Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5801199 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi Rasim

nefesimizi
basak baska hangi maçta puan birakir sizce gs hariç  :alala:
basak baska hangi maçta puan birakir sizce gs hariç  :alala:
nefesimizi enselerinde hissediyorlar artik layik oldugumuz koltugu her an alabiliriz bundan sonra onlara rahat uyku yok bu hafta aralarindaki mac berbere biterse haftaya liderligi alip bir daha birakmayiz :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız birşeyi atlamayalım hücum hattımızın gol pozisyonundan önceki tercihleri kötü değil BERBAT. Pektemek son dakikalarda dikine gitse kaleci ile karşı karşıya kalacak ama o ne yapıyor topu sağa çekiyor ve pozisyon başlamadan bitiyor.

Ben anlayamıyorum Lens, Quaresma, Mustafa Pektemek neden kaleye en kestirmeyi tercih etmeyip ceza sahasının sağına doğru yönlendiriyorlar? Gerçekten enteresan kendi kendimize pozisyonların daha ciddi pozisyona dönmesini engelliyoruz. Hoş Hoca bu saatten sonra kime ne öğretecek? Futbolcularının kendi futbol zekaları ile dikine en geniş açıyla kaleye gidiyor olmaları lazım.
Zeka?

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma'nin oyun tarzi oyle, Pektemek'e gelince neyi ne zaman dogru yapti ki bu macta yapamadiklarina sasiriyorsunuz? Abartmiyorum, o pozisyonda heyecanim sifirdi cunku top Pektemek'te. Normal bir futbolcu o pozisyonda en azindan bir tehlike yaratirdi, Mustafa hic bir sey yapamadi her zamanki gibi. Bir de bu adama Pektemek gol demek vs. sacma guzellemeler vardi. Kanat oynayan Olcay, Babel gibi adamlar daha az maca cikip Mustafa kadar ya da fazla gol attilar. Bu adam da forvetim diye kontrat imzaliyor.
Tolgayin auta cikmasi vardi hepsinden daha facia

Çevrimdışı cursedofdragon

Şimdi Başak yarın kaybetsin olsun bitsin artık.Yeter yani.

maç pazar günü beraberlik en iyisi oluyor :)

Çevrimdışı savaş altay

Quaresma odaklı oynamadığımızda ve takım kendinde olduğunda Quaresma da ister, istemez sırıtamam düşüncesi ile daha basit ve etkili oluyor.
Bu gün çok eksiğimiz vardı. Negredo döküldü, klasik Fabri ve Tosic korkuları.. Talisca'ya iş düşmedi. Talisca savunma yapmaz, yaptırır. Oğuzhan
ve Tolgay varken arkasında ne kadar yanlış kullanıldığını, savunma anlamında kendisine çok luzum bulunmadığını bir kez daha ispatlanmış oldu.
Talisca'nın savunmasına kısmen ihtiyaç var.
Sen arkayı topla. Talisca zaten sağa, sola, oyuna, dakikaya ve rakibe bakmaz ama kendine baktırır, meraklı gözleri  :photo:

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı savaş altay

Sadece Lig'dekiler değil Civciv'ler de endişeye düştü. Şampiyonluk Bizim Kupa Bizim.

Çevrimdışı kyiv

Zeka?

Sahadan gözükmüyor mu? Kaleye direk gitmek tehlikeyi, gol olma ihtimalini arttıracak. Futbolcu adam zeki olmalı.Topu sağa çekmek ben gol atmak istemiyorum demek. O topu sağa çektiğinde atacağın pasla gol oluyorsa sağa çekeni ayakta alkışlarım ama ne pas atıp ne şut atamadan pozisyonu sonlandıramayan adamın futbol zekasından şüphe duyarım.

Çevrimdışı underworld

Pekto sf yapamıyor onun için en iyi bölge if

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alvaro Negredo, Süper Lig'de 2 Şubat'ta Bursaspor'a attığı golün ardından (9 hafta sonra) ilk golünü kaydetti. ✔

🥅40 maç
⚽15 gol
🎯9 asist

Buda ligde ki istatistikleri

Negredo ligde toplam 1294 dakika (14 maç) sahada kaldı. 6 gol 6 asist yaparak 12 gole doğrudan etki etti.

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Tiki takacılara selam olsun :) 30 pasın sonunda,110 km ile Gol...

Çevrimdışı underworld

Tosic bölgesini çok boşaltıyor ( larson pozisyonu)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İzmir in dağlarında çiçekler açar  :halay:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kartal190321

bülent, halis ,hüseyin ,fırat   eyyamcı    kaşar hakemler bu hakemler  atanınca  eyvah diyorduk   maçlarımızda  epey  eyyam  hata  yapıyorlardı çok maç kaybettik bu hakemlerle ama  2 sezondur  çok az  hata yaptılar  pamuk gibi  olmuşlar çok rahat galibiyet alıyoruz  çok çok tuhaf bu değişimlerin  nedeni ne acaba :D
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Medel'in müthiş rakamları 🔥

▪120 topla buluşma

▪101 isabetli pas

▪%96.2 pas isabeti

▪7 sahipsiz top kazanma

İzmir in dağlarında çiçekler açar  :halay:
Yasa Mustafa Kemal Paşa yasa

Çevrimdışı mylife1903

Sahadan gözükmüyor mu? Kaleye direk gitmek tehlikeyi, gol olma ihtimalini arttıracak. Futbolcu adam zeki olmalı.Topu sağa çekmek ben gol atmak istemiyorum demek. O topu sağa çektiğinde atacağın pasla gol oluyorsa sağa çekeni ayakta alkışlarım ama ne pas atıp ne şut atamadan pozisyonu sonlandıramayan adamın futbol zekasından şüphe duyarım.
Abi yok zaten sen yok olan seyi ariyon onu diyom
Bugunluk mevzu degil

Çevrimdışı mylife1903

Pekto sf yapamıyor onun için en iyi bölge if
Onun icin en iyi bolge yk

bülent, halis ,hüseyin ,fırat   eyyamcı    kaşar hakemler bu hakemler  atanınca  eyvah diyorduk   maçlarımızda  epey  eyyam  hata  yapıyorlardı çok maç kaybettik bu hakemlerle ama  2 sezondur  çok az  hata yaptılar  pamuk gibi  olmuşlar çok rahat galibiyet alıyoruz  çok çok tuhaf bu değişimlerin  nedeni ne acaba :D
Fetocular temizlendi ona mahsuben

Hala iclerinde tetikciler var ama yan beyan kayırma dönemi sona erdi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun..

Cok kritik virajı rahat bir sekilde gecmis olduk. Artık yapmamız gereken şey basit. Gs ye yenilme ve diger macları kazan.. 

Ah şu bursa ve konya deplasmanları....  :duman: :duman: :duman:

Çevrimdışı sosyalkartal

Beyler Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın  :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı mylife1903

Tosic bölgesini çok boşaltıyor ( larson pozisyonu)
Tam o poziyonu bir daha izlemisken geldi ileti
Medel degil mi kAptiran orda?

Huso da 2-3 faul atladi ama gayet iyi mac yonetti bu yonetim benim kabulumdur. Eksiklikleri oldu ozellikle ilkyari cok faul yaptilar bir iki sari vermesi lazimdi.
Sadece yardimcisindan kotu elektrik aldim, yanlarim agriyor yanlarim gs lotaya girince bu yanlar acayip acayip islere basliyor

Çevrimdışı kartal190321

ilk maçı oynamanın avantajı  kazanınca  rahat rahat izliyorsun  rakipleri strese sokuyorsun  gs mutlaka kazanmak zorunda açık oynayacaktır   başakşehire  1 puan yetiyor kapanıp bekleyecek, fb  kazanmak zorunda  açık oynamak zorunda  açık oynayacak kadrosu yok  beraberlik bile işlerini bitirir,  koltuga yaslanıp  keyif yapacaz  :ishock:  :halay: ŞAMPİYONLUK GELİYOR  son  5
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Etiketler: