Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5807596 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

3 mayıs  perşembe  maçın oynanacagı gün, eger ihtimal varsa   dünyaca ünlü bir kulüble  o tarifte  sahamızda   hazırlık maçı yapılabiliriz, bizim rakiplerimiz bunlar  biz  sahada bunlarla mücadele ederiz, golü atarız ömür  boyu çıkaramazlar   :halay:
Mac olmadi taraftara acik antreman yapalim konserler
3 mayis gunune koyuyor
Turk bayrami degil mi?
Devlet bahceli de gelsin, misafirimiz olsun hep beraber doveriz, demiri yani

Çevrimdışı murat

Oyle bi sahsiyet daha dogmadi besiktasin puanini silecek onu oracikta
şu an borcunu ödemeyenin suyunu bile kesmiyorlar.bizim puanımızı mı kesecekler?seçime kadar herşey güllük gülistanlık olur.

Çevrimdışı Alper1903

şimdi alsınlar kupalarını a...... a...... soksunlar

Çevrimdışı kartal190321

hadi  başkan  konuştur  ilişkilerini  m.city, psg, barcelona,b.münih  gibi takımlardan biriyle anlaş  3  mayısta  vodafonede şenlik olsun   ömür  boyu unutulmaz,
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Gökhan Almar

3 mayıs  perşembe  maçın oynanacagı gün, eger ihtimal varsa   dünyaca ünlü bir kulüble  o tarifte  sahamızda   hazırlık maçı yapılabiliriz, bizim rakiplerimiz bunlar  biz  sahada bunlarla mücadele ederiz, golü atarız ömür  boyu çıkaramazlar   :halay:
Muazzam fikir

Çevrimdışı kyiv

Bu saatten sonra kulübe maddi manevi destek. 3 Mayıs peşembe günü herkes alışverişe tff nin ve ziraat bankasının kat be kat fazlasını veririz Beşiktaşımıza...

Kampanyalar başlasın!!!!!

Çevrimdışı mylife1903

şu an borcunu ödemeyenin suyunu bile kesmiyorlar.bizim puanımızı mı kesecekler?
Bi poh yapamazlar ya
Sokaga cikar bu taraftar, lan besiktas taraftari o biber gazina falan bagisiklik kazanmis, dunyada kimse futbol holiganini karsisina almak istemez, anca asker durdurur holigani

Diyorum ya
Onumuz secim vodafone arenaya iki kacak kat yapsak ruhsat verir bunlar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

3 mayıa günü aksam saat 20:30 da vodafone arena da taraftara acık antrenman olsun .. en güzeli bu..

Çevrimdışı almanci

Sen oyle dur sahada bu arsizlar sana 11 tNe gol atar sonra tisort basar nesilden nesile anlatir son golu de kaleci volkan atmisti boyle boyle koymustuk besiktasa diye

O kadar da görgüsüz degillerdir herhalde. Zaten hic ciddiye alinmazlar öyle bir durumda.

Çevrimdışı mylife1903

3 mayıa günü aksam saat 20:30 da vodafone arena da taraftara acık antrenman olsun .. en güzeli bu..
Biletler 100lira olsun kombineler iptal

Çevrimdışı cursedofdragon

Yönetime sallayan ne diyecekler şimdi ?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Simdi fener t shirt yaptırır artık.. ee ne de olsa gectiler turu(!)

Çevrimdışı kartal190321

Fikret Orman’a en muhalif hesaplar bile, şu anda destek mesajları yayınlıyor..

Bunca yıldır Beşiktaş’ı takip ederim, ilk defa böyle bir birleşme,böyle bir destek gördüm..  f.günayer

Çevrimdışı Savaş

Gurur duydum!!!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çevrimdışı mylife1903

Madem cikmayacaktin hemen soyleyecektin, agzina geleni soyleyecektin, ana avrat girip mac bizim icin bitmistir, finale de cikmayacagiz asporunuza para kazandirmayacagiz, diyecektin
Diyecegim yonetime

Yedigimiz laflarla kaldik yahu

Çevrimdışı kyiv

Bu dik duruşun anısına  ürün çıkartsınlar alalım! Tişört, forma her neyse...

Çevrimdışı Liquidator

Maça çıkmama kararı almışız. Hayırlı uğurlu olsun. Çok sevindim. Böyle mesajı çoktan vermek gerekirdi. hakem çıkar bizi dograr, pfdk bize ceza keser, tff bizim aleyhimize karar çıkarır. Alın size protesto. bundan güzeli olamazdı. şeref yoksunları bir daha karar aldıkda kafaları ile düşünüp karar verirler!!

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı yusuf koca

yönetimi aldığı karardan dolayı kutluyorum.

Çevrimdışı ekrembaser

Madem cikmayacaktin hemen soyleyecektin, agzina geleni soyleyecektin, ana avrat girip mac bizim icin bitmistir, finale de cikmayacagiz asporunuza para kazandirmayacagiz, diyecektin
Diyecegim yonetime

Yedigimiz laflarla kaldik yahu

Gün bizim günümüz abi bırak şimdi bunları kaç gün sonra mis gibi bir uyku çekecem

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Yönetime kızma sebebimiz gerekli lobiyi olusturamayıp, macin tekrar oynanması kararı cıkmasinı engelleyememesiydi.

Çevrimdışı kartal190321

115 yıldır hep sahada olduk, hep sahada kazandık, berabere kaldık ya da kaybettik. Masada kaybeden olmayı kabul etmemek için 3 Mayıs 2018 Perşembe günü sahada olmayacağız.

açıklama yapsın diyoruz, hemen onların seviyesine mi inelim diyenler,  şimdi bu açıklamada  onların seviyesi var mı , kavga  var mı  demek isteyince  çok güzel  yapılabiliniyormuş  :claps:

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'a yakışan doğru bir karar olmuş.

Çevrimdışı mellfred

Şu dizdar konuştukça ağzına ağzına vurasım geliyor

Çevrimiçi Necmi

hadi  başkan  konuştur  ilişkilerini  m.city, psg, barcelona,b.münih  gibi takımlardan biriyle anlaş  3  mayısta  vodafonede şenlik olsun   ömür  boyu unutulmaz,
bilet fiyatlarınıda sağlam yap taraftar sana kupada kaybettiğin parayı geri versin.

Etiketler: