Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5793923 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Tarihin en iyi Rovesata golü Recep Çetine aittir abi aslında :eyes :bandit:

bu da doğru 185lik adam 2,3 metreden vurur konuşulur 170lik takozum 2,5 metreden koyar konuşulmaz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu moderasyonun sebebi nedir yanlışlık mı var? Beşiktaşa futbolcusuna, hocasına hakaret yok.  :alala:

Abi bizim forumda sadece Beşiktaş'a değil başka birisine de hakaret edince de ceza veriliyor bunu en iyi sizin bilmeniz lazım artık :)

Emre bol yüzünden aldın cezayı münasip bir yerinden uydurmuş deseydin almazdın :D

Çevrimdışı tuncaboylu

o değil de salah gene salmış kobrettini pep de almış boynuna dolamış

bu pep de tam bir luzır
2 senedir kolay kura çektiği çeyrek finalde eline alıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

2 senedir kolay kura çektiği çeyrek finalde eline alıyor.

hoca falan değil milyar dolarlık kadro yap elinde patlat her sene CL.de
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Abi bizim forumda sadece Beşiktaş'a değil başka birisine de hakaret edince de ceza veriliyor bunu en iyi sizin bilmeniz lazım artık :)

Emre bol yüzünden aldın cezayı münasip bir yerinden uydurmuş deseydin almazdın :D

gülhan ben gözünden uydurmuş die okumuştum yaw

Çevrimdışı Koa_lAA

aynen bende... arada boşluk vardı çünkü...

Çevrimdışı tuncaboylu

hoca falan değil milyar dolarlık kadro yap elinde patlat her sene CL.de
Bu İngilizler dua etsin de birbirine düştüler, yoksa yine yarı finale takım çıkaramazlardı.

Çevrimdışı hakank

neler olacak neler neler olacak

Çevrimdışı cursedofdragon

yanlış okuşumuşsunuz  :)  g den sonra boşluk ötü yazıyor :)

Çevrimdışı tangaz

türkçede boşluktan sonra t gelince z die okunmuyormuydu  :alala:

örneklendirecek olursak "t tlu" tuzlu die okunur :D

Çevrimdışı tangaz

Bu İngilizler dua etsin de birbirine düştüler, yoksa yine yarı finale takım çıkaramazlardı.

ne yetersizler₁ harbiden atletico şl.de kalsaydı muhtemelen zaten yarı finalde real barca atletico bayern kalırdı

Çevrimdışı kyiv

Vay arkadaş Emre Bol bile bizden değerliymiş  :isad: Bari Göztepe maç günü kalksın moderasyonum. Reca ediyorum. Pajalusta please bitte :icool:

Çevrimdışı sozkul

Bende oraya takıldım, 10 saniye düşündüm, yahu ne kadar akıllıca otomatik (küfür yasak) çıkmasın diye sistemi aldatmak için araya boşluk koymuş dedim..  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Bende oraya takıldım, 10 saniye düşündüm, yahu ne kadar akıllıca otomatik (küfür yasak) çıkmasın diye sistemi aldatmak için araya boşluk koymuş dedim..  :icool:

10 saniyede mi çözdün abi  :D

Çevrimdışı mylife1903

yok abi az önce trtspor da canlı yayında söyledi gazeteci sohbetinde.seneye düşünüyoruz Burda olmasını istiyoruz bizim evladımız falan.

Pirlanta gibi cocuk, dedi mi

Çevrimdışı sozkul

10 saniyede mi çözdün abi  :D

Yaklaşık o kadar maalesef, yıllar geçtikçe response time düşüyor arkadaşım..

Çevrimdışı tangaz

Yaklaşık o kadar maalesef, yıllar geçtikçe response time düşüyor arkadaşım..

abi daha gençsin yılında ne warmış

Çevrimdışı kyiv

Sayın abim, lütfen sistemin açıklarını deşifre etmeyelim  :D

Buradan Emre Bol a da selam göndermek istiyorum aynı organdan biz de var hani utanmaya hiç gerek yok.  :D

Çevrimdışı kyiv

Haftanın düdüğü belli olmadı mı daha?

Çevrimdışı Koa_lAA

demeyeydin iyidi abi  :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Pirlanta gibi cocuk, dedi mi
Aynen abibu arada haftanın düdüğü ümit Öztürk

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Serdar Ali Çelikler: Beşiktaş’ın Katar ile ciddi bir sponsorluk anlaşması yapacağı konuşuluyor. Ama kaynaklarım diyor ki; 'Sponsorluk ile başlayan bu ilişki bir süre sonra A.Ş.’nin en azından bir kısmının satılmasını da kapsayabilir.'

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Love'ın lif kopma haberini medyadan önce başkanın vermesi bende şüphe uyandırdı.

Love kadro dışı kalmış olabilir, zaten geldiğinden beri bir cinslikler bir tripler.

Çevrimdışı mylife1903

Vay arkadaş Emre Bol bile bizden değerliymiş  :isad: Bari Göztepe maç günü kalksın moderasyonum. Reca ediyorum. Pajalusta please bitte :icool:
Valla abi bi sampiyonluk gununde genel af olmustu ondan yararlanmistim ben baska gormedim
Bizim gibi tecrubeli mod mudavimlerinin cezalari dusukten tutmak lazim 1-2 gun kafi sonra forum takip edilebilemiyor mesajlar kayiyor

Çevrimiçi murat

Bu Love'ın lif kopma haberini medyadan önce başkanın vermesi bende şüphe uyandırdı.

Love kadro dışı kalmış olabilir, zaten geldiğinden beri bir cinslikler bir tripler.

Hareketleri eskidende öylemiydi bilmiyorum ama lakayt hareketleri var.az yaşının adamı ol diye bir tabir var ya hani buda 20 yaşındaki çocuk gibi.

Etiketler: