Twitter'da şu psikopat Fenerlilerle tartışmayı hep müthiş bir zaman kaybı olarak gördüm, özellikle de hiç bulaşmadım. İki gündür ben de dayanamıyorum. Ellerine şablonlar verilmiş gibi aynı lafları söylüyorlar...
'Siz hakemler hakkında konuşacak son insanlarsınız' diyorlar mesela...
Diyorum ki '1 tane örnek ver. Beşiktaş'ın hakem kararıyla kazandığı 1 adet maçı göster, ben de özür dileyeyim'. Aradan bir 15-20 dakika geçiyor. Bir video geliyor. Requiem For a Dream'in müziği arkada... 'İşte 2015-2016 sezonunda Beşiktaş lehine yapılan hakem hataları' diye başlıyor video... Toplam 1 dakika 30 saniye sürüyor. 3-2'lik Bursaspor maçında Quaresma'nın faul yapıp kırmızı kart görmediği pozisyonlar. Bir de Başakşehir maçında adamların sayılmayan golü. O kadar. Video bu.
Biz lehimize hakem hatası yapıldığında 'çaktırma abi' demeyen, 'rahatsız olan' insanlar olduğumuz için, hayatımızı 'hak ederek kazanmak' üzerine kurduğumuz için hemen geri döndüm, Beşiktaş-Bursa maçını bir hatırlayayım dedim. 1 bariz golümüz, 1 mutlak penaltımız yenmiş. Hosogai gole giden Quaresma'yı düşürmüş, kırmızıyı Quaresma görmüş... Hakem maçı katletmiş, hem de bizim sahamızda... Adama açıklıyorsun, 'ne malum Quaresma kırmızı görse o pozisyonların olacağı' diyor... 'Ne malum Beşiktaş'ın golü ve penaltısı verilse Quaresma'nın o hareketleri yapacağı' diyorsun, 'bıraaak yeeaaa' diyor. Başakşehir'in golü zaten net faul, her açıdan açıkça görülüyor...
Sonrası küfür kıyamet...
Şu Negredo'nun 77 cm ofsayt olmayan golü, Babel'in verilmeyen golü, verilmeyen penaltılar, Fernandao, Van Persie'nin sahtekarlığıyla 10 kişi kalmamız, Emenike'nin Fabri'ye faulüyle son dakikada kurtardıkları bir puan... Bunların hepsi 'dün' yaşandı. Bu takımı tutanlar, maçı izlerken, 'ulan allah korudu be' demiyorlar mı? 'Ohh, ofsayt değilmiş lan... Neyse yırttık' demiyorlar mı... Aklım almıyor ya...
Netice?
Yine müthiş bir zaman kaybı...
17 yıldır siyaset tartışmalarında kaybettiğimiz enerjiyi, bir de bu gerizekalılara karşı kaybediyoruz. Kanser olacağız anasını satayım...