Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803577 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

yine bir derbi yine eksik kalmış rakibine penaltı verilmiş bir maç daha
geçirdik

aynen öyle fıratboy daha maçın başında geseyi 10 kişi bırakmalı iken maçı katletti bizim yönetim de seyretti gıkını çıkarmadı. sezonun özeti budur. fragmanı da negredo transferi ve hocanın şl sevdasıydı seneye sevdasını tv.den bolbol izler.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Açık ve net söylüyorum kadroyu alman veya alman ekolünden gelmiş ya da Almanya veya Fransa liglerinde oynayan oynamış oyuncularla dolduracaksın gerisi tırı vırı. Bunu bilir bunu söylerim

aynen bu lig bunu gerektiriyor ülke dinamiklerine göre iş yapacaksın kanat hücumcuları hollandalı olabilir (lens hariç)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı matias_27

aynen bu lig bunu gerektiriyor ülke dinamiklerine göre iş yapacaksın kanat hücumcuları hollandalı olabilir (lens hariç)

Kesinlikle Portekiz ispanya vs bu liflerden uzak duracaksın iddaa ediyorum sene başı şuan Fransa liginden atıyorum rennnes lille Angers montpellier nice vs vs şuan forvetlerinde kim vae bilmiyorum gözü kapalı al siyahi forvetin 15-20 atmazsa hiç bişey bilmiyorum
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı ultras

Foruma video ekleyebiliyor muyuz?

Çevrimdışı Kutay

Sanırım şampiyon olacağımızı benden başka düşünen yok. Neyse buraya not düşeyim
berabere kalsaydık umudum olurdu ama  şu an imkansız bence
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı tangaz

Kesinlikle Portekiz ispanya vs bu liflerden uzak duracaksın iddaa ediyorum sene başı şuan Fransa liginden atıyorum rennnes lille Angers montpellier nice vs vs şuan forvetlerinde kim vae bilmiyorum gözü kapalı al siyahi forvetin 15-20 atmazsa hiç bişey bilmiyorum

ligin ilk yarısı bu sene o kadar kötüydü ki bırakın 20yi 15+ yapan bir forvetimiz olsaydı ilk devre fişi çekerdik 17 maçta sadece 8 galibiyetimiz mi ne var rezalet bir istatistik akhisar kayseri malatya sivas trabzon kasımpaşa beraberliklerinin yarısını galibiyetle geçsek ilk devre fişi çekerdik

Çevrimdışı mylife1903

Abi zenci olsun fransadan yamyam tipli birine de hayir demem
Boyle ayi bogan olsun
Kuveke negredodan daha iyi oynar dedigimde dalga gectiler bah noldi?

Çevrimdışı tangaz

Abi zenci olsun fransadan yamyam tipli birine de hayir demem
Boyle ayi bogan olsun
Kuveke negredodan daha iyi oynar dedigimde dalga gectiler bah noldi?

hem ispanyol hem solak hem düşüşte hem ağır hem pahalı

bu seçimi yapmak futbol cahilliğidir

Çevrimdışı mylife1903

ligin ilk yarısı bu sene o kadar kötüydü ki bırakın 20yi 15+ yapan bir forvetimiz olsaydı ilk devre fişi çekerdik 17 maçta sadece 8 galibiyetimiz mi ne var rezalet bir istatistik akhisar kayseri malatya sivas trabzon kasımpaşa beraberliklerinin yarısını galibiyetle geçsek ilk devre fişi çekerdik
Abi bi cin atasozu derki
Ninginau atinasinka nia lenhunan kona

Yani, gulme komsuna gelir basina

Gol makinesi diye bi yamyam aldik camasir makinesi cikti

Çevrimdışı mylife1903

hem ispanyol hem solak hem düşüşte hem ağır hem pahalı

bu seçimi yapmak futbol cahilliğidir
Saldiray abi olaydi sef sikat metin albayrak yerine
Negredoya derdi, soyun
Vucudu gorunce masadan kalkardi

Sonra hoca boyle yapaydi soyle yapaydi, yahu hepsini dogru yapsa hoca bu eliyle kaleye atamaz topu

Çevrimdışı Erdem Ayaz

yine bir derbi yine eksik kalmış rakibine penaltı verilmiş bir maç daha
geçirdik
Tosic bunu hep yapıyor bu ilk değilki hoca her yönden hatalı.

Çevrimdışı Kutay

Fransa Ligi'nden zenci forvet
Almanya Ligi'nden orta sıra takımlardan herhangi birinden 10 numara ( Frankfurt,Mönchengladbach vs...)
Balkan Liglerinden özellikle sırbistan ve hırvatistan 1-2 genç oyuncu bekler için
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı mylife1903

Fransa Ligi'nden zenci forvet
Almanya Ligi'nden orta sıra takımlardan herhangi birinden 10 numara ( Frankfurt,Mönchengladbach vs...)
Balkan Liglerinden özellikle sırbistan ve hırvatistan 1-2 genç oyuncu bekler için
Ukraynadan alirlar ukraynadan
Lo rusyadan alin sagbek 10 numara falan
Madem ukraynali istiyonuz ruslar da slav eyy izleme komitesi

Çevrimdışı mellfred

KAstettiğim bu değildi
her stoper yapıyor bunları
stoper olmanın doğasında var bunlar
Ama sadece biz yapınca kırmızı çıkıyor penaltı veriliyor
Aynı Hakem ilk yarı maçını yönetti
Açın bakın kaç penaltımızı vermedi

Çevrimdışı tangaz

pozisyon ofsayt pozisyon avantaja bırakılmış geçmiş gitmiş neyin penaltısı? maçın hatalısını arıyorsak önce negredo sonra pepe ilk golü atan kazanır derbilerde hele de ev sahibi atarsa kesin kazanır ilk golü atamayan negredo ilk golü yediren pepe

Çevrimdışı kyiv

Fransa ligi premier ligin pilot ligi. Premier ligin çoğu yüksek meblağlı transferlerinin kaynağı burası.İyi takip edilmesi gereken bir lig tıpkı Bundesliga gibi. Vasat takımların iyi futbolcuları çok iş yapar bizim ülkemizde. Ernst örneği,Hilbert?Beck?

Alman olsun çamurdan olsun! Zenci olsun Fransadan olsun!

Çevrimdışı tangaz

KAstettiğim bu değildi

aynen öyle hadi belhandanın elle oynamasını vermedi neyse dedik te ozzinin indirilişini stivi vondır bile gördü ama fırat görüp vermedi çünkü kafada tilkiler vardı tosiçe sarı verecekti son anda alarm çaldı kulağında ulusoy üfledi muhtemelen kenardan (konya kasabı) kırmızı çaldı sonraaa geçen hafta serdar aziz neden sadece sarı gördü???

sen hakemler pırlanta gibi dersen o pırlantalar gelir..........

Çevrimdışı Erdem Ayaz

KAstettiğim bu değildi
Yaw her stoper yapıyor yapmasına o ayrı bişey ama tosic birazdaha kontrolsüz bu durumlarda eli kolu bacağı çok oynuyor ceza sahasında
Birde herkes Vida ya sallıyor da Yedek durumda olup kaç maçtır bitime 20-25 dk kala oyuna giren Vida ya sallayan insan la da futbol tartışmak pek doğru olmaz kanaatindeyim Neticede Vida devre arası geldi Kamp sezonundan beridir takımla birlikte olsa daha farklı bi grafk ortaya koyabileceği hepimizce aşikar lütfen Vida yı harcamayın ayıptır ben Vida yı çok beğeniyorum ve yeni sezonda hocanın vazgeçilmezleri arasında olucaktır Vida sol stoper pozisyonunda Yanına da Marcelo tarzı bi stoper gayet makul olur çok
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2018, 12:44:26 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı matias_27

Bizim lig mücadele ligi temaslı bir lig bu ligde şampiyon olmak istiyorsan güçlü kuvvetli hızlı birebir gerekirse sırtına alıp giden adam lazım misal dün gomis yıkılmadı adam o kadar güçlü ve kuvvetli ki. İşte biz hatayı burda yaptık. Abuş da böyleydi keza gomez de hem son vuruşcu hem fizikliydi. Biz bu sene resmen kağnı negredo ve vitaminsiz artık hızı ve çevikliğü bitmiş Love ile oynadık
Emin olun larin oynasaydı ikinci yarının başından itibaren hanginiz 8-10 gol atmaz dersiniz.
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı mylife1903

aynen öyle hadi belhandanın elle oynamasını vermedi neyse dedik te ozzinin indirilişini stivi vondır bile gördü ama fırat görüp vermedi çünkü kafada tilkiler vardı tosiçe sarı verecekti son anda alarm çaldı kulağında ulusoy üfledi muhtemelen kenardan (konya kasabı) kırmızı çaldı sonraaa geçen hafta serdar aziz neden sadece sarı gördü???

sen hakemler pırlanta gibi dersen o pırlantalar gelir..........
Cok net, penalti falan yok orda. Oyle penalti mi olur
Simdi tosici atmasa o penalti kacsa mac 1-3 biterdi. Hem oenaltiyi veriyir hem de tosici atiyor, arsizlik
Konya macinda taliye oldu o da devam etti vurdu disari atti, gitti 2 puan versene penaltimi degil mi?

Yonetim sussun daha aferin onlara
Yahu cik bagir kripto fetoculer bize operasyon yapiyor, de
Bak azize sekipe 3 temmuz feto bilmem ne hergun konusuyorlar
Adamlar icin kurallari degistiriluyor

Çevrimdışı f_madida

Bu yeni nesil renklilerle buyudugu icin mi boyledir anlamiyorum. Tosic suclu, hoca suclu, ama avantaji oynatan, gol olmayinca geri donup penalti calan, kurallarda olmamasina ragmen kirmizi kart veren hakem hakli.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Burak Yılmaz sanırım gelecek yıl forvet adayımız.
Ek olarak Sosa Ts'den alacaklarına karşılık bonservisini isticekmiş. (Ş. malatya )
FFP bitsede farklı bir atılım beklemıcez sanırım.

Çevrimdışı mylife1903

Bu yeni nesil renklilerle buyudugu icin mi boyledir anlamiyorum. Tosic suclu, hoca suclu, ama avantaji oynatan, gol olmayinca geri donup penalti calan, kurallarda olmamasina ragmen kirmizi kart veren hakem hakli.
Herif utanmasa hem penslti hem gol hem de kirmiziyi verecek, arsiz firat

Çevrimiçi Necmi

Foruma video ekleyebiliyor muyuz?
yaşını düzeltmezsen mesaj bile atamazsın

Etiketler: