Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5815300 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı murat

Aksini diyen Beşiktaş' a operasyon yapıyordur deseydin okeydi
Ben kral çıplak üzerinden yürüyelim diyorum sen kumpasçılara kumpas üzerinden yürüyelim diyorsun.

Çevrimdışı tangaz

Akhisara versinler yahu kupayı, madem bize final oynatmak istmeiyorlar, adaletli davrandık görüntüsü verirler hem, al sana iki tarafıda üzmeyecek karar.
Gitmeyiz biz kadıköye..

Anlaşıldıki gerçekten bir kumpas var, kumpas'ın başında Bahçeli ve siyaset var, biz tekrara gidersek kulüp kendi içinde bölünür, gitmeyincede bize ağır ceza verecekler. Kumpas varmış, ama Beşiktaş'a karşı var..

verecekleri ceza kupadan gelecek yıl men olur daha mı ağır verecekler 2 yıl olsun 3 yıl olsun ben kabülüm. bu maça çıkmamalıyız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yapamazlardı bu olayın özelinde yapamazlardı
ABİ Ülke dinamikleri ortada Hükümete muhalefet eden en ufak baş kaldıran herkes Fetocu veya Vatan haini  ilan ediliyor

Derlerdi ki sen bizi Fifa ya mi gambazlıyorsun Vatan haini ? Fikret Ormana bu ülke de yaşam hakkı bile verilmezdi Ülke bu duruma geldi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Olay Beşiktaştan hınç almak falan değil. Beşiktaş Fenerbahçeyi safdışı ettikçe yani şampiyon oldukça başarılı oldukça Aziz Yıldırım başarız gözükecek. RTE o yüzden bizim başarılı olmamızı istiyormuş gibi görünüyor yoksa başarımızı falan istediğine inanmayın çünkü Azizi safdışı etmesi lazım ama Aziz de genel kurulda çok güçlü. Peki Aziz'in başarısız gözükmesi kimin işine yarar? Azizi istemeyen RTE'nin işine yarar çünkü RTE böylece azizden istediği tavizleri rahatça koparabilir. RTE neden Aziz'i sevmiyor tapeleri dinleyin anlarsınız ama kabaca Türkiye'nin 3 büyük kulübünden birini kontrol ve idare etme arzusu olarak açıklayabiliriz. RTE Mehmet Ali Aydınları destekledi ama Aziz hapiste bile seçimi kazandı adamın genel kuruldaki gücünü siz düşünün. Siyasi erk ülkede 40 milyon kişinin takip ettiği futboldan asla elini çekmez tam tersi onu kendisi dizayn etmeye çalışır hele bu erkin başında RTE varsa hiç şansı bile olmaz. Bizim başkan tekrar ediyorum bileğinin hakkıyla geldi o makama kimseye taviz falan vermedi ve haklı olarak da vermek istemiyor.

Kartlar yeniden karılıp kağıtlar yeniden dağıtıldı dostum, o dündü. RTE Koç'u da istemiyor.
Hangisini daha çok istemediği konusunda şüphelerim var.  Bence KoÇ'u daha öok istemiyor.

Çevrimdışı kartal190321

Başkan hastanede çıkıp diyecekti, Beşiktaşı zor günlerden aldık, stat yaptık, 2 sene şampiyon olduk, uefada çeyrekte elendik, şampiyonlar liginde gruptan namaglup çıktık, şu kadar forma satıyoruz, şu kadar kompine satıyoruz, tribünler her maç full dolu, yıldız futbolcular Beşiktaşımıza geliyor  gelmek istiyor, avrupanın  parlayan yıldızıyız, uefanın avrupa gazeteleri bizden bahsediyor borçlarımızı eritmeye başladık, bütçemiz şu kadar, ülkenin en iyi takımı  en iyi teknik direktörü bizde,

kaosla beslenen  yıllardır  hiç bir başarısı olmayan sıradan takımlara elenenler, bizi yanlarına çekmeye çalışıyor, biz çıtayı en tepeye koyduk  vizyonumuz  belli, bizi yakalamaya çalışacaklarına  herkes  elbirliğiyle bizi aşağıya yanlarına çekmeye  çalışıyor

evet operasyon var  operasyon bize yapıldı   başarımızı  çekemeyenler kıskananlar bugün tiyatro sahnelediler, biz Beşiktaş camiası olarak t.direktörümüze  futbolcularımıza yapılanlardan sonra  hakem kararıyla maça noktayı koyduk ve bu maç  lehimize 3 0 sonuçlanacak, aksi bir kararı kesinlikle Beşiktaş camiası olarak kabul etmiyecegimizi bildiriyorum ve konu bizim için kapanmıştır, hiç bir kuvvet o maçı tekrarlatamaz  biz bu oyuna gelmeyecez

şunları  veya buna benzer şeyler diyerek tepkimizi ortaya koysaydı tek bir açıklama yapacaktık köşemize  çekilip izleyecektik muhatap bile olmayacaktık şimdi  bu konuşulanların hiçbiri konuşulmayacaktı
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tangaz

Ben kral çıplak üzerinden yürüyelim diyorum sen kumpasçılara kumpas üzerinden yürüyelim diyorsun.

totosu sıkışınca kumpas  bilmem ne lobisi bilmem neyin nesi diyen zihniyetin.....

ülkenin hepten içine ettiler yalan riya işgüzarlık kural tanımamazlık iyice boku çıktı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

ABİ Ülke dinamikleri ortada Hükümete muhalefet eden en ufak baş kaldıran herkes Fetocu veya Vatan haini  ilan ediliyor

Derlerdi ki sen bizi Fifa ya mi gambazlıyorsun Vatan haini ? Fikret Ormana bu ülke de yaşam hakkı bile verilmezdi Ülke bu duruma geldi

tamam o da gider finlandiya da yaşardı ama onuruyla yaşardı bir milat olurdu nasılsa finlandiya vatandaşı gibi davranıyor olaylar karşısında

Çevrimdışı mylife1903

verecekleri ceza kupadan gelecek yıl men olur daha mı ağır verecekler 2 yıl olsun 3 yıl olsun ben kabülüm. bu maça çıkmamalıyız.
Abi mac tekrari falan cikmaz, hukmen bizim galibiyet cikar
Ben sonucu tartismiyorum.

Bu bir haftalik surecte kazanan fb olmustur, bizim yonetimi ezim ezim ezip, 2 yildir iclerinde biriktirdiklerini misliyle soylemistir adamlar. Senol gunesle filozof falan diye dalga gecmislerdir, adama sahtekar demislerdir, besiktas camiasina hocanizi soyunma odasina kapatip gafasini patlattiniz demislerdir.

Karsiliginda da camur atma, huhuhun diye cevap almislardir

Adamlarin sacmalamalarindan
Renk koru olmalarindan ayri butun dusunduklerini soylemislerdir

Fikret baskan da piyasandan kaybolmustir

Soyle aciklama bekliyoruz

Gs macindaki hakem katliamindan sonra bagirirsa bu yonetim ilk tepkiyi veririm
Hersey meydanda cunku
Pala ataninca dedik
Pirlanta dediler
Kadimpasa 2-2 sonra konya macina ulusoy gelince dedik
Pirlanta dediler
Noldi

Çevrimdışı sozkul

Akıl tutulması kartopu gibi büyüyor...

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun Çarşamba günü vereceği karardan önce Tümer Metin'den flaş bir öneri geldi.

İki takımın da men edilmesi gerektiğini ifade eden Metin, 'Bu işin çözümü belli. Beşiktaş mağdurum diyor, Fenerbahçe mağdurum diyor. TFF'nin yapması gereken tek şey var; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da men edeceksin, kupayı da Akhisar'a vereceksin. Bu işin çözümü bu' dedi."

ben geriden geliyorum, aynı öneriyi bunu okumadan yapmıştım, kopyacı değilim.   :icool:

Çevrimdışı tangaz

Başkan hastanede çıkıp diyecekti, Beşiktaşı zor günlerden aldık, stat yaptık, 2 sene şampiyon olduk, uefada çeyrekte elendik, şampiyonlar liginde gruptan namaglup çıktık, şu kadar forma satıyoruz, şu kadar kompine satıyoruz, tribünler her maç full dolu, yıldız futbolcular Beşiktaşımıza geliyor  gelmek istiyor, avrupanın  parlayan yıldızıyız, uefanın avrupa gazeteleri bizden bahsediyor borçlarımızı eritmeye başladık, bütçemiz şu kadar, ülkenin en iyi takımı  en iyi teknik direktörü bizde,

kaosla beslenen  yıllardır  hiç bir başarısı olmayan sıradan takımlara elenenler, bizi yanlarına çekmeye çalışıyor, biz çıtayı en tepeye koyduk  vizyonumuz  belli, bizi yakalamaya çalışacaklarına  herkes  elbirliğiyle bizi aşağıya yanlarına çekmeye  çalışıyor

evet operasyon var  operasyon bize yapıldı   başarımızı  çekemeyenler kıskananlar bugün tiyatro sahnelediler, biz Beşiktaş camiası olarak t.direktörümüze  futbolcularımıza yapılanlardan sonra  hakem kararıyla maça noktayı koyduk ve bu maç  lehimize 3 0 sonuçlanacak, aksi bir kararı kesinlikle Beşiktaş camiası olarak kabul etmiyecegimizi bildiriyorum ve konu bizim için kapanmıştır, hiç bir kuvvet o maçı tekrarlatamaz  biz bu oyuna gelmeyecez

şunları  veya buna benzer şeyler diyerek tepkimizi ortaya koysaydı tek bir açıklama yapacaktık köşemize  çekilip izleyecektik muhatap bile olmayacaktık şimdi  bu konuşulanların hiçbiri konuşulmayacaktı

:claps:

başkan kesinlikle sınıfta kaldı
karar ne çıkarsa çıksın lehimize 3-0 hükmen de çıksa sınıfta kaldı.

Çevrimdışı kartal190321

başkanın yapmasına gerek yok, kulüp avukatı var  kulüp yöneticileri var yada herhangi bir avukatla anlaşırsın ülkede tüm avukatlar malum şahısa baglı değil yapacak çok avukat bulunur gerekirse yabancı avukat bile bulursun vereceksin hakem gözlemci raporlarını şikayet edecek  bu ülkede siyasi erk futbola müdahale ediyor diyecek kişisel  bile yapılır  gör bak o zaman milli takım kulüp takımlarına bile ne cezalar gelir uefa bas bas bagırıyor  özerk federasyonlar diye taviz verirler mi
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı tangaz

ben geriden geliyorum, aynı öneriyi bunu okumadan yapmıştım, kopyacı değilim.   :icool:

tümerle aynı düşüncede olmana üzüldüm

Çevrimdışı sozkul

Denklem karmaşık değil. RTE Koç başkan olacağına Aziz kalsın istiyor.

Geçen ay Spor Toto Fenerbahçe'ye, bize olduğu gibi, tribün sponsoru oldu. Verdiği para da aynı.

Ayrıca Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi'nin arazisini verme sözüyle okul ve spor salonu yaptırıp, sonra araziyi vermemişlerdi. Şimdi o okulların ve spor salonlarının parası olarak 100 milyon TL vereceklerini açıkladılar.

Yani hükümet şu anda Aziz'in elini güçlendirmek için Fenerbahçe'ye para pompalıyor ve destek çıkıyor. Bunun karşılığında Aziz hükümete neler vaat etmiştir, bilemiyoruz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katılıyorum. Ergenekon davasından yargılananların çoğunluğu bugün kimin safında bir bakın..
Burası Türkiye...

Çevrimdışı mylife1903

tamam o da gider finlandiya da yaşardı ama onuruyla yaşardı bir milat olurdu nasılsa finlandiya vatandaşı gibi davranıyor olaylar karşısında
Monakoya yanimiza alalim abi fikret baskani yati falan da var formula 1 izleriz yattan, roportoahirlenk midir nedir ondan giyeriz, havyar yeriz kasikla, foruma da uye yapariz

Çevrimdışı sozkul

burada başkana yönetime çok atıp tutuyoruz ama adamlar kim bilir nelerle uğraşıyor
Küçük takımlardan küçük iktidara kadar herkesle savaşıyoruz
Bu sene O sene
bu sene kazanılacak şampiyonluk çok kıymetli
bu sene çoluğuma çocuğuma anlatacağım sene
Her zaman söylemişimdir kupayı alan müzesine soksun
Biz gs maçına sinerjileyelim artık
maç geliyor
belki de tarihin en kıymetli derbisi olacak

Şu anda başkan olmak istemezdim bizim kulübe, çok zor bir durum.

Çevrimdışı tangaz

başkanın yapmasına gerek yok, kulüp avukatı var  kulüp yöneticileri var yada herhangi bir avukatla anlaşırsın ülkede tüm avukatlar malum şahısa baglı değil yapacak çok avukat bulunur gerekirse yabancı avukat bile bulursun vereceksin hakem gözlemci raporlarını şikayet edecek  bu ülkede siyasi erk futbola müdahale ediyor diyecek kişisel  bile yapılır  gör bak o zaman milli takım kulüp takımlarına bile ne cezalar gelir uefa bas bas bagırıyor  özerk federasyonlar diye taviz verirler mi

zamanında yunanistanın burnundan getirdiler balkan federasyonlarının burnundan getirdiler futbol özerkdir siyaset karışamaz derhal gereğini yapın yoksa ihraç ederiz dediler ve gerekeni yaptırdılar konu türkiye olunca 1 dk düşünmeden ihraç ederler dediğin gibi olay bir hukukçunun müracaatına bakıyor

Çevrimdışı mylife1903

Dosyayi bana versinler elden teslim ederim haziran ayinda, korkan varsa kendim veririm dilekceyi bana bi poh olmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi mac tekrari falan cikmaz, hukmen bizim galibiyet cikar
Ben sonucu tartismiyorum.

Bu bir haftalik surecte kazanan fb olmustur, bizim yonetimi ezim ezim ezip, 2 yildir iclerinde biriktirdiklerini misliyle soylemistir adamlar. Senol gunesle filozof falan diye dalga gecmislerdir, adama sahtekar demislerdir, besiktas camiasina hocanizi soyunma odasina kapatip gafasini patlattiniz demislerdir.

Karsiliginda da camur atma, huhuhun diye cevap almislardir

Adamlarin sacmalamalarindan
Renk koru olmalarindan ayri butun dusunduklerini soylemislerdir

Fikret baskan da piyasandan kaybolmustir

Soyle aciklama bekliyoruz

Gs macindaki hakem katliamindan sonra bagirirsa bu yonetim ilk tepkiyi veririm
Hersey meydanda cunku
Pala ataninca dedik
Pirlanta dediler
Kadimpasa 2-2 sonra konya macina ulusoy gelince dedik
Pirlanta dediler
Noldi

Sen diyorsun işte, millet unutkan diye.

Bu açıklamalar suda osurmaktan farksız.

O onu demiş, bu bunu demiş. Hafta sonu derbiden sonra "Aziz basın toplantısında ne demişti" diye sor, %95 hatırlamayacak.

Ama şu var ki bu karar emsal olacak.

20 sene önceki Baric'i anlatıyorlar ya.

Artık her benzer olayda 20 sene boyunca Şenol Güneş anlatılacak. Çünkü emsali yok.

Trabzon'da Fenerbahçe teknik direktörünün ırzına geçilse bu karar hatırlanacak, hükmen vermeye yürekleri yemeyecek. Trabzonspor başkanı çıkıp, "Bizim taraftar sarı lacivert görünce tahrik oluyor" diyecek.

Fenerbahçe'nin bir şey kazandığı falan yok, hele karar tekrar oynama yönünde olursa Trabzonspor taraftarına "Gel beni öp, ama kanatma" demiş olacaklar.

Alt tarafı bir Türkiye kupası maçı için çok şey verdiler, haberleri yok.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi sana komik bir fikram anlatayım

Geçenlerde Sosyal medyada bir Fenerli ile tartıştım ve Fblilerin Bursaya şampiyonluğu kaybettiği gece Yaktıkları Polis araçlarını koydum , Kendi stadlarini Yaktıkları fotoları koydum ve siz futbol Teroristisiniz dedim

Herifin bana verdiği cevap şu : O olaylar 3 temmuz sürecinde oldu O polisler de Fetocuydu :D Onlari savunduğuna göre sende Fetocusun dedi bana gülermisin ağlarmısin :alala:

Yani O polıs otolarini 3 temmuz sürecinde yaktıklarını sanıyor gerizekalı  :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Abi sana komik bir fikram anlatayım

Geçenlerde Sosyal medyada bir Fenerli ile tartıştım ve Fblilerin Bursaya şampiyonluğu kaybettiği gece Yaktıkları Polis araçlarını koydum , Kendi stadlarini Yaktıkları fotoları koydum ve siz futbol Teroristisiniz dedim

Herifin bana verdiği cevap şu : O olaylar 3 temmuz sürecinde oldu O polisler de Fetocuydu :D Onlari savunduğuna göre sende Fetocusun dedi bana gülermisin ağlarmısin :alala:

Yani O polıs otolarini 3 temmuz sürecinde yaktıklarını sanıyor gerizekalı  :D

imam cemaat ilişkisi bunlar imam totosu sıkışınca bilmem ne lobisi kumpas kandırıldım aldatıldım derse cemaat ne yapmaz.

Çevrimdışı underworld

Kendi silahıyla vuracaktık

Çevrimdışı mylife1903

imam cemaat ilişkisi bunlar imam totosu sıkışınca bilmem ne lobisi kumpas kandırıldım aldatıldım derse cemaat ne yapmaz.
Polis arabalarinin dingirloklari bordo-mavi ya ona mahsuben taraftar tahrik oldu diyolla

Azizi salak yerine koyuyoruz, renk koru diyoruz herife jo dalton dedim ama renk korlugune ve kisa boyuna sinir haline gonderme yapmak icin falan lakin aziz salak degil bilerek yapiyor.

Simdi nasil anlatsam kimseyi uzmeden
Bu schindler listesi filmi vardi yahudileri anlatan, kamera titeeye titreye cekilmisti falan fikan siyah beyaz
Yahudiler onu 20-30 sene sonra soylirim haberlerinde belge diye kullanmaya baslarlar bi 50 sene daha gecincede gercek goruntulermis gibi almanlari sikkelemeye baslarlar. Daha hafif anlatamazdim

Aziz de salak rwnk koru falan degil
Birdi kravat takip bordo mavi giyiniyor desin, basinda bir kisi yazdi mi kravat olayini yok, tahrik eden senoldur yazildi, tiyatro oynayan senoldur yazildi.
Basini iyi yonlendirdiler

Katolik papanin ucaktan inip kerhane sormasi hikayesidir olay

Çevrimdışı tangaz

Polis arabalarinin dingirloklari bordo-mavi ya ona mahsuben taraftar tahrik oldu diyolla

Azizi salak yerine koyuyoruz, renk koru diyoruz herife jo dalton dedim ama renk korlugune ve kisa boyuna sinir haline gonderme yapmak icin falan lakin aziz salak degil bilerek yapiyor.

Simdi nasil anlatsam kimseyi uzmeden
Bu schindler listesi filmi vardi yahudileri anlatan, kamera titeeye titreye cekilmisti falan fikan siyah beyaz
Yahudiler onu 20-30 sene sonra soylirim haberlerinde belge diye kullanmaya baslarlar bi 50 sene daha gecincede gercek goruntulermis gibi almanlari sikkelemeye baslarlar. Daha hafif anlatamazdim

Aziz de salak rwnk koru falan degil
Birdi kravat takip bordo mavi giyiniyor desin, basinda bir kisi yazdi mi kravat olayini yok, tahrik eden senoldur yazildi, tiyatro oynayan senoldur yazildi.
Basini iyi yonlendirdiler

Katolik papanin ucaktan inip kerhane sormasi hikayesidir olay

abi herifler süreci manyak yönettiler algının kralını yaptılar mesela 2 gündür radyolara sözüm ona beşiktaşlı taraftarlar bağlanıyor ilk gün 3-0 hükmen diyordum ama kandırılmışım kumpasmış tekrar oynansın falan diyorlar yersen tabii ee bizim yönetimde 2 kişi arattıraydı ya ben fenerli oldugum güne lanet ettim bıraktım feneri böle çirkef bir camianın mensubu olduğun güne lanet olsun vbvb dedirtemedi bile.  gelinen noktada şenol hoca sahtekar ilan edilmiştir. ben karar tekrar çıkarsa hocanın yerinde olayım yarın sabah basın toplantısı ile istifamı açıklar bombayı da  fikret ormanın kucağına bırakırdım.

Çevrimdışı mylife1903

trabzon cephesi topa girdi, ben utandim arkadas. Trabzon camiasina helal olsun kendi adima tesekkur ederim, zaten severdim kendilerini simdi saygimiz da pekisti. Baska camiayi sampiyonluk sampiyonluga kostran bir trabzonspor efsanesini sahipsiz birakmamali cok guzel hareket, hastaneye gelen trabzonspor taraftarlarina da tesekkur etmek lazim.

Yuzum kizardi

Trabzonspor’dan Fenerbahçe’ye sert açıklama!
Türkiye Kupası'nda oynanan olaylı Fenerbahçe Beşiktaş maçından sonra başlayan demeç savaşına Trabzonspor da katıldı. Bordo mavililer resmi internet sitesinden çok sert bir açıklama yayınladı.

Türkiye’nin gündemine oturan olaylı Fenerbahçe Beşiktaş maçının ardından sarı lacivertli takımda Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Şekip Mosturoğlu dün bir basın toplantısı düzenlemişti. Toplantıda Şenol Güneş ve Trabzonlu futbolcular hakkında açıklamalar yapan Fenerbahçe’ye bordo mavililer bugün resmi internet sitesi aracılığıyla cevap verdi. İşte kulüpten yapılan o açıklama:
Bilindiği üzere ülkemizin iki kulübü arasında bir süre önce oynanan kupa maçında spor etiğiyle bağdaşmayan bir dizi olaylar yaşanmış ve karşılaşma yarıda kalmıştır.
Sporda şiddet, şike ve dopingle mücadeleyi kendine görev edinmiş bir camia olarak, söz konusu karşılaşmada meydana gelen olaylardan ve yanı sıra futbolumuza dünya çapında ilkleri yaşatan, camiamızın en büyük değerlerinden biri olan Şenol Güneş'e yapılanlardan, ülkemiz futbolu adına büyük rahatsızlık duyduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.
Camiamızla ilgisi olmayan bu maç hususunda son günlerde söz konusu iki kulübün temsilcileriyle birlikte, ilgili ilgisiz kişi ve kurumlar arasında yaşanan söz düellosunda, taraflardan birinin başkan, teknik adam ve bazı yöneticilerinin, renklerimiz, ismimiz ve çalınan şampiyonluğumuzu malzeme etmeye çalışmalarını esefle kınadığımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Çevrimiçi Kapkarakartal

TS'de açıklama yayınlamış.

Bilindiği üzere ülkemizin iki kulübü arasında bir süre önce oynanan kupa maçında spor etiğiyle bağdaşmayan bir dizi olaylar yaşanmış ve karşılaşma yarıda kalmıştır.

Sporda şiddet, şike ve dopingle mücadeleyi kendine görev edinmiş bir camia olarak, söz konusu karşılaşmada meydana gelen olaylardan ve yanı sıra futbolumuza dünya çapında ilkleri yaşatan, camiamızın en büyük değerlerinden biri olan Şenol Güneş’e yapılanlardan, ülkemiz futbolu adına büyük rahatsızlık duyduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz.

Camiamızla ilgisi olmayan bu maç hususunda son günlerde söz konusu iki kulübün temsilcileriyle birlikte, ilgili ilgisiz kişi ve kurumlar arasında yaşanan söz düellosunda, taraflardan birinin başkan, teknik adam ve bazı yöneticilerinin, renklerimiz, ismimiz ve çalınan şampiyonluğumuzu malzeme etmeye çalışmalarını esefle kınadığımızı kamuoyuyla paylaşmak isteriz.

Saygılarımızla.

Etiketler: