Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5801810 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün maçımızı kim anlatıcak uğursuz birisi anlatmasa bari :)

Çevrimiçi Necmi

iyi oynuyor abi osmanlı.

iyi oynamak yetmiyor. araya başka şeyler girmesinde

Caner Erkin'den takım arkadaşlarına destek !

"Siyahınla, beyazınla, duruşunla ,tek yürek Beşiktaş .. gün bugün ! Haydi takım, haydi karakartal.. dualarım sizle🖤🦅"

iyi oynamak yetmiyor. araya başka şeyler girmesinde

girmez gibi duruyor.

2.ci yarı belli olmaz tabi.

Caner Erkin'den takım arkadaşlarına destek !

"Siyahınla, beyazınla, duruşunla ,tek yürek Beşiktaş .. gün bugün ! Haydi takım, haydi karakartal.. dualarım sizle🖤🦅"

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı savaş altay

Zupper Lig where amazing happens.

Çevrimdışı yoruk

yok öyle bi lüksümüz gs 1 puan önümüzde.
Yahu biliyorum..Ama ne yazdım yukarıda ? Akhisar maçları var.Bizim bu maç sonrası sıkıntılı maçımız kalmıyor.

Yahu biliyorum..Ama ne yazdım yukarıda ? Akhisar maçları var.Bizim bu maç sonrası sıkıntılı maçımız kalmıyor.

akhisar puan mı alır gs'den senin aklın kesiyor mu ?

Küme düşer adamlar yinede puan almazlar tekrar çıkarız nasıl olsa derler.

Vardı öyle söyleyen bir takım ligde adı aklıma gelmedi şimdi.

Başak ne güzel yeniliyor akşam kazanıp niye puanımızı 65 yapmıyoruz ?

Çevrimiçi Necmi

akhisarın nesine güveniyorsun himmet yapar.

Çevrimdışı almanci

tamam işde devreye dörtlü averaj giriyor ve dörtlü averajdada biz
iyiyiz gs maçını kazandığımız taktirde tabiki bu olabiliyor
Beşiktaş 10 puan 9 gol atıp 4 gol yemiş olur gs 1-0 olarak +5 averajı oluyor
Başak 10 puan 10 gol atıp 8 gol yemiş +2 averajda
fener 8 puan
gs 5 puan oluyor

Beşiktaşda bu şekilde şampiyon olmuş oluyor.

gol averaji degil ikili puan averaji diye biliyorum.

Çevrimiçi Necmi

bizim maçların hepsi sıkıntılı gs yi şampiyon yapmak için kıçını yırtacak kayseri
sonra ateşden çıkma savaşı veren osmanlı en sonda feneri şampiyon yapmak için kıçını yırtacak
sivasla oynayacağız kolaymı sanıyorsun.
kaldıki osmanlı yenilirse biz gs yi yendiğimiz taktirde bir beraberlik hakkı daha kazanıyoruz.
beraberlikte yarış devam eder ama kazandığımız taktirde tekneleri kiralamaya başlarız.
gs bırakmaz önde bitirirse diğer maçlarımızda kolay olmayacak tek avantajımız ikisi kendi sahamızda

@yoruk bu beraberlik olayını gs-başak maçında da söylemiştin hadi orda anladık çok mantıklı olmasada geçerli bir sebebin vardı ?

Bu akşam ki maçta gs-Beşiktaş maçında berabere kalalım demen iyi niyet arz etmiyor onu söylüyeyim.

Çevrimdışı mylife1903

@yoruk bu beraberlik olayını gs-başak maçında da söylemiştin hadi orda anladık çok mantıklı olmasada geçerli bir sebebin vardı ?

Bu akşam ki maçta gs-Beşiktaş maçında berabere kalalım demen iyi niyet arz etmiyor onu söylüyeyim.
Ibb kazanmaliydi dedik dedik
Sinerji yaptiniz maryano malina attirdiniz golu
Gs kazansin diyenlerin sinerjisine tukurem bi turlu birlik olamiyoz bu sinerji kirilmalari isimize gelmiyor

Çevrimiçi Necmi

gol averaji degil ikili puan averaji diye biliyorum.
4 takımın puanı eşit olduğunda hangi puan averajından bahsediyorsun
dört takımın birbiriyle oynadığı maçlar baz alınıyor puan ve averaja göre sıralanıyor
bizim başakla puanlarımız eşit oluyor averajda onu geçiyoruz ikili puan olayı ortadan kalkıyor

Çevrimdışı yoruk

Geçen hafta Başak direk yenilsin diyordum .
Bugün ise beraberlik olsun demiyorum. öyle anlaşılmıyor yazdıklarımdan.Sadece Başak yenilirse bizim 4 maçta 2 puan bırakma lüksümüz olacak bunu diyorum.Bugün de en zor maçımız olduğu için örnek verdim.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Her şey bizim elimizde.
Porto maçında ki gibi oynayalım yeter. :ok:

Çevrimdışı almanci

4 takımın puanı eşit olduğunda hangi puan averajından bahsediyorsun
dört takımın birbiriyle oynadığı maçlar baz alınıyor puan ve averaja göre sıralanıyor
bizim başakla puanlarımız eşit oluyor averajda onu geçiyoruz ikili puan olayı ortadan kalkıyor

dogru. ben puan esitliginde olan 2 takim olursa onlarin ikili averajina bakiyorlar sandim. neyse basak kaybederse zaten 4lü averaj ihtimali kalmiyor.

Çevrimdışı sozkul

Yankuta sokan sokana :D

Erman Toroğlu :

"Aykut Kocaman bizi 2011'de bile bu kadar yıpratmadılar diyor. Abi sen şaka mısın? Bu neyin algısıdır? Maç 2-1 ken dışardan çevrilen topla maçı kopardın. Sen hakkın olmayan lig kupasını aldın, sen haketmeden kupa finali oynayacaksın. Bide en çok seni yıpratıyorlar öyle mi? Yemezler!"

Demiş mi gerçekten bunu yoksa yine trollendin mi?

Çevrimiçi Necmi

Bugün ise beraberlik olsun demiyorum. öyle anlaşılmıyor yazdıklarımdan.Sadece Başak yenilirse bizim 4 maçta 2 puan bırakma lüksümüz olacak bunu diyorum.Bugün de en zor maçımız olduğu için örnek verdim.

o lüks gs yi yendiğimiz taktirde oluyor gs ile berabere kalırsan iki puan bırakma lüksü nerden oluyor amaç ikinci olmakmı
gs ye bıraktıysan şampiyonluğu iki puan bırakma lüksümüz olur

Çevrimiçi Necmi

dogru. ben puan esitliginde olan 2 takim olursa onlarin ikili averajina bakiyorlar sandim. neyse basak kaybederse zaten 4lü averaj ihtimali kalmiyor.
ses etmeyelim totem bozulmasın :D
dörtlü puan eşitliğinde hangi iki takımın arasındaki puan eşitliğine bakacaklar herkes aynı puanda bitirmiş oluyor
ondan sonraki bütün hesaplar dört takımın içinde olduğu şekilde yapılır.

Çevrimdışı almanci

bugünden örnek verirken beraberlikte gs'in önümüzde olacagini biliyorsun?

bugün kazanirsak basak da yenilirse son 3 macta 7 puan bizi Sampiyon yapiyor. bugün berabere kalirsak 3 macta 9 puan bile yetmeyebiliyor.

bu maçların aynı anda başlaması gerekiyor bu başak yenilirse derbiyi etkileyecek bu sonuç

gs daha açık baskılı oynayacakken beraberlikte yeter bize deyip daha defansif oynar akşam.

Çevrimiçi Necmi

bugünden örnek verirken beraberlikte gs'in önümüzde olacagini biliyorsun?

bugün kazanirsak basak da yenilirse son 3 macta 7 puan bizi Sampiyon yapiyor. bugün berabere kalirsak 3 macta 9 puan bile yetmeyebiliyor.
bugün beraberlikte büyük ihtimal şampiyonluğu kaybetmiş oluruz ama son maça kadarda yarış devam eder.
kazanırsak büyük ihtimal fişi çekmiş oluruz. ama gevşememek gerekiyor. Bu maçla lig bitmiyor.

Etiketler: