Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5810613 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı özgür

www.hurriyet.com.tr/sporarena/ve-senol-gunese-mudahale-eden-doktor-acikladi-sacli-deride-40814638

Merak ediyorum bir tane gazeteci cikip "Bir kisi kan vardi desin futbolu birakirim" diyen aykuta istifa edecekmisiniz diye soru sorabilicek mi?

Çevrimdışı tangaz

Bize gs maçında yapılan kumpas diye değerlendirilmez çünkü onların atfettikleri kumpasçılarla bize operasyonu yapanlar aynı değil.bize gezi faturası kestiler.

o zamanlar araları açılmamıştı beraber yürüyüp ıslanıp enseye tokat  modundaydılar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

iyide kumpas lafı ortalığa atıldığında çıktı konuştu Beşiktaş gs maçıda kumpasdı
tff nin bize söylediği olayda kumpas olması sizin sorumluluğunuzu bertaraf etmez dedi
daha ne demeli kumpasda varsa güvenlikten sorumlu fenerdir dedi. küfürede cevap
vermesinler bir zahmet hiç bir polamiğe girmeden cevapları veriyorlar küfürü
bütün ülke dinledi üstüne herkes konuştu biz neden konuşalım. edepsizlerle edepsiz olunmaz.
siz azizin hiç çıkıp konuştuğunu gördünüzmü. neden biz çıkıp konuşup kendimizi savunuyor
durumuna düşelim suçlu olan yırtınır.

kendini sawunmayacaksın ki kınama yazısı yayınlayıp okları yanküt malına çevireceksin mesela çocuğunun kafasına taş gelse yarılsa ama kanamasa kan çıkmadı yürü lan eşşoleşşek diyecekmisin oğluna minvalinde geçireceksin kınama yazısını. neden herşeyi savunma olarak görüyorsun ki karşı atak bunun adı savunma değil.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

www.hurriyet.com.tr/sporarena/ve-senol-gunese-mudahale-eden-doktor-acikladi-sacli-deride-40814638

Merak ediyorum bir tane gazeteci cikip "Bir kisi kan vardi desin futbolu birakirim" diyen aykuta istifa edecekmisiniz diye soru sorabilicek mi?
o tezde çürüdü artık kendileri konuşup kendileri inanıyor yara yoktu diyenler
hikmet karaman bile çıkıp ben hastanedeydim yarayıda dikişide gördüm diyince
şimdi soyunma odasında bir şeyler yaptılar demeye başladılar kaldıki yara olması şartmı
iki defa başına atılan cisimden yere düşmesi yetmiyormu ama kafalarında hoca hastaneye
kaldırıldı o nedenle maç tatil edildi algısı yaratma var üstümüze yıkmaya çalışıyorlar
bunun için yaralamaya ne gerek var iki kez kafasına cisim alıyor tünelde yığılıp kalıyor
beyin travması denen bir şey var şartmı yara olması.
kendilerini savunacağım diye insanlıklarından çıkıyorlar. Verdikleri her çirkin görüntü
kendilerini batırıyor. Daha kendilerini savunacak bir adım atamadılar boş boş konuşuyorlar
yok kan yokmuş yok sahaya cisim atıldı diye maçmı tatil edilirmiş
Bırakın maça cezayı bunların suçu destekler konuşmaları nedeniyle tekrar ceza verilmesi
gerekir resmen sahaya cisim atmayı meşrulaştırmaya çalışıyorlar.

Çevrimdışı murat

o zamanlar araları açılmamıştı beraber yürüyüp ıslanıp enseye tokat  modundaydılar
Yapan ekip aynı ama emir başka yerden.

Çevrimdışı AldırmaKartal

Bu ülkede insan kafayı yer. Ahlaksızlık bütün ülkeye nüfuz etmiş. Kimsede dur burda yanlış bir şey var galiba diye aklından geçirmiyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Stand up başladı...Allah tan Korkmaz kuldan utanmazlar yazıklar olsun!!

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı AldırmaKartal

Stand up başladı...Allah tan Korkmaz kuldan utanmazlar yazıklar olsun!!

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.

Çevrimdışı tangaz

Yapan ekip aynı ama emir başka yerden.

fener maçında ne kumpas vardı ne de operasyon bir grup öfkeli fenerlinin klasik derbi taşkınlığıydı son dönem sürekli ezildikleri karşımızda aciz kaldıkları için bilenmişlerdi hepsi bu

Çevrimdışı İhsan

iyide kumpas lafı ortalığa atıldığında çıktı konuştu Beşiktaş gs maçıda kumpasdı
tff nin bize söylediği olayda kumpas olması sizin sorumluluğunuzu bertaraf etmez dedi
daha ne demeli kumpasda varsa güvenlikten sorumlu fenerdir dedi. küfürede cevap
vermesinler bir zahmet hiç bir polamiğe girmeden cevapları veriyorlar küfürü
bütün ülke dinledi üstüne herkes konuştu biz neden konuşalım. edepsizlerle edepsiz olunmaz.
siz azizin hiç çıkıp konuştuğunu gördünüzmü. neden biz çıkıp konuşup kendimizi savunuyor
durumuna düşelim suçlu olan yırtınır.

GS macinda kumpas vardi .
Kupa macinda kumpas yoktu
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

fener maçında ne kumpas vardı ne de operasyon bir grup öfkeli fenerlinin klasik derbi taşkınlığıydı son dönem sürekli ezildikleri karşımızda aciz kaldıkları için bilenmişlerdi hepsi bu
:claps:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

kendini sawunmayacaksın ki kınama yazısı yayınlayıp okları yanküt malına çevireceksin mesela çocuğunun kafasına taş gelse yarılsa ama kanamasa kan çıkmadı yürü lan eşşoleşşek diyecekmisin oğluna minvalinde geçireceksin kınama yazısını. neden herşeyi savunma olarak görüyorsun ki karşı atak bunun adı savunma değil.
neden sessiz kaldıklarını bilemiyoruz. Belki karşı atak yapmaya ihtiyaç
duymuyorlar. Bakalım görelim kararı fenerlilerle dolu pfdk vermeyecek
Beşiktaşlıların ağırlıkta olduğu tff yönetim kurulu verecek ikide ts li var bildiğim
kadarıyla ordan hükmen çıkmadığında bütün ihale ordaki Beşiktaşlıların üzerine kalacak
kaldıki kararı verecek insanlarla rahatlıkla konuşabiliyoruz derdimizi ilk elden anlatabiliyoruz.
çıkacak olumsuz kararda onların divan üyeliklerini bile iptal ederim. sadece alacağım
karar maça çıkmamak olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

Yaralanmayi ben kendi tecrubelerimden aktarmistim, kgb kriminalistine sordum, yarayi gosterdim. Muayene etmek lazim ama boyle yaralanma olur, normaldir dedi

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı mylife1903

Aziz ne diyor, bornozlu mu bornozsuz mu

Çevrimdışı murat

O zaten aşikar söylemeye bile gerek yok.ben sadece o malum şahsın atfettiği yeri işaret ettim.

Çevrimdışı Necmi

GS macinda kumpas vardi .
Kupa macinda kumpas yoktu
önemli olan olup olmaması değil dayanaklarını çürütmek.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çingene ile dalaşma, gelir ismini sana yamar..

Çevrimdışı zafkan

Bu ülke ve insanları (çoğunlukla) fabrika ayarlarına döndü. Cumhuriyet ile medeniyete doğru yönlenmiştik. Tam olarak tamamlayamadık bu işi. Şimdi yine üçkağıt, hile, hurda, istismar vb. işler prim yapıyor. Maalesef bu durum geri döndürülemez noktaya doğru gidiyor. Futbol da bundan nasibini alıyor elbette. Pir Sultan'ın dediği gibi "bozuk düzende sağlam çark olmaz." Her şey bozuluyor yavaş yavaş. Beşiktaş olarak yine en azından sağlam çark olarak kalabilmek çok önemli. Bu dönemde tek  avuntumuz Beşiktaş. O da olmazsa gerçekten kafayı sıyırmamak elde değil. Bu yüzden umudumu kaybetmek istemiyorum. Herşeye rağmen iyi şeylerin de olduğunu görebilöek adına yarın hükmen galibiyetimizi bekliyorum kendi adıma.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı tangaz

sen aylardır suspus  davranırsan hocanı cephede yalnız bırakırsan iki tane it gelir hocana saldırır işte böyle

Çevrimdışı özgür

Şu aşamada fb konuştukca net şekilde batıyor. Yalanmayan tek tezleri yok. Bağırınca haklı olduğunu sanan bir avuç cahilden ibaret sözde bilmem kaç milyonluk camia. Mevcut fanatikleri geçtim de şu olan biteni gören kaç çocuk fbye sempati duyar bi düşünün. Uzun vadede her türlü kazanan biz olacağız.

Çevrimdışı Necmi

valla olay kumpas değildi ama sonra fena kumpasa girdiler
bunu biliyorlarda söyleyemiyorlar :evillol:
bizi içine itmek için bir pislik çukuru açdılar kalkıp kendi açtıkları çukurun içine
düştüler şimdi çıkmak için debeleniyorlar ama o pislik bulaştı artık üstlerine
tff maçı oynatırsa alınacak tek doğru karar maça çıkmamak olur. Nasılsa lige
yansıyacak bir ceza kesemezler o kadarda yüzsüz olamazlar. kupadan men gelir
buda bizim için değil yayıncı kuruluş için ceza olur. adamlar iki yıldır bizden
besleniyor kupanın en renkli takımı biziz her sene olayın içindeyiz. :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Kumpas diyordunuz adiler şimdi ne anlatıyorsunuz?yalnız çok gerginler saldırganlar bence başlarına gelecek şeyi biliyorlar asgariye indirmek için çırpınıyorlar

Çevrimdışı murat

Kendilerini aklayamayınca bizi dahil etmek istiyorlar.

Etiketler: