Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5811596 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı black kartal

an itibarıyle aspor kudurmuş durumda salyaları akarak saldırıyor
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı kartal190321

Prof. Dr. Yunus Aydın, Şenol Güneş hakkındaki spekülasyonlara yanıt verdi: "Orada bir kesi var. Ama saçlı derinin içindeydi. 5 tane de stapler (zımba) vardı". "Kafanda hiçbir şey yok. Ben sana senaryo için stapler atayım desem kabul eder misin? Ben kabul etmem. Şenol Hoca'yı iyi tanırım, kafasında hiçbir şey yokken stapler attırmaz. Hoca pimpirikli adamdır."

her taraftan tokat üstüne tokat yiyiyorlar,  hadi istifa et  dönek aykut
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimiçi Necmi

kime saldırıyor diye sormama gerek varmı

Çevrimdışı tangaz

kime saldırıyor salyaspor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

yok çıkmadı havuz boşmuş gözyaşlarıyla doldurmaya uğraşıyor.
Ula okadar anket yaptik bornoz sectik adama havuzdan cikacak diye
Sasirtmaya basladi beni bu aziz
Pektoya trabzonlu demis, lo adam sakaryali, fetocu savcilarina bi gbt cektireydin

Çevrimdışı kartal190321

Aziz Yıldırım: "Devre arasında Hasan Çetinkaya ile görüştüm, hakeme git söyle, kontrolü kaybetti dedim. Gidip söyledi..  Mete Kalkavan ‘birinin kafasına bir şey gelirse maçı iptal ederim’ dedi..

bu bir suçtur , suçunu itiraf ediyor, hakem  ne yaptı ilk yarıda kontrolünü kaybedecek ne yaptı, sahaya  yabancı madde  yagdı  anons yaptırdı  suçmu bu
bir tane  düzgün namuslu biri yokmu basından  çıkıp soramıyorlar mı   hakeme ne dediniz   hakem  kontrolünü  kaybedecek ne yaptı  diye   hepsi kukla   gibi oturuyor
şu konuşmadan sonra  bakalım sevk edilecek mi ceza alacakmı

Çevrimdışı mylife1903

Aziz Yıldırım: "Devre arasında Hasan Çetinkaya ile görüştüm, hakeme git söyle, kontrolü kaybetti dedim. Gidip söyledi..  Mete Kalkavan ‘birinin kafasına bir şey gelirse maçı iptal ederim’ dedi..

bu bir suçtur , suçunu itiraf ediyor, hakem  ne yaptı ilk yarıda kontrolünü kaybedecek ne yaptı, sahaya  yabancı madde  yagdı  anons yaptırdı  suçmu bu
bir tane  düzgün namuslu biri yokmu basından  çıkıp soramıyorlar mı   hakeme ne dediniz   hakem  kontrolünü  kaybedecek ne yaptı  diye   hepsi kukla   gibi oturuyor
şu konuşmadan sonra  bakalım sevk edilecek mi ceza alacakmı
Oyna devam bisi yok, diyecekler

Simdi ben bukadar cocugu bu olaylari kufur etmeden nasil anlatacam arkadas, turkce ile felsefe olmuyormus gercekten, lan ben sizin adamliginiza tukurem hele o sekip.

Lan sekip iki dakika malushane gorunce ayilip bayiliyordun, gene baslamisin sallamaya, etek giy sen

Çevrimdışı Librarius

Kendilerini aklayamayınca bizi dahil etmek istiyorlar.

Heriflerin kimyasını harabeye çevirdik. Güya kupa maçında bize büyük zarar vereceklerdi ama makatlarında patlattık. :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı sozkul

Evet olay çözüldü. Oğuzhan el ediyor Tolga'ya orada fısır fısır kumpası kuruyorlar veee çarşı pazar karışıyor.  :kop:

Kumpas organize çetesinin sözde merkez yönetim kurulu üyeleri bir bir ortaya çıkıyor, Polisimiz şimdi bunların perde gerisindeki karanlık eli dış mihraklar ve faiz lobisinin peşinde..

Çevrimdışı mylife1903

Heriflerin kimyasını harabeye çevirdik. Güya kupa maçında bize büyük zarar vereceklerdi ama makatlarında patlattık. :D
Kan var mi kan

Çevrimdışı kartal190321

Aziz Yıldırım: Şenol Güneş bordo kravat ve elbiseyle Kadıköy’e geliyor, seyirciyi tahrik ediyor. Bu adam hem kör hem de g.riz.kalı.

Aziz Yıldırım: Görüntüleri gördük. Tolga Zengin, Trabzonlu. Şenol Güneş, Trabzonlu. Mustafa Pektemek, Trabzonlu. 1995-96 ve 2010-11 sezonlarındaki şampiyonluğu alamamalarının acısını, her platformda Fenerbahçe'den çıkarmaya çalışmaktalar

Aykut Kocaman: "Arsız biri olsam Beşiktaş 3-0 hükmen yenik sayılmalı derim." (23.04.2018)

Aziz Yıldırım: "Beşiktaş 3-0 hükmen yenik sayılmalıdır." (24.04.2018)

Olayın yaşandığı gün "Kumpas var, birileri FB'ye operasyon yaptı"
Bugün "Tahrik var, yoksa olay çıkmazdı"
Dünya bile bu kadar hızlı dönmüyor Aziz Yıldırım ! 

mahalle  kavgası  çocuk  kavgası  ve çocuk agzı bunlar,  ne kadar  düştüklerinin  resmi bu  işte   :D
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2018, 16:28:37 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Librarius

şimdi kalkta cevap ver bu boş insanlara cevap vermek onların seviyesine inmektir.
kendi kendimize hakaret etmiş oluruz. Bırakacaksın böylelerini kendi pisliğinde
boğulsun.

Heriflerin beyni sulanmış. Gülüp geçmek lazım. Bizim önemli bir derbimiz var. Bu çamur camianın çamuruna bulaşmamakla iyi yapıyor yönetim.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aziz Yıldırım: Şenol Güneş bordo kravat ve elbiseyle Kadıköy’e geliyor, seyirciyi tahrik ediyor. Bu adam hem kör hem de g.riz.kalı.

Aziz Yıldırım: Görüntüleri gördük. Tolga Zengin, Trabzonlu. Şenol Güneş, Trabzonlu. Mustafa Pektemek, Trabzonlu. 1995-96 ve 2010-11 sezonlarındaki şampiyonluğu alamamalarının acısını, her platformda Fenerbahçe'den çıkarmaya çalışmaktalar

Aykut Kocaman: "Arsız biri olsam Beşiktaş 3-0 hükmen yenik sayılmalı derim." (23.04.2018)

Aziz Yıldırım: "Beşiktaş 3-0 hükmen yenik sayılmalıdır." (24.04.2018)

Olayın yaşandığı gün "Kumpas var, birileri FB'ye operasyon yaptı"
Bugün "Tahrik var, yoksa olay çıkmazdı"
Dünya bile bu kadar hızlı dönmüyor Aziz Yıldırım ! 

mahalle  kavgası  çocuk  kavgası  ve çocuk agzı bunlar,  ne kadar  düştüklerinin  resmi bu  işte   :D
Bu lafı aziz mi söyledi şekip mi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

İstikamet cepheniz marş marş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

Hafta sonu nasil bir maç bekliyorsunuz?
Gs’de son haftalarda Gomis ve Rodriguez formsuz gozukuyor, Feghouli ve Belhanda zaten klasik maghrebli oyuncu yetenekli ama mental açidan sikintili, iyi olanlari zaten avrupa milli takimlari kapiyor. Defansta Denayer-Maicon ikilisi isimize gelir birisi tek hamleli ve agir birisi saatli bomba. Orta sahada buyuk ihtimal Donk ve Fernandoyu izleyecez ikisinden Talisca sert markaj yapmayi calisacaktir Talisca Donk dengesizinden kolay faul kapabilir , Fernando ise sakatliktan sonra performans dusuklugu var isminin kaymagini yiyor.
Iyi taraflari ise bekleri Mariano ve Nagatamo.
Bizde son maçta Babel kotuydu kafa olarak bir turlu maça giremedi akli ya hafta icinde kalmisti ya gsyi dusuyordu bu hafta kesinlikle toparlanmali hizli deparlariyla Mariano’nun geri donus sikintisindan faydalanmali,Negredo zaten her zaman gibi bir turlu olmadi bu maç bakalim bizi sasirtacakmi. Q7 kesin baski altina alacaklar kesinlikle oyuna gelmemeli. Bizim ortada Atiba-Medel oynar karsi tarafin sertligine karsilik verebilecek bir ikili. Defansta ise Vida-Tosic biraz dusunduruyor ama duran toplardan etkililer bizim icin arti puan hele Taliscanin Donkun ustune oynarsa bol bol duran top yakalariz. Beklerde Adriano Feghouliyi rahat tutar ama GG77 Rodriguez eslemesi nasil olur bilemiyorum.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi abi su bizim muhabbet kafeyi ziyaretciye kapativer 3-4 gunlugune, ana avrat kufur edelim yahu, yemin ediyorum gobegim sisti, cami acip ana avrat duz gidiyom kimse anlamiyor, sinerji olur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tek başına fener camiasının tüm bileşenlerini manyak etti.

Başkanı, Avukati, hocası, taraftarı, satılmış spor yazarları hepsi manyak oldu...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı celiker1

Yarın cezayı tff de kim görüşecek,kim karara bağlayacak.İsimleri ve hangi takımlı olduklarını bilen var mı?Demirören ve yönetimi mi?Yoksa disiplin kurulu mu alacak kararı?Disiplin kurulunun eskiden Şekip'in dediği gibi 4 e 3 üz orada filan gibi olma ihtimali var mı?Caner'e cezayı kesen kurulsa  :alala:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

Aziz'e bak Mustafa'yı Trabzonlu sanıyor. Bir de net ifadeler kullanıyor ya hastasıyım sahaya terk eden hükmen mağlup edilmelidir konu kapanmıştır diye. Adama sorarlar o zaman Trabzon maçında Ersun koşarak kaçtı soyunma odasına siz niye hükmen galip geldiniz diye. Allah akıl fikir versin diyeceğim de zaten o da her şeyin farkında ama biraz buradan mağdurum ayaklarına oynayayım da başkanlık seçiminde işe yarar diye zorluyor.

Çevrimdışı murat

Kumpas organize çetesinin sözde merkez yönetim kurulu üyeleri bir bir ortaya çıkıyor, Polisimiz şimdi bunların perde gerisindeki karanlık eli dış mihraklar ve faiz lobisinin peşinde..
en son ahlak polisinin eline düşecekler :lol:

Çevrimdışı murat

kumpas dediler tahriğe döndüler en son tecavüz etti diyecekler.

Çevrimdışı kartal190321

Bu lafı aziz mi söyledi şekip mi

twitirde  gördüm  aziz  sölemiş diye

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

🗯 "Şenol Güneş'le ben kafa kafaya çarpıştım, kan yoktu. 5 ay oynayamadı"
https://t.co/68thhQ4nD3
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ProjectOrigin

Aziz ölene kadar bırakma civcivleri, inim inim inlesinler.

Çevrimdışı Librarius

Etiketler: