Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794154 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

galatasaraylı ondan olabilir.
ben beğeniyorum ama gerçekten uğursuz herif
keivden 6 yediğimiz maçı da bu anlattıydı

Çevrimiçi murat

ben beğeniyorum ama gerçekten uğursuz herif
keivden 6 yediğimiz maçı da bu anlattıydı

ben beğenmiyorum çok bağırıyor.gerçi bağırmayan spiker kalmadı.bu adette arap spikerlerin gol sonrası anlatımlarının bir ara meşhur olmasıyla bizimkilere sirayet etti.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2018, 00:07:46 MURAT ]

Çevrimdışı mellfred

iki senedir yazıyorum Visca alınsın diye
tam oyunumuzun adamıydı
https://twitter.com/kasar_yaza/status/982341222906789890?s=21

Çevrimdışı mylife1903

iki senedir yazıyorum Visca alınsın diye
tam oyunumuzun adamıydı
https://twitter.com/kasar_yaza/status/982341222906789890?s=21

8 milyona satmadi adamlar, 10 milyondan asagi istemezler.
Bizde belese babel ve 1.6 bonservise quaresma oynuyor. Makul bi paraya kimse hayir demez de cikartip 10 milyona viska alirsan ortalik karisir

Çevrimdışı EMİR EMRE

doğru diyorsun arkada veli vardı şimdi sürekli asist yapan baskı kuran pozisyon yaratan
ozi ve tolgay var. beğenmediğin veli bunlardan fazla hücum yapıyordur.
solda pektemek yok babel var 10 tane asist yapar Ba ya dimi ama 27 haftadır yaptığı asist
sayısı 3 diğer taraftada quaresma oynuyor sağlam ortalar açar Dembaba ya nede olsa ba nın boyu
uzun havadan gidenleri yakalar :D
sen önce Ba nın nasıl bir oyun tarzı olduğuna bak sonra bu kadroyla gol atar de onun solunda ayağa orta açan töre oynuyordu ne zaman töre ben oynamayacağım dedi o zaman ba da durdu atamadı.
bu hücum hattıyla hiçbir forvet gol atamaz boşa hayal kurmayın.
Babel iyi gol atıyor ama kanat değil kanat forvet  Ba oynarken onun oyununa uygun olcay vardı sahada topu ilerde tutabilen dar alanda paslaşabilen birde arkada sosa vardı. o zamanki hücum hattı şimdikinden daha stabil oyunculardan kuruluydu. topu tutabilen dar alanda paslaşabilen oyuncu baya çok top taşıyorlardı.
kabul edin bu takımın hücum hattı felaket konu forvet değil bütünüyle yanlış. Babel ya gol atıyor yada hücumda tamamen etkisiz kalıyor hani atamazda yüklenir dağıtır asist yaparsın falan hiç birşey yapmasan
mikser gibi karıştırırsın ortalığı olcayın yaptığı gibi. Babelin yaptığı kutuya yaklaş önünde olan genelde iki kişiyi çalımla geç kutuya paralel git şut açısını bulduğun anda şut çek bunu ben ezberledim bunu rakiplerde ezberledi o nedenle artık o açıları bulamıyor. orta sahaya savunmaya desteği çok iyi ama hücumda hiç iyi değil ilk yarı cenkde sola kaçtığı için nisbeten daha rahattı ve gol atabiliyordu ikinci yarı sadece deplasmanda ts maçında iki gol attı onun dışında hücumda yokları oynuyor.
Şu anda takımda tek gol atabilecek güvenilir oyuncu kimsenin beğenmediği talisca
ikinci yarı oynadığı 9 maçın 5 inde sonuca etki etti. gol bulamadığı 4 maçın 3 ünde puan kaybettik
sadece ts maçında kazandık ondada işde babel iki gol attı ikinci yarı tek gol attığı maç.
oynamadığı tek maçta kart cezalısı olduğu fener maçı o maçı kazanıncada talisca yok maç kazandık oldu
tek başına temiz 17 puan kazandırdı birde 5-0 kazandığımız maçta 2 gol attı farklı kazandığımız için
taliscaya yazmadım ama çok iyi oynamışdı

Günaydin.

Necmi abinin bu yazdıklarından "Şampiyon olacaksak bireysel performanlarla olacagiz, zira bu hucum hatti maclari koparip gidecek hat değil" dusuncesi cikiyor ozetle ve ben de buna katiliyorum.

Talisca Oğuzhan(biraz kipirdadi) Babel oynarsa kazaniriz kalan maclari. Love,İspanyol falan demiyorum bakin.

Çevrimdışı tangaz

Günaydin.

Necmi abinin bu yazdıklarından "Şampiyon olacaksak bireysel performanlarla olacagiz, zira bu hucum hatti maclari koparip gidecek hat değil" dusuncesi cikiyor ozetle ve ben de buna katiliyorum.

Talisca Oğuzhan(biraz kipirdadi) Babel oynarsa kazaniriz kalan maclari. Love,İspanyol falan demiyorum bakin.

aynen öyle iş bu raddeye geldi (malesef)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ekrembaser

aynen öyle iş bu raddeye geldi (malesef)

Bir kıvılcım yeter ama o kıvılcım ne olur kim olur bilemiyorum. Ondan sonra geçen sezonun sonu gibi kompakt oynarız. (Geçen sezon Tolgay Oziye dönerek yapmıştık bunu) Bu takıma inanıyorum güveniyorum
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2018, 09:35:37 ekrembaser ]

Çevrimiçi levitate

love uzun süre oynamaz o ara bi larini 15-20 dakika denesek çok hoş olur
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

Bir kıvılcım yeter ama o kıvılcım ne olur kim olur bilemiyorum. Ondan sonra geçen sezonun sonu gibi kompakt oynarız. (Geçen sezon Tolgay Oziye dönerek yapmıştık bunu) Bu takıma inanıyorum güveniyorum

maç maç kayıpsız  (en azından şu ilk 2 maç) gitmekten başka seçeneğimiz kalmadı, isterse kabız etsin ama 1-0la da olsa ilk 2 maçı geçmeliyiz ondan sonrasına manzaraya göre bakacağız. şayet biz kayıpsız geçerken üsttekilerde (en azından gese) kayıp olmazsa iş zora girer. kazanıp bekleyeceğiz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Beynine kurşun yemiş bir yalaka söylediyse doğrudur kesin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

8 milyona satmadi adamlar, 10 milyondan asagi istemezler.
Bizde belese babel ve 1.6 bonservise quaresma oynuyor. Makul bi paraya kimse hayir demez de cikartip 10 milyona viska alirsan ortalik karisir
Love de 40 maçta 35 gol atmıştı.

Millet oralarda oynamakla bizde oynamayı aynı şey sanıyor hala.

Çevrimdışı tangaz

Love de 40 maçta 35 gol atmıştı.

Millet oralarda oynamakla bizde oynamayı aynı şey sanıyor hala.

visca geniş alan da iyi, bu geniş alandan belki sadece son hamlelerinde dar alana giriyor ama bunların sayısı sınırlı ve bu anlarda becerili bir oyuncu. bize gelince sürekli dar alana sıkışıp kalacağı için zorlanacaktır. belki sosalı dönem oyunu olsa visca iş görürdü ama şu anki tabloda soru işareti

Çevrimdışı tuncaboylu

visca geniş alan da iyi, bu geniş alandan belki sadece son hamlelerinde dar alana giriyor ama bunların sayısı sınırlı ve bu anlarda becerili bir oyuncu. bize gelince sürekli dar alana sıkışıp kalacağı için zorlanacaktır. belki sosalı dönem oyunu olsa visca iş görürdü ama şu anki tabloda soru işareti
Millet Lens'e saydırıp Visca diyor, değişik bir kafa bu.

Lens Basaksehir'de 15 asist yapar.

Çevrimdışı tangaz

Millet Lens'e saydırıp Visca diyor, değişik bir kafa bu.

Lens Basaksehir'de 15 asist yapar.

bizim oyun planımızı önce bir doğru şekilde netleştirip bu oyuna doğru oyuncuları seçip yerleştirmek gerekiyor ya da aldığın oyunculara göre bir oyun planına evrilmek gerekiyor galiba biz her iki opsiyonda da bu sene sınıfta kaldık.

Çevrimdışı tangaz

bizim oyun planımızı önce bir doğru şekilde netleştirip bu oyuna doğru oyuncuları seçip yerleştirmek gerekiyor ya da aldığın oyunculara göre bir oyun planına evrilmek gerekiyor galiba biz her iki opsiyonda da bu sene sınıfta kaldık.

şayet hoca ile dewam edilecekse hocanın vereceği liste üzerinden gitmek gerekiyor aslında ama hocanın talep ettiği isimleri de düşününce hemen tepemdeki konuşma balonunu dağıtıyorum  :D

Çevrimdışı Berat

Herkese mutlu hafta sonları, uzun bir aradan sonra maçımızı izleme fırsatım var bugün inşallah kazasız belasız alırız.

Çevrimdışı mylife1903

3 sene once yazmistik yahu sag bek olur bizde viska gayet de iyi oynar
Adri gg oynariz bi sezon sonra caner viska
Crouch reisin gafaylan indirdiklerine de taliska vurur crouch gidince de tiraoreyi aliriz abi
Viskayi boyle kucaklar bi koluna viska bi koluna dudu mu neydi onu alir

Çevrimdışı tangaz

Herkese mutlu hafta sonları, uzun bir aradan sonra maçımızı izleme fırsatım var bugün inşallah kazasız belasız alırız.

naber Berat nasıl gidiyor nerdesin

Çevrimdışı tangaz

3 sene once yazmistik yahu sag bek olur bizde viska gayet de iyi oynar
Adri gg oynariz bi sezon sonra caner viska
Crouch reisin gafaylan indirdiklerine de taliska vurur crouch gidince de tiraoreyi aliriz abi
Viskayi boyle kucaklar bi koluna viska bi koluna dudu mu neydi onu alir

abi bizimle adı geçen şaktarlı bi eleman var 160lık bi kesme bernardmı ne öle bişey onuda omzuna oturtur

Çevrimdışı cursedofdragon

sınıfta kaldıgımız filan yok biz şampiyon olacağız tünaydın :D

Çevrimdışı tangaz

bu gaitan vardı atleticoda o herif çine gitmiş ya dewre arası hemde 5,75 bonservisle :alala:

Çevrimdışı mylife1903

abi bizimle adı geçen şaktarlı bi eleman var 160lık bi kesme bernardmı ne öle bişey onuda omzuna oturtur
Kesmeleri bizim cimbizci @underworld seviyo ondan liste alak
Bu dudunun bur maci vardi abi
Sagdan orta geliyo bu kosuyo kosuyo zipliyo kafayi vuruyor havaya top bi karis ustunden geciyo, kesme teriminin vidyolu aciklamasi yeminle

Çevrimdışı Berat

naber Berat nasıl gidiyor nerdesin

İyiyim abi acemilik bitti, Osmaniye uzak olduğu için 2 gün yol izni verdiler Sakarya'ya geldim. Zaman geçiyor, ustada biraz rahatlayınca Almanca çalışacağım. Sen nasılsın?

Çevrimdışı tangaz

sınıfta kaldıgımız filan yok biz şampiyon olacağız tünaydın :D

şampiyon olursak da sınıfta kaldığımız gerçeği değişmiyor

Çevrimdışı mylife1903

Abi 3:30dan basla izlemeye sagdan gelen ortaya capraZ altipasta ziplamaya calisan bizim dudu

Etiketler: