Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794873 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

cenke de böyle anlayışlı olmanı beklerdim abi..

Çok hınzırsın Onur.. :)

Çevrimdışı İhsan

ben radyoda da duymuştum bir eski yönetici geseli hukukçudan bu %80 inşaattan pay rakamını pek inandırıcı gelmemişti ama duydum

Insaatin degil, arsa degerinin 80%i GSye kalacak.
Toplam proje 3500mTL,
Arsa degeri yaklasik 900mTL
GS ye kalan : 900*0,8 = 720 mTL

Arsa degeri 1.1 milyar TL idi ilk baska, ama ihaleyi kazanan geri cekildi. Ikinci olanin arsa degeri 900m TL.
Kisacasi Ihaleyi kazananin geri cekilmesiyle GS nin geliri 200m TL düstü
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

olaya yanlış mantıkla bakıyorsun saydığın oyuncular geldi ama gelincede formayı aldı
iki maç kötü oynasal üçüncü maçtada giydiler lens ne oldu quaresma berbat oynarken berbat
diyorum ilk yarı istatistiklerine bakıver işde o oyuncunun arkasında forma verilmeden bekletildi
sen bir oyuncuyu yerle bir edip sonra çık oyna deyipde randıman almayı bekleyemezsin şimdi burda
tek kişi bile diyebilirmi lens bu 5 maçta iyi oynasa quaresma cezası bittiğinde o formayı
ondan alabilirmi ben sanmıyorum bunu ben biliyorsam oda biliyordur. Medel maç esnasında
tepkisini koymasa onu bile oynatmayacaktı. 5 kilo fazlası varmışda hadi canım bunada
inanalımmı artık tesadüfen adamın kilo fazlasından kurtulması posta koyduğu ana denk geldi.
o değiştirmede sahaya çıkmadı ondan sonraki hafta oynatmadı bir sonraki haftadan itibaren
sürekli oynamaya başladı. nihayetinde sırasını bekleyen bulduğu anda saldıracak genç oyuncu değil bunlar
pasifize edilirlerse toparlamaları uzun sürer. lens bilmediğimiz bir oyuncu değilki geçen seneden
biliyoruz kapasitesini bu gün faydalanamıyorsak bu direk hocaya yazar.
Sürekli söylüyorum hoca oyuncularla bağ kuruyor ve kötü oynasalar bile alternatifini düşünmüyor
deneme bile yapmıyor. forvetsiz oynuyor larini 2 dakika bile denemiyor orkanı oynatmadı oynatmadı
kalktı leipzig maçında sahaya sürdü orda onu bitirebilirdi bile lens bakıyor sahada gerçekten hiç oynamayan oyuncular
var ve buna ramen kulübede bekliyor. Psikolojisi ne olur.
Lens degil quaresmayi babeli iki mac oynasa pektoyu bile kesemez
Yok oynatmamismis bilmem ne hikaye hepsi, sanki messiyi kenarda tutuyor senol gunes. Bildiginiz fbli lens iste, quaresma cezali tore sakatken bile tercih edilmiyor
Tore oynasin esamesi okunmaz bu cocugun.

Çevrimiçi Samet Demir

Türk Telekom, Beşiktaş'ın sponsoru Vodafone'nun tescil ettirdiği " Akıllı Stadyum " markasına itiraz etti.
"Akıllı stadyum'un ayırt edici özelliği yok" diyerek istenen iptali, mahkeme " Akıllı Stadyum Marka " diyerek reddetti.

Adamlarla kim bir ticari ilişki içine girse resmen saçmalıyor. Sana mı kaldı bu dava ? Önce sen adam gibi ülkeye internet hizmeti sağla saçma sapan işlerle ugrasacagına :akuma:
Konu dışı. 1.5 sene önce ev aldım hala eve internet bağlatamadım.  Port yokmuş... Vodafone candır ya.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı onurturan

Konu dışı. 1.5 sene önce ev aldım hala eve internet bağlatamadım.  Port yokmuş... Vodafone candır ya.

Tırrekler..

Çevrimiçi Necmi

847 villa yapılacak diye okudum, 2000 de değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben şişirerek verdim rakamı inşaat maliyetinide villa gibi değilde daire gibi verdim

Çevrimiçi Necmi

cenke de böyle anlayışlı olmanı beklerdim abi..
cenkde kızdığım nokta kaçak dövüşmesiydi.
çok daha fazla atacak kapasitesi varken kendini çizgiye hapsediyordu.
takımın merkezinide boş bırakıyordu zaten ne demek istediğim cenk gittikten sonra
taliscanın attıklarından belli. ilk yarı boyunca hep aynı şeyi söyledim
cenk merkezden kaçıp taliscayı orda yanlız bırakıyor. kendini devre dışı bıraktığı gibi taliscayıda
bırakıyor ne kadar haklı olduğum bellide oldu. ilk yarı cenk stoperlere bu baskıyı yapsa
belkide puan verdiğimiz bir iki maçı alacak şimdi gerinerek oturuyor olacaktık.

Çevrimiçi Necmi

Çok hınzırsın Onur.. :)
hadi canım hınzırlıkta tatlı tatlı laf sokmada senin üstüne
kimseyi tanımam burda :D

Çevrimiçi Necmi

Lens degil quaresmayi babeli iki mac oynasa pektoyu bile kesemez
Yok oynatmamismis bilmem ne hikaye hepsi, sanki messiyi kenarda tutuyor senol gunes. Bildiginiz fbli lens iste, quaresma cezali tore sakatken bile tercih edilmiyor
Tore oynasin esamesi okunmaz bu cocugun.
Ben lensci değilim hatırlarsan istendiğinde kontratak oyuncusu bizde iş yapmaz diyordum.
ama alındı artık bizim oyuncumuz ve ondan azami fayda sağlanması gerekiyor güven problemi
varsa güven vereceksin sorunu varsa çözeceksin bu şekilde olmaz tukaka da yapılmaz.
Beşiktaşın oyuncusu değilmiş gibi davranılıyor. Bunun bize ne faydası var. lensin bize uygun olmaması başka sorun
şenol hocanın ondan faydalanmak hazır ve moralli tutmak için hiç birşey yapmaması ayrı konu.
lensin gerçekten iyi oynadığı maçlarda 45 de oyundan aldı ötesi varmı. istekliydi gol kovalıyordu
burda ona yapılan bir haksızlık var hani alternatifi takımı alıp götürse yemişim lenside alternatifi çok daha kötüyken bile şans verilmedi.

Çevrimiçi Necmi

twiteerden genel müdüre saydır küfür etmeden ama ertesi gün bağlarlar
bizzat denenmiş bir yöntem. :D

Çevrimdışı f_madida

zaten cb nin şeysiyle yaptılarsa bu dibine vurmuş halidir daha
ne yapacaklar araziyimi okşayacaklar büyüsün diye :bandit:

yahu istedikleri kadar imar degisikligi yapsinlar, turkiye'de insaat sirketi ihale alacak, garanti para verecek bir de ustune de kardan pay verecek ha, buna bir kadir inanirdi bir de dursun ozbek inandi iste. bu aslinda dursun'un esprilerinden biriydi, isterse karin 99%unu gsye verecegiz diye anlasma yapsaydi sirket farketmezdi. is bittiginde ihaleyi alan sirket ne diyecek? agam vallah kar mar yoktur, zararina sattik bu villalari, iscisiydi, demiriydi derken ohoo ne para gitti.. hadi herkes evine kar mar yok, garanti paranizi aldiniz la hayirsizlar neyinize yetmiyor demeyecek mi? diyecek. bu sirketin defterini gs mi denetleyecek sanki, oyle bir yetkisi mi var? en fazla sembolik bir uc bes milyon dolar verirler, ustune de bir bardak soguk su verip gonderirler bunlari, gsliler de icer halis mulis riva memba suyu diyerek.  :evillol: :evillol: :evillol:

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

çok şey söyleniyor ama işin aslı hepside sıkıyor işde
bu kurulun görevi ffp anlaşması yapmak değil mevcut anlaşmayı
denetlemek bir anlaşma olacaksa bunun için masaya oturmaları
gerekiyor. zaten büyük ihtimal buda olacak ama bir sonraki aşama olur
bize ve fenere koydukları paketi onlarında önüne koyacaklardır
ama bu şimdiki uyamamadan alacakları ceza değil çünkü ffp anlaşmasına ceza olarak bakmıyor
uefa bu bir nevi kulüplere yol gösterme recete sunma gibi bir şey olarak değerlendiriyor
sana dediği net bu senin yol haritan kulübü bu mali potreye oturtman gerekiyor
bu kurallara uyarsan seni avrupa liglerinde oynatırım uymazsan avrupada yerin olmayacak
sana uyman için bu kadar zaman veriyorum sonra seni değerlendireceğim
bunu gs ye yaptı daha önce uymadı bir sene men yedi ve önüne bir recete koydular
bu maaş sınırı ve denk bütçeydi ve bu bütçeyi en fazla 30 M zararla geçirebilirsin
adamlar ikisinede uyamadı maaş bütçesinide geçmişler 30 M luk eksi verme şartınıda
100 M eksiyle tamamlamışlar. şimdi bunun bedeli var ödenecek büyük ihtimal ondan sonrada
bize uyguladıkları paketi onlarada uygulayacaklar hatta şartları dahada ağır olabilir.
neyse büyük ihtimal biz skorboarta sezon sonu avrupa fatihi avrupada oynar diye yazarız
sonrada kulüp çalışanı işden çıkarılır :D

gsnin ilk anlasmasi 2014 yilinda yapilmis. 2016da anlasmaya uymadiklari ortaya cikinca CFCB bunlardan savunma istemis, gs de fantastik bir savunma yapmis, yani raporda da yaziyor: efendim suriyeli multeciler geldi, sonra pasolig uygulanmaya basladi bunlar birer mucbir sebep (ongurelemeyen , dogal afet gibi) olarak degerlendirilmeli demiler, uefa mufettisi de istatistikleri vererek, ne alakasi var bunlarin senin butcenle demis ve 1+1 men cezasini basmis. simdi bu men cezasinin onemli kismi +1 lik kismi, cunku +1lik kisim bazi sartlara uyulmasi kosuluyla askiya alinmisti (suspended).

2016 yili ceza raporu burada: https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/OfficialDocument/uefaorg/ClubFinancialControl/02/34/35/81/2343581_DOWNLOAD.pdf

madde 23 bunlarin yaptigi savunmalari acikliyor ve niye kabul edilmedigini yaziyor.

asil yeni gelecek cezanin tabani bu aciklanan cezadaki madde 24, ne diyor:

'In this referral decision, the CFCB Chief Investigator suggested that an exclusion from two UEFA club competitions should be imposed on the Club (one being suspended on the condition that the Club implements a concrete strategy to comply with financial fair play  and,  as  a  result,  has  a  maximum  break-even  deficit  of  ten million  Euros (€10,000,000) for each of the reporting periods ending in 2016 and 2017) and stated that the Settlement Agreement should expire on the date of this Decision in accordance with Clause 8.2 of the Settlement Agreement.'

+1 yillik men cezasi, klubun 2016 ve 2017 yillari sonu itibariyle 10 milyon avrodan fazla acik vermemesi kosulu ile askiya alinmistir. bu kosulu yerine getirdiler mi? sanmiyorum.

Ayrica bu karar tarihi itibariyle eski anlasmalari da gecersiz kilinmis. Simdi bunlar tekrar bir anlasma isteyecekler ama uefa yeni anlasma verir mi, hele ki bile bile ffp kurallarini tekrar tekrar cigneyen bir klube kapi acar mi orasi muallak. Eski cezasinin ustune bir de buradan ceza kitleyebilir tam tersine.

Tahminen askiya alinan +1 yillik men cezasi uygulanir, ustune de 4 senelik bir settlement onerilir yine basa bas kurali + transfer sinirlamasi + kadro sinirlamasi + uefa gelirlerinin bir kismina el konulmasi gibi maddeler dayatilarak. Tabi daha uzun vadeli bir men cezasi da dogrudan verilebilir. Uefa Milan'i bile reddetti gecen Aralik'ta, gsnin topu insaata kacarsa kimse sasirmamali.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Rasim

gsnin ilk anlasmasi 2014 yilinda yapilmis. 2016da anlasmaya uymadiklari ortaya cikinca CFCB bunlardan savunma istemis, gs de fantastik bir savunma yapmis, yani raporda da yaziyor: efendim suriyeli multeciler geldi, sonra pasolig uygulanmaya basladi bunlar birer mucbir sebep (ongurelemeyen , dogal afet gibi) olarak degerlendirilmeli demiler, uefa mufettisi de istatistikleri vererek, ne alakasi var bunlarin senin butcenle demis ve 1+1 men cezasini basmis. simdi bu men cezasinin onemli kismi +1 lik kismi, cunku +1lik kisim bazi sartlara uyulmasi kosuluyla askiya alinmisti (suspended).

2016 yili ceza raporu burada: https://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/OfficialDocument/uefaorg/ClubFinancialControl/02/34/35/81/2343581_DOWNLOAD.pdf

madde 23 bunlarin yaptigi savunmalari acikliyor ve niye kabul edilmedigini yaziyor.

asil yeni gelecek cezanin tabani bu aciklanan cezadaki madde 24, ne diyor:

'In this referral decision, the CFCB Chief Investigator suggested that an exclusion from two UEFA club competitions should be imposed on the Club (one being suspended on the condition that the Club implements a concrete strategy to comply with financial fair play  and,  as  a  result,  has  a  maximum  break-even  deficit  of  ten million  Euros (€10,000,000) for each of the reporting periods ending in 2016 and 2017) and stated that the Settlement Agreement should expire on the date of this Decision in accordance with Clause 8.2 of the Settlement Agreement.'

+1 yillik men cezasi, klubun 2016 ve 2017 yillari sonu itibariyle 10 milyon avrodan fazla acik vermemesi kosulu ile askiya alinmistir. bu kosulu yerine getirdiler mi? sanmiyorum.

Ayrica bu karar tarihi itibariyle eski anlasmalari da gecersiz kilinmis. Simdi bunlar tekrar bir anlasma isteyecekler ama uefa yeni anlasma verir mi, hele ki bile bile ffp kurallarini tekrar tekrar cigneyen bir klube kapi acar mi orasi muallak. Eski cezasinin ustune bir de buradan ceza kitleyebilir tam tersine.

Tahminen askiya alinan +1 yillik men cezasi uygulanir, ustune de 4 senelik bir settlement onerilir yine basa bas kurali + transfer sinirlamasi + kadro sinirlamasi + uefa gelirlerinin bir kismina el konulmasi gibi maddeler dayatilarak. Tabi daha uzun vadeli bir men cezasi da dogrudan verilebilir. Uefa Milan'i bile reddetti gecen Aralik'ta, gsnin topu insaata kacarsa kimse sasirmamali.

burdan benim anladigim 2+1 men ve yeni bir ffp anlasmasi cikar karart gözünü @UEFA  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mellfred

dün konuşmuştuk bizim oyuncular neden sıfıra inmiyor
bakın burada gökhan gönül çok da güzel iniyor
ama talisca,attığı golün de verdiği gereksiz özgüvenle, stoper arkasındaki dar alana aşırtma pas deniyor negredo'ya
sezon başından beri bu ukalalık var biz de
1 farklı öne geçince hepsinde motivasyon sıkıntısı başlıyor mesela ts maçı lensi, aklıma ilk  gelen

Çevrimiçi Gökhan Kurt

burdan benim anladigim 2+1 men ve yeni bir ffp anlasmasi cikar karart gözünü @UEFA  :bandit:

Men kesinlikle gelecek önemli olan feda demeleri icin tepe taklak edecek ek uygulamaların gelmesi bunlara. Maas sınırını söyle 40-45M € yaparlarsa Avrupaya gidemezlerse cogu adam ellerinden gidecek.  Terim'in- -Feghouli - Gomis'in bile sözlesmesinde Avrupaya gidilmemesi durumunda serbest kalma maddesi varmıs. İnsallah Dogrudur . 19 Nisan'ı dört gözle bekliyorum valla.

Çevrimdışı mellfred

yani iptal edilen dışında da men alırlarsa asgari iki sene alacaklar demektir
[yquote author=f_madida link=topic=2857.msg845653#msg845653 date=1522860344]
Tahminen askiya alinan +1 yillik men cezasi uygulanir,
[ Son Düzenleme: 04 Nisan 2018, 20:28:48 mellfred ]

Çevrimdışı cursedofdragon

dün konuşmuştuk bizim oyuncular neden sıfıra inmiyor
bakın burada gökhan gönül çok da güzel iniyor
ama talisca,attığı golün de verdiği gereksiz özgüvenle, stoper arkasındaki dar alana aşırtma pas deniyor negredo'ya
sezon başından beri bu ukalalık var biz de
1 farklı öne geçince hepsinde motivasyon sıkıntısı başlıyor mesela ts maçı lensi, aklıma ilk  gelen

içerde kimse yok gökhan indi çizgiye çevirdi içeri rakibe gelicek top.

Sıfıra inmek mesele değil ki içerde de adam olması lazım.Ön direk filan.

Çevrimdışı underworld

işte o an ...
kral yapmayacaksın , kral olacaksın !
Büyükler :ahlı mal , beddualı mal alma;ağlayanın malı gülene yar olmaz derlerdi...

Çevrimdışı mellfred

fragman

Bursa da kaçırdığı pozisyon net penaltıydı ama. kavşağın evladı vermedi tabiki

Çevrimdışı mellfred

içerde kimse yok gökhan indi çizgiye çevirdi içeri rakibe gelicek top.

Sıfıra inmek mesele değil ki içerde de adam olması lazım.Ön direk filan.
içeri olmadı dışarı oldu o da olumlu
sıfıra inilen pozisyonlarda asıl tehlikeyi dışardan gelene çevrilen paslar doğuruyor

Çevrimdışı mylife1903

men iyi men ..
men gelsin..
Supermen gelsin, kume de dusursunler
Kurban kesecem

Etiketler: