Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5810275 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

maça çıkmalıyız. maça çıkmazsak ve puan silme cezası verirlerse ne olacak? tamam herhangi bir kanunda vs. böyle bir şey yazmıyor ama "Beşiktaş maça çıkmadığı için 3 puanını sildik" derlerse de bişey diyemeyiz. puanımız silindiğiyle kalır. maça çıkalım. elenirsek eleniriz ve kimse bişey diyemez zaten elendik diye. ama elersek....

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaşın hakkının bu kadar aleni yenmesine rağmen 24 Haziran seçimleriyle ilgili herşeye rağmen bir değişiklik olacağını sanmam. Neden? Beşiktaş taraftarının fanatik olanlarının neredeyse tamamı zaten kolay kolay oyunu RTEye vermiyor fanatik olmayan veya sözde Beşiktaşlılarında Beşiktaşın hakkının yenmesine tepki göstermek adına oyunu başka bir adaya vereceklerini sanmam.

Yani işin özü biz bizeyiz hepimiz topumuz en fazla 500.000 kişi ederiz. He toplu bir Beşiktaş tepkisi olsa o zaman 24 Haziranda bu yaptıklarına pişman olur ama mevcut Türkiye koşullarında böyle bir şeyin olmasına ihtimal vermiyorum.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

şu fenerin medya üstünlüğü benim canımı sıkan nokta. yıllardır böyle zaten. passat medyası mı ne diyorlardı hatta.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

neyse artık bu fb macını unutup önümüze bakacagız. son 4 maç kaldı zaten. sezon bitince bunları uzun uzun konusuruz. ama önceligimiz ligde oynayacagımız 4 maç.

Çevrimdışı mylife1903

Çok ayıp etmısler ya
Sevk etmışler falan ! Ne demek yaw sevk etmek aaa olmaz yani  :evillol:

Bır de açıklama cok komik”  gerek görülmedi “ :lol:

Bu arada bızım kumpas 3 kişilikmiş 2 kişi tutuklanmıs ! Yönetim divan falan tekrar toplamasa bari
Satiraralarininuniyi okunmasi lazim
Simdi o macin gozlemcisi temsilcisi falan nereye surdu acaba?
Afrine gondermislerdir belki

Çevrimdışı murat

adamlar zaten taraftar taşımaya uğraşıyorlar şimdi bilet vermeye unuttular
diye cezamı verilsin
belkide parti kongresi diye
Çok ayıp etmısler ya
Sevk etmışler falan ! Ne demek yaw sevk etmek aaa olmaz yani  :evillol:

Bır de açıklama cok komik”  gerek görülmedi “ :lol:

Bu arada bızım kumpas 3 kişilikmiş 2 kişi tutuklanmıs ! Yönetim divan falan tekrar toplamasa bari
yarında federasyon özür diler iş tatlıya bağanır.

Çevrimdışı mylife1903

Kotu senaryado
Ibb sampiyon biz ikinci olmaliyiz
20 sene sonra falan demokirosi gidip demokrasi geldiginde dava acariz

Çevrimdışı kartal190321

yönetim konuşsun sessiz kalmasın istiyoruz
bu kadar sessiz kalmak mantıklı değil
bana göre olayı büyütmemeleri  , konuşmamaları   malum şahıs tarafından tehtitvari bir şekilde bildilirmiş olabilir
yoksa hakkımızın bu kadar net  şekilde gaspedildiği bir yerde yönetim sessiz kalmazdı, özelikle  ahmet nur çebi   şenol güneşe  bu yapılanlardan sonra sessiz kalmasının mantıklı bir açıklaması yok  şenol güneşle samimiler, sonuçta  çogu iş adamı  çıkarlarınıda düşünüyorlar,
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı mylife1903

yönetim konuşsun sessiz kalmasın istiyoruz
bu kadar sessiz kalmak mantıklı değil
bana göre olayı büyütmemeleri  , konuşmamaları   malum şahıs tarafından tehtitvari bir şekilde bildilirmiş olabilir
yoksa hakkımızın bu kadar net  şekilde gaspedildiği bir yerde yönetim sessiz kalmazdı, özelikle  ahmet nur çebi   şenol güneşe  bu yapılanlardan sonra sessiz kalmasının mantıklı bir açıklaması yok  şenol güneşle samimiler, sonuçta  çogu iş adamı  çıkarlarınıda düşünüyorlar,
Dogru duzgun konustugu hic olmadi bizim yonetimin.

Hakemler pirlantadir falan diyorlardi.

Kandirilmisiz aciklamasi yakindir

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

gs forumlarını okudum. bence bizim futbolcularada okutmalıyız ki hırslansınlar. yendikten sonra yazacakları şeyleri çok merak ediyorum. şenol güneşin kafaya madde atalım diyenler falan var. şunları susturmamızı o kadar çok istiyorum ki...

Çevrimdışı Alper1903

maça çıkmalıyız. maça çıkmazsak ve puan silme cezası verirlerse ne olacak? tamam herhangi bir kanunda vs. böyle bir şey yazmıyor ama "Beşiktaş maça çıkmadığı için 3 puanını sildik" derlerse de bişey diyemeyiz. puanımız silindiğiyle kalır. maça çıkalım. elenirsek eleniriz ve kimse bişey diyemez zaten elendik diye. ama elersek....

Denir hem de cok sey denir. Besiktas tiyatro kurguladi diyen fenerlilere tum ulke inanir. Senol hoca bas tiyatrocu olur itibari kalmaz. Besiktas seve seve cikti, adami boyle cikartirlar buyuk takim degil denir. Denir oglu denir. Yarim saatte elemek cok utopik olay ihtimali dusuk. Hem ligi hem kupayi kaybedip rezil olma ihtimalin yuksek. Bu yuzden dik durduk deriz prestijimizi koruruz. Benim ustteki yazdiklarimi midem kaldirmiyor kaldirana da diyecek bir seyim yok.

Çevrimdışı Barış Hoca

divan başkanı: Hayatları boyunca stadımızda bizlerle maç izleyebilecekler mi  demiş
tff deki 5 Beşiktaşlı hakkında
büyük ihtimal ihraç edilecekler çok sert girmişler onlara
divan üyelerinin tamamına yakını maça çıkmayalım çizgisinde

O zaman maça da çıkmayacaksın abi. O üyeler bir yerlerden gelen emri uyguladı. Küçük enişteyi dövmek yeterli değil! Her pısırık davranışta "takımın çıkarları için susuyorlar" mantığını ve savunmasını kabul etmiyorum. Korkacak adam toplumun önüne lider diye çıkmasın. Ülke gerçeklerinin hepimiz farkındayız ama korku imparatoruluğuna yalakalar ve korkaklar da sağlam katkı yaptı.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Denir hem de cok sey denir. Besiktas tiyatro kurguladi diyen fenerlilere tum ulke inanir. Senol hoca bas tiyatrocu olur itibari kalmaz. Besiktas seve seve cikti, adami boyle cikartirlar buyuk takim degil denir. Denir oglu denir. Yarim saatte elemek cok utopik olay ihtimali dusuk. Hem ligi hem kupayi kaybedip rezil olma ihtimalin yuksek. Bu yuzden dik durduk deriz prestijimizi koruruz. Benim ustteki yazdiklarimi midem kaldirmiyor kaldirana da diyecek bir seyim yok.
katılmıyorum. maça çıkarsak yapmamız gereken sadece 1 gol atmak olacak.

ya zaten beni tedirgin eden maça çıkmazsak dediğim gibi puan silme cezası alma ihtimalimiz. böyle olunca ligde gitmiş olur. biz çıkalım oynayalım. elersek eleriz efsane oluruz. ama elenirsek eleniriz sıkıntı yok. sonucta ilk kez elenmiş olmayacagız.

Çevrimdışı ekrembaser

gs forumlarını okudum. bence bizim futbolcularada okutmalıyız ki hırslansınlar. yendikten sonra yazacakları şeyleri çok merak ediyorum. şenol güneşin kafaya madde atalım diyenler falan var. şunları susturmamızı o kadar çok istiyorum ki...

Şaka maka madde atan 3 adam tutuklanmış bundan sonra cesaret edilebileceğini sanmıyorum

Çevrimdışı murat

Şaka maka madde atan 3 adam tutuklanmış bundan sonra cesaret edilebileceğini sanmıyorum
3 kişi 3 ayrı köşeden bu kadar maddeyi iyi atmış.1 köşeden ise biz attık galiba.

Çevrimdışı murat

adamlar ceza yemez.maçın oynanmasına engel olacak bişey yapmadılarki?

Çevrimdışı almanci

Madem herkes hakem hatalarından yakınıyor o zaman neden VAR sistemi hayata geçmiyor? Aykut da hakem hatalarından yakınıyor;  neden VAR sistemi hayata geçsin diye ısrarcı değil? Açıkla o zaman. Hakemden yana şanslı olmak gibi bir isteğimiz, derdimiz yok. İsteğimiz adaletli olunması. Haram puan alma derdinde değiliz. Hakem hatalarından kazandığımız puanlar varsa o zaman sezon sonu bütün takımların hakem hatalarıyla kazandığı ve kaybettiği puanları oturup değerlendirelim, net ortaya çıksın kimin kollandığı. Şu karamsarlık meselesine de açıklık getirelim. Benim karamsar olduğum bir durum yok. Karamsarlık diye ortaya atan sensin. Şampiyon olur veya olmayız; 4 maçımız ve rakiplerin maçları da adil yönetilmeli. Burada senin iddia ettiğin gibi karamsar biçimde bizim hakkımızı kesin yiyecekler demiyorum, şampiyon olalım da nasıl olursak olalım da demiyorum hakkımız yenilmemeli diyorum, Fb'li veya Gs'li değiliz ki hak yiye yiye şampiyonluğu meşru görelim. Eziklik konusuna gelince;  hakkını savunmayıp olayların üstünü kapatalım demeye eziklik deniyor.

Var sistemi özellikle Türkiye Liginde gerekli, olmamasi büyük yanlis. Aykutu bana neden sordugunu bilmiyorum, bence Hakem'den sikayetci olan herkes bu sistemi istemeli.

Hakkimiz yenilmemeli oldugunu zaten biliyoruz, ancak bu süphe bilince yerlesince oynamaktan ziyade magduriyet psikolojisine giriyorsun. Oyuncular daha pozisyon olusmadan verilecek kararlara duyduklari süpheden dolayi maci yasayamiyorlar. Oyuncularda Hakeme ciddi güvensizlik olmamali. O yüzden diyorum ki tepki her zaman aninda sert ve ayni zamanda seviyeli bir sekilde verilmeli. Bütün haftayi magduriyet psikoljisi icinde gecirmek kadar zararli sey yok.

Çevrimdışı ekrembaser

3 kişi 3 ayrı köşeden bu kadar maddeyi iyi atmış.1 köşeden ise biz attık galiba.

İsabet ettiren şanslı Kişiler bunlar😂 ettiremeyenler tutuksuz yargılanacak Cem papilanın suratını kartopuyla patlatan BJK’li kardeşimi sevgiyle andım
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2018, 20:28:46 ekrembaser ]

Çevrimdışı murat

maça çıkmama kararı almışız.

Çevrimdışı murat

emsal kararlar nedir acaba.ugandadan emsal sunmasınlar önümüze.

Çevrimdışı mylife1903

Anahtarini verin cocugun

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı yoruk

Ugandadan sunsalar iyi oturma organlarından sunacaklar

Fena çkecegız gibi bu kararın acısını ama doğru yaptık

Nasılsa Besıktas verın cezayı olsun bıtsın dıyecekler ve saha ıcı olaylar hep devam edecek hep...

Etiketler: