Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5790607 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

işde senelerce bize yaptılar etkili oldu şimdi sıra bizde :D
onları kendi silahlarıyla vurmak daha keyifli oluyor mesela senelerdir rakiplerinin
oyuncularına transfer teklifi götürenler biz yapınca yanlış bir yere oturmuş gibi
zıpladılar :bandit: senin kucağa oturmuş olabilirlermi :alala:
Yok abi benim kucagima otursa ziplayamaz, boynunu bile ceviremez, bunlar tepiniyir hoca efendilerinin yumusak kucagini ariyorlar, gani gani bela okudugum serrolar sizi, allah bin belanizi verecek, cok yetim hakki yediniz, cok kul hakki yediniz, hesap zamani

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Eee sen de basakin butun maclarini kazandigini kabul ediyorsun, gs macinda berabere kaldigimizi varsayip ibbnin farki hala 2 macta tuttugunu yazarak

Lig maratonu uzundur 6 mac cok fazla mactir yaklasik 2 aylik bir surectir. Turk insani olarak balik hafizaliyiz biraz iyimseriz biraz kotumseriz ama objektif degiliz.

Simdi kesin olacaklari siralayim size
Ustteki dort takimin bir tanesi bile 18 puan alamayacak.
Biz en az 1 macta puan kaybedecegiz.
Senol gunesle 5 mac ustuste kazanamiyoruz. Ligde de kirilmalar genelde 6-7 mactir. 13 mac ustuste kazanan ve bunu iki sefer yapan bir takim var o da besiktas
Akhisari ve malatyayi yendigimiz an gs macinda puan kaybederiz.
Ikinci maclarin sonunda gsnin onunde olmak icin ise gsnin bir beraberlik almasi bize yetmeyebilir.
Yani ibb gs maci berabere biterse biz gsnin bir puan onune geciyoruz akhisari yendigimizde ustune gs alanya macinda puan kaybederse biz de malatyayi yenersek gs deplasmanina 3-4 puan farkla cikiyoruz gibi
Ibb gs macinin sonucundan bagimsiz kalan 5 haftada 2 sefer puan kaybeder zaten
Fbnin de en az 2 macta puan kaybedecegini dusunuyorum
69-72 puan ile sampiyon oluruz gibi duruyor.
Gs ibbye puan kaybederse ustune alanyada da puan birakirsa gs macini bize yar etmezler, oyle bir dunya degil turkiye ligi.
Son haftaya da kalacagini dusunmuyorum isin gene bir osmanli macinda tur atariz

Bütün maçlarını kazandığını kabul etmiyorum. Biz tüm maçlarımızı kazansak bile 2 maçlık fark var aramızda.. 1 kere puan kaybedersek onların 3 kere kaybetmesi lazım. 6 maçta 3 kere puan mı kaybedecekler? O yüzden yenilsinler zaten Gs'nin daha Alanya deplasmanı var, daha bize yenilecekler.. Bırakalım Başakşehir'i de yensinler yahu. Zaten rakip olamayacaklar bize. Neyse herkesin de dediği gibi çok olasılık var önce şu Akhisar'ı yenelim de bi..

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs nerede önümüze geçti anlamadım. Zaten biz Toki'de Gs'yi yenmezsek şampiyon olamıyoruz. Yendiğimizde de her koşulda üstlerine çıkıyoruz (Başakşehir'i yenseler de yenilseler de berabere kalsalar da). Bizim rakibimiz zaten Gs değil Başakşehir.. O yüzden tabii ki yenilmelerini istiyorum.. Neyse çok olasılık var zamanı gelince daha da netleşince tartışırız böyle anlaşamıcaz  :ok:

1-)Gs bu hafta yensin dediğiniz de gs önümüze geçmiş oluyor.2'li averjdan dolayı başakta önümüzde oluyor.

Gs 60
Başak 59
Beşiktaş 59

2-)Biz Toki Arenada gs'yi yenemezsek şampiyon olmayabiliriz doğru.Fakat sizin söylediğiniz şekilde olursa gs'nin üstüne çıkmamız için mutlaka kazanmamız gerekiyor 1 puan önde olucaklar çünkü.Benim söylediğim gibi olursa 1 puan biz önde oraya gidicez beraberlik hakkımız olucak yani gs'nin önünde bitirmek için.

3-)Yendiğimiz koşulda her türlü üstlerine çıkarız demişsiniz ya işte gs-başak maçı berabere biterse toki arenada beraberlik hakkımız oluyor gs'nin üstünde bitirmek için sizin söylediğiniz gibi biterse beraberlik ve galibiyet gs'ye yarıyor bizim sadece ve sadece kazanmamız gerekiyor o maçta o zaman.

4-)Bizim rakibimiz gs değil zaten fakat siz gs mutlaka kazanmalı dediğiniz zaman gs'yi kazandırttıgınız zaman gs'yi de tekrar potaya sokmuş oluyorsunuz.Biz hem gs'yi hem başağı geçmek zorunda kalıyoruz.Benim söylediğim şekilde sadece başağı geçmeye çalışacağız olmadı geçemedik başağı diyelim 2.cilik garanti gibi birşey olur sizin söylediğiniz de 2.cilikte zora giriyor.

Umarım bu sefer iyi anlatabilmişimdir :)

Çevrimdışı Ömer Kaan

Eee sen de basakin butun maclarini kazandigini kabul ediyorsun, gs macinda berabere kaldigimizi varsayip ibbnin farki hala 2 macta tuttugunu yazarak

Lig maratonu uzundur 6 mac cok fazla mactir yaklasik 2 aylik bir surectir. Turk insani olarak balik hafizaliyiz biraz iyimseriz biraz kotumseriz ama objektif degiliz.

Simdi kesin olacaklari siralayim size
Ustteki dort takimin bir tanesi bile 18 puan alamayacak.
Biz en az 1 macta puan kaybedecegiz.
Senol gunesle 5 mac ustuste kazanamiyoruz. Ligde de kirilmalar genelde 6-7 mactir. 13 mac ustuste kazanan ve bunu iki sefer yapan bir takim var o da besiktas
Akhisari ve malatyayi yendigimiz an gs macinda puan kaybederiz.
Ikinci maclarin sonunda gsnin onunde olmak icin ise gsnin bir beraberlik almasi bize yetmeyebilir.
Yani ibb gs maci berabere biterse biz gsnin bir puan onune geciyoruz akhisari yendigimizde ustune gs alanya macinda puan kaybederse biz de malatyayi yenersek gs deplasmanina 3-4 puan farkla cikiyoruz gibi
Ibb gs macinin sonucundan bagimsiz kalan 5 haftada 2 sefer puan kaybeder zaten
Fbnin de en az 2 macta puan kaybedecegini dusunuyorum
69-72 puan ile sampiyon oluruz gibi duruyor.
Gs ibbye puan kaybederse ustune alanyada da puan birakirsa gs macini bize yar etmezler, oyle bir dunya degil turkiye ligi.
Son haftaya da kalacagini dusunmuyorum isin gene bir osmanli macinda tur atariz
Osmanlı maçında tur atabilmemiz için senin hesaba göre başağın 5 maçta 3 mağlubiyet alması lazım abi :D

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

1-)Gs bu hafta yensin dediğiniz de gs önümüze geçmiş oluyor.2'li averjdan dolayı başakta önümüzde oluyor.

Gs 60
Başak 59
Beşiktaş 59

2-)Biz Toki Arenada gs'yi yenemezsek şampiyon olmayabiliriz doğru.Fakat sizin söylediğiniz şekilde olursa gs'nin üstüne çıkmamız için mutlaka kazanmamız gerekiyor 1 puan önde olucaklar çünkü.Benim söylediğim gibi olursa 1 puan biz önde oraya gidicez beraberlik hakkımız olucak yani gs'nin önünde bitirmek için.

3-)Yendiğimiz koşulda her türlü üstlerine çıkarız demişsiniz ya işte gs-başak maçı berabere biterse toki arenada beraberlik hakkımız oluyor gs'nin üstünde bitirmek için sizin söylediğiniz gibi biterse beraberlik ve galibiyet gs'ye yarıyor bizim sadece ve sadece kazanmamız gerekiyor o maçta o zaman.

4-)Bizim rakibimiz gs değil zaten fakat siz gs mutlaka kazanmalı dediğiniz zaman gs'yi kazandırttıgınız zaman gs'yi de tekrar potaya sokmuş oluyorsunuz.Biz hem gs'yi hem başağı geçmek zorunda kalıyoruz.Benim söylediğim şekilde sadece başağı geçmeye çalışacağız olmadı geçemedik başağı diyelim 2.cilik garanti gibi birşey olur sizin söylediğiniz de 2.cilikte zora giriyor.

Umarım bu sefer iyi anlatabilmişimdir :)

Anlatabildin de ben anlatamadım :) Benim hesaplarım Şampiyonluk hesabı. Ben Gs'nin üzerinde bitirme derdinde değilim ben şampiyonluğa giden yolu düşünüyorum. Yoksa senin kurduğun yol da mantıklı benim bakış açım farklı sadece  :)

Çevrimiçi Samet Demir

2 gün önce "Galatasaray Beşiktaş maçı haricinde puan kaybetmez" diyen eski hakem bozuntusu kabzıMAL vardı, adamın maşallah dediği 2 gün yaşamadı.

Kimse gümbür gümbür gitmiyor bu ligde, Basaksehir de takılacak. 70 olursak şampiyon oluruz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 71 ya da 72 puan alacağız diye düşünüyorum.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 18:05:55 Samet Demir ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ömer Kaan

Şöyle bir senaryo olsa nasıl olur? :D
Alıntı
Kalan 6 maçta, Başakşehir 4G 1B 1M (Mağlubiyet Galatasaray'a), Galatasaray 5G 1M (Mağlubiyet Beşiktaş'a), Beşiktaş 5G 1B, Fenerbahçe 6G alırsa 4 takım da ligi 72 puanda bitiriyor ve 4'lü averajda sıralama 1. Beşiktaş (10 puan, min +4 averaj) 2. Başakşehir (10 puan, max +3 averaj) 3. Fenerbahçe (8 puan) 4. Galatasaray (5 puan) şeklinde oluyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Koç seçimi kazanamaz diyorsun yani ve emin gibisin?
Ali Koc kazanamaz abi çok NET

Çok basit bir şey sorayım sana Yd bugün Tff den istifa edip Beşiktaşa başkan adayı olsa kazanabilir mi ? Ben %100 kazanır diyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Anlatabildin de ben anlatamadım :) Benim hesaplarım Şampiyonluk hesabı. Ben Gs'nin üzerinde bitirme derdinde değilim ben şampiyonluğa giden yolu düşünüyorum. Yoksa senin kurduğun yol da mantıklı benim bakış açım farklı sadece  :)

Ee bizim ki de şampiyonluk hesabı bizimki ne hesabı :D  :evillol:

Senin gittiğin yol yanlış benim söylediğimle 2.ciliği garantiliyor gibi birşey.

Senin söylediğin yolla 2.cilikte zora giriyoruz onu anlatamadık valla saçlarım beyazladı :D
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 18:01:28 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çok basit bir şey sorayım sana Yd bugün Tff den istifa edip Beşiktaşa başkan adayı olsa kazanabilir mi ? Ben %100 kazanır diyorum
Demirören gelir de kazanırsa kulubü o dakika itibarı ile kapatmak daha hayırlı olur.

Şöyle bir senaryo olsa nasıl olur? :D
Mükemmel olur , renkliler delirir hepsi timarhanelik olur :D

Demirören gelir de kazanırsa kulubü o dakika itibarı ile kapatmak daha hayırlı olur.
:D

Aziz neyse Yd de O işte

Mevcut kongre üyelerinin ortalama %50-60 ı Demiroren tarafından uye yapılıp aidatları toplu ödenen üyeler

Çevrimdışı mylife1903

Osmanlı maçında tur atabilmemiz için senin hesaba göre başağın 5 maçta 3 mağlubiyet alması lazım abi :D
Aynen oyle gs macindan bagimsiz en az iki macta daha puan kaybeder diyorum ya
Abdullah avci bilmisinin hakkindan yetersiz₁ turk hocalar gelecek, bunu cok buyuttuler iki tokatalim kendine gelsin diye gazlanacaklar o maclara

Çevrimdışı Ömer Kaan

Mükemmel olur , renkliler delirir hepsi timarhanelik olur :D
Valla yarımız kanser olur şampiyonluğu göremez :D, son maçta herkes 69 puanda fener bi puan kaybetse 3lü averaja düşüp şampiyonluğu veririz başağa aman aman :D.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kesinlikle. Her kelimesine katıliyorum. Yd şu an baskan adayı olsun kazanır..
Ali koc konusunda ben de kazanacagını düsünmuyorum kazansa bile aziz rahat bırakmaz zaten. Yani aziz"  ali kocu tebrik ederim baskan oldu, gorevinde basarılar demez"..

:D

Aziz neyse Yd de O işte

Mevcut kongre üyelerinin ortalama %50-60 ı Demiroren tarafından uye yapılıp aidatları toplu ödenen üyeler

halen temizlenmedi mi klüpten YD üyeleri  :alala:

Şampiyonluk oranları güncellendi ;

Başak 3.05 🔻2.00
Gs      1.70 🔺2.30
BJK    4.15 🔻 3.90
Fb      7.50 🔺 8.75

Çevrimdışı Librarius

Hemen ismarlama haber yaptiracaksin abi
Senelerce bize yaptilar
Sampiyonluk yasamis oyuncu saymalar kupa saymalar falan

Simdi gs takiminin futbolcularinin toplam aldigi kupa sayisi bence pepe ve adriyanonun aldigi kupa sayisindan azdir, inanmayan saysin 14 milyar civari kupalanmis kili var pepenin kicinin killari dahil, inanmayan sayabilir

Iste medya lobisi buralarda one cikiyor. Hatırlayın Bilic doneminde her derbi oncesi çarşaf çarşaf kotu istatistiklerimiz yayinlanirdi, mac saatine kadar konuşulurdu.

Simdi GS'de ayni seri var ama TS ve FB maci oncesi bunlar neredeyse hiç konuşulmadı ve Fatih Terim istatistikleri verildi çarşaf çarşaf. Yok efendim Terim TS'ye hiç kaybetmemiş, yok Ülker'de stadinda kupa almış falan feşmekan.

Hatirlayin Senol hocanin ilk sezonunu butun programlarda Besiktas sonunu getiremiyor diye bir şey uydurdular, Ridvan Dilmen neredeyse her hafta bu safsatayı soyleyip durdu. Halbuki sonunu getiremeyen bir takim varsa oda loser FB. Son mac 2 şampiyonluk kacirdilar, hersene neredeyse 2. bitiriyorlar.  Guntekin bir programda bunu dile getirince Ridvan neredeyse Guntekine saldiracakti, "ikinci oluyor iste bu sonunu getirememek mi" diye cikisti. Bu kadar tepki göstermesi bosuna degildi cunku Besiktas sonunu getiremiyor derken kendisinin ne kadar art niyetle bunu yaptigini cok iyi biliyordu.

Dun aspor'da GS'nin deplasman fobisi var denince Levent Tuzemen hemen parladı "ne alakasi var" diyor. Ulan 7 mağlubiyet almissin ve hala alaka kuramiyorsan git baska meslek bu kendine. Elbette o da farkında ama bu tur alginin yerleşmesini istemiyor.

Guclu bir basin lobimiz olsa FB'yi de GS'yi de yerin dibine sokar, uzerine beton örerdi ama iste fırsat vermiyorlar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

UEFA , Beşiktaş’ın bu sezon Şampiyonlar Ligi’nden 41.5 milyon euro elde ettiğini açıkladı.

Çevrimdışı Librarius

işde senelerce bize yaptılar etkili oldu şimdi sıra bizde :D
onları kendi silahlarıyla vurmak daha keyifli oluyor mesela senelerdir rakiplerinin
oyuncularına transfer teklifi götürenler biz yapınca yanlış bir yere oturmuş gibi
zıpladılar :bandit: senin kucağa oturmuş olabilirlermi :alala:

Abi zaten boyle ayaga firlamalari gecmiste yaptıkları ve sonuc aldıkları benzer durumlardan kaynaklı. 
Dun Serkan Korkmaz dene GS'li yabancı siniri varken buyuk takimler deplasmanlarda daha iyiydi cunku yerli oyuncular buyuk takim mantalitesiyle oynuyordu diyor.  Rekabet hoşlarına gitmiyor beylerin. Dun ayrıca Goztepe'nin değişik maçlarından görüntüleri ekrana getirerek hepbirlikte Tamer Tuna ve Demba bayi sikeyle suçladılar açık açık.

Çevrimdışı Librarius

Gs basak macında beraberlik müthiş olur müthiş. Diger sonuclar bizim aleyhimize olur. Gs basaksehiri yenerse o moral motivasyonla kolay kolay puan kaybetmez. Basak kazanırsa zaten zor macı kalmıyor.

Konya ve bursa deplasmanları bizi yaktı resmen..

Bizi yakan 2 kisi var: Ali Palabiyik ve Alper Ulusoy.  Ali Palabiyik sadece FB macinda 3 puan çalmakla kalmadı, 3 kilit oyuncumuzu TS macinda cezalı duruma getirerek o macida etkiledi. Alper Ulusoy ise Konya'da resmen 2 puanimizi gaspetti.

Çevrimdışı sametbagan

Maşallah herkes bi hesap bi hesap almış başını gidiyor o zaman ben de bi hesap yapayım size

Bizim önümüzde 2 rakibimiz var biri ile de maçımız var başakla aramızda 3 değil 4 puan fark var.

O yüzden başağın gs maçında mutlaka puan kaybetmesi lazım.Biz gs maçına gsnin önünde gireriz zaten

Alan ya da pota da çünkü artı olarak başağın da oynayacağı rakipler de öyle kolay kolay yenebileceği rakipler değil

Başak gs maçı berabere bitmesi bizim işimize gelir.Mtematik yalan söylemez 4 3 ten büyüktür çünkü  :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Şampiyonluk için bu hafta bizim için en avantajlı sonuç ve ipleri %90 yine bize verecek sonuç  "bana göre" galatasarayın belediyeyi yenmesi.

Bu durumda gassaray maçı dışında belediye bir maçta daha kaybetse yetiyor. Gerisi bize kalmış.. çık gassarayı telekomda yen şampiyon ol.. veya en kötü berabere kal , gassaray bize yenilmesi dışında sadece bir beraberlik bile alsa şampiyon olmamıza yetiyor. Biz gassarayı yenersek bdlediyenin bir daha yenilmesine de gerek yok. Bir maçta berabere kalsa yeter. Hepsini de yense ilk 2 de bitiriyoruz.. şampiyonlar ligine gidiyoruz.

Tek şart maçlarımızı kazanacağız .. sadece gassaray maçında en kötü berabere kalacağız.

Karşı takımların derbiler hariç birer maçta daha puan kaybetmesi yetiyor bu durumda.

Belediye :mevcut :59.. gassaray macında yeniliyor , kalan 5 maçın herhangi birinde birinde yenilip 4 galibiyet aliyor ; 71 puanda bitiriyor.

Gassaray: mevcut :57.. belediyeyi yeniyor, bizimle berabere kaliyor, kalan 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aliyor  ; 71 puanda bitiriyor.

Biz : mevcut 56 .. kalan 6 maçta gassarayla berabere kalip 5 galibiyet aliyoruz 72 puanda bitiriyoruz.

Fener : mevcut: 54.. bütün maçlarını kazansa 72.. ikili averajda öndeyiz.

Şampiyon beşiktaş.

Gassarayı yenersek 74 oluyoruz. Belediye 1 maglubiyet(gs) düşında 1 beraberlik alsa bile yeterli şampiyonuz.

İşin özü biz işimize bakıp maçlarımıza bakalım. Önce akhisar...
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 18:39:20 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kesinlikle. Her kelimesine katıliyorum. Yd şu an baskan adayı olsun kazanır..
Ali koc konusunda ben de kazanacagını düsünmuyorum kazansa bile aziz rahat bırakmaz zaten. Yani aziz"  ali kocu tebrik ederim baskan oldu, gorevinde basarılar demez"..
Yavaş kazansın, geçti o YD treni.

Çevrimdışı tuncaboylu

Şampiyonluk oranları güncellendi ;

Başak 3.05 2.00
Gs      1.70 2.30
BJK    4.15 3.90
Fb      7.50 8.75
Galatasaray'la aramızda bu kadar fark olması normal değil, saçma bir oranlama olmuş.

Etiketler: