Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5800076 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Zikkim falan olmaz
Bu piskinlerin suratina tukursen yarabbi sukur derler
Olur abi olur emin ol ahirette herkes yaptığının hesabını verir.şimdi ek bilgi vereyim abi sizlere bu video hakem olayı altyapı ihalesini de göksel Gümüşdağ almış.seneye de orada şenlik olur.abi çok kızdığımız birbirimize girdiğimiz anlar oldu burada kendi hatalarımızdan kaynaklanan hatalarımızda oldu eyvallah ta.büyük abilerimiz belki daha iyi bilir ama bu sene ki kadar hepsinin topyekün bir karşı saldırdığını şahsen ben bilmiyorum.birde eskilerde sosyal medya fln da yoktu.şimdi insanın gözünün içine soka soka yapıyorlar hiç utanmıyorlar da.biz bu akşam üzerimize düşeni yapalım gerisi Allah kerim...

Çevrimdışı 38life

Karnıma ağrılar girmeye başladı. Başlasın da bitsin artık şu maç...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Hoca hayattan kopmuş dünya umurunda değil buna sebep olanlar gün yüzü göremesinler inşallah. Çok üzüldüm umarım futbolculara da bu durum sirayet etmemiştir.

Çevrimdışı kyiv

Başakşehir 3 maçı da alamayacak. Biz bugün kazanalım sonra keşke demeyelim.

Çevrimdışı cursedofdragon

Hoca hayattan kopmuş dünya umurunda değil buna sebep olanlar gün yüzü göremesinler inşallah. Çok üzüldüm umarım futbolculara da bu durum sirayet etmemiştir.

inşallah.

Çevrimdışı mylife1903

Olur abi olur emin ol ahirette herkes yaptığının hesabını verir.şimdi ek bilgi vereyim abi sizlere bu video hakem olayı altyapı ihalesini de göksel Gümüşdağ almış.seneye de orada şenlik olur.abi çok kızdığımız birbirimize girdiğimiz anlar oldu burada kendi hatalarımızdan kaynaklanan hatalarımızda oldu eyvallah ta.büyük abilerimiz belki daha iyi bilir ama bu sene ki kadar hepsinin topyekün bir karşı saldırdığını şahsen ben bilmiyorum.birde eskilerde sosyal medya fln da yoktu.şimdi insanın gözünün içine soka soka yapıyorlar hiç utanmıyorlar da.biz bu akşam üzerimize düşeni yapalım gerisi Allah kerim...

Ayni sekil yapiyorlardi ama takimlar az daha zayif hakemler daha arsizdi
101. Yildaki operasyon daha fenAydi o takim dagildiysa zaten gerisini dusun

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ulan nedir bu ya? Sacma sapan taraftarsiz, camiasiz kulup uydurup futbolun da icine ettiler. Yok Osmanlispor, yok Umraniyespor, yok Basaksehir. Bu kulupler ayrica yolsuzluk icin paravan yapilmiyorsa ben de bir sey bilmiyorum. Bu defterler hep acilacak, o zaman gorecegiz hepsini. Insanlarin eglenmesi, rahatlamasi da batiyor bunlara. Hadi kicindan kulup uyduruyorsun bari sampiyon yapmak icin siyaseti devreye sokma, orta siralara oyna gene yap yolsuzlugunu. Ama yok, eglencegin de icine etmezlerse rahatlamazlar. Hic bir ilgisi, becerisi, mesgalesi olmayip da diger insanlara karisip rahatsizlik veren tipler vardir, haah iste onlari her seyi yonetiyor Turkiye'de. Kemal Sunal soylemisti, cok hakliymis: "Arap sen icme bokunu cikariyorsun". Bugunku versiyonu da "Arap sen kulup kurma bokunu cikariyorsun" iste. :evillol:

Çevrimdışı savaş altay

Hanemize (!) henüz geçmeyen üç puan'ın gerginliğini yaşıyorum. Ben direkt maç sonunu bekliyorum  :biggrinking:

Çevrimdışı 38life

Umudum bukadar az olmasına rağmen kalp krizi geçirecek gibiyim. Bi de sizin kadar umudum olsaydı... Maçın sonunu göremezdim herhalde.

Çevrimdışı levitate

allahım sen bize yardımcı ol

rick and morty'deki gibi işimiz düşünce anca dua ediyoruz :D
bipbipbupbup

Hayattan kopmus degil. Dusunceli. Nasil kazanacagini hesapliyor, iyi bir durum.

Çevrimdışı levitate

Şenol Güneş yine yenilmez. Ben beraberlik halinde bile fena olacağım.
Sadece şampiyonluk yolu olduğundan değil bunların geri '4'lüsünü özelikle
merkezdekileri delirtiyor kapasite olduğumuzdan bu gün sahaya yansısın
istiyorum ve herşeyden önce bu Ligin zirvesindeyiz iddiasında bulunanlara
twr şifrelerini yeniden en kısa sürede unutturacak olaylar bekliyorum Kara Kartal'lardan  :D

Bizim rakibimiz yok. Onlar sadece alan kaplıyor o kadar.

:biggrinking:
We want the funk

uuu kendrick reyiz
bipbipbupbup

Çevrimdışı ekrembaser

Ulan nedir bu ya? Sacma sapan taraftarsiz, camiasiz kulup uydurup futbolun da icine ettiler. Yok Osmanlispor, yok Umraniyespor, yok Basaksehir. Bu kulupler ayrica yolsuzluk icin paravan yapilmiyorsa ben de bir sey bilmiyorum. Bu defterler hep acilacak, o zaman gorecegiz hepsini. Insanlarin eglenmesi, rahatlamasi da batiyor bunlara. Hadi kicindan kulup uyduruyorsun bari sampiyon yapmak icin siyaseti devreye sokma, orta siralara oyna gene yap yolsuzlugunu. Ama yok, eglencegin de icine etmezlerse rahatlamazlar. Hic bir ilgisi, becerisi, mesgalesi olmayip da diger insanlara karisip rahatsizlik veren tipler vardir, haah iste onlari her seyi yonetiyor Turkiye'de. Kemal Sunal soylemisti, cok hakliymis: "Arap sen icme bokunu cikariyorsun". Bugunku versiyonu da "Arap sen kulup kurma bokunu cikariyorsun" iste. :evillol:

VAR sisteminin ihalesini de göksel gümüşdağın şirketi almış

Çevrimdışı kartal190321

Bu maç  babelin  maçı, karşısında  savunması  sıfır  mariano  olacak , maçın yıldızı  babel olacak  :bandit:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Onu da ellerine yuzlerine bulastirip kabiliyetli insanlarin 1'e mal edecegi isi 10'a mal edip cikarlar isin icinden. Nasilsa hesap soran yok. Su anda hic birisi yazmaya cesaret edemiyor gazetecilerin, adamlar oyle boyle degil milyarlarca dolar zarara soktular ulkeyi kac ihalede. Cocuklarina New York'ta paravan sirket kurdurup milyar dolarlik, basarisizliga mahkum projelerin ihalelerini verdiler. Fatih Projesi diye gerizekalica, is bilmez, bilimden de egitimden de anlamaz kisilerce uretilmis bir proje vardi mesela. Bu olmaz dedik, yapacaklari siniflara birer projektor, ogretmenlere birer laptop vermek kadar basit bir seyken embesilce akilli tahta, her ogrenciye tablet gibi sacmaliklara milyarlarca dolari heba ettiler. Tek kazanan ihaleyi alan yakinlari ve Cin'deki ureticiler oldu.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ayni sekil yapiyorlardi ama takimlar az daha zayif hakemler daha arsizdi
101. Yildaki operasyon daha fenAydi o takim dagildiysa zaten gerisini dusun
Yıkıcaz abi öyle yada böyle bu kirli düzeni yine biz yıkacağız...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şafak Mahmutyazıcıoğlu deplasman tribününde!

https://t.co/T343y13fX0
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Ooooo
Herkese var da bize yok mi
Laleyli limbirleyli lala lula lap lup

Herkes var ibbye yok ozaman o var

Çevrimdışı adnan

selam beyler. maçı izyebilceğim içecek gönderen olur mu rica etsem kaçırmıyım şu maçı
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı ozankarakoc

Dragao'da Porto'yu parçala, Fransa'da Monaco'yu yen, yedek kadronla Leipzig'le dalganı geç, ondan önce Napoli... Sonra gel, şu kıytırık takımın stadında elin ayağına dolaşsın... İkinci yarı ölüm kalım meselesi... Ne yapıp edin, maçı çevirin. Şu rezil takıma yenilmeyelim.

Ha bir de... Allah belanı versin DigiturkPlay.
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2018, 20:03:49 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu takım nasıl futbol oynuyor yazık vallahi şu futbola bak bunların şampiyonluk mampiyonluk umurlarında değil Tolgay kayboldu orta sahada Pepe pepe değil Ne Quaresma var ne Babel var böyle mi motive oldular bu maça 1 haftadır ne yaptı bu takım çok merak ediyorum bu.kadroyla bukadar oluyor yazık şu taraftara yahu

Çevrimdışı 38life

Herkes "Nasıl futbol oynuyoruz böyle?" diye isyanlarda. Sezon boyu böyle oynadık, bundan daha kötü oynadık. Ama bazı şeylerin anlaşılması için demek ki ölüm kalım maçlarında görmeleri gerekiyor...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Galarasaray top felan oynamıyor daha kaliteli bi takım olsa bu gs ye karşı ilk yarıyı 2-0 önde kapatmıştı vallahi sanki karşında barcelona var elleri ayaklarına dolanıyor

Etiketler: