Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803344 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Sorumluluk almiyor adam, korkak oyuncu
Neden insan sorumluluk almaz ve korkak olur cunku gucsuzdur hazir degildir
aynen zaten yeteneğine kim bir şey diyebilir. ama bana katkı olarak dönmüyorsa
yemişim yeteneğini.

Çevrimdışı underworld

@necmi abi sen başka maçı izlemişin unutturmada bi ara 90 dk maçın tekrar linkini vereyim

Çevrimiçi Necmi

Korner morner de mi kazanmıcaz abi yada akan oyundan orta ?

1.91 boyu ile sürekli kutuya girip 7-8 golü kafa ile atan adamı talisca'ya sen kenarda dur dicez.

Ceza sahasının içine bile girmeyen uzaktan şut atmayan tolgay'ı,oğuzhan'ı mı oynatıcaz az mantıklı şeyler söylüyelim lütfen.

en büyük zaafı havadan olan takıma ligin en iyi kafa golü atanını kulübede tutacağız.
zaten terime bizim kadroyu sen kur desen ilk taliscayı tribüne gönderir :D
kulübede oturması bile tehlike onun için.

Çevrimdışı mylife1903

Doğru. Geçen Malatya maçında özellikle dikkat ettim, pası verir vermez rakip oyuncuların arkasına saklanıyor pas almamak için. Hele hele ortasahada sırtı dönük top alır almaz yine geriye oynuyor. Sanırım kendisine iyi bakmıyor, yeterince çalışmıyor. Kağnı gibi de ağır. Ayrıca bir çok pozisyonda eliyle bana atmayın topu işareti yapıyor. Ortasha oyuncusu böyle oynayamaz. Dinamik olmalı, rakiplerin arkasında saklanmak yerine boşa kaçarak arkadaşlarına pas opsiyonu oluşturmalı, Atiba ve Medel gibi yani.
3 sene once dedim burda bu cocuk kasinti buna maystro falan denirse
Pusulasini kaybeder bu diye

Eliyle maystro isaretleri falan yapmalar

Lo burasi besiktas, besiktasin maystrosu olmak kolay mi
Maystro olmak ostiyorsan sifo mehmet gibi golleri siralayacan her derbide, oguzhancihim

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen başka maçı izlemişin unutturmada bi ara 90 dk maçın tekrar linkini vereyim
dostum boş ver maçın görüntüsünü sen oziyi canlı gözle izleyeceksin sana garanti veriyorum
maçın 5. dakikasında küfür etmeye başlarsın. nasıl saklandığını koşamadığını gördüğünde sahaya insem ondan daha iyi
oynarım dersin canlı yayında siz topu takip ediyorsunuz oziye top geliyor veriyor yanındakine
gördüğünüz bu görmediğiniz çok müsait pozisyonda olup rahatça göndereceği birine sırf biraz uzak diye atamadığı
çünkü o topa vuracak gücü yok olmayınca en yakındakine veriyor verdiğinde normalde kendini boşa atması gerekir
nereye gitmesi gerektiğini görüyorsun ama gitmiyor gitse top kendisine verilecek oda hücum etmek zorunda kalacak tabi koşamayacak
topu kaptıracak tribünlerden homurtu yükselecek daha maçın başında tribün hoca çıkart şunu oyundan diyordu.
ben gs maçındada tribündeydim medelin girdikten sonra oyunu nasıl lehimize döndürdüğünü gördüm ondan önce top bizdeydi ama maş dengede gidiyordu pozisyonumuz yoktu doğru dürüst maçı ikinci yarı oynadığımız oyunla kazandık. gs maçında ceza sahasında bile topu nasıl ayağında gevelediğini seyret bence
bir pozisyonda kaleye atacağı topu bile vuramadı geveleyip kaybetti. adamda güç olmayınca oyun zekasıda işlemiyor
kafa ayaklara hükmedemiyor. bizim pozisyon kıtlığı çektiğimiz bütün maçlar ozinin sahada olduğu maçlardır.
3 ve+ kazandığımız maçlar ozi ya sahada yoktur yada sonradan girmiş veya erken çıkmışdır. bir tek 3 gol attığımız
gs maçı 90 dakika sahada kaldı. onuda zaten ikinci yarı medelin girmesiyle çevirdik.
70 dakika ve üstü oyunda kaldığı maçlarda korkunç pozisyon kısırlığı çekiyoruz ya puan kaybediyor yada sidik zoruyla bir farkla
falan kazanıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Quaresma attiya gecen hafta frikikten hepsini quaresmaya attiracak frikiklerin

Frikik falan vermez firat bu mac ruya gormeyin
gol olsunda quaresma atsın ne farkeder ilk attığı frikik taliscanın yeriydi
ama ikinci frikik onun atması normaldı attı gol oldu zaten taraftar ilkine tepki gösterdi ikincisinde
tek tük tepki vardı. talisca için biraz daha uzun mesafeli olursa iyi atıyor kısa mesafede baraja çarptırıyor

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Oguzhan'in etkisizliginin anlasilmasi icin cok ugrastim. Burada az tartismadik Oguzhan'a verilebilecek en fazla 1.5'tur onu da hak ettigi soylenemez diye. Burada havalarda ucuyordu 2-2.5 milyonlar. Daha Atiba da var. Maalesef onun sorunu baska mazur gorulebilir, yas 35 olacak kosamiyor 90 dakika. Su anda kurabilecegimiz en iyi orta saha Medel Tolgay. Kaliteli bir forvet arkasi olsa Medel Talisca da olabilir. Atiba'dan 45 dakika ustu katki beklemeyin artik.

Onumuzdeki mac icin rahatim. Medel Tolgay, sagda GG olmazsa Vida. Gerisi standart zaten. FB maci kararlari, hocanin hastanelik olmasi, onumuzdeki dunya kupasi oncesi son mac olmasi sebebiyle Talisca, Quaresma, Pepe, Tosic, Vida gibi oyuncularimizin ekstra motive olacagi gercegi beni rahatlatiyor. :ok:

Ilk GS macindan once cok rahat kazanacagimizi soylemistim. Bu mac da rahat olacak. Tek korku artik standart hakem olaylarinin olmasi.

Çevrimdışı savaş altay

10 numarali formayi giyen, besiktasin kaptanini kimse kadroya yazmiyir
En hafif tabirle, essek sudan gelene kadar doverdim ben oguzhani
Oğuzhan'ın suçu yok burada sorumlu Great Orman  :D

Çevrimdışı savaş altay

Talisca   kafayla kornerden gol attı mı ?
İçeride kupa ya da hazırlık maçında attı sanırım  :D

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

talisca oynamasın diyenler nasıl gol atacagımızı düşünüyor acaba? fatih terim' e sorsan kim oynamasın diye ilk söyleyeceği oyuncu talisca olur. talisca oynamasın oguzhan oynasın diyenler cidden oguzhanın derbiyi kazandıracagını düsünüyor mu acaba? yarın ki maçta en büyük kozumuz taliscadır. oguzhanın bizdeki misyonunun bittigini düsünüyorum. medel atiba talisca oynamalıdır yarın ki maçta..

Çevrimdışı tangaz

talisca daha 2-3 maç evvel göztepeye kornerden kafayla gömdü ya @underworld hatta doberman kudurdu niye demba almadı taliscayı kornerde die
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

talisca oynamasın diyenler nasıl gol atacagımızı düşünüyor acaba? fatih terim' e sorsan kim oynamasın diye ilk söyleyeceği oyuncu talisca olur. talisca oynamasın oguzhan oynasın diyenler cidden oguzhanın derbiyi kazandıracagını düsünüyor mu acaba? yarın ki maçta en büyük kozumuz taliscadır. oguzhanın bizdeki misyonunun bittigini düsünüyorum. medel atiba talisca oynamalıdır yarın ki maçta..

çoğul konuşma bunu tek bir kişi söylüyor  :D

hiç birimiz de katılmıyoruz zaten bu görüşe
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

çoğul konuşma bunu tek bir kişi söylüyor  :D

hiç birimiz de katılmıyoruz zaten bu görüşe
yok abi misafir olarak okuyanlarda vardır mutlaka :D :D

Çevrimdışı tangaz

yok abi misafir olarak okuyanlarda vardır mutlaka :D :D

misafirler yazamıyo boşver onları çok meraklılarsa üye olup yazsınlar :)

Çevrimdışı tangaz

tosunum ne güzel yazmış gene yoktan var etmiş  :claps:

Çevrimdışı savaş altay

ben geçen haftada yazmışdım bunu hatta maçtada söyledim arkadaşlara
biz maçın büyük çoğunluğunda 2-4-3-1 gibi oynuyoruz. beklerin savunmaya geldiği çok ender oluyor :D
daha çok açık gibi oynuyorlar baskı yediğimiz anlarda oluyor oda hatta o zamanlar 5 li savunmaya
dönüyoruz medelde iki stoperin arasına giriyor bir çok zamanda stoperlerin arkasında süpürücülük yapıyor
2.yarı başları sustum Oğuzhan ile Tolgay'a fakat olmadığını göremeyince çok zaman kaybetmiştik bile.
Demiştim Pepe-Tosic-Medel-Atiba 4'lüsünün arasından geçmeyi düşünenlere kolay gelsin. Şu olana kadar
kaç mod aldım raya oturamadım aylarca  :evillol:

Çevrimdışı savaş altay

İlk gs maçında medel ikinci yarı girdi.
+ bu oyun yapısında ozinin olmayacağını yazmaktan cep ekranı yamuldu.
Ama bu maç için göbeği sağlama almalıyız.
Haa Ozi yerine tolgay oynasın dersiniz, eyv
Tolgay da olmadı kabul edelim. İyi bir yedek olduğunu bile ispat zamanına ihtiyacı var artık.
Takım Bilic'in takımı değil. İlerleyen dönemlerde hiç benzemeyecek. Tolgay dursun belki ama
bırakalım 11'i yedeklerde bile önüne acaip süpriz bir isim gelirse ve arkasında kalırsa hatta bu oyuncu
kiralık bir oyuncu bile olabilir. Durumu kritik. Önde rahat değiliz diyen iki oyuncu barından bizim
durumumuz daha da kritik. Kafalarını vuracaklar ileride Oğuzhan ile ama bu zaman olarak ileride.
Sahada istemiyorlar baksana  :bandit:

Çevrimdışı kyiv

Trabzon Antalyayı yeniyor. Antalya ya düşecek ya da Başakşehiri yenecek...keyfi bilir  :bandit:

Çevrimdışı cursedofdragon

Renklileri sportoto başlığında konusuyoruz beyler oraya gelin.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

2.yarı başları sustum Oğuzhan ile Tolgay'a fakat olmadığını göremeyince çok zaman kaybetmiştik bile.
Demiştim Pepe-Tosic-Medel-Atiba 4'lüsünün arasından geçmeyi düşünenlere kolay gelsin. Şu olana kadar
kaç mod aldım raya oturamadım aylarca  :evillol:

Senol Hoca muhtemelen maca Medel Atiba ile baslar. Sonra Atiba yerine Tolgay girer. Olmasi gereken de bu.

Bence GS'nin oyun plani onde baskip yapmaya calisip ilk golu atmaya calismak olacak. Golu bulurlarsa da kapanip kontra oynamak isteyecekler. Ilk golu biz atarsak fark atma ihtimalimiz cok yuksek. Bizim ilk golu atip Galatasaray acildiktan sonra 60'a kadar baska gol olmazsa Tolgay'i almamiz lazim. 60'a kadar 2-0 yaparsak Tolgay yerine Oguzhan da dusunulur cunku zaten evlere senlik defanslari iyice ileri cikip arkada buyuk bosluklar verecektir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yarın kazanırsak sampiyonuz, berabere biterse son haftaya kadar devam, kaybedersek 4. bitiririz ligi. :bandit:

Çevrimdışı kyiv

Bugünkü Cüneytin maç yönetimini gördükten sonra eğer Fırat Aydınus yarın Beşiktaşın bir hakkını bilerek veya aldığın talimatla yersen Allah onu senden değil çocuklarından ve torunlarından çıkrsın!!!!

Çevrimdışı mylife1903

Bu tarik itnesi hala mac aliyor onu anlamiyorum

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

merak etmeyin kötüler kazanamaz hiçbir zaman..

Etiketler: