Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5814581 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kartal190321

zamanında  mesut yılmazlar  mehmet agarlar  futbola müdahil oldular  herkesin sessiz kaldıgı  ortamda   şampiyonluklar  alındı  hak etmeyen takımlara verildi   şaibeli  camia  siyasilerle  şampiyon oldu t.direktörleri  siyasileri  sırtına aldı imPARAtor  oldu

şu  yaşadıgımız  olayda sesimiz çıkmazsa  boyun egersek   yine aynı ortama  doğru gidecek  futbolumuz   hatta sadece biz değil  diğer kulüblerde  tepkisini gösterecek yoksa futbol diye birşey kalmaz  siyasilerin kuklası olur  seçim malzemesi yapılır

o biz ellerinizi  çekin  futbolumuzdan   kirletmeyin   
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı mylife1903

Fotomaç okuyan kaldı mı?
Senden benden ibaret degil ulke. Bir suru insan okuyor
Bu kafa yanlis kafa
Aspor kim izliyor
Ermani kim takiyor
Hincal dinazor

Milyonlar izliyor okuyor ve inaniyor. Halkin takimiysak halka inmemiz lazim

Uzaya gittik, petrol bulduk, milli tank yaptik kac gundur tekrarliyorum, yalan ne kadar buyuk olursa, inanan o kadar cok olur.
Guluyoruz falan adam nuh peygamber gsmle iletisimdeydi drone ucurdu falan dediginde koca koca egitimciler ama olayin yonu oyle degil iste

Çevrimdışı mylife1903

Pepe'ye 1 maç ve kupa maçının tekrarı mı? Pepe'ye 2 maç hükmen galibiyet mi? Maci tekrar oynayıp pepe üzerinden ağzımıza bir parmak bal çalarlar mı? En merak ettiğim nokta bu.
Bunlar onden pazarlik yaparlar
Kupayi fbye ligi size verecez beyfendi istedi derler, sonra ligde seni dograrlar, bagiramazein da anca kandirildim aldatildim dersin

Çevrimdışı İhsan

Eğer tekrar kararı çıkarsa, o maça çıkan benim gözümde Beşiktaşlı değildir bu kadar netim.
Tekrar çıkarsak Yönetim gitsin﹗ derim.
Hocanı
Takımını
Taraftarını
Kısacası Taraftarını satmış olursun.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

yarın ola hayrola.ben hala hakemin gerekeni yaptığına ve gözlemci temsilci raporlarına güveniyorum.
Peki Karar verenlere güveniyor musun?

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

bence yeni bir terim bulalım literatüre ekleyelim.
isim önerim Fuiklik.

Tanım:
Fuiklik: Futbol ile devlet işlerinin birbirinden ayrı olması.
Müthiş fikir

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Tekrar çıkarsak Yönetim gitsin﹗ derim.
Hocanı
Takımını
Taraftarını
Kısacası Taraftarını satmış olursun.

+1
 :claps:

not: bir daha da aday olmasın
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

hakem  raporu   temsilci  raporları    görüntüler   herşey  bu kadar netken, siyasi erkin müdahalesi  sonucunda  bu maç  tekrar  oynatılırsa,
ve biz maça çıkarsak   F.orman ve yönetimi  biter, ülkede  futbol  diye birşey  kalmaz, statlarda kaos yaşanır  ve   her sezon  birkaç maç bu şekilde yarım kalır

aslında sonuç dün açıkladı  d.bahçelinin twiti  maçın kaldıgı  yerden oynanacagını gösterdi, o twitin dün atılması  çok manidar  ve twiti attıranda herşeye burnunu sokan şahsiyettir, d.bahçeliye özelikle attırdı   beşiktaşlılıgı  biliniyor, bakın işte Beşiktaşlılarda  devam etmesini  istiyor  demeye getirecekler

çogunlugun ortak  fikri maça çıkmamak   herşeyi göze almak, siyasi otoriteye boyun egmemek, bugün  maçı tekrar oynatmak isteyen siyaset, başka zaman şampiyonu tayin etmeye kalkar  şu takımı şampiyon yapın der, tepkimizi bugün koyacaz ki  bir daha cesaret etmesinler, boyun egersek  bir daha karşı çıkamayız  her dediklerine  tamam demek zorunda kalırız, herşey lehimize şuan F.orman ve kongre üyeleri dik duracak  boyun egmeyecek siyasilere   taraftar  arkasında zaten  gerekirse istifa edecekler   seçim öncesi  kaosa sürüklesinler ortamı, bu alemin bi  enayi biz değiliz, herşeyin başlangıcı  deneme tahtasımıyız

kulüp avukatı ve yöneticilerimiz  hakem  temsilci raporları tv görüntüleri  telefonla çekilen şahsi görüntüleri  derleyip   uefa   veyahut  fifa  artık hangi kurul bakıyorsa  giderse,  bakın herşey ortada  inceleyin  yaşanılanlar bunlar, bize maçı yeniden  kaldıgı yerden oynayın kararı verdiler ve siyasi erkin müdahale ettiği  twitleri görüntüleri  uefanın önüne koyarsa  uefa bu işe kayıtsız kalmaz, uefa asla siyasi erkin  federasyona  müdahale etmesini asla kabul etmez şuan avrupada  çok popüler bir kulübüz, ülke basını satılmış, bizde avrupa  basınını  kullanırız  o kararları alanları rezil ederiz   bir daha karşımızda  duramazlar  gün birlik  olma günüdür   boyun egmeme  günüdür  :bandit:
Sari okuz hikayesidir olay
Adamlar algiyi guzel yapiyorlar
Herkesi de kandiriyirlar ve etkiliyorlar

Camia kenetlenemedi cunku lideri ortada yok. Bi poh yapamayacagi zaten belli, yapacak adam sene basindan beri yapardi. Konya macini bile beceremediler hem biz hem baskan ceza yedi

Fbliler fikret ormana baslamis giydirmeye, koltuk atildi, nerde koltuk diye haklilar.
Ben de izlerken tvden koltuk gibi bisi gordum ortama inen, goz yanilmasi olabilir ama anlatmak istedigim adamlarin organize olmalari
Cunku camialari sahipsiz degil, yoneten ve yonlendiren liderleri var, ister begenin ister begenmeyin

Çevrimdışı tangaz

Müthiş fikir

böle fikirlere gerek yok abi zaten bunun uluslararası kuralı var futbola siyaseti bulaştıran ülkeler organizasyonlardan men ediliyor bu kartı kullanacaktı başkan aba altından sopa göstererek. ülkede konulan hangi kurala kitaba uyuluyor ki yeni kurallar çıksın.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

+1
 :claps:

not: bir daha da aday olmasın
Guclu yonetimle tekrar denemeli fikret orman, bu yonetim kofti

Çevrimdışı mylife1903

böle fikirlere gerek yok abi zaten bunun uluslararası kuralı var futbola siyaseti bulaştıran ülkeler organizasyonlardan men ediliyor bu kartı kullanacaktı başkan aba altından sopa göstererek. ülkede konulan hangi kurala kitaba uyuluyor ki yeni kurallar çıksın.
Sandikta gorusuruz tayyip bey, pankarti acilabilir
Ornekleri var

Fbliler hep ayni, buyuk salliyorlar
Millet tirsiyor bi boh yapabileceklerinden degil ama ya yaparsa olayi

Buyrun baska versiyonu var

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, taraftarlarının Başbakan Erdoğan'ı TT Arena'nın açılışında ıslıklamasıyla ilgili "Galatasaray'ın 25 milyon taraftarının hemen hemen 20 milyonunun ona oy verdiğini tahmin ediyorum. O yüzden bu noktada Başbakan'ın bizimle bir sorununun olduğunu sanmam" dedi.

Boyle yapilir bu isler

Çevrimdışı tangaz

kendisi de pek farklı değil abi çarşı pazar karışmışken baküde bodrumda ne işi var

Çevrimdışı murat

Peki Karar verenlere güveniyor musun?

Güvenmiyorum.hatta fikret ormana da güvenmiyorum.bu adamlar zengin iş adamları.işini yürütmek için seslerini çıkaramıyorlar.sesini izin verilen yer ve zamanda izin verildiği kadar çıkarabildiğin bir dönemi yaşıyoruz.şu işin bir ortasını bulamıyoruz.30 sene önce ne kadar demokratik yönetiliyormuşuz.

Çevrimdışı özgür

Siyasi erk zamanında imparator yaratmıştı. Şimdi de kocaman yaratıyor. Olan bu.

Bugün bizim lehimize karar çıksa bile yarın kuruldan sonra biz yokuz kardeşim bokunuzda boğulun diyelim isterim. Ama ne varki burası Türkiye Norveç değil. Efendi olmayacaksın, küfür edeceksin, yüksek perdeden konuşacaksın. Son 10 senenin özeti malesef bu ülkede. Ben artık problemlerimi küfür ederek, yetmezse tehdit ederek çözüyorum.
Futbol da sokaktaki yaşamdan farklı değil.
Bugün beşiktaşın başına gelenler iş yerinde, okulda, trafikte v.s. sizin de başınıza gelmiyor mu?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eğer dediğin gibi zaten işi sıraladığın argümanla çözüyor ise fenere şirin görünmesi neden aleyhine olsun mantıksız olan bu dediğin bence. 15 yılın en kritik seçimi olarak görüyor ve 1 oyun bile peşine düşmüş durumda ve kendisine muhalif bölgelerden en büyüğü de kadıköy ilçesi
Oyuzden de Kadıköy'ü dağıttılar Kentsel dönüşüm adi altında

Muhalefet demişken Beşiktaş semti açık ara öndedir bu konuda

Beşiktaş ve Kadıköy muhalefetin kalesi haklısın bu konuda
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2018, 10:59:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

kendisi de pek farklı değil abi çarşı pazar karışmışken baküde bodrumda ne işi var
Kotu niyetli olsam, kaseti falan olabilir korkup kacmistir derdim

En bastan beri hatali baskan, camiayi yonlendirip bize liderlik edemedi. Olaylarin boyle olacagini tahmin edememesi de bir eksikliktir yonetici icin.
Burdan madde madde yazdik. Balik hafizali degilim ben, turk urunleri yemedigim icin unutkanlik yok bende. Bu isten kurtulur bunlar, cik bagir, seri yumruklarla koseye sikistir, savunma yapmaktan algiya vakit bulamasin dedik, feto kartini oyna dedik. Feto kartini adamlar oynadi. Yuzsuz olduklarini soyledik.

@Necmi abi gibi her kosulda yonetim haklidir diyen kesim, neler yapti kendilerinden emin izlediler, guluyoruz fbye dediler, adamlar ne dese baskan curutuyor saniyesinde dediler.
Yahu hergun yalanla ortami degistiriyorlar dedik
Olay senol gunesin kafasindan kan cikmamasina geldi

Lan ben sordum gosterdim kgbli kriminaliste, kan cikmayabilir bilgisini aldim fazla analtomi bilgim olmadigi icin diger doneleri veremiyorum, damarsiznyere gelirse acilma olur kan cikmaz falan gibi seyler soylendi bana.

Cok mu zordu su sureci yonetmek?

Rezalet yemin ediyorum

Akıl tutulması kartopu gibi büyüyor...

"Türkiye Futbol Federasyonu'nun Çarşamba günü vereceği karardan önce Tümer Metin'den flaş bir öneri geldi.

İki takımın da men edilmesi gerektiğini ifade eden Metin, 'Bu işin çözümü belli. Beşiktaş mağdurum diyor, Fenerbahçe mağdurum diyor. TFF'nin yapması gereken tek şey var; Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da men edeceksin, kupayı da Akhisar'a vereceksin. Bu işin çözümü bu' dedi."
Tff nin masasında 2 değil 6 seçenek varmış..

Çevrimdışı mylife1903

Siyasi erk zamanında imparator yaratmıştı. Şimdi de kocaman yaratıyor. Olan bu.

Bugün bizim lehimize karar çıksa bile yarın kuruldan sonra biz yokuz kardeşim bokunuzda boğulun diyelim isterim. Ama ne varki burası Türkiye Norveç değil. Efendi olmayacaksın, küfür edeceksin, yüksek perdeden konuşacaksın. Son 10 senenin özeti malesef bu ülkede. Ben artık problemlerimi küfür ederek, yetmezse tehdit ederek çözüyorum.
Futbol da sokaktaki yaşamdan farklı değil.
Bugün beşiktaşın başına gelenler iş yerinde, okulda, trafikte v.s. sizin de başınıza gelmiyor mu?
Hah olay budur, izmirden olunca omega3 cok tabi.
Adapte olcaksin
Homosapiyen midir nedir kardesim bu hayvanin en onemli ozelligi adapte olmasidir
Adapte olamiyani da buyuk baliklar yer.

Sokakta adama carpip ozur dilesen, dayak yersin zevk icin doverler. Ama carptigin an ozur dilemek yerine onune baksana lan okuz dersen karsindaki ozur diler.
Biraz okuz gibiysen kafalarini da egerler kendimden biliyom

Çevrimdışı underworld

Evet maç sonu başkan hastahanede maç hükmen bizim galibiyetimizle sonuçlanır aksini dileyen veya isteyen gerizekalıdır deseydi iş biterdi.
Aksini diyen Beşiktaş' a operasyon yapıyordur deseydin okeydi

Çevrimdışı underworld

Yönetim 3-4 kişiden oluşmalı.

Çevrimdışı sozkul

uefa başkanı bile caydırıcı ceza beklentisini dile getirmişken siyasi irade tekrar kararı çıkartırsa 24 haziranda gereğini yapmayan benim gözümde beşiktaşlı değildir.

UEFA başkanının ssöylediklerinin linki var mı, bulamıyorum öyle bir haber ?

Çevrimdışı ekrembaser

UEFA başkanının ssöylediklerinin linki var mı, bulamıyorum öyle bir haber ?

yok abi feyk haber o

Ondan sonra da Başkanı Fetocu ilan edip içeri atarlardı

Yaparlardı bunu..

Çevrimdışı sozkul

Sen benim hocamın kafasını yaracaksın bunu yapanda senin kombineli taraftarın olacak. Sonrada maç kaldığı yerden devam kararı vereceksin. Çünkü dış mihrakların oyunu çünkü kumpas çünkü oyun çünkü hile yemiyoruz artık kardeşim sökmüyor mağdur ayakları. Ne kadar şerefi kıt insan varsa Beşiktaş üstüne oynuyor. Hadi başkanımız efendi adam diyip susuyoruz ama bu maça kaldığı yerden devamı gelirde ve bizim takım bu maça çıkarsa yazıklar olsun. Direk turu versinler fenere. Yemişim kupasını beni hocamın ve takımının itibarı, güvenliği, sağlığı ilgilendirir. Zaten kupada bize yarardan çok zarar veriyor. Beşiktaşsız oynasınlar kupayı yalan uydurmak kumpas demek zorunda kalmazlar hem.

Akhisara versinler yahu kupayı, madem bize final oynatmak istmeiyorlar, adaletli davrandık görüntüsü verirler hem, al sana iki tarafıda üzmeyecek karar.
Gitmeyiz biz kadıköye..

Anlaşıldıki gerçekten bir kumpas var, kumpas'ın başında Bahçeli ve siyaset var, biz tekrara gidersek kulüp kendi içinde bölünür, gitmeyincede bize ağır ceza verecekler. Kumpas varmış, ama Beşiktaş'a karşı var..

Çevrimdışı tangaz

Ondan sonra da Başkanı Fetocu ilan edip içeri atarlardı

Yaparlardı bunu..

yapamazlardı bu olayın özelinde yapamazlardı

Etiketler: