Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5810791 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Gelecek hafta Kayserispor maçında 1071 Kartalları sahaya girip de şampiyonluk yolunda hükmen mağlubiyet almana yol açınca, efkarlı efkarlı dertleniriz.

Adamın tek derdi Beşiktaş, bunu anlayın artık. Beşiktaş iflas halindeyken başa geldi, başkan olduğundan beri bütün şahsi işlerini bıraktı.

Kendi hapse girmekten korkuyor değil, en fazla "kızlarını seviyorsan istifa et" derler, bırakır gider.

Ama o Olimpiyat'taki kumpasın bize bir sene kaybettirdiğini gördü (stad için engel çıkarmaları saymıyorum) ve bazı şeyleri zor yoldan öğrendi.

Biz arkandayız, don atlet bizden muhabbeti Beşiktaş için bir anlam ifade etmiyor.

Delikanlı geçinen Aziz 1 senedir Tayyip'in gözünün dibinden ayrılmıyor

Diğer tarafta Galatasaray hükümete yakın diye yönetime Abdurrahim Albayrak'ı getirdi.

Bak sana bir soru sormuştum: Putin "Bu sene Zenit şampiyon olsun, Fernandes'e 5 maç ceza" dese ne olur? Lokomotif başkanı ne açıklama yapar?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav koskoca putin ayisi bunlarla mi ugracak, aklina gelmez @tuncaboylu
Ustelik akilli politikaci icerisinde milyonlarca holigan bulunduran camialari karsisina almaz.
Rusyada her takimin arkasinda boru gibi sirketler var, putinin bile laf etmeyecegi hepsi birsaya acik kolay mi? Turkiye mi orasi?

Çevrimdışı mylife1903

Yapalım bunu, ama Aykut'u es geçmeyelim.

Aykut icin ffpden cikmamiz lazim
Abu bakacak o ise
Kamerun merkez 35lik herkes

Çevrimdışı Kutay

Gelecek hafta Kayserispor maçında 1071 Kartalları sahaya girip de şampiyonluk yolunda hükmen mağlubiyet almana yol açınca, efkarlı efkarlı dertleniriz.

Adamın tek derdi Beşiktaş, bunu anlayın artık. Beşiktaş iflas halindeyken başa geldi, başkan olduğundan beri bütün şahsi işlerini bıraktı.

Kendi hapse girmekten korkuyor değil, en fazla "kızlarını seviyorsan istifa et" derler, bırakır gider.

Ama o Olimpiyat'taki kumpasın bize bir sene kaybettirdiğini gördü (stad için engel çıkarmaları saymıyorum) ve bazı şeyleri zor yoldan öğrendi.

Biz arkandayız, don atlet bizden muhabbeti Beşiktaş için bir anlam ifade etmiyor.

Delikanlı geçinen Aziz 1 senedir Tayyip'in gözünün dibinden ayrılmıyor

Diğer tarafta Galatasaray hükümete yakın diye yönetime Abdurrahim Albayrak'ı getirdi.

Bak sana bir soru sormuştum: Putin "Bu sene Zenit şampiyon olsun, Fernandes'e 5 maç ceza" dese ne olur? Lokomotif başkanı ne açıklama yapar?

Putin reyiz vicdanlı bir adamdır böyle bir durum rusyada olsa adaletle hükmederdi abi merak etme

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Yalnız Pepe nin cezasını kaldırarak gazımızı aldıklarını düşünüyorlar akıllarınca
Neyse unutalım fb maçını 4 gün sonra şampiyonluk maçına çıkıyoruz ona odaklanalım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

ben yankütün kan çıkmadan şeyine şey edecem kan yoksa ceza yok nasılsa yalpalaya yalpalaya yengeç gibi yürür sonra
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartal190321

Yalnız Pepe nin cezasını kaldırarak gazımızı aldıklarını düşünüyorlar akıllarınca
Neyse unutalım fb maçını 4 gün sonra şampiyonluk maçına çıkıyoruz ona odaklanalım

gs maçında  kimsenin korkusu oldugunu düşünmüyorum, adil yönetim olursa  gs  çok rahat yeneriz,   bize rakip olacak  düzeyde değiller , aksayan çok yerleri var   yeter ki  motive olalım
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı ProjectOrigin

Koskoca Beşiktaş camiasında bir tane Hayrettin Hacısalihoğlu gibi bir adam yokmuş.  :claps:

Yarın maça çıkma kararı da alınır, oh maşallah. Kuzu kuzu

Çevrimdışı mylife1903

Putin reyiz vicdanlı bir adamdır böyle bir durum rusyada olsa adaletle hükmederdi abi merak etme

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Putin ugrasmaz, yetersiz₁ gerzek politikacilar ugrasir, arap kafasinda, din tuccari, musluman gecinen, hak yiyen, arsiz hirsiz politikaci ugrasir boyle islerle mesela kadirov

Simdi rus futbolundan unutulmaz bi sahne
@Liquidator biliyordur belki, komsulari sonucta

Tanidik sima gokdeniz, ceza sahasina girerken biciliyor, hakem geliyor cift saridan atiyor cecen takiminin oyuncusunu, mikrofondan bagiran kadirovun kendisidir

Satilmis hakem, hayvanoglu hayvan tarzi bir bagiris geliyor sonra alkislar
Negadar benziyir degil mi?

Haaa sonra olay cikiyor essek gibi cikip ozur diliyor

Iste ortadogu batakligi

Turkiyede degildir olay. Tuek politikaci icermez.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Olay soğuyunca gösterilen tepkiden bir yol olmaz. Sürekli aynı şeyi yapıyoruz

Çevrimdışı underworld

Hala iki takim da maca cikacaktir diyor. Buna benzer olay gs-fb basketbol macinda oldu adamlar cikmiyoruz dediler ve cikmadilar. O zaman neden bir baski yapilmadi? gs ye gelince baski yok fb ye gelince baski yok bize gelince baski? Samar oglani mi bu kulup? Demek ki bir yerlerde ciddi hatalar yapiliyor.
Ne baskısı yav kendi kendimize korku dağı yaratıyoruz.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

gs maçında  kimsenin korkusu oldugunu düşünmüyorum, adil yönetim olursa  gs  çok rahat yeneriz,   bize rakip olacak  düzeyde değiller , aksayan çok yerleri var   yeter ki  motive olalım
Herşey bizim elimizde Taraftar baskısına aldırış etmeden kendi oyunumuzu oynayıp golü bir şekilde bulmamız lazım oyunu domine edicek oyunculara sahibiz
Kesinlikle Atiba Medel le başlamalı hoca.

Çevrimdışı underworld

3 mayısdaki maça bence çıkmalıyız. 10 kişi çıkıp sap gibi dikilecek. Ne topa dokunan olacak ne de hareket eden. Kırmızı görse bile etkilemeyecek genç takımla yada yedeklerle yapacaksın bunu. Tüm dünya bunu konuşur. Pepe, q7 adriano v.s. Bir paylaşıma bakar o videonun dünyaya yayılması.

Peki maça çıkmazsak ne olur. Hiç bir şey olmaz. Kendi kendimizi avuturuz. 2 gün asporda konuşulur 3.gün unutulur gider bizde aldığımız ceza ile kalırız. Üstelik bu yüzsüzler birde ligde 3 puan silinsin kampanyası yapar tff oy birliği ile karar alır.
Beşiktaş ın yedekle çıkması değil esas maça çıkmayacağını bildirmesi haber değeri taşır.

Trabzonspor taraftarı, Twitter'da #HemŞikeciHemFetöcü hastag'ı başlattı.

Çevrimdışı mylife1903

Trabzonspor taraftarı, Twitter'da #HemŞikeciHemFetöcü hastag'ı başlattı.
Helal olsun adamlara
Iyi mucadele ediyorlar bunlarla
Destek vermek lazim

Çevrimdışı kyiv

Beyler uefaya atmak için hazır metin nerede? Bugün forum coşmuş.İş nedeniyle yoğunlaşamadım. Hele bir yardımcı olup biri güncele koysun yazıyı ya da yazıları.

Çevrimdışı mylife1903

Beyler uefaya atmak için hazır metin nerede? Bugün forum coşmuş.İş nedeniyle yoğunlaşamadım. Hele bir yardımcı olup biri güncele koysun yazıyı ya da yazıları.
Yaziyi birak abi
Telefonla ulas

Çevrimdışı tangaz

Şunu atın UEFA'Ya fifa'ya twitter'da paylaşın etiketleyin FİFA'yı UEFA'Yı.

@kyiv
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Serdar Ali Çelikler :

"Kumpas falan yok. Ama kararın böyle çıkacağı belliydi. Cumhurbaşkanı, 'kumpas' dedikten sonra federasyon başkanı 'kumpas değil' diyemez. Açık konuşalım."

Bakin Fanatik Fenerli Yazar ve spor yorumcusu söylüyor bunları..

Çevrimdışı kyiv

Yaziyi birak abi
Telefonla ulas

Mükemmelsin... :D

Bu arada sen oradan rus kardeşlerimiz vasıtasıyla bir hareket başlatsan UEFAya  :steamed:...UEFAya her dilden şikayet ulaşsa? İngilizce, Almanca,Fransızca,Rusça,Arapça vs...

Çevrimdışı tangaz

geberse, böğüre böğüre geberse de kurtulsak

Çevrimdışı AigleBordeaux

geberse, böğüre böğüre geberse de kurtulsak
Keşke abi keşke
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

f.orman karadenizliyim şöyleyim böyleyim die böbürleniyodu örnek alsın hayrettin beyi mert olsun çıksın bu karar politiktir sportif tüm veriler 3-0 lehimize iken cb çıktı konuştu bu mallarda emir telakki etti zıctı sıvadı desin.

Etiketler: