi tolga1903

Ne gerek var abi çocuklar yorulur sakatlanir falan ona bile değmez bu iğrenç camia.

Çevrimdışı mellfred

“Ağlamayana  meme verilmez” diye atasözü olan ülkeyiz
yönetim kendini İsveç’te  sanıyor

Çevrimdışı f_madida

Ne gerek var abi çocuklar yorulur sakatlanir falan ona bile değmez bu iğrenç camia.

Yukaridan baski geliyor diye soyluyorum, yoksa tabii ki cikmama karari almissin en ideali cikmamak. Ama bir karar yuzunden Besiktas'i 10 yil geriye goturecek cezalar verilecekse, yonetimin istifasi, hocanin zor duruma konulmasi vs o zaman boyle bir sembolik hareket yaparsin, U15'i gonderirsin (Senol Hoca da gitmez oraya, yardimcisini gonderir) seklen cikmis olursun, hem de herkes ne dedigini anlar. Biraz boyle ince ayar cozumler gerekiyor maalesef bu ulke boyle. Haktan hukuktan bahsederek yol almak mumkun degil.

Çevrimiçi Necmi

Hica sayesinde oldu diyorum
Yonetimi zor gunde gorduk
Iyi yonetici zor gunde belli olur
2 haftadir yonetim piyasada yok

Camia senol gunesin sirtina bindi

Yonetim guc zehirlenmesi yasiyor, egolari patladi yazan benim

Hoca bilindik takintilari ve sacmaliklari disinda iyi bile dayandi. Senol gunes tutarli adamdir 25 senedir ne yapiyorsa bugun de onu yapiyor. Oyunculara takiyor, forma vererek kazanmaya calisiyor, bplani yok, corba taktigi var. bunlar senol gunesle gelen fabrika ayarlari

Ayfon alip ios yerine vindovs yuklemeye calismak gibi oluyor hoca elestirileri
Biraz bu sene tembellesti lig yarisinda onun disinda standart performansi vardi denilebilir
Biraz corba taktiginde fazla israr etti hepsi o
sadece iki haftamı zor gün yaşadı bu yönetim geldiğinden beri 5 yıldır
zor günler yaşıyor. 5 yıla bakmayıp iki haftaylamı hüküm veriyorsun.

Çevrimdışı Factatum

Yahu TFF'nin aldığı kararı hiç bilmiyormuş gibi yazıyorsunuz.

Beşiktaş o maça çıkacak olursa, aynı kadroyla çıkmak zorunda. Maç kaldığı yerden aynı kadroyla oynayacak, hatta maç köşe atışıyla başlayacak. Sakatlanacak futbolcular için bile ne yapılacağı belirtildi.

Hala U takımı falan yazılıyor.

Çevrimdışı f_madida

Yahu TFF'nin aldığı kararı hiç bilmiyormuş gibi yazıyorsunuz.

Beşiktaş o maça çıkacak olursa, aynı kadroyla çıkmak zorunda. Maç kaldığı yerden aynı kadroyla oynayacak, hatta maç köşe atışıyla başlayacak. Sakatlanacak futbolcular için bile ne yapılacağı belirtildi.

Hala U takımı falan yazılıyor.

Ne yapilacakmis sakat futbolcular icin?

Çevrimdışı Factatum

Ne yapilacakmis sakat futbolcular icin?

O maçta esame listesinde olan oyuncular içerisinden değişiklik hakkı verilecekmiş.

Etiketler: