Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5810079 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı tangaz

Bende daha önce yazdım uefa maç sonrası toplanıp feneri avrupadan direk men etmeli diye.

uefa apar topar toplanıp 2024 adaylık dosyasını yırtıp çöpe atmalıdır. birisi her köşeye sıkıştığında kumpas montej dublej demeye alışkın tabii fenerli damarı tuttu hemen acil durum dolabından klasik malzemelerini çıkardı. bunun 24 haziranı da var ey beşiktaşlı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

Bu adam konuşurken bizim BJK TV bu sefer ne yayınlar acaba

Çevrimdışı sozkul

UEFA verilecek cezayı takip ediyormuş arkadaslar. 2024 mü yoksa fener mi göricez simdi götleri sıkısırken. RTE söyleminden sonra devam edeceğini sanıyordum ama suanda hükmen galibiyet alacagımızı düşünüyorum.

kim demiş UEFA'nın takip ettiğini?

Çevrimdışı tangaz

Bu adam konuşurken bizim BJK TV bu sefer ne yayınlar acaba

yalan makinası nasıl icat edildi tarihi filan konulu bir belgesel iyi gider aslında ya da veterenlar turnuvası arşivlerini açıp bu azizegillerin himmetçi₁ savcılarla filan maç görüntüleri olabilir nostalji kuşağı babında
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Bende daha önce yazdım uefa maç sonrası toplanıp feneri avrupadan direk men etmeli diye.
Abi iki tane bomba taraftar olayi vardir turkiyede ilk aklima gelen

Birincisi bazi gerzek fblilerin seyircisiz macta disaridan parasutle madde atarak aldiklari seyircisiz cezadir

Ama benim en sevdigim inonude kadin taraftarlarin hakeme ana avrat koymali kufur ederek, kufurden ceza almamizi sagladiklari mactir, efsanedir. Keske hakem de kadin olaydi ona da kufur edeydiler

Kadin yardimciya kapalidan kufur ettigimizi se hatirliyom, yanlis ofsayt sonrasi. Simdi kufur burda yazamiyorum ama erkek hakemlere edilen cinsel tercihle alakali olan degil, erkek hakemlerin annelerinin meslegi ike edilen kufure paralel bir ayristirici kufurdu, pismanim, o organze kufure agzimdan tukurukler cika cika katilmamam lazimdi, kandirildim

Çevrimdışı tangaz

UEFA verilecek cezayı takip ediyormuş arkadaslar. 2024 mü yoksa fener mi göricez simdi götleri sıkısırken. RTE söyleminden sonra devam edeceğini sanıyordum ama suanda hükmen galibiyet alacagımızı düşünüyorum.

hükmen galibiyetimiz çıkarsa büyük sürpriz olur çok şaşırırım

Çevrimdışı Gökhan Kurt

kim demiş UEFA'nın takip ettiğini?

Bizim sitelerin cogu, Beyaz tv ve bir kac haber sitesi bu sekilde yazmıs.

Bence takip etmeleri normal . Adaylıgı söz konusu olan bir ülkede bunlar yaşanıyor normal değil.

Çevrimdışı mylife1903

yalan makinası nasıl icat edildi tarihi filan konulu bir belgesel iyi gider aslında ya da veterenlar turnuvası arşivlerini açıp bu azizegillerin himmetçi₁ savcılarla filan maç görüntüleri olabilir nostalji kuşağı babında
Sokup sokup cikartalim abi ekrandan
Sifonin son saniye golu vardi ya
Top cizginin ustunde girip cikiyorsu seke seke girip cikiyordu girip cikiyordu

Hah o goruntuyu ileri geri oynayatacaksin devamli devamli fbye sokup cikartacaksin topu girip girip cikacak, boyle bazen hizli hizli ara ara dusuk tempo sokup cikartacaksin o topu devamli fbye

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ben farklı bir karar düşünemiyorum abi.
Her yerde olurken futbol terörü kadıköyde kumpas macın tatil edilmesi için bütün sartlar fazlasıyla olustu.

Fatih Altaylı | Federasyonda çok net bilgiler yok. Ben federasyonla konuştum. Onlar da, 'Kumpas mumpas biz anlamayız' dediler. Futbolun kurallarına göre kararı vereceklerini söylediler ben de 'o zaman sizin için zor olmayacaktır' dedim."  (sporx)

Çevrimdışı ekrembaser

Şu ortamda devam kararı verilir ve biz sahaya çıkmaz isek en efsanesi o olacak bence

Çevrimdışı tangaz

Ben farklı bir karar düşünemiyorum abi.
Her yerde olurken futbol terörü kadıköyde kumpas macın tatil edilmesi için bütün sartlar fazlasıyla olustu.

Fatih Altaylı | Federasyonda çok net bilgiler yok. Ben federasyonla konuştum. Onlar da, 'Kumpas mumpas biz anlamayız' dediler. Futbolun kurallarına göre kararı vereceklerini söylediler ben de 'o zaman sizin için zor olmayacaktır' dedim."  (sporx)

fatih altaylı güvenilir bir kaynakmıdır :alala:

bence o herif ellerini ovuşturup maç tekrar kararı çıksın bjk demoralize olsun psikolojisi şeyolsun ve tokiye öyle gelsin die dua ediyordur.

Çevrimdışı tangaz

Şu ortamda devam kararı verilir ve biz sahaya çıkmaz isek en efsanesi o olacak bence

dewam kararı verilirse yapılması gereken tek eylem odur zaten aksini kabul edemem ve f.ormana tüm sempatim biter zerre destek çıkmam bundan sonrasında. şayet maça çıkarsak Yönetim gitsin﹗ edip olağanüstü kongreye gitmelidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

fatih altaylı güvenilir bir kaynakmıdır :alala:

bence o herif ellerini ovuşturup maç tekrar kararı çıksın bjk demoralize olsun psikolojisi şeyolsun ve tokiye öyle gelsin die dua ediyordur.

Yok onun için paylasmadım abi gsnin adamı sonucta. Emareler olumlu bana kalırsa.

ek olarak tersi bir sonuc cıkarsa cıkmayız olur biter , hükmen galibiyetten daha cok etki olacaktır kesinlikle.

Çevrimdışı tangaz

Yok onun için paylasmadım abi gsnin adamı sonucta. Emareler olumlu bana kalırsa.

ek olarak tersi bir sonuc cıkarsa cıkmayız olur biter , hükmen galibiyetten daha cok etki olacaktır kesinlikle.

romantiklik bu. ben sonuç odaklıyımdır ve hükmen çıkmazsa sonuç ensemize vurulup önümüzdekinin bir kere daha alınması olacaktır.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

dewam kararı verilirse yapılması gereken tek eylem odur zaten aksini kabul edemem ve f.ormana tüm sempatim biter zerre destek çıkmam bundan sonrasında. şayet maça çıkarsak Yönetim gitsin﹗ edip olağanüstü kongreye gitmelidir.

Abi Turkuvaz Grubu hükümete yakın bir grup biliyosun. Malum sahıs arasa 'Fikret maca cıkın olay büyümesin, önümüzde 2024 var ' dese bizim baskan ne diyecek?
Kuzu kuzu cıkacagız.

Çevrimdışı murat

Bize gs maçında yapılan kumpas diye değerlendirilmez çünkü onların atfettikleri kumpasçılarla bize operasyonu yapanlar aynı değil.bize gezi faturası kestiler.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Sokup sokup cikartalim abi ekrandan
Sifonin son saniye golu vardi ya
Top cizginin ustunde girip cikiyorsu seke seke girip cikiyordu girip cikiyordu

Hah o goruntuyu ileri geri oynayatacaksin devamli devamli fbye sokup cikartacaksin topu girip girip cikacak, boyle bazen hizli hizli ara ara dusuk tempo sokup cikartacaksin o topu devamli fbye
Bizim Pascal da iyi giderdi aslında bunlara. Golden sonra malum İnönü'de... :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İhsan

Abi Turkuvaz Grubu hükümete yakın bir grup biliyosun. Malum sahıs arasa 'Fikret maca cıkın olay büyümesin, önümüzde 2024 var ' dese bizim baskan ne diyecek?
Kuzu kuzu cıkacagız.

Baskan itibarini kaybeder. Istafasini hemen hazirlasin. !!!
Hocamizin kafasinda iki defa yabanci madde geldi. iki defa yere yigildi. Buna ragmen oynarsak yaziklar olsun bize!
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 2 numara  :)
Pestamal tipli etek giysin diyorsun yani
Baslamadi mi daha basin toplantisi azizin
Ben popkorn bira aldim bekliyom ofiste

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bizim Pascal da iyi giderdi aslında bunlara. Golden sonra malum İnönü'de... :evillol:

BEŞİKTAŞ- Bursa macı yada Denizli macı cok cok iyi giderdi. Tramvalar orda basladı nasılsa

Çevrimdışı mylife1903

BEŞİKTAŞ- Bursa macı yada Denizli macı cok cok iyi giderdi. Tramvalar orda basladı nasılsa
Timsah yuruyusu yapan fbli amfibileri gostersinler
Sonra polis otolarinin yakilisi falan derken
Istiklal marsi ve kapanis

Çevrimdışı İhsan

https://www.yenisafak.com/spor/senol-gunese-atilan-cismin-en-net-goruntusu-3246558

Bundan dolayi Hoca koridora girerken yere yigiliyor. Bir an icin bayildi gibi geldi bana...
Gördükce icim gidiyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

https://www.yenisafak.com/spor/senol-gunese-atilan-cismin-en-net-goruntusu-3246558

Bundan dolayi Hoca koridora girerken yere yigiliyor. Bir an icin bayildi gibi geldi bana...
Gördükce icim gidiyor
Montej yaaa

Çevrimdışı Necmi

yönetim hastanede sakin olabilir nasılsa 3-0 hükmen çıkacak rahatlığı ile pisliğe bulaşmayayım şeklinde yaklaşıyor ama akabinde birisinin çıkıp kumpas demesi sonrasında suyun yönünün değişmesi ardından dün hocaya küfürler yağdırılması yanküt hiçinin açıklamaları falan derken bu denli sessiz kalınmaz en azından bir kınama yazısı döşersin.
iyide kumpas lafı ortalığa atıldığında çıktı konuştu Beşiktaş gs maçıda kumpasdı
tff nin bize söylediği olayda kumpas olması sizin sorumluluğunuzu bertaraf etmez dedi
daha ne demeli kumpasda varsa güvenlikten sorumlu fenerdir dedi. küfürede cevap
vermesinler bir zahmet hiç bir polamiğe girmeden cevapları veriyorlar küfürü
bütün ülke dinledi üstüne herkes konuştu biz neden konuşalım. edepsizlerle edepsiz olunmaz.
siz azizin hiç çıkıp konuştuğunu gördünüzmü. neden biz çıkıp konuşup kendimizi savunuyor
durumuna düşelim suçlu olan yırtınır.

Etiketler: