Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5811608 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

"Sen bordo kravat takıp seyirciyi tahrik ediyorsun" demiş, ahahahha.

Kafayı yemiş la bu adam, hala ciddiye alıp dinleyenler var.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı özgür

valla olay kumpas değildi ama sonra fena kumpasa girdiler
bunu biliyorlarda söyleyemiyorlar :evillol:
bizi içine itmek için bir pislik çukuru açdılar kalkıp kendi açtıkları çukurun içine
düştüler şimdi çıkmak için debeleniyorlar ama o pislik bulaştı artık üstlerine
tff maçı oynatırsa alınacak tek doğru karar maça çıkmamak olur. Nasılsa lige
yansıyacak bir ceza kesemezler o kadarda yüzsüz olamazlar. kupadan men gelir
buda bizim için değil yayıncı kuruluş için ceza olur. adamlar iki yıldır bizden
besleniyor kupanın en renkli takımı biziz her sene olayın içindeyiz. :D

abi diyelimki devam dedi federasyon bizde bu yapılan şenol güneşe hakarettir dedik ve kupayı veto ettik. Sesli düşünüyorum sadece. Trabzonu yanımıza çekme olasılığımız nedir. Kupası çalınan, efsanesi hastanelik edilen ts ben de beşiktaşın yanındayım bundan sonra bende yokum kupada demez mi?  4 büyüğün ikisinin katılmadığı kupa aynı ratingi alır mı? Yayıncı kuruluş bunu ister mi?

Capital bize feneri tercih edebilir ama hiçbirşeyi paraya tercih etmez.

Çevrimdışı Jimexi

bu zamana kadar gördüğüm en net kafadaki yarığın görüntüsü gösteren sarıkızlara teşekkürler :D.

Çevrimiçi Necmi

abi diyelimki devam dedi federasyon bizde bu yapılan şenol güneşe hakarettir dedik ve kupayı veto ettik. Sesli düşünüyorum sadece. Trabzonu yanımıza çekme olasılığımız nedir. Kupası çalınan, efsanesi hastanelik edilen ts ben de beşiktaşın yanındayım bundan sonra bende yokum kupada demez mi?  4 büyüğün ikisinin katılmadığı kupa aynı ratingi alır mı? Yayıncı kuruluş bunu ister mi?

Capital bize feneri tercih edebilir ama hiçbirşeyi paraya tercih etmez.
öyle birşey neden desin onlar men aldığında biz diyebilirmiyiz

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çırpındıkça batmak deyiminin en güzel örneği suanda.

Çevrimiçi Necmi

Kendilerini aklayamayınca bizi dahil etmek istiyorlar.
zaten biz sessiz kalınca bizi istedikleri yere çekemediler olayı kaosa sürükleyemediler
amaçlarına ulaşamadılar adamlar kavgadan besleniyor. mamalarını kestik.

Çevrimdışı tuncaboylu

2 gündür umudumu kaybetmiştim, ama bu basın toplantısı gösterdi ki yarın hükmen 3-0 kazanacağız.

Adam hala Denizlispor diyor, otobüs kurşunlandı diyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartal190321

tezlerinin  çoğu çürüdü, başlarına geleceklerini biliyorlar, düştükleri çamurun içinde  az hasarla çıkmak için  önüne gelen konuşuyor ama bilmedikleri şey konuştukça dahada batıyorlar pislige
bunlara cevap vermemek dahada kudurtuyor dahada saldırganlaştırıyor sokak köpegi gibi havluyorlar işte ısırmazlar kendilerini rezil ediyorlar konuştukça koca koca adamlar  tüm ülkenin gözü önünde yalan sölüyor  herkes gördü yaşanılanları  yalan söleyecek kadar küçüldüler bak ezildiler  kupa maç umrumuzda değil
bunlara cevap vermemek en doğrusuydu , basında konuşmak yerine kapalı kapılar ardından konuşacan  gerekenleri  tff ye söleyecen aba altında sopayı gösterecen, spor bakanına ulaşacan  seçim  kozunu kullanacan hükmen galibiyet dışında sonuç çıkarsa  maça çıkılmayacagını, çıkmaya zorlanırsak  istifa  edilecegini  bir güzel şekilde anlatacan seçim öncesi  hükümet kaos istemez heleki 2024 adaylıgını riske atacak kadar aptal olamazlar  bombayı  bırakacan  kim alırsa artık
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı ekrembaser

Aziz ne diyor, bornozlu mu bornozsuz mu

Abi bornoz giymiş bordo-mavi iş çözüldü

Çevrimdışı atalay

Bu yüzden vasat rekabetin bir parçası olmamalıyız nutukları çekiyorum. Taraftarın bir bölümü CL konsantrasyonunu ölçüsüz buluyor. Bu rakiplerle saha içi ve dışında rekabet eder, bu seviyeyi ölçü alırsanız bunlar gibi olursunuz. Dip.

Çevrimiçi tolga1903

Sayın cumhurbaşkanının söylediği gibi bu olayda kumpas vardır dedi fb başkanı biraz önce. Şuan da şenol hocaya saldırmakta filozof falan diyo twitter ergeni gibi. Ceza yememek için kendimi sıkıyorum ama çok üstümüze geliyolar. Şuan da hükmen mağlup olmamız gerektiğini beyan ediyor. Tabiki bu gücü bi bok bilmeden ertesi gün çıkıp kumpas diye söze başlayan hazretten alıyor. Ama biz hakettik bunları ülkecek. Şike yaptığı her mahkemede teker teker ispatlanan bir kulübü küme düşürmeyip üzerine ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşu diye götünü kaldırırsan, o kuruluşun üyeleri benzinlikte polis arabası da yakar taraftar mağazası da yağmalar, geçen yaptığı gibi maçı oynatmayıp üste de çıkar. Biz şımarttık bunları şimdi de ceremesini çekiyoruz dün trabzon bugün biz yarın başkası. Fenerbahçe bu ülkenin kanseridir ve kesip atılmadıkça bu ülkede bir takımın devamlı başarılı olması imkansızdır.

Çevrimiçi Samet Demir

Sayın cumhurbaşkanının söylediği gibi bu olayda kumpas vardır dedi fb başkanı biraz önce. Şuan da şenol hocaya saldırmakta filozof falan diyo twitter ergeni gibi. Ceza yememek için kendimi sıkıyorum ama çok üstümüze geliyolar. Şuan da hükmen mağlup olmamız gerektiğini beyan ediyor. Tabiki bu gücü bi bok bilmeden ertesi gün çıkıp kumpas diye söze başlayan hazretten alıyor. Ama biz hakettik bunları ülkecek. Şike yaptığı her mahkemede teker teker ispatlanan bir kulübü küme düşürmeyip üzerine ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşu diye götünü kaldırırsan, o kuruluşun üyeleri benzinlikte polis arabası da yakar taraftar mağazası da yağmalar, geçen yaptığı gibi maçı oynatmayıp üste de çıkar. Biz şımarttık bunları şimdi de ceremesini çekiyoruz dün trabzon bugün biz yarın başkası. Fenerbahçe bu ülkenin kanseridir ve kesip atılmadıkça bu ülkede bir takımın devamlı başarılı olması imkansızdır.
Zaten biz hükmen galip olmayacaksak mantıklı baktığımızda onların hükmen galip olması gerekli.

Az önce açıklamaların hepsini okudum.

Anladığım şu aziz diyorki artık kurulması istenen yeni düzene (adaletli) ayak uyduramıyoruz. Biz düzenbazız diyor. Onların bu söylemeleri bizim hep büyük olmamızdan.

Bence sende hiç moralini bozma.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Evet olay çözüldü. Oğuzhan el ediyor Tolga'ya orada fısır fısır kumpası kuruyorlar veee çarşı pazar karışıyor.  :kop:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mrred

Bu yüzden vasat rekabetin bir parçası olmamalıyız nutukları çekiyorum. Taraftarın bir bölümü CL konsantrasyonunu ölçüsüz buluyor. Bu rakiplerle saha içi ve dışında rekabet eder, bu seviyeyi ölçü alırsanız bunlar gibi olursunuz. Dip.
+ Uluslararası rekabette Türkiye'yi iyi temsil ettiğimiz için her defasında kamuoyu desteğini de arttırıyoruz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimiçi Samet Demir

Evet olay çözüldü. Oğuzhan el ediyor Tolga'ya orada fısır fısır kumpası kuruyorlar veee çarşı pazar karışıyor.  :kop:
Parayı falan atanda bizim topçularmış zaten. Onlar mağdur. Onlar suçsuz. Yazık onlara. Sütten çıkmış ak kaşık onlar.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı caner.eryigit

En kralı avukatı tutsak bu kadar yararlı olmazdı.resmen rezil ettiler kendilerini yine..iyi ki yaptılar bu toplantıyı.cevap vermeye gerek duymuyorum.yrn ki karara göre gereken yapılır divan da.bizim daha iyi önceliklerimiz ve şuan kendi bok çukurlarında boğulsunlar.bir de artı parantez bu raddeye gelmeden yönetim daha aktif olmalıydı daha çok hoca yaptı onların yapacağı açıklamaları.bu saatten snr muhattap olmaya değmez!yrn bekleyelim

Çevrimdışı mrred

VAR sistemine kesinlikle geçilmesi gerekiyor. Bu hakem hatalarından en çok canı yakan takım biziz. Rıdvan ve teraneleri bunu gayet iyi biliyorlar o yüzden suyu bulandırmaya çalışıyorlar. VAR sisteminde artık kolay kolay rakiplerin lehine ya da bizim aleyhimize hata yapamıcaklar.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

şimdi kalkta cevap ver bu boş insanlara cevap vermek onların seviyesine inmektir.
kendi kendimize hakaret etmiş oluruz. Bırakacaksın böylelerini kendi pisliğinde
boğulsun.

Çevrimdışı mrred

şimdi kalkta cevap ver bu boş insanlara cevap vermek onların seviyesine inmektir.
kendi kendimize hakaret etmiş oluruz. Bırakacaksın böylelerini kendi pisliğinde
boğulsun.
İnsanlar Türkiye'de bir şeyi bilmiyorlar, o da şu hukuk denilen şey Türkiye'de çoğu zaman yazılı kuralların uygulanması şeklinde cereyan etmiyor. "Vicdani Hukuk" şeklinde cereyan ediyor. "Yazılı Hukuk" dışına bir hayli çıkılabiliyor. İşte ben de bu yüzden hep aynısını söylüyorum biz zaten "Yazılı Hukuk" hep haklıyız onda sorun olmuyor ama adamlar "algı ve medya gücüyle" sorunu "Vicdani Hukuk" zeminine taşıyor. Bu zeminde kaybediyoruz yani sahada kazanıp masabaşında kaybediyoruz. Bunu engellemenin tek yolu "kamuoyu oluşturmak" bu bazen susarak olabileceği gibi bazen de konuşarak olur. Bu bir "strateji" gerektiriyor.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

İnsanlar Türkiye'de bir şeyi bilmiyorlar, o da şu hukuk denilen şey Türkiye'de çoğu zaman yazılı kuralların uygulanması şeklinde cereyan etmiyor. "Vicdani Hukuk" şeklinde cereyan ediyor. "Yazılı Hukuk" dışına bir hayli çıkılabiliyor. İşte ben de bu yüzden hep aynısını söylüyorum biz zaten "Yazılı Hukuk" hep haklıyız onda sorun olmuyor ama adamlar "algı ve medya gücüyle" sorunu "Vicdani Hukuk" zeminine taşıyor. Bu zeminde kaybediyoruz yani sahada kazanıp masabaşında kaybediyoruz. Bunu engellemenin tek yolu "kamuoyu oluşturmak" bu bazen susarak olabileceği gibi bazen de konuşarak olur. Bu bir "strateji" gerektiriyor.
aslında vicdani hukuk falan uygulanmıyor işlerine geldiğinde yazılı hukuk uygularlar
işlerine gelmediğinde geleni yaparlar bu güne kadar toplum vicdanı düşünülerek ne karar alınmış
futboldada vicdani hukuk olsa emrenin lisansı yırtılırdı. ne yazılı hukuk nede vicdani hukuk
fenerin şikeden yırtmasını sağlayamazdı.

Çevrimdışı mrred

aslında vicdani hukuk falan uygulanmıyor işlerine geldiğinde yazılı hukuk uygularlar
işlerine gelmediğinde geleni yaparlar bu güne kadar toplum vicdanı düşünülerek ne karar alınmış
futboldada vicdani hukuk olsa emrenin lisansı yırtılırdı. ne yazılı hukuk nede vicdani hukuk
fenerin şikeden yırtmasını sağlayamazdı.
Vicdani hukuku olumlu bir kavram olarak algılama burada önemli olan Fenerlilerin vicdanının esas alınmaya çalışılması. Bizde diyoruz hukukta vicdan olmaz yazılı müeyyideler ne ise o uygulansın vicdan dediğin şey seni yanıltır işte tam da bu yüzden ceza yargılamasında suçluluk ispatlanana kadar şüpheden sanık yararlanıyor adamın yüzde yüz suçlu olduğunu hissediyorsun ama ispatlayamıyorsun adam serbest kalır. Bizim bütün enerjimizi her hareketimizi kamuoyunu arkamıza alacak şekilde planlayarak yapmamız lazım. Bence PASSO kart sayılarının satışında 1.olmamız lazım. Yine forma satışlarında 1. olmamız lazım. Yine yayıncı kuruluşunun maç satışlarında 1. olmamız lazım yine kombine satışlarında 1. olmamız lazım futbola direkt ya da endirekt olan bütün ekonomik girdilerde 1. olursak bize kolay kolay bir şey yapamazlar. Tüm bunlar için ise güzel oyun oynamamız lazım ve bol bol GOL atmamız lazım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Şu aşamada fb konuştukca net şekilde batıyor. Yalanmayan tek tezleri yok. Bağırınca haklı olduğunu sanan bir avuç cahilden ibaret sözde bilmem kaç milyonluk camia. Mevcut fanatikleri geçtim de şu olan biteni gören kaç çocuk fbye sempati duyar bi düşünün. Uzun vadede her türlü kazanan biz olacağız.
Izmirli cocuklar fbli olmaz gavur olur daha iyi de kalanlari bilemiyorum. Kodumun kodu bozuldu ulke insaninda hepsi fenerli olursa sasirmam

Çevrimdışı mylife1903

Ozet gecin yahu
Bu herifi beklerken sarhos olup sizmisim kacirdim olayi

Havuzdan cikti mi bu busefer?

Çevrimiçi Necmi

Ozet gecin yahu
Bu herifi beklerken sarhos olup sizmisim kacirdim olayi

Havuzdan cikti mi bu busefer?
yok çıkmadı havuz boşmuş gözyaşlarıyla doldurmaya uğraşıyor.

Etiketler: