Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5793430 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

büyük taarruzları alsınlar yeter zaten... diğerlerini türkiyede alt rütbedeki askerlerle de kazanıyorsun @atalay ...

bu arada tekrar anladımki pep öyle sacchi,lippi,capello tadında bir hoca değil... sarri hiç değil :D
Sacci lippi kapelo sayiyon trapatoni saymiyon, ayiptir
Pep ispanyol bi kerem del bokse aragonez falan tadinda hoca iste.
Kuperle yarisio gececek gibi luzirlikta

Çevrimdışı tangaz

benim nazarımda çoktaaan geçti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Koa_lAA

yok orda asıl efsaneyi unuttum... sir alex... nasıl unuturum diye kendime tam kızıyodum sonra bunun için bi insan kendine niye kızmayı düşünür diye kendime kızmaya karar verdim... ilginç oldu tabi..

yok yaw kuper kadar final kaybetmedi sanırım okaa luzır olmaz heralde...

Çevrimdışı tangaz

yok orda asıl efsaneyi unuttum... sir alex... nasıl unuturum diye kendime tam kızıyodum sonra bunun için bi insan kendine niye kızmayı düşünür diye kendime kızmaya karar verdim... ilginç oldu tabi..

yok yaw kuper kadar final kaybetmedi sanırım okaa luzır olmaz heralde...

final mi görüyor ki kaybetsin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

benim nazarımda çoktaaan geçti
Millet barcada yaptiklarina bakiyor
Reykardi gorduk yakinen
Ne salak biri oldugu belli oldu burda
Manciniyi gorduk buyuk butcecilerden
Luyis enrike nerelerde acaba simdi bu yeni tdleri de capsizin teki
Pep bayern yerone baska takima gideydi reykard gibi olurdu
Veriyon kazmanin tekine ferrariyi herkesde haci murat bi rakibin var porsheli o kaza yaparsq falan birinci oluyon iste

Islanyada toplasan zaten 2.5 takim var 2-3 tane de ceyreklikler var sonra gelene 5 gidene 5 ation zaten teknkk direktorsuz ciksan en kotu 4 atarsin

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı tangaz

Millet barcada yaptiklarina bakiyor
Reykardi gorduk yakinen
Ne salak biri oldugu belli oldu burda
Manciniyi gorduk buyuk butcecilerden
Luyis enrike nerelerde acaba simdi bu yeni tdleri de capsizin teki
Pep bayern yerone baska takima gideydi reykard gibi olurdu
Veriyon kazmanin tekine ferrariyi herkesde haci murat bi rakibin var porsheli o kaza yaparsq falan birinci oluyon iste

Islanyada toplasan zaten 2.5 takim var 2-3 tane de ceyreklikler var sonra gelene 5 gidene 5 ation zaten teknkk direktorsuz ciksan en kotu 4 atarsin

bu pepin çalıştırdığı takımları ben çalıştırayım gene şampiyon olur üstelik cl.de de çeyrekte elenmem ispanyada yaptıkları ise messi ve iniestanın en kallavi dönemlerine denk geliyor puyolu diğerlerini falan söylemiyorum bile

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı sozkul

@kyiv, kombineler cikti

Yenileme yapanlara zam %0. Döviz bazında geriledi kombineler.
Yenileme oranına göre  yapılacak zamma karar verecekler galiba, ama döviz artışını yakalamaz yapacakları zam.

Çevrimdışı mylife1903

bu pepin çalıştırdığı takımları ben çalıştırayım gene şampiyon olur üstelik cl.de de çeyrekte elenmem ispanyada yaptıkları ise messi ve iniestanın en kallavi dönemlerine denk geliyor puyolu diğerlerini falan söylemiyorum bile
Messi de gitsin baska takima gorelim erkekligini
Ronaldo mesela utdda sokuyordu her turlu reale gitti hala sokusturuyir durduramiyoruz
Simdi daha once soylendi mi bilmiyorum ama
Bu barselona bizim karijmayi alacagina ronaldoyu alaydi su an daha da hic kiralamayacak rekorlAr yapardi ronaldo, messiye de yer bakarlardi ortasahada falan

Çevrimdışı tangaz

Ronaldo mesela utdda sokuyordu her turlu reale gitti hala sokusturuyir durduramiyoruz
Bu barselona bizim karijmayi alacagina ronaldoyu alaydi su an daha da hic kiralamayacak rekorlAr yapardi ronaldo, messiye de yer bakarlardi ortasahada falan

o dönem ronaldo karizmanın kramponları temizlediği için barca karizmayı aldı reis

Çevrimdışı Koa_lAA

messi- ronaldo atışmalarında yıllardır öne sürdüğüm tez... ronaldo pl dünyanın en iyi ligi iken ingilizler şampiyonlar liginde her sene final yaparken , o ligin tozunu attı... ve bunu yaparken yediği tekmelerde cabası... adamı düşüremiyorlardı... messi o ligde yerden kalkamazdı, bırak top oynamayı...

önce gidecek başka liglerde kendini ispat edecek sonra marslı olacak... rıdvan, yok bu dünyadan değil dedi diye olmuyor o işler...

Çevrimdışı atalay

Büyük taarruzlar önemli. Fakat yeni yetmelerin küçümseyici tavırlarla "getirin oradan X takımı ... şov yapacak" kalıbını yarattığı isimleri oyunun merkezine koymayıp, çehresini kendini general zannedenlerle donatır, üstüne sadece kazanmak ile ilgilenirseniz önce oyun hafızanızı, bu sırada 28 puanı ve şayet finali yapamazsanız o büyük taarruz fırsatlarını kaybetmiş olursunuz.

Teknik direktörleri ise kazandığı kupalarla ölçmek doğru iş değil. Mutlak doğrunun olmadığı yerde ise doğru oyunu aramak lüzumsuz iş. Fakat idealin diğer iki sacayağına bakılabilir. Her ne kadar tek tip düşünen ekseriyet olsa da iyi ve güzel her zaman izafi kavramlar.

Bahsettiğin ve geçen bahsettiğim isimlerden Rinus Michels, Cruyff, Pep benzer şeyin temsilcileri. Sacchi bu halkaya çok net bir şekilde eklenebilir. Avangart işler sunmak önemlidir. Geçenlerde başka takımları etkileyen bu isimlere vurgu yapmıştım. Mesela pek kupa kazanamamış olsa da Bielsa. Tıpkı Gogol'un Palto'sundan çıkmış Rus klasik yazarları gibi onun direkt izinden giden Pochettino, Sampaoli, Berizzo ve senin de beğendiğin Sarri var. Ya da diğer halkada olan Pep'in aynı Bielsa'dan etkilenmesi, tüm bunların oyunlarından antitez üreten Klopp'un panzehir bulması, Sacchi'nin ondan sonra gelen birçok İtalyan teknik adama farklı fikirler vermesi gibi. Bahsettiğin Capello ya da bahsetmediğin Ancelotti farklı tarza sahipler. Onlar kendinden önceki düzeni idare eden, gerekirse kendi oyunundan taviz veren pragmatik teknik adamlar. Mutlak doğru var olmadığı için kazandıkları kupalar var. İlaveten daha önce yine aynı kelimelerle burada bahsettiğim Ferguson gibi teknik direktörler de var. Futbolun bu kadar değiştiği ve dönüştüğü dönemlerde sürekli yeni çözümler üreten, eldeki oyundan doğru zamanda vazgeçmesini bilen, oyunu küçük dokunuşlar ile değiştirebilen ve düzenli oyuncu sirkülasyonu içerisinde sürekli kupalar kaldırıp, üst seviye rekabetin içinde kalabilen isimler. İster pragmatik, ister ampirik düşün. İster avangart şeyler sunup başkalarını etkile, istersen denenmişi deneyip gelenekçi ol, artık belli oranda aklın yanına büyük oranda para koyman gereken endüstriyel futbolda ya kazanansın ya da kaybeden. Kazanmak veya kaybetmek; maç, kupa, periyot, sezon ya da gelecek olabilir. Bu sahip olduğun imkanlar ve yarıştığın koşullarla alakalı olsa da limitleri zorlayıp eldekinle yetinmemek de önemli. @Koa_lAA
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2018, 16:13:27 atalay ]

Çevrimdışı underworld

Veya takım maaşının belli bir oranı üzerinden

KHK:
kombine fiyatları takım maaşının yarısını karşılayacak şekilde belirlenecektir.

Maaş : 50 m €
25 *5 = 125 m TL
(hadi 15 m biletten gelsin 110m TL)

Çevrimdışı underworld

Veya takım maaşının belli bir oranı üzerinden

KHK:
kombine fiyatları takım maaşının yarısını karşılayacak şekilde belirlenecektir.

Maaş : 50 m €
25 *5 = 125 m TL
(hadi 15 m biletten gelsin 110m TL)

Çevrimdışı underworld

Kombine fiyatı € üzerinden belirlenmeli.
Geçen seneki kombine fiyat =  €3.9 üzerinden baz alınarak bu sene  € 4.90 üzerinden hesaplamalıydı.

Kur farkından eksiyi yedik :(

Çevrimdışı atalay

İlaveten bir-iki tane 'yüksek rütbeli' görevine sadık asker gerek diyorum. Yani gösterişsiz yıldız. @Koa_lAA

Çevrimdışı tangaz

kritik haftalara giriyoruz 9 numaramız negredo yedeği de pektemek  :duman:

Çevrimdışı mylife1903

kritik haftalara giriyoruz 9 numaramız negredo yedeği de pektemek  :duman:
Buyucu kariya buyu yaptiracaktim negredo icin, baska bisi iste, dedi

Çevrimdışı tangaz

Buyucu kariya buyu yaptiracaktim negredo icin, baska bisi iste, dedi

:fkr:

Çevrimdışı Koa_lAA

catenaccio nun hüküm sürdüğü yerde sacchi ve total futbol... italyada bunu yapmak avangartın uç noktası olsa gerek... ancelotti den özellikle bahsetmedim... nasıl olurda bukadar kupa kazanır hala bilebilmiş değilim çünkü  :D t.d ler için kupalar ölçü değil referans... winner özellik t.d için olmazsa olmaz bende... tabi bunu türkiye için söylemiyorum.. çünkü tr deki adalet, eşitlik, tarafsızlık ögelerinin hiçbiri yok...

gösterişsiz yıldız tanımına adriano oyuyor sanırım... konsantre olduğunda büyük oynuyor.. tam taarruzluk adam... @atalay

Çevrimdışı Koa_lAA

ne olmuş öyle bizim başkan dembaba ile ilgili bişiler söylemiş, b.city taraftar gurubu, f.bahçe,göztepe herkes sallamış.. ortalık yine karışmış...

Çevrimdışı ekrembaser

ne olmuş öyle bizim başkan dembaba ile ilgili bişiler söylemiş, b.city taraftar gurubu, f.bahçe,göztepe herkes sallamış.. ortalık yine karışmış...

Akbilciler önce erolun açıklamalarına baksınlar fb desen emenikeyle transfer şikesi yapan takım Göztepe desen demba tekrar Beşiktaş’a dönmek istemese hayatta oynamazdı Göztepe’de lakin Başkan gerçekten çok konuşuyor biraz frenlemesi lazım kendini böyle yanlış konuşmaların savunmasını yapmak bizim taraftara kalıyor

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

B.city taraftar grubu mu?? öyle bişey mi var? maçlara gelenler belediye taşeron işçileri değil mi  :D Kimse beni Başakşehir'in taraftarı olduğuna inandıramaz. Kulüp çalışanları dahil 1 kişinin bile taraftarı olduğunu sanmıyorum.

Çevrimiçi Samet Demir

B.city taraftar grubu mu?? öyle bişey mi var? maçlara gelenler belediye taşeron işçileri değil mi  :D Kimse beni Başakşehir'in taraftarı olduğuna inandıramaz. Kulüp çalışanları dahil 1 kişinin bile taraftarı olduğunu sanmıyorum.
Renkliler o yöne kayıyor yavaş yavaş.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: