Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5808494 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hıncal mesela yıllarca fatih terim'in o dönem oynattığı oyunu derwall'den esinlendiğini söyler ne derece doğru bilemiyorum derwall dönemine denk gelmediğim için ama doğruluk payı olabilir. Tabiki iyi işler yapmıştır zamanında sonucta ortada milanı çalistirdigi gerçeği var ha sonra  anladılar ne olduğunu macerası erken bitti neyse ne ama tüm bunlar topyekün arkasında durulduğu gerçegini degistirmezki abi ne işi var mehmet ağarın takım hatıra fotoğrafında derler adama. Dualarla himmetlerle sen nasıl ayağa kalktın bi gel anlat demedi hiç devlet mesela. Böyle medyasıyla devletiyle federasyonuyla cemaatiyle bir olup acayip karanlık aydınlatılması için çaba harcamayan çok garip bi dönem geçirdi ya herifler düşününce çok ilginç geliyor hiç mi noluyoruz diyen çıkmadı acaba ya.
Yoh cikmadi
Hadi len gerzekler, dediler
Azicik akillisi bu isler boyle abi, sizde yapin dedi
Arsizi, semra ozal size 15 tane kupa hediye etti dedi
Cok nadir olan, hasbeknkader gsli olmus, kader kurbanlari, abi allah belasini versin, magandayi bas taci yaptilar, bi kurtulamadik bu ergun gursoy yurdesen karahasan kafasindan, dedi

Çevrimdışı İhsan

Macin tekrar edilme karari Senol Günes'in sahtekarlik yaptigi anlamina gelmez. Hükmen olmasi icin yeterli sebep görülmemis demektir sadece. Bundan bir sonuc cikarmak istiyorsak bu ancak ilerde herhangi bir Takimin Teknik Direktörü ayni olayi yasarsa ayni kararin alinmasidir.

Tabi gelmez. Adamar hoca sahtekarlik yapti dedi. Dikisler numara dedi.
Biz ölümden dönen hocamiza sahip cikmiyorsak, maca cikiyorsak sahtekarlik yaptigini Kabul etmis oluruz.
Baska bir macta aynisi baska hocanin basina gelse bile: o macin tekrarina gene karsi cikabilmek icin, vicdanen simdi ve olasi olaylarda Dogru karari verebilmek icin mutlaka görüsümüzü korkmadan belirtmemiz lazim !
Aksi taktirde günü kurtarir haysiyetimizi kaybederiz.
[ Son Düzenleme: 26 Nisan 2018, 16:38:07 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

senin söylediğin bir laftan yaptırım almadıysan bir başkasınada yaptırım istiyemezsin
sana telöre davranan başkasınada aynı telöreyi gösterir. esas tersi durum adam kayırmak oluyor.
sen üslubundan dolayı ceza almıyorsan sana karşı aynı üslupta konuşanada ceza isteyemezsin adalet dediğin
işde böyle birşey
. Bazen kuralların içine yorumda giriyor. bazende yorum yapacak durumda olmuyor.
bu arada karıyor dediğin kişiyi ben iki defa attım forumdan kavgayı twiteerde bile sürdürdük sonra uzlaşıp
üyeliğini tekrar aktif ettim. serhatıda bir çok kez muatabı ben olduğum için görmezden geldim cezalarını
başkalarına tavrından aldı. aslında çoktan atılmayı hak etmişdi ama tavrı bana olduğu için kalabiliyordu.
ama başkasına yapmasına müsade etmem. küfürün toleresi yoktur olmamalıda.

için kanalizasyona dönmüş lafı sonrası ben daha ağırı bir kanalizasyon ifadesi kullandım sende kırmızı çerçeve ile bu hakaretin karşılığı 1 hafta nopost die yazı yayınladın. aynı üslupta konuşana aynı üslupta cevap verilirse ceza verilmeyecekse nie ceza verdin bana o üsluptan dolayı ceza verdiyse ilk için kanalizasyona dönmüş diene ceza vermedin???

sürekli çelişiyorsun konuştukça da batıyorsun.

sorunun yanıtı belli çünkü yandaşındı ve sen adam kayırdın.

serhatı da defalarca ifşa ettin tahrik ettin yetkiler elinde olduğu için kimse sana dur diyemedi, sürekli hedef tahtasına koydun. diğer üyeler de senin bu tavrından cesaretle bir saldıracaksa beş saldırdı. Allah var sana söylediklerine tolerans gösterdin buna bişey demem ama adamı çok defa hedef tahtasına koyup kenara çekildin.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Yani cb 1453 cüler diye bir oluşum kurup bize zarar vermek istedi bunu da son dakikaya ayarlafılar, ilginç!

Şahsi düşüncem ne fb ne de bizim o maçımız operasyon falan değildi.
Ztk maçında fb nin  başarızlıklar üzerine yaşadığı bir dışsal tepkiydi.
Bizde 4-5 sene önce aynı lige iyi başlar sonunu getiremez, derbi kazananaz, şampi olamaz diye söylenen lafların bir patlamasıydı. ( son inönü deki maçta bile sahaya atlama vardı - ebue fayt)

Fb şikeden 3 sene kaybetmedi tam tersine 3 sene kazandı çünkü küme düşürülmesi gerekiyordu ama yapmadılar.

Azizle olmayacağını anlamaları 20 yıl sürdü  ama 18 senedir kuzu kuzu destek oldular.
Bu süre sonunda şimdi bela okumalar normal Hele ki karşısında Mesih olarak koçu gördüklerini varsayarsak.

Şimdi kıssadan hisse, küme düşmedi ve ztk maçında ceza da almadı.
Üstüne üstlük pişkin pişkin mağduruz ayağına yatıyorlar.

Soruyorum Hangisi gerçek?

Başkanı savunmak için bin tane argüman sunarız ama olan şeyi olmamış gibi gösteremeyiz.

Akşam maça çıkmıyoruz açıklamasını bekliyorum.
Saygılar

İlginç falan değil, 1453 Kartalları arkasında cemaat vardı. Gezi olaylarında çarşının rolünden ötürü cezalandırdılar işte.

Başkan geçen gün "biz de komploya uğradık, o grubun tamamı FETÖ'den içeride" dedi, ama kimse pek üstünde durmadı.

Kadıköy'de olanlar herhalde ki kumpas falan değildi, ama RTE öyle diyince herkes ağız değiştirdi.

Şu hikayeyi oku, ne demek istediğimi anlarsın:

Bir gün Hz. Ali'nin taraftarlarının yoğun olduğu Küfe'den, bir Arap, devesiyle Şam'a gelmiş. Şam sokaklarında dolaşırken biri ona yanaşmış: 
- Ver o dişi deveyi bana! demiş. Tartışma büyümüş, Küfe'den gelen adam, "Bu deve benimdir, üstelik dişi değil, erkektir" diye itiraz etmişse de anlaşamamışlar. Konu Muaviye'ye yansımış.
Halk meydanda toplanmış... Muaviye, Küfe'den gelenle Şam'da deveye sahip çıkan yerliyi dinledikten sonra, kararını açıklamış:
- Bu dişi deve Şamlınındır!
Sonra toplananlara dönmüş ve sormuş:
- Ey cemaat, bu dişi deve kimindir?
Cemaat hep birlikte bağırmış:
- Şamlınındır!
Küfeli şaşkın bir vaziyette devesinin ardından bakakalırken, Muaviye onu yanına çağırmış:
- Ey Küfeli, dinle! Sen de ben de biliyoruz ki, bu deve senindir ve dişi değil, erkektir. Ama sen Küfe'ye dönünce gördüklerini Ali'ye anlat ve de ki: "Ey Ali, Muaviye'nin, dişi deveyi erkekten ayırt edemeyen, o ne derse evet diyen 10 bin adamı var! Ayağını denk al!"

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

acaba yanlış mı anlamışım die tekrar okudum ortada bir yanlış anlama yok doğru okuyup doğru anlamışım ama sen bir kere daha yanlış anlamışsın galiba.

az evvel okuduğunu anlamamışsın deyip ardından izahat getiriyorum bunu bile aklınca rövanş malzemesi yapıyorsun ne diyeyim ki sana daha
ne rövanşı rövanş almak gibi bir derdimmi olur sence
sadece orda sana karşı kötü bir yazı yok kendinizi onla bir tutmayın diyor
bu basit demek istediği eleştirini yaparken hak ettiklerinde haklarınıda veriyor olduğunuzu
söylüyor serhat öylemi sen dön mesela şampiyon olduğumuz zamanlara bak serhatın bir mesajını bulabilirmisin
herşey güzel giderken olumluyu bırak tek mesaj atmaz sonra en ufak bir olumsuzluk çiksa ilk mesajlardan biri
onun mesajı olur. eleştirisel bakmak farklı birşey kötü niyetli olmak farklı. sonradan böyle olmuş diyorsun aç stad zamanı attığı mesajları
bir oku derim.

Çevrimdışı tangaz

İstesin bugün kulübü kapatır

kapatsın bizlerde tarihteki son beşiktaşlılar olarak ölürüz...

gün gelecek o da ölecek kimse sonsuza dek yaşamayacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı autopsy

İşte bunu anlatmaya çalışıyorum, gayet güzel özetlemişsin.
E madem öyle susacak mıyız diyenlere de cevabım şu.
Ülkenin sorunları Beşiktaş'ın falan çok çok ötesinde ve bunları Fikret Orman tek başına çözemez.
Öyle klavye başındaki gibi olmuyor o işler.
Bunlar çok başka konular ve sporun ve bu forum kapsamının çok dışında konular.
Sabaha kadar tartışılır da ben şahsen siyaset yapmak için burada değilim.
Fikret Orman'ın işi çok çok zor, şunu anlayıverin bir zahmet. Adam kulüp başkanı, siyasi lider değil.
Kimleri devre dışı bıraktılar bizi mi bırakamayacaklar, geçin bu işleri.
Daha da fazla yazmayacağım bu konuda.
Herkese sevgiler.

Çevrimdışı İhsan

Sari okuz hikayesi iste abi
Kac gundur yaziyorum?
Sen tivit atti diye adam kovarsan, neymis konyanin icinden gecmis quaresma belki ataturk caddesinden gecti ataturk bulvarindan gecip ataturk mahellesindeki cingene arkadaslarini ziyaret etti.
O konya ki adama kelebek atmis bir guruha sahip, sevgi kelebegi falan da degil

Sonra anonscu minimini kus koydu diye kovulmasi gundeme gelmedi mi? Kovuldu mu kovulmadi mi muamma

Ordan tepki geldi bilmem ne, taraftarin nolcek

Bu yonetim senin dediklerinden 3. Olani yapar, senol gunesi kovar
Aciklama da yapar
Yapilan arastirmalarda trabzon camiasina bi sempati besledigi ve yakinlik duydugu ogrenilmistir.

Ha benim beklentim, fb guvenlikcilerinin yumruklarina surat darbeleri ile saldiran besiktas calisaninin, besiktas durusuna aykiri duruslardan besiktastan kovulmasidir.

"Lan" @mylife1903
senin yazilarini begenerek okuyorum yemin billa.. :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

ne rövanşı rövanş almak gibi bir derdimmi olur sence
sadece orda sana karşı kötü bir yazı yok kendinizi onla bir tutmayın diyor
bu basit demek istediği eleştirini yaparken hak ettiklerinde haklarınıda veriyor olduğunuzu
söylüyor serhat öylemi sen dön mesela şampiyon olduğumuz zamanlara bak serhatın bir mesajını bulabilirmisin
herşey güzel giderken olumluyu bırak tek mesaj atmaz sonra en ufak bir olumsuzluk çiksa ilk mesajlardan biri
onun mesajı olur. eleştirisel bakmak farklı birşey kötü niyetli olmak farklı. sonradan böyle olmuş diyorsun aç stad zamanı attığı mesajları
bir oku derim.

o zaman eksik okumuşsun çünkü librarius birkaç önceki iletisinde ne adamlığımızı ne madamlığımızı bırakmamıştı ben de ona istinaden yazmıştım.

Çevrimdışı almanci

Caner için dünyada eşi benzeri olmayan biçimde geçmişe yönelik kural çıkarılıp 6 maç veriliyor. Başakşehir'in 20 numarası hakeme ana avrat düz gittiğinde nasıl bir ceza alıyor? Durum bu. Ortada olan şey sadece bir olay değil.

Bazen bende bu Lige bir yerden ayar cekiliyor diye düsünüyorum ama iyice düsündükten sonra altindan kalkamayacak seyler olmadigini görüyorum. Kimsenin eline koz vermeyeceksin. Hatalara takilarak yasarsan da devaminda kendin hata yapmaya baslarsin. Bunlari komplonun bir parcasi olarak görmek lazim. Onlar bir bilincli yanlislariyla senin devaminda cizgini kaybetmene ve sayisiz hata yapmani sagliyorlar ve asil zarari o zaman görüyorsun.

Çevrimdışı mylife1903

Kimin özel haberi bilmiyorum, ama istifa ederlerse yerlerine başka Beşiktaş'lı gelmeyeceğini biliyorum.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Besiktaslilar istifa ettirilir
Aziz cikip
“Besiktaslilsr gidecek dedim goruyorsunuz, mukemmel hoc bisi soylememe gerek yok mukkemelce gonderdim hepsini” der
Algisini yapar
Herzaman oldugu gibi kazani olur buyuk oyunun

Çevrimdışı mellfred

hiç alakası yok 1 harcıyorsam bu kulübe 5 harcarım

puanımızın silineceğine dair tek kural yok silerlerse de çok da fifi diyorum korkaklar her gün ölür ben bir kere ölürüz diyorum

sen beni kendinle bir tutuyorsun galiba sana ölmüş eşşek kurttan korkmaz diyorum sen sponsor diyorsun yemişim sponsorunuda 3 puanını da ben bu takım ŞL de mücadele ediyor die tutmuyorum bu takımı amatöre de düşsek ben Beşiktaşlıyım
Lig şu raddedeyken kimsenin gotu yemez
 puan Muan silemezler

Çevrimdışı tangaz

Aziz cikip
“Besiktaslilsr gidecek dedim goruyorsunuz, mukemmel hoc bisi soylememe gerek yok mukkemelce gonderdim hepsini” der
Algisini yapar

abi açılın walla kusacam

Çevrimdışı sametbagan

hiç alakası yok 1 harcıyorsam bu kulübe 5 harcarım

puanımızın silineceğine dair tek kural yok silerlerse de çok da fifi diyorum korkaklar her gün ölür ben bir kere ölürüz diyorum

sen beni kendinle bir tutuyorsun galiba sana ölmüş eşşek kurttan korkmaz diyorum sen sponsor diyorsun yemişim sponsorunuda 3 puanını da ben bu takım ŞL de mücadele ediyor die tutmuyorum bu takımı amatöre de düşsek ben Beşiktaşlıyım
Çok romantiksin gerçekten o devirler geride kaldı artık

Birde kimin ne kadar Beşiktaşlı olduğuna sen mi karar veriyorsun da kendinle beni karıştırma diyorsun

Benim Beşiktaş için ne yaptığımı nerden biliyorsun da böyle yargılayıcı peşin hükümlü konuşuyorsun.

Tekrar söylüyorum değil Fikret Orman Rahmetli Süleyman Seba gelse şu siyasi ortamda hiçbirşey yapamaz

O yüzden kimseye gaz verip durmayın lütfen

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Son 10 yılda oynadığımız maçlarda kaç penaltı almışız? Kaç penaltı aleyhimize verilmiş? Kaç kırmızı kart görmüşüz , kaç kırmızı kartı DAHA İLK YARIDA GÖRMÜŞÜZ (GÖSTERMİŞLER)? Rakiplere verilen kırmızıların kaçı bizden biri atıldıktan ve sonuç ortaya çıktıktan sonra?Fırat yönettiği maçlarda lehimize kaç penaltı vermiş alehimize kaç penaltı vermiş?

Fırat Beşiktaşa neden penaltı veremiyor?
Sadece Fırat değil ki. En son ne zaman penaltı verildi lehimize çıkaramadım şimdi.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı underworld

Ooo böyle olursan ağzına bile pisler.
Koskoca Beşiktaş başkanlık makamı ztk kupasına çıkmama kararı bile alamıyor.
Vah ki bize vah Ünal aysal kadar olamıyorlar.

Çevrimdışı ekrembaser

Aziz cikip
Algisini yapar

Afedersin ne b.k derse desin isterse kral olsun orada duruyorlardı da ne işe yaradılar bu güne kadar. En azından adam geri dönecek korkusu olmaz

Çevrimdışı Necmi

için kanalizasyona dönmüş lafı sonrası ben daha ağırı bir kanalizasyon ifadesi kullandım sende kırmızı çerçeve ile bu hakaretin karşılığı 1 hafta nopost die yazı yayınladın. aynı üslupta konuşana aynı üslupta cevap verilirse ceza verilmeyecekse nie ceza verdin bana o üsluptan dolayı ceza verdiyse ilk için kanalizasyona dönmüş diene ceza vermedin???

sürekli çelişiyorsun konuştukça da batıyorsun.

sorunun yanıtı belli çünkü yandaşındı ve sen adam kayırdın.

serhatı da defalarca ifşa ettin tahrik ettin yetkiler elinde olduğu için kimse sana dur diyemedi, sürekli hedef tahtasına koydun. diğer üyeler de senin bu tavrından cesaretle bir saldıracaksa beş saldırdı. Allah var sana söylediklerine tolerans gösterdin buna bişey demem ama adamı çok defa hedef tahtasına koyup kenara çekildin.
için kanalizasyona dönmüş boşalt rahatla demek hakaret değildir. hakaret algısı
senin nasıl hissettiğinle alakalı değil sen söyleyip başkalarından hoşgörü beklerken
başkalarına karşı hoşgörüsüz olman esas konuşulacak konu. sen yapınca espiri
başkası yapınca hakaretmi oluyor. Bunlar yaşanmadan seni ikaz etmişdim bunların olacağını bugün
sana karşı nasıl davranıyorsam yarın karşındakinede o şekilde davranacağımı söyledim ben
ortada fol yok yumurta yokken ben tavrımı zaten ortaya koydum orda adam kayırıyorsun
lafını söyleyip haksız olduğun bir konuda üste çıkmaya çalışıyorsun Benim yaptığım tek şey sana davrandığım gibi karşındakine davranmak oldu bu benim kitabımda oldukça adil beni eleştiren çıkmadığına göre forumun geneline
görede adil bir tavırdı.
birde neyi örnekliyoruzki her olay kendi özelindedir. Bu forumda küfür karşılığı atılmadır. bunun tartışması bile olamaz.
burda bu nedenlerle yönetici bile atıldı.

Çevrimdışı underworld

@tuncaboylu, deki onlara bizimde 10 bin olmasa da ona yakın adamımız var. (eski cb sinden tut en alt tabakaya kadar)

Çevrimdışı f_madida

Aziz cikip
Algisini yapar

Bunu mu demek istediniz Besiktas'in cocugu Aziz Yildirim?

aziz'in bu yollarla fenerin basinda kalmasi demek ligi 3-4 sene daha domine etmemiz demektir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mellfred

kapatsın bizlerde tarihteki son beşiktaşlılar olarak ölürüz...

gün gelecek o da ölecek kimse sonsuza dek yaşamayacak...
Elbette öyle
ve biz küllerimizden yeniden doğarız zümrüdüanka misali ama bunlara gerenk yok abi

Çevrimdışı tangaz

Çok romantiksin gerçekten o devirler geride kaldı artık

Birde kimin ne kadar Beşiktaşlı olduğuna sen mi karar veriyorsun da kendinle beni karıştırma diyorsun

Benim Beşiktaş için ne yaptığımı nerden biliyorsun da böyle yargılayıcı peşin hükümlü konuşuyorsun.

Tekrar söylüyorum değil Fikret Orman Rahmetli Süleyman Seba gelse şu siyasi ortamda hiçbirşey yapamaz

O yüzden kimseye gaz verip durmayın lütfen

kendinle beni karıştırma çünkü sen susan sineye çeken taraftasın ben isyan eden taraftayım senle kendimi bir tutmadığım nokta bu.

konu sen çok harcıyorsun ben çok harcıyorum konusu değil önce bunu bir anlasan...

evet ben romantik beşiktaşlıyım endüstriyel fotboluna sookayım dien yemişim şampiyonlugunu dien bir romantizm ama neyseki romantizmim sizler gibi güç bizde artık tff bizde artık kurullar bizde artık başkan masabaşında gene kazandı biz ne dersek o yapılıyor romantizmi değil.

Çevrimdışı f_madida

Sadece Fırat değil ki. En son ne zaman penaltı verildi lehimize çıkaramadım şimdi.

Firat yine Firatligini yapacak biz de Besiktasliligimizi gosterip koyup gececegiz iste. Kirmizi kart gormeyelim yeter.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaşın alacağı her türlü karara saygılıyım. Eğer kupadan men edilmeden doğacak maddi kayıplar falan düşünülüyorsa kendi adıma minimum 1000 tl lik harcama yapacağımı taahhüt ediyorum.

Eminim benim gibi düşünen onbinler olacaktır. O yüzden alınacak kararda kimse tereddüt etmesin.

Beşiktaşa can kurban!

Çevrimdışı sametbagan

Lig şu raddedeyken kimsenin gotu yemez
 puan Muan silemezler

Valla çok değil 3-4 gün önce herkes burda enayiler sayesinde 3-0 hükmen yenip tur atladık diyordu

Bir daha düşün istersen yer mi yemez mi ?

Şu siyasi ortamda artık alınan hiçbir karara şaşırmıyorum artık.

Etiketler: