Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5803126 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

ozi ne zaman ıslıklandı :alala:
taraftar rakip ve hakem dışında kimseyi ıslıklamadı.
Oyundan çıkarken arkada birşey mi oluyor dedim ama Tolgay girerken
uğultu yerini alkışa bıraktı. Karışsa tamam ama çok belli idi. Ben spikersiz
izliyorum maçları. Ayrıca Quaresma da 2.yarı topu ayağına doladığında bir pozisyonda
yine uğultu artı homurdanmalar başladı  :D Bu yeni tribün önünde kim oynuyor kim oynamıyor
çok net anlayabiliyor.

Çok entresan bir adam bu Quaresma. berbat götürdüğü maçı çoğu free kick'lere çökerek
ve sonuncusunu sokarak manşet oldu   :D Maç başı İnanın çocuklar iyiydi. Zaten hızlı başlamıştık.
Ben keyif aldım başlarda.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oyundan çıkarken arkada birşey mi oluyor dedim ama Tolgay girerken
uğultu yerini alkışa bıraktı. Karışsa tamam ama çok belli idi. Ben spikersiz
izliyorum maçları. Ayrıca Quaresma da 2.yarı topu ayağına doladığında bir pozisyonda
yine uğultu artı homurdanmalar başladı  :D Bu yeni tribün önünde kim oynuyor kim oynamıyor
çok net anlayabiliyor.

Çok entresan bir adam bu Quaresma. berbat götürdüğü maçı çoğu free kick'lere çökerek
ve sonuncusunu sokarak manşet oldu   :D Maç başı İnanın çocuklar iyiydi. Zaten hızlı başlamıştık.
Ben keyif aldım başlarda.
tribünlerin yarısı ıslıkladı yarısı alkışladı oziyi. Hatta çıkmadan önce kesin islik gelecek demiştim dediğim gibi oldu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sessiz kalmak kabullenmenin farklı bir adi bence. Çağatay güzel söyledi kendi teknik direktörü ve çalışanı için ufak bi geçmiş olsun mesajı yayınlamaktan aciz olmanın bi açıklaması yok..
Kulüp neden kendi teknik direktörü için geçmiş olsun mesajı yayınlasın, mastürbasyon mu yapıyoruz?

Başkan organize etti ve kulüpler birliği'ne yaptırdı bu işi ve Fenerbahçe'ye laf da sokturdu.

Kamuoyu kabullenmişti, ama malum şahıs kumpas diyince hepsi ağız değiştirdi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız Malatya nın ödenmeyen maaşları Ödemiş birileri hem de fazlasıyla.dün o fotoyu paylaşan arkadaşın yorumundan da belli.herşeyi yapmışlar ama olmamış.zanım evladım benim.paylaşımı siliyor müptezel snr Twitter da Fenerli bi hesap paylaşıyor oh iyi olmuş dercesine o da bunu alıntılıyor.beğenen müptezellerden biride kendi taraftarından dayak yiyen Harun tekin..ulan nasıl insan bunlar ya!

Çevrimdışı kartal190321

Başkan ve kulüp avukatı  bugün ne kadar görüntü varsa  hepsini toplayacak daha evvel yaşanmış emsal olacak olayları detaylarını toplayacak, gidecek federasyona demirörene,  herşeyi demirörenin gözünün içine sokacak, güzelce tehtit edecek  ya  3  0 hükmen çıkacak  yada biz maça çıkmayacaz ve uefa  fifa   yabancı basında rezil edecez hepinizi ,  ve sizin gibi beşiktaşlılar bir daha camiaya bakacak yüzünüz olmayacak  beşiktaşlılar sizi asla affetmeyecek diyecek  bombayı  demirörenin kucagına bırakacak,çarşambayı beklersek  karar açıklandıktan sonra  iş işten geçer,
demirören  güreli  zülfikaroğlu  mete düren  bu şahısların ileriye dönük mutlaka  beşiktaş planları vardır  ters bir karar verip  kendilerini bitireceklerine  düşünmüyorum yada düşünmek istemiyorum
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı atalay

Dünkü maçtaki ikinci gol tam olarak son iki sezonun Beşiktaş golü. Talisca oyuna genişlik kazandırıp, direkt kutuya koşu atıyor. 4x3, yüksek orta ve gol. Son bölümlerde bu ve sağ koridordan dribbling üzeri şut için o bölgeye kaydı. Bu olmasaydı diğerini izlerdik.

Çevrimdışı atalay

Adriano, bek pozisyonunda iç gibi oynayıp-pas istasyonu olabildiğinde oyunu rahatlatan bir oyuncu. Diğer kanat oyuncuları half-space bölgesini etkili kullanabilse ön bölgedeki derinlik daha artar. Dünkü golde bölgeye yaptığı hedef orta ve zamanlası iyiydi. Genelde ters ayağına çekip ya da makas sonrası sola devrilip bekletmeden yaptığı ortalarda etkili oluyor. Pas açılarını bulamadığı maçlarda ise herkes gibi o da sıkıntı yaşıyor. Fakat asıl mevzu ilk topa baskı. CL'de çok iş gördü. Bunda ne kadar iyiyse o kadar iyi oluyoruz. İlk topa baskı kısmı diğer bek oyuncuları için de geçerli.
[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2018, 13:14:51 atalay ]

Çevrimdışı underworld

Maça baskılı başladık.
Malatya nın gömülü oyunu bizi 3. bölgeye zorlanmadan gelmemizi sağladı.
Bunun neticesinde net pozisyonlar ve akabinde gelen gol.
Golü yiyen Malatya bu sefer önde basmaya başladı.
Onların baskısı bizim stoperlerin de çıkarken yaptığı sakarlık da eklenince oyun kuramamaya başladık.
Geriden sıkışan oyunu stoperler kuramayınca medel, ozi daha fazla geri gelmek zorunda kaldı.
İşte tam da burda takım 6-0-4 gibi dizilişe büründü.
Sayısal çokluktan yoksun acele hucum girişimleri  kalemizde kontra olarak dönüp  tehlike yaratmaya ve devamında gole sebep oldu.

İkinci yarıysa klasikleşen panik hali ve orta - kafa - gol sendromu...
Ve maç boyu neredeyse sıfır set hucumu!!!
(dipnot :Bu oyun yapısıyla Ozi hiç bir işe yaramaz. Burda oyuncudan çok oyun Ozi yi dışa itiyor.)
Saygılar

Çevrimdışı atalay

Çok doğru. Fakat bunu anlayacak futbol donanımına sahip değiller. Neden-sonuç ilişkisi kurabilecek becerileri de yok. İlaveten dünkü stoperler kısa metrajlı paslarda bile sıkıntı yaşayan oyuncular. O sebeple ayak tekniği ve karar mekanizması iyi stoperi oraya çekmek gerek. Ama artık ligi böyle bitireceğiz. @underworld Hatta önümüzdeki maçın provası için bu iki stoper ile çıkılmıştır. Atiba sağlıklı ise Medel'in yanına eklenir.

Çevrimdışı atalay

Donanımı bir tarafa koyuyorum. İstatistik kağıdı üzerinden oyun mu anlatılır?

Çevrimdışı atalay

+Topla mesafe katedebilen veya pas metrajını dilediğinde kısaltıp-uzatacak ayağı temiz savunma oyuncularını koysan da bu iş saha parselizasyonu ve pas açıları meselesi. Saha boşaltıp alana doğru yayılmadıktan sonra gerideki oyuncunun meziyeti bir yere kadar.
[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2018, 14:00:54 atalay ]

Çevrimdışı ilhan mansız

Hahaha valla hiç güleceğim yoktu. Gürcan Bilgiç maçın kaldığı yerden oynanması lazım yazmış. Böylece Beşiktaşlı oyuncuların üzerindeki “provakatör” lekesi kalkarmış hem de turun kendilerinin hakkı olduğunu düşünen Fb’lilerde bileğinin gücünü ortaya koyarmış.

Bu dummy, Van Persi’nin Vodafone’daki tahriklerini profesyonellik olarak tanımlayan dummy.  Profesyonellik dediği şeye şimdi provakatörlük diyor. Bence bunda omurga yok. Olsa felç olmuştu bu dönüşten sonra. :D
bunun gibiler olduğu sürece bu ülkede futbol bir adım yol alamaz. Babası sayesinde yazan, televizyonlara çıkan boş kelimesinin bile yetersiz kalacağı biri, bazen bizim medya gücümüz zayıf diyoruz ya bunlar gibi olacaksa hiç olmasın zaten

Çevrimdışı atalay

Benatia kısa sürede bir sezonun emeklerini çöpe atabilecek iki aksiyon yarattı. Önce Real maçında reaksiyon hızı ve hamle zamanlaması ile ardından Napoli maçında duran top eşleşmesinde yaptığı hata ile. Napoli ve Real'in mutlu sona ulaşmasını isterim. Fakat Juve taraftarının bu sıralar kendisini pek sevdiğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas biz penaltiyi unuttuk yahu
Penaltimizi versinler

Dayi denilen turgay bi seye merhem olsun antenlik yapmasin
Otursun gsnin ve ibbnin hakemlerle kazandigi ouanlari yazsin
Sonra bizim kaybettiklerimizi yazsin

Sonra da bu vidyo hakem
Olaydi besiktas coktan sampiyondu falan diye etkilemeye baslasin arkasi gelir

Lan ibb disardan cevirip gol atiyo
Fbye girmeyen top gol veriliyor
Bizim bursa macinda yarim metre disardan gelen topa gol yiyoz, konusulmuyor bile

Çevrimiçi Necmi

Sessiz kalmak kabullenmenin farklı bir adi bence. Çağatay güzel söyledi kendi teknik direktörü ve çalışanı için ufak bi geçmiş olsun mesajı yayınlamaktan aciz olmanın bi açıklaması yok..
orda saldırıya uğrayan şenol güneş değil Beşiktaş saldırıya uğradı kendi kendimize
geçmiş olsunmu diyeceğiz yönetime vuracağım diye komik olmayın. orda birtek
Şenol hocaya saldırılmadı bütün takıma saldırıldı personelimize saldırıldı biz geçmiş olsun
demeyiz bize geçmiş olsun denir
sen hastalandığında kendi kendine geçmiş olsunmu diyorsun.
utanın biraz ya şu konuda bile yönetime saldırmak için fırsat kolluyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

Kulüp neden kendi teknik direktörü için geçmiş olsun mesajı yayınlasın, mastürbasyon mu yapıyoruz?

Başkan organize etti ve kulüpler birliği'ne yaptırdı bu işi ve Fenerbahçe'ye laf da sokturdu.

Kamuoyu kabullenmişti, ama malum şahıs kumpas diyince hepsi ağız değiştirdi.

gözleri yönetim nefretiyle kararmış olanlar bunları göremez dertleri Beşiktaşın hakkını korumak değil fırsattan yararlanıp yönetime çakmak.

Çevrimdışı mylife1903

orda saldırıya uğrayan şenol güneş değil Beşiktaş saldırıya uğradı kendi kendimize
Şenol hocaya saldırılmadı bütün takıma saldırıldı personelimize saldırıldı biz geçmiş olsun
Besiktasa saldirildiysa yonetim karsiligini versin misliyle, hiristiyan miyiz biz bi yanagimiza vurana obur yanagimizi verelim

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 23 Nisan 2018, 16:27:28 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

gözleri yönetim nefretiyle kararmış olanlar bunları göremez dertleri Beşiktaşın hakkını korumak değil fırsattan yararlanıp yönetime çakmak.
Abi ayni turkiyeyi yonetenler kafasi sendeki
Elestirmek nefret etmek degildir. Yonetimin 50tanendogrusu varsa 50 tane de yanlisi var
Elestirilecek

Yahu dun metin albayraki dinlemedin mi? Ne diyem super turkcesi ile konuya hakimiyeti ile kendisine hayran mi birakti diyek; mahmut mu diyem ne diyem ona

Çevrimdışı Librarius

Ağız değiştirenlerden biri olduğu için.

Haysiyetsiz herifler, emsal diye örnek gösterdikleri maç tarafsız sahada oynanmış. Başlı başına bu bile emsal olarak gösterilmesini engelliyor.

Neyse, top başkanda artık.

Kalan yerden devam edecek maça çıkmıyoruz, seneye de Türkiye kupasında yer almama cezasını kabul ediyoruz.

FB tarafı o kadar çirkef insanlar tarafından yönetiliyor ki asırlık bir kulübü ahlakın düşkün bir duruma soktular. Sıralayacağım şu çelişkiler bile aslında herşeyi açıklıyor.

1. Kumpas var diyorlar.  Eğer kumpas varsa kim yapmış, niye yapmış? Eğer hakikaten kumpassa savcılık herşeyi ortaya çıkarmadan TFF neye göre karar verecek.

2. Diyelim ki kumpas var. TFF yönetmeliği kumpas varsa maç kaldığı yerden oynanır mı diyor? Spor hukuku ev sahibini sorumlu tutuyor.

3. FB tarafı hem kumpas diye ağlıyor. Yani kumpas diyerek tanımladıkları ciddi saha içi olayları var. Fakat aynı gürüh bunu dile getirir getirmez “maçın oynanmasını engelleyecek bir durum yoktu” iddiasını ortaya atıyorlar. Eğer maçın oynanmasını engelleyecek bir şey yoksa neye kumpas diyorsunuz siz? Herşey normalse kumpas kavramıyla tam olarak neyi kastediyorsunuz?

4. Şimdi gelelim en büyük sahtekarlığa. Şekip’in emsal karar diye mütemadiyen bahsettiği olayın kupa maçıyla hiç ilgisi yok. Herif hukukçu ama işi gücü aldatmak. Yüzüne bakınca bile anlıyorsunuz herifte ahlaken doğru gitmeyen şeyler olduğunu.

Evet bu çelişkilerle sonuç alırlarsa Türk futbolu bitmiş demektir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Neyden utanacam. Utanacak olan varsa isi eline yüzüne bulaştıran yönetim. Olayların bu noktaya gelmesini sağlayan yönetim..sen daha stattaki ısligi duyamıyorsun gelmiş burada ahkam kesiyorsun. Benim önceliğim Besiktas sizin gibi yönetim yalakaliği degil
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Neyden utanacam. Utanacak olan varsa isi eline yüzüne bulaştıran yönetim. Olayların bu noktaya gelmesini sağlayan yönetim..sen daha stattaki ısligi duyamıyorsun gelmiş burada ahkam kesiyorsun. Benim önceliğim Besiktas sizin gibi yönetim yalakaliği degil
Senol gunesi yalniz biraktilar. Kulubun anahtarini da versinler
Baskete falan da senol gunes baksin.

Turkiye burasi, baskan turkiyede fazla zaman gecirmedigi icin dinamikleri unutuyor galiba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kendi futbolcusuna abartı cezaları normal gören hakemler adil davranıyor diyen adam kendince yargı dağıtıyor. Sen senol güneş e kafa göz girecem derken bu karaktersiz hakemlerin yanında durdun şimdi bize adamlık tasliyorsun. Geçeceksin bu işleri..
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Bunu yazanlardan biri benim. Kimseye de vurmaya çalışmıyorum. Kendi yazdıklarından utan. Herhalde geçmiş olsun diyeceksin. Sakatlanan oyuncuların için kaç kez sosyal medya kanallarından bunu yaptın. Bunda ne var? Kulüpler Birliği açıklamasını kim yazdırdı? Muhafazakarsınız ama neyi muhafaza ettiğinizi bilmiyorsunuz. Ayrıca lütfen direkt yaz. @Necmi
bir çok kişiye cevap olduğu için direk yazmadım. millet hastanede hocanın başında
vay efendim neden geçmiş olsun mesajı yazılmamış bunu düşünmek ve kullanmak art niyettir kesinlikle
bende olsam o noktada kendi parçama geçmiş olsun mesajı yayımlamak aklıma gelmez
derdim daha başka şeyler olur.
ne yani direk yaz demek ne oluyor sendenmi çekineceğim. ne diyorsun bunu yazanlardan biri
benim. demek birden fazla kişi yazmış. Ben neden kendimden utanayım işi şahsileştirmiyorum
bak bakalım o yazanlara bir bir ne zaman fırsat olsunda yönetime çakalım diyenler
bence burda utanması gereken ben değilim Beşiktaşın hakkını savunacağına yönetime çakma derdinde
olanlar utansın.

Çevrimdışı Librarius

Arkadas azicik zayif bi takimimiz olsa mesela fb kalitesinde
Ilk 5e giremeyecez

Hakemlere bak ya, yaziktir

Lan alemin enayisi biz miyizi? Essek yuku borc var sampiyon olabilmek icin cl kadrosu kuruyoruZ. Ayiptir ya
Bir tane bile mac yok azicik hakemlerin 50-50 yonettigi.
Deplasmanda bizi silkeliyorlar tamam deplasmandir ev sahibi biraz kayirdi diyiz, ayni hakem geliyor bu sefer vodafineda ezilmedi buzilmedi deplasman takimi ezdirmedi diyoruz

Yok mu bu isin bir ortasi

En son penaltiyi ne zaman attik hatirlayan var mi?

Bizim taraftarda da sorun var (Necmi abi dahil). Özgüvenle saflığı karıştırıyorlar çoğu zaman. Beşiktaş camia olarak güçlü ve başarılı. Fakat yılların şekillendirdiği kurumsal bir eyyam düzeni var karşımızda. Ve bu düzen biraz hırpalansada hiç değişmedi henüz. Öyle veya böyle TFF maçın kaldığı yerden devamına karar verirse bu Beşiktaş camiasının FB ye oranla çok zayıf olduğunu gösterir. %100 haklı olduğun bir olayda mağdur ediliyorsan çıkıp Biz çok güçlüyüz, güç dengesi değişti diyemezsin.

Bu olaylar Beşiktaş maçında olsa

1. Kumpas sözcüğü hiç kullanılmayacaktı.

2. Erman çıkıp “ben Beşiktaş stadına biletsiz kişiler giriyor buna göz yumuluyor dediğimde Beşiktaş yönetimi bana cevap vermişti, alın size cevap diyecekti günlerce..

3. Çok “şerefli” Türk spor basını çarşaf çarşaf Beşiktaş kulübünün ihmalleri başlıklı listeler yayınlayacaktı.

4. Deniz Çoban gibi türedi herifler “emsal kararlar var, mesela TS-Sivas ve BJK-GS
 Maçları gibi, TFF FB’yi hükmen galip sayıp Beşiktaş’a en az 5 saha kapatma verilecek” içerikli yazılar yazacaktı,

5.  Artık bu bir milat olsun ve gerekli cezalar verilsin konulu tonla konuşmaya şahit olacaktık.

6. Ve TFF Bizi hükmen mağlup sayıp en az 5 maç saha kapatma verecekti.

Yüzde yüz böyle olacaktı.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Etiketler: