Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5804538 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Yaw her stoper yapıyor yapmasına o ayrı bişey ama tosic birazdaha kontrolsüz bu durumlarda eli kolu bacağı çok oynuyor ceza sahasında
Birde herkes Vida ya sallıyor da Yedek durumda olup kaç maçtır bitime 20-25 dk kala oyuna giren Vida ya sallayan insan la da futbol tartışmak pek doğru olmaz kanaatindeyim Neticede Vida devre arası geldi Kamp sezonundan beridir takımla birlikte olsa daha farklı bi grafk ortaya koyabileceği hepimizce aşikar lütfen Vida yı harcamayın ayıptır ben Vida yı çok beğeniyorum ve yeni sezonda hocanın vazgeçilmezleri arasında olucaktır Vida sol stoper pozisyonunda Yanına da Marcelo tarzı bi stoper gayet makul olur çok

vida oyuna girdikten sonra tertemiz maç çıkardı daha ne yapacaktı atomu mu parçalayacaktı de geç özetle
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı f_madida

Cok net, penalti falan yok orda. Oyle penalti mi olur
Simdi tosici atmasa o penalti kacsa mac 1-3 biterdi. Hem oenaltiyi veriyir hem de tosici atiyor, arsizlik
Konya macinda taliye oldu o da devam etti vurdu disari atti, gitti 2 puan versene penaltimi degil mi?

Yonetim sussun daha aferin onlara
Yahu cik bagir kripto fetoculer bize operasyon yapiyor, de
Bak azize sekipe 3 temmuz feto bilmem ne hergun konusuyorlar
Adamlar icin kurallari degistiriluyor

Hayir bir de sirin gorunmeye calistiklari rakip taraftarlar, spor basini vs zaten cirkefligin kitabini yazmis tipler. Adamlarin gozunde ne yaparsan yap takdir edilemezsin, en eze eze yendigin senede bile hakemler kolluyor diyorlar. Kime neye hos gorunmeye calisiyorsun?
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Burak ve Sosa ikilisi getirilicek diyorlar da bence gerek yok yaşı ilerlemiş oyunculara taktık kafayı.

Çevrimdışı mellfred

aynen öyle hadi belhandanın elle oynamasını vermedi neyse dedik te ozzinin indirilişini stivi vondır bile gördü ama fırat görüp vermedi çünkü kafada tilkiler vardı tosiçe sarı verecekti son anda alarm çaldı kulağında ulusoy üfledi muhtemelen kenardan (konya kasabı) kırmızı çaldı sonraaa geçen hafta serdar aziz neden sadece sarı gördü???

sen hakemler pırlanta gibi dersen o pırlantalar gelir..........
Her derbi aynı senaryo
dün trt’de Mustafa Çulcu dedi ben iddia etmiyorum hakem hocası diyor
2 defa  Avantaja bırakmışsın oynatmışsın penaltı verilmez diyor
Adam penaltıyla yetinmiyor nolur nolmaz  kırmızıyı da çıkarıyor ki Beşiktaş geri dönemesin

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi yonetim sence seneye Senol hocayla devam etmezmi?
bu soruyu şenol hoca devam edermi diye sor bence.
hoca kalacağım derse yönetim mecbur devam edecek gönderme gibi bir düşüncesi olamaz.

Çevrimdışı f_madida

Burak ve Sosa ikilisi getirilicek diyorlar da bence gerek yok yaşı ilerlemiş oyunculara taktık kafayı.

Illa ki birilerini geri getireceksek, alsinlar Mario Gomez'le Marcelo'yu getirsinler.

Ayrica Burak ve Sosa gelecekse, Olcay da gelsin en azindan mucadele edecek bir adamimiz olur, Lens'i oynatmak zorunda kalmayiz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ultras

sağ bek,libero,orta saha,2 kanat ve santrafor lazım.

fabri,gönül,pepe,vida,adriano,caner,medel harici gidebilir.

Çevrimdışı kyiv

vida oyuna girdikten sonra tertemiz maç çıkardı daha ne yapacaktı atomu mu parçalayacaktı de geç özetle

Seneye Vida mutlaka 11 e monte edilmeli. Öğle eğreti yedek falan değil. Pepede keşke bir yerlerden alıcısı falan çıksa seneye büyük maliyet olacak yoksa. Gelirlerde azalma olacak. Daha santrafor alınacak.

Çevrimdışı Ömer Kaan

İskeleti böyle tecrübeli topçularla kurmakta sıkıntı görmüyorum ben açıkçası, bi kanadın genç olsun bi ortasaha bi stoper bi tane bekin genç olsun zaten ideal kadro bunların doğru harmanlanmasıdır.

Çevrimdışı tangaz

Seneye Vida mutlaka 11 e monte edilmeli. Öğle eğreti yedek falan değil. Pepede keşke bir yerlerden alıcısı falan çıksa seneye büyük maliyet olacak yoksa. Gelirlerde azalma olacak. Daha santrafor alınacak.

şl olmadığı ortamda pepe maaşı lüks kalacak evet taliplisi çıkarsa gönderip yapacaksın mitroviç vida yeterde artar sonuçta süperligde oyanayacaz atomu parçalamıycaz atanın iyi olduktan sonra mitro vida yeter tosiçde yedekleri olur fazlası lüks olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Katar'dan yıllık 7 milyon Euro'luk teklifi ilk etapta reddeden Şenol Güneş, Beşiktaş'tan ayrılmaya karar verdi ve bu teklife sıcak bakmaya başladı. (Hürriyet)

Çevrimdışı kyiv

Illa ki birilerini geri getireceksek, alsinlar Mario Gomez'le Marcelo'yu getirsinler.

Ayrica Burak ve Sosa gelecekse, Olcay da gelsin en azindan mucadele edecek bir adamimiz olur, Lens'i oynatmak zorunda kalmayiz.

Giden kimse geri gelmesin futbolun altın kuralı geri gelen bir daha aynı performansı asla vermez/veremez.

Yeni isimler bulmak zorundayız. Polonya, Çekya, Almanya, İsviçre.

Tayfun Korkutun takımı Stuttgart yükselişe geçti. Kim var mesela?Araştırıldı mı?Araştırılıyor mu?

Çevrimdışı Ömer Kaan

şl olmadığı ortamda pepe maaşı lüks kalacak evet taliplisi çıkarsa gönderip yapacaksın mitroviç vida yeterde artar sonuçta süperligde oyanayacaz atomu parçalamıycaz atanın iyi olduktan sonra mitro vida yeter tosiçde yedekleri olur fazlası lüks olur
Mitroviç-Vida mükemmel ikili olur, umarım iyi bir fiyata pepeyi satma imkanımız olur.

Çevrimdışı tangaz

Katar'dan yıllık 7 milyon Euro'luk teklifi ilk etapta reddeden Şenol Güneş, Beşiktaş'tan ayrılmaya karar verdi ve bu teklife sıcak bakmaya başladı. (Hürriyet)

hoca başarısız olduğu için değil yönetim kurda kuşa yem olurken pısırık kaldığı için gider, bu sene şl katılımı yokken hoca değiştirmek lüks olacaktır yeni gelen birsürü transfer ister şenol hocaya bir santrafor al bir sağ bek al birde ozzi tolgay ikilisinin yerine fellaini filan al gene şampiyon yapar bu ligde.

Çevrimdışı Ömer Kaan

(Hürriyet)

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Güzel para adamı çok yıprattılar abi be 1 sene kalıp intikam almasını isterim ama yine tff mhk olduğu sürece yine aynı olaylar olucak seneyede feneri gsyi yine kafaya çıkararırlar fener şampiyon olur

Çevrimdışı tangaz

negredo sakatlanınca lens girecekse love neden yedek kulübesinde?

hocanın bu maçtaki tek hatası buydu...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Mart ayında Bayern Münihle oynarken temmuzda apollon limassol,maccabi tel aviv,östersunds kurası falan çekecek olmak o kadar koyuyor ki bana

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Mart ayında Bayern Münihle oynarken temmuzda apollon limassol,maccabi tel aviv,östersunds kurası falan çekecek olmak o kadar koyuyor ki bana
Forvetsiz onlarada şükür cenkin gitmesini istiyodum şu takımdan ona muhtaç kaldık ya duştüğümüz hallere bak neredesin be eyşan gidip alıp gelin şu adamı yanınada abouyu eldeki 4 forvetide sat gitsin

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Şöylelerinin ağzına laf verdik ya sinirlerim bozuldu.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Forvetsiz onlarada şükür cenkin gitmesini istiyodum şu takımdan ona muhtaç kaldık ya duştüğümüz hallere bak neredesin be eyşan gidip alıp gelin şu adamı yanınada abouyu eldeki 4 forvetide sat gitsin

Ne yapıp ne edip o 10 Milyon Euroyu bulup Aboubakar'ı alacaktık.  :by2:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hiç belli olmaz orası. UEFA renklilere hakettiği cezaları çakarsa yine ŞL. kurası görmek uzak bir ihtimal değil. Ama son 3 maç muhakkak alınmalı.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi tolga1903

Hiç belli olmaz orası. UEFA renklilere hakettiği cezaları çakarsa yine ŞL. kurası görmek uzak bir ihtimal değil. Ama son 3 maç muhakkak alınmalı.

Fener aldı abi lisansı bildiğim kadarıyla öbürünün daha açıklanmadı cezası.

Çevrimdışı Ereninanoğlu

Ne yapıp ne edip o 10 Milyon Euroyu bulup Aboubakar'ı alacaktık.  :by2:
Abi 4 forvete yıllık verdigi parayı toplasan zaten 10 ediyor 4 forvetmi aboumu deseler abou derim bunları gördükten sonra hani abou bjk oynamak istememiştir ona bişey diyemem

Çevrimdışı tangaz

Şöylelerinin ağzına laf verdik ya sinirlerim bozuldu.

silktir et ortam çocuklarını konuşsun dursun kopoğlu

Etiketler: