Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5793747 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

işte o an ...
kral yapmayacaksın , kral olacaksın !
Büyükler :ahlı mal , beddualı mal alma;ağlayanın malı gülene yar olmaz derlerdi...
Cimbizladin gene adami
Yahu orda pas verse stoper armut toplamiyor, kayar kornere atar
Gol kacar var bunlar futbolda
Milano derbisinde bombos kaleye ikardi bi kacirdi 93. Dakikada hemide

Çevrimdışı mellfred

#AkbiliBasDüdüğüAl
Twitter’ı olan arkadaşlar taga destek versin
gün bu gündür
mayışmayalım

Çevrimdışı underworld

Cimbizladin gene adami
Yahu orda pas verse stoper armut toplamiyor, kayar kornere atar
Gol kacar var bunlar futbolda
Milano derbisinde bombos kaleye ikardi bi kacirdi 93. Dakikada hemide
kral olmak yerine pası verse cengo topla kaleye kadar girerdi ama vermedi.
futbol tercihler oyunudur ve lens iyi bir tercih yapmamıştır.

bir diğer nokta yav arkadaş biz bu adamı genellikle asist yapsın arada içeri girip az da olsa gol atar diye almadık mı ?
ula takım da aldığı süre boyunca girip kaçırdığı pozisyonlara diğer bütün golcülerimiz girmedi.
hayır yani biri de demiyor mu aga sen kenardan çzigiye doğru devril asiste yönel diye.
aisst yapsın dedikçe adam daha çok içeri giirp daha çok gol kaçırmaya başladı.
zaten talisca ve babaıl gole dönükler bir de bu girince iiyice çorbaya dönüyor  ortalık.

hayır yani bir de ne kadar kötü de vursan ;kaleci kaçırır, yumurtlar, kıçına çarpar gol olur diyecem ama o bile olmuyor arkadaş  :s20:

Çevrimdışı cursedofdragon

#AkbiliBasDüdüğüAl
Twitter’ı olan arkadaşlar taga destek versin
gün bu gündür
mayışmayalım

gs'liler açmış bu tag'ı belli.

Bizde başakla yarışırken itekleniyordu niye o zaman başak maçına gittiler fb,li gs'liler beraber.Niye o zaman bu tepkiyi vermediler.

Tag'a destek vermeyin.Başakşehir'in iteklendiğini biz 1 sene önce onlarla yarışırken söylüyorduk o zaman destek verselerdi şimdi sıkışınca destek istiyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

kral olmak yerine pası verse cengo topla kaleye kadar girerdi ama vermedi.
futbol tercihler oyunudur ve lens iyi bir tercih yapmamıştır.

bir diğer nokta yav arkadaş biz bu adamı genellikle asist yapsın arada içeri girip az da olsa gol atar diye almadık mı ?
ula takım da aldığı süre boyunca girip kaçırdığı pozisyonlara diğer bütün golcülerimiz girmedi.
hayır yani biri de demiyor mu aga sen kenardan çzigiye doğru devril asiste yönel diye.
aisst yapsın dedikçe adam daha çok içeri giirp daha çok gol kaçırmaya başladı.
zaten talisca ve babaıl gole dönükler bir de bu girince iiyice çorbaya dönüyor  ortalık.

hayır yani bir de ne kadar kötü de vursan ;kaleci kaçırır, yumurtlar, kıçına çarpar gol olur diyecem ama o bile olmuyor arkadaş  :s20:

Bursa macindaki feciymis yalniz, yikamak lazim bunu bi guzel

Çevrimdışı kyiv

UEFA bunlara en az 1 yıl men + 4 yıl sattığı kadar alabilme zorunluluğu getirmezse adalete inancım kalmayacak.

Ye iç sıç hiç hesap ödeme! Yok öyle yağma! Sürünmeliler, sürünecekler!

Böyle rezil plansız bir kulüp Şampiyonlar Ligine ve Uefaya ne verebilir ki? Bu adamlara ceza vermezlerse hiçbir avrupa kulübüne ceza vermesinler.

Yok mu hazır metin? Uefaya gönderelim.

Çevrimdışı mylife1903

UEFA bunlara en az 1 yıl men + 4 yıl sattığı kadar alabilme zorunluluğu getirmezse adalete inancım kalmayacak.

Böyle rezil plansız bir kulüp Şampiyonlar Ligine ve Uefaya ne verebilir ki? Bu adamlara ceza vermezlerse hiçbir avrupa kulübüne ceza vermesinler.

Bunlar utanmaz bunlar arlanmaz bunlar firansiz cocugu
Hesabi da kaputulasyonlar dahilinde devlete gecirir bunlar

Çevrimdışı tangaz

Bursa macindaki feciymis yalniz, yikamak lazim bunu bi guzel

arap sabunu öneriyorum reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

gavur gavura ceza verecek mi izleyip görecez
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mellfred

gs'liler açmış bu tag'ı belli.

Bizde başakla yarışırken itekleniyordu niye o zaman başak maçına gittiler fb,li gs'liler beraber.Niye o zaman bu tepkiyi vermediler.

Tag'a destek vermeyin.Başakşehir'in iteklendiğini biz 1 sene önce onlarla yarışırken söylüyorduk o zaman destek verselerdi şimdi sıkışınca destek istiyorlar.
öyle de olsa değişmez
dümdüz düşünüyorsun
 geçen sene Başak gs yarışıyor olsa biz  aksine başağı desteklerdik ekseriyetle
başağın takılması ortak çıkar şimdilik
bizim de işimize geliyor
Başak geride kalınca bu kez gs’ye karşı ortaklık kurarsın
İngiliz diplomasisidir
Osmanlı böyle böyle 150 sene fazla yaşadı

Çevrimdışı tuncaboylu

gavur gavura ceza verecek mi izleyip görecez
Galatasaray men cezası alırsa, şampiyon olmalarının çok bir önemi kalmayacak.

Bakalım ne olacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

abi yapılacak inşaatın %80i bu fransızların olacak die okumuştum ve ohaa demiştim
Bende kârın yüzde 80 ni diye hatırlıyorum ama bu şirketlerde enayi değil malzemeyi paravan şirket aracılığıyla yüksek gösterir işçiliği abartır vs o kârı yedirmezler @tangaz

Çevrimiçi murat

4 yıllık yaptırım ne olabilir acaba Necmi abinin dediği gibi kurul anlaşma yapan bir kurul değil, bizimki gibi ffp anlaşması olmaz zannetmiyorum ama 100 milyon euro ekstra zarar inanılmaz Uefa'nın bunlara sağlam geçirmesi lazım
4 yıl kınayacaklarmış :lol:

Çevrimiçi Necmi

uefa şl ye katılacak takımlara pek ihtimas geçmiyor. orda sorunlu takım istemiyor.
avrupa kupasına katılacak takımlar kadar esnek davranmıyor.
bu sene vermese ne olur artık onlar dönülmez yola girdiler.
geçen seneki transfer atağı hep ceza alma ihtimali yüzündendi para saçtılar ve en az
3 yıl götürecek oyunculara yatırım yaptılar. o paraları harcamak zaten intihardı.
ama zaten uyamayacaklarını bildikleri için az çok farketmez dediler.
aynı olayı 3 sene önce fenerde yaptı ama hiç bir oyuncuda yar olmadı külliyen battılar
gs de öyle olacak.
Biz işimize bakalım 7 maç var al şampiyon ol. kime ne olmuş umrumuzda olmasın.

Çevrimiçi Necmi

Trabzonspor ve Galatasaray olabilir.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ts görüşmeye çağrılmadıki ceza kurulunda değil görüşmeye çağrılanlar gs ve fener

Çevrimdışı tangaz

geseyle febe bekle gör  :bandit:

bence de

fenerinde ciddi açığı var kur farkı filan die izahat getirmeye esneklik istemeye debeleniyorlar hatta acıbademle yaptıkları hülleli sponsorluk da sırf bundan kurtuluş içindi.

Çevrimdışı tangaz

Bende kârın yüzde 80 ni diye hatırlıyorum ama bu şirketlerde enayi değil malzemeyi paravan şirket aracılığıyla yüksek gösterir işçiliği abartır vs o kârı yedirmezler @tangaz

evet şimdi oturdu bahsi geçen %80 kar ile alakalıydı da bu mallar inşaat şirketinin debelenip debelenip sıra karı kırışmaya gelince buyur abi diyeceklerini mi sanıyorlar  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

evet şimdi oturdu bahsi geçen %80 kar ile alakalıydı da bu mallar inşaat şirketinin debelenip debelenip sıra karı kırışmaya gelince buyur abi diyeceklerini mi sanıyorlar  :icool:
Finlandiya mi burasi be abi
Maliyetler artti derler, gecerler

Çevrimdışı tangaz

Finlandiya mi burasi be abi
Maliyetler artti derler, gecerler

ben inşaattan anlarım abi zarar eder o şantiye kar mar etmez o proce

Çevrimdışı mylife1903

ben inşaattan anlarım abi zarar eder o şantiye kar mar etmez o proce
Betonu alamanyadan ithal ederler gene de karpayi parasi vermezler abi ustune gsyi dava eder zararlari kadar para alirlar insallah, amin

Çevrimiçi Samet Demir

Sayın yönetim konu dışılar nedir böyle? Kaç mesaj oldu renkliler konuşuluyor.

Sizi kınıyorum.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Sizi kınıyorum.

Gsye vurdukca gavur necmi keyifleniyir bisi demez

Çevrimdışı tangaz

Betonu alamanyadan ithal ederler gene de karpayi parasi vermezler abi ustune gsyi dava eder zararlari kadar para alirlar insallah, amin

kara ortak oluyosan zararı da çekeceksin bu inşaat 1 milyar yeni tele zarar etse bunun 800 milyon yeni telesi cincona - yazar/yazmalıdır.

Çevrimdışı tangaz

Sizi kınıyorum.

rakiplerin ekonomisi üzerinden bejekeye bağlıyoruz konuyu dışında değil içindeyiz yani cincon derinden hissediyor içindekini  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Gsye vurdukca gavur necmi keyifleniyir bisi demez

keyf cigarası bilem yakar walla :bandit:

Etiketler: