Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803700 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

mylife abinin dediği gibi papaz her zaman pilav yemedi tutmadı negro transferi bu gomez ve abu transferinin de planlı değil tesadüf olduğunun göstergesi

hepsi mi tesadüf ?

Gomez-Ba-Aboubakar-Sosa-Marcelo-Atiba-Medel-Talisca tek tek saymıcam şimdi.

Bütün transferlerde başarı sağlıyamazsın bütün futbol takımları hatalı transferler yapıyorlar.

Biz genele bakınca %85 başarılıysak %15 kötü yapıyoruz.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

aziz geldikten sonra hoşgeldin hediyesi verilmesi lazım.

Biraz itmezler ayrıca baya baya iterler.

gs'yi zaten gs'li yusuf namoğlu iter mhk başkanı.

Başak hükümet takımı.

Yine tek doğranacak takım biziz.

Yine başa sardık.
Dur bakalım arkadaşım daha gelecek sezon başlamadan pes mi edelim. Ligin ilk maçıyla birlikte tüm dikkatini lige verecek olan bir Beşiktaşın rakibi olabilecek takım yok inşallah. Eğer kalırsa Şenol Hocamız(veya yeni hocamız) ve yönetimimiz gerekli dersleri alarak lige başlayıp o sarıların hocalarını paket yapacağız daha.  :tabe:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı matias_27

namogluna onlem almadigin surece ne yaparsan yap bos.

Tam olarak olay budur. Hiç eveleyip gevelemeye gerek yok olay tam olarak bu.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Dur bakalım arkadaşım daha gelecek sezon başlamadan pes mi edelim. Ligin ilk maçıyla birlikte tüm dikkatini lige verecek olan bir Beşiktaşın rakibi olabilecek takım yok inşallah. Eğer kalırsa Şenol Hocamız(veya yeni hocamız) ve yönetimimiz gerekli dersleri alarak lige başlayıp o sarıların hocalarını paket yapacağız daha.  :tabe:

yok abi teslim olmak yokta baştan kendimizi hazırlıyalım yani onu demek istiyorum.

Tekrardan herkes bize düşman yani şampiyon olduğumuz ilk sene kimse ses çıkarmadı iyi top oynadık seviliyorduk şampiyon olduğumuz 2.ci sene homurtular başladı zaten belli etmişlerdi bu sene böyle birşey yapıcaklarını bi anda sevimli olmaktan çıktık onların gözünde başarılı olduk çünkü.

Şimdiden eğer hoca bırakıp yerine yeni hoca gelicekse ona da söylemek lazım yabancı gelirse özellikle yerliler zaten bilerek geliyor da.

Tff-mhk-medya-yayıncı kurulus-fb,gs-hükümet herkes bize karşı diye yabancı hocayı uyarmak lazım.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Şampiyonlar ligi fantazisi nelere maal oldu nelere
Oğuzhan ı Oğuzhan yapacak Sosa gibi bi oyuncu da almak lazım
ben bu kadroya ligin başından beri ısınamadım Diyecek çok bişey yok bu işin buralara gelmesinin sebebi ilk yarıdaki saçma puan kayıplarıdır gece uyku da tutmadı.

Çevrimdışı tangaz

yok abi teslim olmak yokta baştan kendimizi hazırlıyalım yani onu demek istiyorum.

Tekrardan herkes bize düşman yani şampiyon olduğumuz ilk sene kimse ses çıkarmadı iyi top oynadık seviliyorduk şampiyon olduğumuz 2.ci sene homurtular başladı zaten belli etmişlerdi bu sene böyle birşey yapıcaklarını bi anda sevimli olmaktan çıktık onların gözünde başarılı olduk çünkü.

Şimdiden eğer hoca bırakıp yerine yeni hoca gelicekse ona da söylemek lazım yabancı gelirse özellikle yerliler zaten bilerek geliyor da.

Tff-mhk-medya-yayıncı kurulus-fb,gs-hükümet herkes bize karşı diye yabancı hocayı uyarmak lazım.

gelecek yabancı kafayı yer 2 günde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

Kupa macina cikilmasi icin malum makamlardan buyuk baski geliyor yonetime. Gecen sefer yazdigimi yineliyorum, U12 takimini cikartsinlar hem mesaji pekistirir hem de alin iste cikarttik cok istediniz denir.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Yusuf namoğlu'nun görev aldığı sezonlarda gs'nin şampiyon olma istatistiği devam edecek gibi görülüyor. Bu gidisle metin oktaydan büyük efsane olur kendisi camiası adına.

Çevrimdışı mellfred

Bundan iki sene öncesinde denetçilerimiz vardı .Faruk, Efe , Çağrı ilk aklıma gelenler. Ben foruma bir sene kadar ara verdim , geri döndüğümde bu arkadaşlar yoktu. Hani sormaya da çekindim . Şimdi bunu neden yazıyorum; özellikle ilk şampiyonluktan sonra Çağrı bir şampiyonluk daha alırız , bir sene mola veririz daha sonra iki şampiyonluk daha alırız demişti. Keşke burada olsa da nasıl bildin diye sorsam ( Aslında bilemedin Çağrı'cım bak 3. şampiyonluk geldi demek isterdim ya neyse ) . Bu vesileyle hepsinin kulakları çınlasın
Çağrı Twitter’dan devam ediyor ama harbiden diğerleri  niye gitti

Çevrimdışı f_madida

Çağrı Twitter’dan devam ediyor ama harbiden diğerleri  niye gitti

Cagri'nin muhabbeti iyiydi hakkaten, donse guzel olur. Futboldan iyi anlayan yazarlardan biriydi burada.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

hepsi mi tesadüf ?

Gomez-Ba-Aboubakar-Sosa-Marcelo-Atiba-Medel-Talisca tek tek saymıcam şimdi.

Bütün transferlerde başarı sağlıyamazsın bütün futbol takımları hatalı transferler yapıyorlar.

Biz genele bakınca %85 başarılıysak %15 kötü yapıyoruz.
Cogu tesaduf ve telasla yapilan transferler

Fikret orman 70 milyon kazanmis 70 milyon harcamis maaslar haric kagit kalem alip hesaplamistim bir daha hesaplarim.
Ama oyle artida falan degil alim satimda cenk transferine ragmen
Abu 12 gol atti
Cenk 20 atti gecen sene
32 gol
Cenk kalsa belki gene 20 atardi cocuk da cenk kalsa negredo 12 atamazdi zaten cenki bile yakalayamadi

Fark koyan transfer gomez oldu o takima abuyu falan koy o takimda sampiyon olamazdi ismaille falan
Gecen sene kadro iyiydi abuyu kanada da atabiliyordun

Sosa 6 ay oynadi ama iyi oynadi ve milana transfer yapti cok inisli cikisli bir oyuncuydu tum kariyerinde
Hepsini sayarim bu yonetimin transfeleri falan oyle iyi degil abartildigi gibi
Futbol akli falan da yok bunlarin
Sene sonu boykosundan arasina velisine pektosuna hepsi kampta olacak

Çevrimdışı tangaz

Cagri'nin muhabbeti iyiydi hakkaten, donse guzel olur. Futboldan iyi anlayan yazarlardan biriydi burada.

önerdiği ne kadar topçu varsa hepsi kayboldu gitti  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

mylife abinin dediği gibi papaz her zaman pilav yemedi tutmadı negro transferi bu gomez ve abu transferinin de planlı değil tesadüf olduğunun göstergesi
Gorunen koy kilavuz istemez

Yonetim sallapati gidiyordu bu sene patladi, belliydi bi yerde su alacagi bunlarin
Senol gunesin arkasinda duramadilar hem zayiflar hem korkaklar
Turkiyede boyle kamuoyu olusturacaksin etkilemek icin
6 senedir yonetimdeler

Sene basi 10 milyon yonetim gideri yapiyorlar yahu sampanya icip havyar mi yiyorlsr kasikla o parayi basin mensuarina baglayacaksin iste ne bilem namoglu hediye falan sever saat falan alaydilar

Çevrimiçi Koa_lAA

Fikret orman 70 milyon kazanmis 70 milyon harcamis maaslar haric kagit kalem alip hesaplamistim bir daha hesaplarim.
Abu 12 gol atti
Cenk 20 atti gecen sene
32 gol
Cenk kalsa belki gene 20 atardi cocuk da cenk kalsa negredo 12 atamazdi zaten cenki bile yakalayamadi

Fark koyan transfer gomez oldu o takima abuyu falan koy o takimda sampiyon olamazdi ismaille falan

Sosa 6 ay oynadi ama iyi oynadi ve milana transfer yapti cok inisli cikisli bir oyuncuydu tum kariyerinde

sana kalsa zaten abi yönetim iyi değil, hoca desen zaten tırt.. sonuçta ilhan i bile oynatmayıp fetö cüyü 11 oynatan adamdı 2002 de...

bu takımda 2 sene şansa şampiyon olup, uefa çeyrek ve cl namağlup lider guruptan çıkmayı da tesadüfen yaptı...

Çevrimdışı mylife1903

sana kalsa zaten abi yönetim iyi değil, hoca desen zaten tırt.. sonuçta ilhan i bile oynatmayıp fetö cüyü 11 oynatan adamdı 2002 de...

bu takımda 2 sene şansa şampiyon olup, uefa çeyrek ve cl namağlup lider guruptan çıkmayı da tesadüfen yaptı...
Hica sayesinde oldu diyorum
Yonetimi zor gunde gorduk
Iyi yonetici zor gunde belli olur
2 haftadir yonetim piyasada yok

Camia senol gunesin sirtina bindi

Yonetim guc zehirlenmesi yasiyor, egolari patladi yazan benim

Hoca bilindik takintilari ve sacmaliklari disinda iyi bile dayandi. Senol gunes tutarli adamdir 25 senedir ne yapiyorsa bugun de onu yapiyor. Oyunculara takiyor, forma vererek kazanmaya calisiyor, bplani yok, corba taktigi var. bunlar senol gunesle gelen fabrika ayarlari

Ayfon alip ios yerine vindovs yuklemeye calismak gibi oluyor hoca elestirileri
Biraz bu sene tembellesti lig yarisinda onun disinda standart performansi vardi denilebilir
Biraz corba taktiginde fazla israr etti hepsi o

Çevrimdışı Hasan Tahsin

önerdiği ne kadar topçu varsa hepsi kayboldu gitti  :icool:
He ya :) Dzsudzsak ( Cucak ) yerine q7 alındı diye çok üzülmüştü . Cucak ta bursa ya gidip cacık çıkmıştı  :D
Şakası bir yana Çağrı bilgili bir kardeşti
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Ilhani nihati oynatmadi yazan @Necmi abidir   :evillol:

Çevrimdışı tangaz

mylife hocayı gömmez uzun zaman önce arasın durumunu gördüğünden beri hocaya tek laf etmişliği yok.

Çevrimdışı tangaz

He ya :) Dzsudzsak ( Cucak ) yerine q7 alındı diye çok üzülmüştü . Cucak ta bursa ya gidip cacık çıkmıştı  :D
Şakası bir yana Çağrı bilgili bir kardeşti

orası öyle bence de bilgiliydi ama sıkat işinden anlamıyordu :D

Çevrimiçi Koa_lAA

Hica sayesinde oldu diyorum
Yonetimi zor gunde gorduk
Iyi yonetici zor gunde belli olur
2 haftadir yonetim piyasada yok

Camia senol gunesin sirtina bindi

Yonetim guc zehirlenmesi yasiyor, egolari patladi yazan benim

Hoca bilindik takintilari ve sacmaliklari disinda iyi bile dayandi. Senol gunes tutarli adamdir 25 senedir ne yapiyorsa bugun de onu yapiyor. Oyunculara takiyor, forma vererek kazanmaya calisiyor, bplani yok, corba taktigi var. bunlar senol gunesle gelen fabrika ayarlari

Ayfon alip ios yerine vindovs yuklemeye calismak gibi oluyor hoca elestirileri
Biraz bu sene tembellesti lig yarisinda onun disinda standart performansi vardi denilebilir
Biraz corba taktiginde fazla israr etti hepsi o

yönetim sence neden piyasada değil... bence gayet iyiler... itle kopukla laf dalaşına girmek yerine divanı da arkasına alarak ben maça çıkmıyorum dedi ve hocasını savunduğunun mesajını verdi... daha ne isteniyor... yönetimin iyi olmasından kasıt her bağıran ite köpeğe cevap vermesimi... kalsın.. öylesini y.d yaptı... paf takımla çıkacaz falan filan ... :s20:

Çevrimdışı kyiv

Fransa liginde 20 gol ve üzeri gol atan her santrafor bizde iş yapar.

Nouma, Niang, Sow, Gomis arada kaçırdığımız var mı? Hiç başka hayallere dalmaya gerek yok.

Çevrimdışı ekrembaser

Bırakın hocaya yönetime sallamayı adamlar kulübü batırmaya çalışıyorlar. Başkanını teknik direktörünü istifa ettirtmeye uğraşıyorlar. Unutmayın bunları.

Çevrimdışı mylife1903

mylife hocayı gömmez uzun zaman önce arasın durumunu gördüğünden beri hocaya tek laf etmişliği yok.
Tercihlerine karismam o konularda elestirmem abi adam tutarli
Kiloluysa antremanda kotuyse calismiyorsa baklavasi yoksa oynatmiyor
Ronaldo gelse onu da ayrica 2-3 mac oturtur. Kidemci

Corba taktiginden elestiriyorum sadece hocayi

Dun de yapti aynisini
Lens mi daha iyi durumda, tamam. Cikar negredoyu koy santrafora lensi. Babelden daha cok oynamistir santrafor lens zaten.
Babeli atiyon ileri, lensi de kanada atiyon ikisi de atil duruyor
Iki cephede savas kaybediyon tek cepheyi ihmal etmek varken

Lens santrafor oynasa dun daha iyi olurdu bizim icin ama bu bir varsayim tabi

Abu 12 gol atti
Cenk 20 atti gecen sene
32 gol

pektemeği,veli'yi fikret orman mı getirdi demirören mi ? Sen daha ondan bi habersin abi.

Sen maaşlarını niye sayıyorsun ayrıca ?

Cenk varken 30 puan toplamısız.

Abouyu keyfimizden almamazlık yapmadık ffp'ye takıldık 10 milyon € muz yoktu işte olsa sanki almıcaktık.

Farkı koyan gomez olmadı adam kendisi bile açıklamıştı gitmeden önce arkam çok iyi çalıştığı için beni iyi beslediler demişti.Yalan değil Quaresma,Kerim,olcay,töre,sosa,oğuzhan,atiba o sene müthiş bir kadroydu hepside gomez'i iyi beslemişlerdi.

Bende sayarım hepsini sana.

Küme düşmek üzere bir takımın stoperini marcelo 2 milyon € alıp 7'ye sattık.
Sosa'yı 2 milyon € alıp 7.5'a sattık.
Ba'yı 6'ya alıp 13'e sattık.
Atınç alt yapıdan çıkartıp 6 milyon € sattık.
Cenk'i bedava alıp 22 milyon € sattık.

Bunları ffp varken yaptık sen hesap et artık gerisini bide yönetime laf ediyorsun abi çok yazık.

[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2018, 17:13:50 cursedofdragon ]

Etiketler: