Abi benim tahminim gs maçını bize yar etmezler. Renklilerle son deplasman derbisinde 2 penalti calindi evlere senlik. 77 cm ofsayt olmayan golumuz verilmedi. İyi oynasak da 1 puan aliriz en iyi. O yuzden zaten 16 yapariz gibime geliyor.
Edit: hakemi de yeneceksek tam maçi. Allah yardimcimiz olsun.
bırakın şu yedirmezler lafını alın işde bu akşam maçı cücü yönetti.
bu adam gs nin tetikçisidir. isteseydi öyle bir olgu olsaydı bu maçı gsye kolayca verirdi.
belkide istenmiyordur gs nin şampiyonluğu nerden biliyorsunuz. ne çabuk unutuyorsunuz
feyöcülerin üyelikten çıkarılmaması yüzünden CB nin çıkıp aklımızla dalga geçiyorlar
dediğini yada bu seçimlerinde dursunu kim indirdi acaba güven oyu alayım derken paketlediler.
şampiyonluğa giden gs nin heleki albayrakta ordayken şovlarını yaltaklanmalarını saray
ziyaretlerini izlerdik peki şimdi bırak bunları sesleri bile çıkmıyor.
Bu ülke futbolu şekillendiriliyor diyorum 3 yıldır. Bu şekillenmenin içinde renkliler yok gibi duruyor.
öyle hakem çıktı maçı kazandırdı olayından daha büyük işler dönüyor hiç bir hakemde bireysel çıkıp
lige ayar veremez. ha gs düşer şampiyonluktan başak olsun derler bizi doğratırlar olabilirmi olur
ama bunu gs için yapmazlar. Size hep söylüyorum gs nin şampiyon olması birisinin mayasına uygun değil