Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5804007 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

şimdi bu mallar maça çıkıp kaç dakika bekleyecekler kitapta ne yazıyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gülengül Altınsay :

Türkiye’de uygulanan kural ilk kez farklı uygulandı. Bu maç Fenerbahçe’nin 3-0 mağlubiyeti ile bitmesi gerekirken siyasiler devreye girdi. Cumhurbaşkanı’nın bu işte ‘kumpas’ var demesinin ardından TFF’nin farklı bir karar alması olası değildi.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Karabay

neden. önemsemeyim :alala:

sms attım sana. Neyse zaten başka yerlere de yazdım acayip kafa buldular benle.

Çevrimdışı savaş altay

Daily Mirror: "Beşiktaş, taraftarının isteğini geri çevirmedi ve federasyonun kararına rağmen olaylı maça devam etmeme kararı aldı, Beşiktaş taraftarı  antrenörü Şenol Güneş'i kupadan daha cok sevdiğini gösterdi".
Hazza gel  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş Divan Kurulu'ndan çok özel görüntüler!

Divan kurulu toplantısından video sızmış :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

''Biz bugün susarsak...''
''Adaletin olmadığı yerde Kartal durmaz!''
''15 sene şampiyon olamadık, 45 bin kişi ile burdaydık!''
''Beşiktaş bayrağını asla yere düşürmedik, düşürmeyiz!''

https://www.facebook.com/ertemsener/posts/2260157557358515
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Camiasından böyle bir desteği alan takım Toki Arenada bastığı yeri inletip o çimleri ağlatacaktır inşallah. Bize ikinci bir Samsun travması yaşatmak isteyenler çok büyük bir hata yaptılar. Şu an tam manasıyla Voltran'ı oluşturduk.  :D
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Necmi

sms attım sana. Neyse zaten başka yerlere de yazdım acayip kafa buldular benle.
sms gelmediki bana :alala:

Çevrimdışı savaş altay

Camiasından böyle bir desteği alan takım Toki Arenada bastığı yeri inletip o çimleri ağlatacaktır inşallah. Bize ikinci bir Samsun travması yaşatmak isteyenler çok büyük bir hata yaptılar. Şu an tam manasıyla Voltran'ı oluşturduk.  :D
Ooo olur mu öyle kolay ? Çok pis etkileneceğiz atmosferden

ok
lets go
saldır
cimbom
oleyyy
oleyyy

gibi bir itiş gücüne sahipler bu arkadaşlar. Sakın besteyi araştırmayın, bazen bilmemek en güzeli  :lol:

tt arena len

Çevrimdışı tangaz

tüm bunların üstüne pazar günü önce osmnlı koysa sonra biz koyup zirveye kurulsak ne güzel olur. Allahım gör bu güzel camiayı, zalimleri cezalandır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı savaş altay

şimdi bu mallar maça çıkıp kaç dakika bekleyecekler kitapta ne yazıyor  :D
15 olabiliir mi ? Çok beklettik, özür dileriz mesajı da yayınlayabiliriz  :lol:  :kop:

Çevrimdışı tangaz

15 olabiliir mi ? Çok beklettik, özür dileriz mesajı da yayınlayabiliriz  :lol:  :kop:

telgraf da yollayalım  :evillol:

Çevrimdışı kyiv

Galatasaray maçında Babel ve Talisca vasatın üstünde oynasın maçı alırız.Onlara ilave Quaresma da vasatın üstünde oynasın farklı kazanırız.

Çevrimdışı tuncaboylu

:D

Santrayı da Ertuğrul Taşkıran yapsın ve Fenerbahçe'nin çalınan tacına istinaden taca vursun.

Bütün usulsüzlükler tek hareketle perçinlensin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı savaş altay

Galatasaray maçında Babel ve Talisca vasatın üstünde oynasın maçı alırız.Onlara ilave Quaresma da vasatın üstünde oynasın farklı kazanırız.
Sadece Babel ya da sadece Talisca ile de alırız.
Combo istiyorsun sen  :D Negredo es kaza, Larin bilerek ve görerek sıkıştırırsa yanlarına üç fark uç ama imkansız değil.
Fw hattından hiç bir şey beklemiyoruz yalnız. Bu nasıl bir film ?  :lol:

Edit : Sanırım sadece ben Larin'den bekliyorum her stada her rakibe. Buz adam  :bandit:
[ Son Düzenleme: 27 Nisan 2018, 01:05:06 savaş altay ]

Çevrimdışı savaş altay

Kafaların gideceği ve morallerin bozulacağı iddia edilirken Klüp istisnasız taraftarın arkasında olduğunu biliyor ve herşey yolunda  :ok:

Çevrimiçi Necmi

Kafaların gideceği ve morallerin bozulacağı iddia edilirken Klüp istisnasız taraftarın arkasında olduğunu biliyor ve herşey yolunda  :ok:
bu işde olan gs ye oldu tüm saha avantajını kaybetti. Beşiktaş oyuncusu öyle ruh haliyle çıkarki
Beşiktaş kırılır diye sevinirlerken şimdi düşünsünler. Tribünlerde milyonlarca Beşiktaşlı olacak.

Çevrimdışı Factatum

Açık söylüyorum; bu haksızlığa tepkisiz kalırsak, kamuoyu nezdinde üçüncü büyük olarak anılmaya devam ederiz. Daha evvel de söyledim. Camiamız üçüncü büyük mü? Üç büyükten biri mi? olduğunu test ediyor.

Camiamız üçüncü büyük olmadığını, tüm Türk futbol kamuoyuna gösterdi. TFF'nin de -sinsi- oyununu bozdu.

Siyasilerin seçim arifesinde bunu çok dert edeceklerini sanmıyorum. Bu mesele daha fazla kaşınırsa, siyasilerin prestijleri zarar görür. İçinden çıkılmaz bir düğüme dönüşür. Bunu siyasilerin isteyeceğini sanmıyorum.

Ancak TFF kalan haftalar için garip oyunlara başvurabilir. Hakem atamaları, kart cezalarınında orantısızlık, fikstür değişiklikleri vs gibi.

Bundan korkan da onlar gibi olsun!  :evillol:

Çevrimdışı savaş altay

@mylife1903 Abi Larin'e forma şansı yaratabilir miyiz ?  :D
Bak skills felan karıştırmıyorum sadece sahaya çıkart gerisini yaşlı çocuk çözer.

Sen neler yaptın neler lütfen  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Camiamız üçüncü büyük olmadığını, tüm Türk futbol kamuoyuna gösterdi. TFF'nin de -sinsi- oyununu bozdu.

Siyasilerin seçim arifesinde bunu çok dert edeceklerini sanmıyorum. Bu mesele daha fazla kaşınırsa, siyasilerin prestijleri zarar görür. İçinden çıkılmaz bir düğüme dönüşür. Bunu siyasilerin isteyeceğini sanmıyorum.

Ancak TFF kalan haftalar için garip oyunlara başvurabilir. Hakem atamaları, kart cezalarınında orantısızlık, fikstür değişiklikleri vs gibi.

Bundan korkan da onlar gibi olsun!  :evillol:

daha ne yapabilirlerki. istiyorlarsa vodafone parktaki maça ali palabıyığı atasınlar.
artık hiç bir hakem ayağı titremeden o sahaya çıkamaz.

Çevrimiçi Necmi

@mylife1903 Abi Larin'e forma şansı yaratabilir miyiz ?  :D
Bak skills felan karıştırmıyorum sadece sahaya çıkart gerisini yaşlı çocuk çözer.

Sen neler yaptın neler lütfen  :evillol:
bu saatten sonra şu oyuncu bu oyuncu diye konuşulurmu çıkan her oyuncu Beşiktaşın oyuncusudur terinin son damlasına kadar sahada bırakır.

Çevrimdışı savaş altay

bu saatten sonra şu oyuncu bu oyuncu diye konuşulurmu çıkan her oyuncu Beşiktaşın oyuncusudur terinin son damlasına kadar sahada bırakır.
Negredo'nun elinde değil ama tekrarlarsa gs maçında sonra asıl işte ''bu saatler'' başlıyor bizim için. Ben eleştiririm ama hiç gömmem.
O niyet ile yazmadım. Maç öncesi son iki maçının ne kadar düşüşte olduğunu gösteren bir konu da açabilirdim. Maksadım
yedekler de sıcak olsun  :bandit: Lens için de form istesem kötü mü olur ? Form = Forma ne kadar yakışıyorlar.

Çevrimdışı AigleBordeaux

telgraf da yollayalım  :evillol:
Helikopterle stadın üstünden İ.ne Fenerbahçe’ye kupada başarılar dileriz yazısını uçurtacaksın
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı savaş altay

bu işde olan gs ye oldu tüm saha avantajını kaybetti. Beşiktaş oyuncusu öyle ruh haliyle çıkarki
Beşiktaş kırılır diye sevinirlerken şimdi düşünsünler. Tribünlerde milyonlarca Beşiktaşlı olacak.
Öngördüğüm buydu. Maç anlayışı, deplasman her şey istediğimiz gibi. Normal yönetilsin yeter.

Çevrimdışı mellfred

Beşiktaş Divan Kurulu'ndan çok özel görüntüler!

Divan kurulu toplantısından video sızmış :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

''Biz bugün susarsak...''
''Adaletin olmadığı yerde Kartal durmaz!''
''15 sene şampiyon olamadık, 45 bin kişi ile burdaydık!''
''Beşiktaş bayrağını asla yere düşürmedik, düşürmeyiz!''

https://www.facebook.com/ertemsener/posts/2260157557358515
Konya maçında yeşimimiz kazığın farkındalar
 iyi bari

Etiketler: