Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5792766 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Aslında o kadar çok olasılık var ki. 6 hafta konuşmak için çok erken gerçekten. Örneğin Akhisar'la berabere kalsak bu hafta hemen herkes şampiyonluk gitti diyecek. Ancak Gs Başakşehir'i yenerse puan durumu şu şekilde olacak.
Gs-60
Başak-59
BJK-57
Bu durum; Gs'yi yendiğimiz anda üstlerine çıkacağımızı ve Başakşehir'in 1 maç arkasında olduğumuzu gösteriyor. Bence kesinlikle Gs yenmeli haftasonu. Biz de en azından Akhisar'la berabere kalabilmeliyiz yenemiyorsak.

katılmıyorum.
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 16:38:24 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Librarius

GS ve FB olmasın yeter. Bununla birlikte biz Akhisar macini kazanmaya odaklanalım. Cuma günü o maci bir sekilde almamız lazım. Takim ne yapıp edip o maci almalı.

spor basininin GS'nin balon oldugunu görememesinin sebebi Besiktas sampiyon olmasın da ne olursa olsun diye düşünmeleri. Yahu TS macinda yere göğe sigdiramadilar GS'yi. Maçı 90 dakika hem de cok dikkatli bir sekilde izledim. 2 bireysel hatayla attıkları gol disinda GS ne oynadı? Bursa'ya 5 attıkları maçta Bursa kirmizi gorene kadar pozisyonlara yoktu. Konya macinda Volkan Sen'in malligi olmasa mac ilk yarida bitmişti. GS takimi oldukça yetersiz bir takim.  Cok iyi yapabildikleri tek bir şey var: kontra atak. GS'ye kontra atak imkanı verirsen Feghulli, Rodriguez ve Gomiz cok etkili oluyor. Fakat bu oyuncular buyuk maclarda yoklar oynuyorlar.

[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 16:46:08 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Gs kazansın diyenler neye dayanarak bunu söylüylorlar merak ediyorum.

Gs 60
Başak 59
Beşiktaş 59

Olucak.Gs yenerse başağı.Bizim gs ile macımız var başağın zorlu macı yok 3.cü 4.cü bitirmeyi mi hedeflediyorsunuz bizi anlamadım.Başağa karşı 2 li averajda gerideyiz.

Gs-Başak macı berabere biterse.Bizde akhisarı yenersek fıstık gibi bir tablo ortaya çıkacak işte.

2'li averajda üstün oldugumuz 2 takımıda gs,fb altımızda kalacak önümüzde tek başak kalacak o da osmanlı deplasman antalya deplasmanı kayseri maçı sivas macı bu maçlarında 1 tanesinde bile berabere kalınca üstüne çıkıcaz ki kalır.

Başak 60
Beşiktaş 59
Gs 58

Çevrimdışı Librarius

Bazi öküzden bozma GS'liler var. Herifler sunu yazıyor: kalan maclari icinde galibiyete kesin diyebildikleri tek mac Besiktas maciymis. Yahu tamam kendi evinizde oynuyorsunuz, avantajlisiniz. Fakat Besiktas'i kesin yenebileceğinize hangi kafayla inanıyorsunuz?  :D
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Aslında o kadar çok olasılık var ki. 6 hafta konuşmak için çok erken gerçekten. Örneğin Akhisar'la berabere kalsak bu hafta hemen herkes şampiyonluk gitti diyecek. Ancak Gs Başakşehir'i yenerse puan durumu şu şekilde olacak.
Gs-60
Başak-59
BJK-57
Bu durum; Gs'yi yendiğimiz anda üstlerine çıkacağımızı ve Başakşehir'in 1 maç arkasında olduğumuzu gösteriyor. Bence kesinlikle Gs yenmeli haftasonu. Biz de en azından Akhisar'la berabere kalabilmeliyiz yenemiyorsak.
bence berabere kalmaları bizim için en iyi sonuç olur biri değil ikiside kaybetsin
başak yenilmiş yada berabere kalmış bize farklı bir avantaj sağlamıyor her halukarda bir maç daha
puan kaybı yaşaması gerekiyor. gs başak maçındada puan kaybı yaparsa havlu atar psikolojik olarak
biterler o nedenle beraberlik iyi sonuç. tabi en önemlisi bizim kazanmamız gerekiyor her maçı
düşün başak bir mağlubiyet alsa bile anca bizim alacağımız azami puana geliyorlar ve ikili averaj onlarda
bir mağlubiyetle 74 puana geliyorlar buda onları şampiyon yapar. gsyi beraberlik 73 puanda bırakır bizi yenseler bile
buda şampiyonluğa yetmez işde kesin psikolojik çöküntüye girerler birde unutulmaması gereken şey ikisinin
haftaya puan kaybı feneri devreye sokuyor. fenerin ümitli olmasıda bizim işimize gelir.bu sefer onların
lobiside baskı kurmaya başlayacak. düşünün Başak 60 Beşiktaş 59 gs 58 fener 57 olacak fener için en kötü ihtimalle
şl yolu açılıyor başağın alacağı tek mağlubiyet onu fenerin altına iter bu durumda Beşiktaşın arkasında ikinciliğe bile razı olur
Beşiktaş gs yi yendiği anda onuda fenerin altına iter. Tabi gs Beşiktaş maçı sonunda Beşiktaşın lider fenerin ikinci olması
feneri ligin sonuna kadarda şampiyonluk yarışında tutuyor 3 maç var ve Beşiktaşın alacağı bir mağlubiyet feneri şampiyon yapar.
adamların fikstürü çok iyi aslında. tulum çıkartma ihtimali en yüksek takım onlar.
Ben devre arasında söyledim gs bu ligi 4. bitirir. bizim için esas tehlike fener. Başakta kollanmasa aradan çıkardı.
ama inecek onlar. onların şampiyonluğu kimsenin işine yaramaz.

Çevrimdışı sozkul

bunların hepsi fetöden sonra sindiler. doğuşun fetö bağlantısı varmı bilmiyorum günahına girmeyeyim ama
ortadan silindiler. kayıplar resmen. Bu arada fener fetö mücadelesi veriyorum diyor sonra himmetçi₁ dedikleri adamların
desteğiyle ayakta duruyor ne iş anlamadım. ülker acıbadem doğuş olmasa bunlar ne yapar bilemiyorum
birde koç gelirse bunların hiç biri fenerin yanına yanaşamaz bir daha gerçi koçun gelmesi güneşin tersten
doğması gibi bir şey olur.

Koç seçimi kazanamaz diyorsun yani ve emin gibisin?

Çevrimiçi Necmi

Gs 60
Başak 59
Beşiktaş 59

Olucak.Gs yenerse başağı.Bizim gs ile macımız var başağın zorlu macı yok 3.cü 4.cü bitirmeyi mi hedeflediyorsunuz bizi anlamadım.Başağa karşı 2 li averajda gerideyiz.

Gs-Başak macı berabere biterse.Bizde akhisarı yenersek fıstık gibi bir tablo ortaya çıkacak işte.

2'li averajda üstün oldugumuz 2 takımıda gs,fb altımızda kalacak önümüzde tek başak kalacak o da osmanlı deplasman antalya deplasmanı kayseri maçı sivas macı bu maçlarında 1 tanesinde bile berabere kalınca üstüne çıkıcaz ki kalır.

Başak 60
Beşiktaş 59
Gs 58

iyide elbet en iyi sonuç beraberlik ama bir galibiyet olacaksa gs kazansın söylenen başka bir şey yok.

Çevrimdışı kyiv

Galatasaray ve Fenerbahçenn hiçbir ortamda şartta kazanmasını istemem. Bizimkiler işi sıkıp 6 da 6 yapsınlar yok eğer yapamıyorlarsa elimizi vicdanımıza koyalım seri yapamadan Başakşehire 1 kere bile üstünlük kurmadan şampiyonluk bana kalırsa hakkımız değildir. He kalan maçlarda seri yaparsak en azından Başakşehiri yenemedik ama ligi muhteşem bir atakla bitirdik diyebiliriz.

Çevrimiçi Necmi

Koç seçimi kazanamaz diyorsun yani ve emin gibisin?
20 yıldır başkanlık yapan ve bütün kongreye hakim azize karşımı
6 aydır sürekli üye pompalıyorlar birde üstüne üstlük. seçimleri mantık kazanmıyor.
güç kazanıyor. Koç azizin karşısında çok çaylak kalır. seçime girmeden çekilirse bile ben şaşırmam.

Çevrimiçi Necmi

Galatasaray ve Fenerbahçenn hiçbir ortamda şartta kazanmasını istemem. Bizimkiler işi sıkıp 6 da 6 yapsınlar yok eğer yapamıyorlarsa elimizi vicdanımıza koyalım seri yapamadan Başakşehire 1 kere bile üstünlük kurmadan şampiyonluk bana kalırsa hakkımız değildir. He kalan maçlarda seri yaparsak en azından Başakşehiri yenemedik ama ligi muhteşem bir atakla bitirdik diyebiliriz.
o zaman geçen seneki şampiyonlukta hakkımız değil.
lig 18 takımla oynanıyor bir takımla değil.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gs 60
Başak 59
Beşiktaş 59

Başak 60
Beşiktaş 59
Gs 58

Dostum neye dayandığımı son 2 mesajımda anlattım ama tekrar özetleyeyim..
*Senin hesabına göre Beşiktaş kalan tüm maçları kazanmak zorunda.. Bence bu çok zor bişey. Olamaz demiyorum ama tüm sezona bakıyorum, Şenol Hoca'nın 3 yıllık Beşiktaş performansına bakıyorum bu çok çok düşük bi ihtimal.
*Akhisarı yendik, Başak-Gs berabere kaldı diyelim ki.. Gs'yi altımıza aldık.. Gs ile berabere kalırsak Başak tekrar bizimle farkı 2 maça çıkaracak? Yani şampiyon olmak istiyorsak kesinlikle Gs maçını kazanmamız gerekiyor.
*E madem Gs'yi kesinlikle yenmek zorundayız, Gs'nin Başakşehir'i yenmesi durumunda da üstlerine çıkıyoruz. Ayrıca Gs Başakşehir'i yenerse bizim 1 beraberlik hakkımız daha oluyor. Bu da en başta söylediğim bütün maçları kazanma zorunluluğumuzu ortadan kaldırıyor.

Ben olamazsam Gs'de olmasın Başak olsun diyorsan o ayrı. Ama şampiyon olmak istiyorsan en mantıklısı bu bence..

Çevrimiçi Necmi

GS ve FB olmasın yeter. Bununla birlikte biz Akhisar macini kazanmaya odaklanalım. Cuma günü o maci bir sekilde almamız lazım. Takim ne yapıp edip o maci almalı.

spor basininin GS'nin balon oldugunu görememesinin sebebi Besiktas sampiyon olmasın da ne olursa olsun diye düşünmeleri. Yahu TS macinda yere göğe sigdiramadilar GS'yi. Maçı 90 dakika hem de cok dikkatli bir sekilde izledim. 2 bireysel hatayla attıkları gol disinda GS ne oynadı? Bursa'ya 5 attıkları maçta Bursa kirmizi gorene kadar pozisyonlara yoktu. Konya macinda Volkan Sen'in malligi olmasa mac ilk yarida bitmişti. GS takimi oldukça yetersiz bir takim.  Cok iyi yapabildikleri tek bir şey var: kontra atak. GS'ye kontra atak imkanı verirsen Feghulli, Rodriguez ve Gomiz cok etkili oluyor. Fakat bu oyuncular buyuk maclarda yoklar oynuyorlar.

biz bütün maçlarımızı kazanalım zaten en kötü senaryo ile başağın arkasında ikinci oluruz.
kimin ne yaptığı değil bizim ne yapacağımız önemli artık.

iyide elbet en iyi sonuç beraberlik ama bir galibiyet olacaksa gs kazansın söylenen başka bir şey yok.

abi beraberlik olmazsa gs kazansın, başak kazanmaması gerekiyor ona hemfikirimde.

@Osvaldonun Saçı kesinlikle gs kazanmalı yazmış ona mahsuben yazdım.

Beraberlik en çok işimize yarayaran olmadı gs kazansın ama kesinlikle kazanması gerekmiyor yani.
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 17:05:16 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

neden titresin başak şampiyon olamamış olabilir ama kadrosu bu tecrübeyi yaşamış oyuncularla dolu
tecrübe arıyorsan gs nin oyuncuları daha tecrübesiz bilmem farkındamısınız o nedenle zaten bütün kırılma
maçlarını kırılarak tamamlıyorlar. gomis dediğiniz oyuncu daha hayatında şampiyonluk görmedi
Feghouli nin daha aldığı bir kupa yok. Rodrigues kupası yok.
içlerinde bir tecrübeli fernando selçuk muslera var.
kerim frei nin iki Türkiye şampiyonluğu var düşünün işde
Hemen ismarlama haber yaptiracaksin abi
Senelerce bize yaptilar
Sampiyonluk yasamis oyuncu saymalar kupa saymalar falan

Simdi gs takiminin futbolcularinin toplam aldigi kupa sayisi bence pepe ve adriyanonun aldigi kupa sayisindan azdir, inanmayan saysin 14 milyar civari kupalanmis kili var pepenin kicinin killari dahil, inanmayan sayabilir

Çevrimdışı Koa_lAA

aynen başak kazanmamalı... kazanırsa zaten 5 maç kalıyor ve en az ikisinde takılması gerekecek ki eşşek değiller takılmazlar heralde gs yi deplasmanda yendikten sonra...

benim fikrim başak gs yi yener... hatta baya baya dağıtabilir gsyi...

*Senin hesabına göre Beşiktaş kalan tüm maçları kazanmak zorunda.. Bence bu çok zor bişey. Olamaz demiyorum ama tüm sezona bakıyorum, Şenol Hoca'nın 3 yıllık Beşiktaş performansına bakıyorum bu çok çok düşük bi ihtimal.
*Akhisarı yendik, Başak-Gs berabere kaldı diyelim ki.. Gs'yi altımıza aldık.. Gs ile berabere kalırsak Başak tekrar bizimle farkı 2 maça çıkaracak? Yani şampiyon olmak istiyorsak kesinlikle Gs maçını kazanmamız gerekiyor.
*E madem Gs'yi kesinlikle yenmek zorundayız, Gs'nin Başakşehir'i yenmesi durumunda da üstlerine çıkıyoruz. Ayrıca Gs Başakşehir'i yenerse bizim 1 beraberlik hakkımız daha oluyor. Bu da en başta söylediğim bütün maçları kazanma zorunluluğumuzu ortadan kaldırıyor.

Ben olamazsam Gs'de olmasın Başak olsun diyorsan o ayrı. Ama şampiyon olmak istiyorsan en mantıklısı bu bence..

Senin hesabın yanlış.

Biz 2'li averajda başağa kaybetmiş durumda değilmiyiz ?

Sen kesinlikle gs kazansın kazanmalı diyorsun gs kazansın bizde kazanalım ne oluyor puan durumu ?

Gs 60
Başak 59
Beşiktaş 59

Başağı geçemiyoruz demi bi kere daha puan kaybı yapması gerekiyor.Her şartta zaten başak 2 defa puan kaybı yapması gerekiyor.

Ee niye madem berabere kalmıyor.

Başak 60
Beşiktaş 59
Gs 58

Hem gs'yi altımıza almıyoruz hem de yine başağın berabere kalmasını beklemiyoruz ?
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 17:07:05 cursedofdragon ]

Çevrimiçi Necmi

Hemen ismarlama haber yaptiracaksin abi
Senelerce bize yaptilar
Sampiyonluk yasamis oyuncu saymalar kupa saymalar falan

Simdi gs takiminin futbolcularinin toplam aldigi kupa sayisi bence pepe ve adriyanonun aldigi kupa sayisindan azdir, inanmayan saysin 14 milyar civari kupalanmis kili var pepenin kicinin killari dahil, inanmayan sayabilir
işde senelerce bize yaptılar etkili oldu şimdi sıra bizde :D
onları kendi silahlarıyla vurmak daha keyifli oluyor mesela senelerdir rakiplerinin
oyuncularına transfer teklifi götürenler biz yapınca yanlış bir yere oturmuş gibi
zıpladılar :bandit: senin kucağa oturmuş olabilirlermi :alala:

Senin hesabın yanlış.
Biz 2'li averajda başağa kaybetmiş durumda değilmiyiz ?
Sen kesinlikle gs kazansın kazanmalı diyorsun gs kazansın bizde kazanalım ne oluyor puan durumu ?
Gs 60
Başak 59
Beşiktaş 59
Başağı geçemiyoruz demi bi kere daha puan kaybı yapması gerekiyor.Her şartta zaten başak 2 defa puan kaybı yapması gerekiyor.
Ee niye madem berabere kalmıyor.
Başak 60
Beşiktaş 59
Gs 58
Hem gs'yi altımıza almıyoruz hem de yine başağın berabere kalmasını beklemiyoruz ?

Tamam Başağı geçemiyoruz 1 kere daha puan kaybetmeleri gerekiyor evet.. Ama 1 kere daha yenilirlerse bizim 1 kere beraberlik hakkımız oluyor. Gs ve Başak berabere kalırlarsa bizim beraberlik hakkımız olmuyor. Bizim kalan 6 maçı kazanıp 8 maçlık seri yakalayacağımıza inancın bu kadar tamsa bişey demiyorum. Benim yaptığım hesabın dayanak noktası 1 kere berabere kalırsak bile tek maçlık farkı korumak..

Çevrimdışı kyiv

o zaman geçen seneki şampiyonlukta hakkımız değil.
lig 18 takımla oynanıyor bir takımla değil.

Hakkımız değil asla demem ama bu yenememe olayı neredeyse gelenek gibi bir şey halini alırsa bu durumda bizim bu futbol ayıbını kapatmak adına farklı bir başarı hikayesi yazmamız gerekir ki bu seneki başarı hikayesi de 6 da 6 ile çok anlamlı şekilde yazılır.

Başakşehir Galatasarayı yensin. Darma dağın olsunlar gram üzülmem. Keşke dememek için bizimkiler çatır çatır kazansınlar 6 da 6 ya rağmen şampiyon olamazsak da bizi son yıllarda sürekli durdurabilen bir takımın elini sıkmak da Beşiktaşın büyüklüğüne yakışır.

Tamam Başağı geçemiyoruz 1 kere daha puan kaybetmeleri gerekiyor evet.. Ama 1 kere daha yenilirlerse bizim 1 kere beraberlik hakkımız oluyor. Gs ve Başak berabere kalırlarsa bizim beraberlik hakkımız olmuyor. Bizim kalan 6 maçı kazanıp 8 maçlık seri yakalayacağımıza inancın bu kadar tamsa bişey demiyorum. Benim yaptığım hesabın dayanak noktası 1 kere berabere kalırsak bile tek maçlık farkı korumak..

Senin hesabına göre hem toki de gs'yi yenmemiz gerekiyor 1puan önde olucaklar. hem başağın puan kaybını beklememiz gerekiyor.

Benim hesabıma göre sadece başağın puan kaybını beklememiz gerekiyor.

Senin hesabına göre gs bizim 1 puan önümüze geçiyor ola ki en kötü 2.cilik için gs'yi toki de yenmemiz gerekiyor.

Benim hesabıma göre biz gs'nin önünde toki arena 1 puan önde giriyoruz en kötü 2.cilik için beraberlik yetiyor.1 puan farkı korunuyor ayrıca puan puana bile kalsak 2.li averajdan dolayı önde bitiriyoruz.

Daha açık anlatamam herhalde.
[ Son Düzenleme: 10 Nisan 2018, 17:23:04 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Çok şans teptik , çok gereksiz puanlar kaybettik
Artık vakit Gerçek şampiyonun kim olduğunu gösterme vakti Evet Akhisar deplasmanı çok zor bir deplasman ama orada Başakşehir kazandı daha geçen sefer
Şampiyon olmak istiyorsak ne yapıp edip kazanmalıyız Elimize harikulade bi fırsat geldi değerlendirip sene sonu şampiyonluk şarkıları söylemek takımın elinde
Allahu teala yolumuzu açık etsin inşallah yeneriz göztepe maçındaki gibi oynadıktan sonra kazanamayacağımız maç yok evelallah.

Senin hesabına göre hem toki de gs'yi yenmemiz gerekiyor 1puan önde olucaklar. hem başağın puan kaybını beklememiz gerekiyor.
Benim hesabıma göre sadece başağın puan kaybını beklememiz gerekiyor.
Senin hesabına göre gs bizim 1 puan önümüze geçiyor ola ki en kötü 2.cilik için gs'yi toki de yenmemiz gerekiyor.
Benim hesabıma göre biz gs'nin önünde toki arena 1 puan önde giriyoruz en kötü 2.cilik için beraberlik yetiyor.1 puan farkı korunuyor ayrıca puan puana bile kalsak 2.li averajdan dolayı önde bitiriyoruz.
Daha açık anlatamam herhalde.

Gs nerede önümüze geçti anlamadım. Zaten biz Toki'de Gs'yi yenmezsek şampiyon olamıyoruz. Yendiğimizde de her koşulda üstlerine çıkıyoruz (Başakşehir'i yenseler de yenilseler de berabere kalsalar da). Bizim rakibimiz zaten Gs değil Başakşehir.. O yüzden tabii ki yenilmelerini istiyorum.. Neyse çok olasılık var zamanı gelince daha da netleşince tartışırız böyle anlaşamıcaz  :ok:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Gs basak macında beraberlik müthiş olur müthiş. Diger sonuclar bizim aleyhimize olur. Gs basaksehiri yenerse o moral motivasyonla kolay kolay puan kaybetmez. Basak kazanırsa zaten zor macı kalmıyor.

Konya ve bursa deplasmanları bizi yaktı resmen..

Çevrimdışı mylife1903

Eee sen de basakin butun maclarini kazandigini kabul ediyorsun, gs macinda berabere kaldigimizi varsayip ibbnin farki hala 2 macta tuttugunu yazarak

Lig maratonu uzundur 6 mac cok fazla mactir yaklasik 2 aylik bir surectir. Turk insani olarak balik hafizaliyiz biraz iyimseriz biraz kotumseriz ama objektif degiliz.

Simdi kesin olacaklari siralayim size
Ustteki dort takimin bir tanesi bile 18 puan alamayacak.
Biz en az 1 macta puan kaybedecegiz.
Senol gunesle 5 mac ustuste kazanamiyoruz. Ligde de kirilmalar genelde 6-7 mactir. 13 mac ustuste kazanan ve bunu iki sefer yapan bir takim var o da besiktas
Akhisari ve malatyayi yendigimiz an gs macinda puan kaybederiz.
Ikinci maclarin sonunda gsnin onunde olmak icin ise gsnin bir beraberlik almasi bize yetmeyebilir.
Yani ibb gs maci berabere biterse biz gsnin bir puan onune geciyoruz akhisari yendigimizde ustune gs alanya macinda puan kaybederse biz de malatyayi yenersek gs deplasmanina 3-4 puan farkla cikiyoruz gibi
Ibb gs macinin sonucundan bagimsiz kalan 5 haftada 2 sefer puan kaybeder zaten
Fbnin de en az 2 macta puan kaybedecegini dusunuyorum
69-72 puan ile sampiyon oluruz gibi duruyor.
Gs ibbye puan kaybederse ustune alanyada da puan birakirsa gs macini bize yar etmezler, oyle bir dunya degil turkiye ligi.
Son haftaya da kalacagini dusunmuyorum isin gene bir osmanli macinda tur atariz

Çevrimdışı Erdem Ayaz

5 maçlık ceza dan sonra Quaresma da umarım akhisar karşısında galibiyete katkı verir öyle umuyorum iyi bi dönüş bekliyoruz kendisinden Bu yolda her oyuncuya ihtiyacımız var Pekemek e bile
Muhtemelen Atiba Medel orta sahası olucak ki doğru seçim olur 2.yarı oğuzhan ve Larin ve Caner değişiklikleriyle Mercimeği fırına veririz.

Etiketler: