Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5800686 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Bir önceki mesajımda cevap verdim. Sorun su: ayni maçta ayni hakem sana kartlar cat cat cikarirken rakibe cikarmiyorsa sana verdigi kartlar uzerinden hakem hakliydi diyemezsin. Yahu Talisca tehlikeli bir sekilde kaleye yönelmişken, eleman arkadan çekip indirdi ve hakem sari vermedi. Oğuzhan'ın ayağına bastılar, hemde 4. hakem ve yan hakem net bir sekilde gordu. Birak sariyi faul bile çalmadılar. Oğuzhan'ın pozisyonu gibi tonlarca pozisyon oluyor maclarda ve hiç sari verilmiyor. GS ve FB'li oyunculara hem de sınırda ki oyunculara bu kartlar cikiyor mu? Neyse siz haklisiniz. Hakemler hakli. FB ful faul uzerine kurulu bir sistemle oynayıp senden az kart goruyorsa, GS'liler top kaptırır kaptırmaz hemen faul yapma sistemini uygularken, senden cok fazla faul yapmasına ragmen senden az kart goruyorsa ve siz gelip hakem hakliydi diyosanız, ben de hakemler az bile yapıyor Besiktas'a diyorum artık.
sorun şu hakemin doğru olduğu noktalarda hakemi eleştirmeye kalkarsan haksız olursun
o nedenle yaptığınızı eleştiriyorum hakemin bir sürü pisliği oldu ama burda kalkmış kartlardan bahsediyorsunuz erman da çıkıp kartların ne kadar haklı olduğunu anlatıyor. sen doğru olanı değil yanlış olanı gösterki karşındakine söz hakkı vermemiş ol. ne demek kendi sahanda 5 sarı kart görmek
yada karabük maçında 5 sarı gördük demek ne bekliyorsun kendi sahanda imtiyazmı der insanlar
burdan kendini haklı çıkaramazsın. Sen burda ali palabıyıka gömerken benim itirazımı şimdi anlamışsındır umarım konu ali palabıyık o bu hakem değil yaptığın sadece piyonları yargılamak ali verilmez veli verilir ama değişen bir şey olmaz sanada bak istemediğin hakemi vermiyoruz daha ne istiyorsun denir.
ben daha geçen sene demişdim hakemleri konuştuğunuzda daha gs ile yarışmadık bir yarışalım ondan sonra görün diye. Burda konu hakem değil hakem eleştirisi tamamen yanlış ve birilerine hizmet eden
eleştiri oluyor bize yarar değil zarar veriyor. hangi hakem olmalı sorun hakemmi orda yusuf namoğlu oturduğu sürece hangi hakemin verildiğinin bir önemi yok hakeme harcayacağınız performansı
namoğluna harcamanız gerekiyor. bir baskı kuracaksan doğru kuracaksın piyonlarla bir yere varamazsın.
hakemle uğraştığın sürece sadece kendini komik duruma düşürürsün. bunu allahdan sosyal medyadaki büyük hesaplar anladıda esas hedefe yöneldi. siz hakem diye ağlarken işin esas sorumlusu karnını kaşıyarak işine bakıyor. tamda istediğini yapıyorsunuz birini isteme oda başkasını versin ne değişiyor.
ben size daha öncede söyledim bu alt seviye hakemler sıkıntı değil üstünede oynasalar bir şekilde kazanırsın tehlike fırat cüno bülo gibi kaşarlardan gelir onlarla istemiyorlarsa kazanamazsın.
siz hala piyonlarla uğraşıp diz dövmeye devam edin bu arada atı alan üsküdarı geçsin.
sende her hafta başka bir hakeme söv sanki sorun hakemlermiş gibi

Çevrimiçi Necmi

Neyse bu kadar eleştiri yeter. Koyduk geçtik şimdi arkamıza yaslanıp rakipler ne yapacak ona bakalım.
Ondan sonrada en önemli maçımız olan göztepe maçına odaklanalım.

Çevrimdışı Librarius

Neyse bu kadar eleştiri yeter. Koyduk geçtik şimdi arkamıza yaslanıp rakipler ne yapacak ona bakalım.
Ondan sonrada en önemli maçımız olan göztepe maçına odaklanalım.

GS takılırsa cok iyi olur. Bu sene ne yapıp edip şampiyonluk olmamız şart. Biz olamasakta GS'nin olamaması icin herseyi yapmamız lazım. Bu haramzade kulüp batağın eşiğinde, bu sene şampiyon olamazlarsa en az 5 yıl daha olamazlar.

Bu arada bunların başkanları baya komik bir herif. Ilkokul seviyesinde bir sunum yapmis UEFA'ya ama günlerdir anlatıp duruyor. O kadar harama alismislarki 2 rakibi FFP'den dolayı en iyi oyuncularından olurken, bu haramzadeler FFP anlasmasini hice sahip 40 milyon Euro bonservis parası odeyip tonla adam aldı. Acikca haksiz rekabete giriştiler. Eger UEFA bunu cezasız bırakırsa UEFA'ya rest çekip FFP'ye uymayacagimizi bildirmemiz lazım. Eger UEFA hakkaniyetli bir kurumsa bu haramzadelerin kursaginda birakir. FFP'ye uymuş olsalardi daha ligin ilk yarisinda havlu atarlardı lige. Haksiz bir sekilde rekabet ediyorlar suan. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

GS takılırsa cok iyi olur. Bu sene ne yapıp edip şampiyonluk olmamız şart. Biz olamasakta GS'nin olamaması icin herseyi yapmamız lazım. Bu haramzade kulüp batağın eşiğinde, bu sene şampiyon olamazlarsa en az 5 yıl daha olamazlar.

Bu arada bunların başkanları baya komik bir herif. Ilkokul seviyesinde bir sunum yapmis UEFA'ya ama günlerdir anlatıp duruyor. O kadar harama alismislarki 2 rakibi FFP'den dolayı en iyi oyuncularından olurken, bu haramzadeler FFP anlasmasini hice sahip 40 milyon Euro bonservis parası odeyip tonla adam aldı. Acikca haksiz rekabete giriştiler. Eger UEFA bunu cezasız bırakırsa UEFA'ya rest çekip FFP'ye uymayacagimizi bildirmemiz lazım. Eger UEFA hakkaniyetli bir kurumsa bu haramzadelerin kursaginda birakir. FFP'ye uymuş olsalardi daha ligin ilk yarisinda havlu atarlardı lige. Haksiz bir sekilde rekabet ediyorlar suan.

Evet ondan dedim zaten tam bir koylu zihniyeti diye. Adam burokraside ust duzeylere gelmis, sirket mirket islerinde, GS'ye baskan olmus konusmalar, laflar tam bir tasra tuccari, ya da koy agasi seviyesinde. Hani konusursun boyle cahil insanlarla bir sekilde ayni ortamda kalip, atar da atar sen de ayip olmasin diye inanmis gibi yaparsin, tam olarak o olmus gibi duruyor. UEFA bakmis Cumhuriyet Bayrami'nda kursu verilmis ilkokul cocugu gibi konusuyor GS baskani, ayip olmasin diye inanmis gibi yapip odadan cikar cikmaz once dalga gecip sonra sokacagimiz kazik yagli mi olsun yagsiz mi onu tartismistir bu kafanin musameresinden sonra. :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

Yanliz cok rahatsız edici bir durum göze çarpıyor Besiktas maçlarında. Anladigim kadarıyla hakemlerin Besiktas'a karşı olan tavirlarini Anadolu kulüpleri çözmüş. Hafif müdahale alan rakip oyuncular dom dom kursunu yemis gibi yerde kıvranıyor. Ayaklari kopmuş sanırsın. Hakemlerde hemen karta başvuruyor.  Fakat ne hikmetse FB ve GS maçlarında bunu yapmıyorlar.

Bizim oyuncular ise ne kadar sert faule maruz kalırlarsa kalsınlar yere yatmak yerine ayaga kalkıp rakibe dikleniyorlar. Kardeşim biraz akilli olun. Faule maruz kalan kalkıp rakibe ceza kesmeye kalkıyor. Yeter artık. Ayaga kalktıkları icin eyyamcı hakemlerde rakibe kart göstermeden olayı bağlıyor.

İyide o diklenmeye kadar o adam kaç tane tekme yiyor? 10 tane tekme yiyorsa 3 tanesine faul veriliyor.

Yaptığımız ve yapılan faullerde suçlu aranacaksa o hakemdir.

İnsiyatifi alanda vermeyende kendisi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Bizim aleyhimize olanlar Peki ?
Onları yazmaya üşendin değil mi abi
çok çünkü çok çok çok...
beklentim kaydırılmak değil hocam
Evet Leh’imize de kararlar çıktı
Ancak
Dakika 60 ve 3 sarı var 3.’ü de bize
3’ü de kart cezalısı olacak oyuncularımız
3 net golümüzü kesti hakem
1. Nehrodonun çevirdiği top taç değildi
2. Caner’in pozisyonu
3. Lensin atağında faul çıkan bire bir pozisyon
siz böyle yaparsanız renkliler de
“Barış şimşeğin üst üste 15. Beşiktaş maçı”  diye başlık atma cesareti gösterir
valla sizlere cevap yazmaktan ortak platformlara yetişemiyorum
bu kadar bariz doğrandığımız maçlarda bari yapmayın
Konya maçından sonra bişe bu forumda “hakemlik bir şey yok” diyen çıktı.
Usandım gari yeter

Romantik ormantik besiktas taraftari onlar, iyi oynayip hakemi de yeneceksinciler
Yahu alemin enayisi ben miyim? Neden hakemi de yenecek kadro kurmaya calisayim, tamam futbolcu transfer edecegine 4-5 hakem al, demiyorum ama biraz da aktif sekilde besiktasin hakkini yedirmesin bu yonetimler.
Alper ulusoy taliska kadar ceza almiyor
Firat quaresma kadar dinlenmiyor

Burda caner olayinda bir turnusol kagidi yasandi
Bir cok arkadas efenim iyi oldu caner oynamayacak takima faydali oldu bu ceza falan diye konustular
Ya dedim ozamanlar size
Olay caner olayi degil, diye
Aynisi quaresma olayinda oldu
Gobek atiyordu forumun yarisi lens oynayacak, quaresma frikiklerde topun yaninda durup taliskayi bozmayacak diye sevinen kandirilmis besiktaslilar vardi
Quaresmaya 5 mac ceza cikinca hakemlerin davranislarinin degistigini anlamayana ne denir, romantik besiktasli denir bence

Taraftar bu kafayla devam etsin
Yahu fernandese iki mac ceza cakmadilar ona lokomotif yonetimi hem cok sevindi hem cok sasirdi, yani

Hangi buyuk takimin evindeki maclarinda 5-6 tane kart cikar ustuste
Alanyaspor kadar olamiyor takim herifler 10 kisi hakeme gangbek yapiyo bizimkiler anca seyrediyir

Çevrimdışı mylife1903

Bu maç hakemlik çok şey vardı çok kötü maç yönetti..
Necipe direk kırmızı medele de maçsonu soyunma odasında kırmızı bekledim... floshroyal yapamadı..
Moskovada sevinc

Isputnik gastesinin haberine gore
Manuel fernandese ceza gelmemezi sevincle karsilandi. 2 haftadir 3er 5er cezali duruma dusen besiktasli futbolculardan sonra, lokomotif moskovaspor yonetiminde gergin bir bekleyis vardi. 2 hafta sonunda manuel fernandese ceza gelmemesi moskova cephesinde dusundurucu bulundu.
Moskovada ulastigimiz lokomotifsoor yetkilisi ivan ivanov “fetnandese de ceza bekliyorduk bir cok besiktasli futbolcu ceza alinca ama cezalarin yogunlugundan olsa gerek bize bir bildirim gelmedi, gergin bekleyisimiz devam ediyor” dedi

Çevrimdışı mylife1903

Cin seyahati dogruydu. Forvet konusunda Diego Costa icin cok ugrastik olmayinca daha onceden soz kesilip yedekte tutulan Negredo alindi, icime sinmemisti hala da sinmis degil. Ustune gidip devre arasinda ala ala Vagner Love'u aldilar, su Anadolu futbolcularina hemen dibi dusen taraftar ve yonetici kafasindan kurtulmamiz lazim. Butun bunlara ragmen ligin ustunde bir kadro var. Bu sene asil sorun hakemler, bunu sezon basinda soyledik. Hoca da inatlariyla tuy dikti. Sampiyonluk gelirse hakemler, hatali transferler, dusman muamelesi yapan rakipler, ve hatali forvet transferleri yapan yonetime ragmen, sirf oyuncu kalitesi ve Talisca'nin sapkadan tavsan cikarmasiyla sampiyon olmus olacagiz. 2. devre Talisca toplamamis olsa su anda 9-10 puan gerideydik liderden, Senol Hoca'yi da kurtariyor. Fakat bir daha boyle bir sampiyonluk gelmez. Sene sonu iyi revizyon olacak kadroda.
RevoZyon folan yapmosinlar. Daha beter olur
Bi santrafor alsinlar boylem kallavali kamasullahi bi santrafor zenji olmasi tercih sebebidir.
Taliskanin da bonservisini alsinlar baska hareket yapmasinlar

Çevrimdışı mylife1903

Cenk gidince babıl da gerilemeye başladı.
Cengo kanada kayarak babılı içe itiyordu, şimdi bunu yapacak kimse yok.
Cenk ve quaresma taliskayi bozuyordu yahu
Bak cenk gitti negredo nasil golleri siraliyor
Bak quaresma cezali taliskaya pisikolocik baski yapamiyor her mac frikikten takiyo taliska

Çevrimdışı mylife1903

Talisca mi oyunda yok, yoksa hata Talisca'yi kanatta, forvette oynatan hoca mi? Sene basindan beri soyluyoruz, Atiba Oguzhan orta sahasi hucuma destek vermiyor. Butun yuk kanatlar ve forvetlerde. Bu macta Oguzhan nispeten topluydu, ama genelde hucuma destek vermiyor. Atiba ise 6 aydan beri herkesi uyutuyor ilk yarim saat iyi, sonra yan pas geri pasla maci tamamliyor. Artik Medel'den sasmamak Atiba'yi da son yarim saat falan kullanmak gerekiyor.

Lens konusunda katiliyorum, yeter artik. Tore'nin olusu bundan faydali olur, Goztepe macinda Tore cikmali.
Lens yerine nukalma
Negredo yerine kuveke dedigimizde
Gulup dalga geciyorlardi
Bi @MURAT abi nukalma konusunda desteklemisti yanlis hatirlamiyorsam
Simdi gelistirelim
Bu embilha midir nedir lensin iki kati katkiyi 10da bir fiyatina verir arkadas

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın arkadaşlar :loveya:

Küçük bir konu dışı yapayım, La ZLATAN olm sen valla insan değilsin yahu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi murat

hakem iyi demedim art niyetlimiydi evet art niyetliydi ama yola sarıdan çıkarsan senin önüne pozisyonları koyup hakem doğru karar vermiş derler. Ev sahibi bu kadar kart görmez diye bir kuralmı var. ev sahibi Beşiktaş sahasında bu kadar aciz oynayıp rakibi tekmeylemi durdurur. onuda konuşalıp oynayanın biz olup rakibin bizi durdurması gerekmiyormu.
sen kendi sahanda alanyaya karşı skoru korumak için forvetsiz oynarsan böylede
baskı yersin sonrada durdurmak için kart yersin. Onun dışında hakemi ayrı değerlendiririz
sor murata maçda ne dedim bu hakem bizi doğramaya çıkmış sahaya dedim
ama bu kartlardan yola çıkarsan yanlış olur. haklı olduğun noktada haksız duruma düşersin.
kritik pozisyonlarımızda oyunu kesmesi rakibin sert oyununa prim vermesi senin en ufak haraketinde elinde düdükle beklemesi
seni oynatmamak ritim kazanmanı engellemek için her şeyi yapmasını konuşacaksak konuşalım ama sarı kartlardan yola çıkacaksak
orda hakemi değil kendi oyuncumu suçlarım. lig bu kadar kritikken 3 orta saha oyuncumuzun hemde haklı olarak kart görmesi
işde konuşulacak şey. Bu tam sorumsuzluk örneği hemde kritik olmayan pozisyonlarda.
hakem bize verdiği sarı kartları baz alırsak örnek bir yönetim göstermiş ama rakibe vermediği sarılar ,birebir bize faul çalıp onlara çalmadığı pozisyon,oyunun akışını kesme, takımı ve seyirciyi zıvanadan çıkarmasıyla rezalet bir yönetim gösterdi.negredonun taç pozisyonu banada çıkmış gibi geldi özetlere bakmadım.

alanya  yemlenmiş demek   nasıl bir mantık  nasıl bir çamur atma, küme düşme potasında yer alan  bir takım  ne yapacak  buyrun gelin gol atın mı diyecek  mücadele  etmesinler mi, yemlenmiş dediğin  takım  başakşehiri  4 ledi
:claps: :claps: :claps:

Çok güzel ve doğru bir yorum...

Çevrimdışı underworld

daha nasıl taşıyacak o olmasa ikinci yarı maç kazanamayacaksın
10 maç yapmışız 5 ini almış adam tek başına takımı şampiyonluğa götürüyor
geçen sene abou ile ikisi takımı şampiyon yaptı.
bu sene 39 maç 17 gol 4 asist geçen sene 33 maç 17 gol 6 asist
ama taşıyamıyor öylemi.
bir maçı kazanmak için gol atman gerekiyor bu adam gol atıp maç kazanıyor daha nasıl bir katkı vermesi lazım diğer oyuncular onun verdiği katkının yarısını verse şu anda açık ara liderdik
esas önemlisi ne biliyormusun bu katkıyı takımdan destek alarak vermedi tamamen kişisel yeteneğiyle yaptı daha öncede söyledim takım onun merkezinde oynasa tek başına takımı şampiyon yapacak bir oyuncu. Daha ne yapsın. daha çok beklentiniz olduğu gibi bir oyuncu olsa onu şl maçlarında takımı rakibimiz olursa oynarken görürdük zaten orta sahada istediğiniz standartta olsa adamın bonservisi 150 M olur. Böyle sonuca etkisi olan birde orta sahada oyunun merkezi olabilecek yetenekde bir oyuncu
bizim anca hava sahamızdan geçer. oda çine malezyaya takımı kamp yapmaya giderken :bandit:

If olarak sadece golü atar gerisini karışmaz babındaysa dediğin doğru ancak 90s futbolu bitti...
Messi bile artık takımım için oynuyorum ama insanlar sadece gol attığımda iyi oynadığımı sanıyorlar ama yanılıyorlar.
Bazen kötü oynarken gol atıyorum ama bu beni iyi oynamış yapmıyor.
Via Messi

adam bütün ortasahayı ıskartaya çıkardı
ama hakemlik bir şey yokcular gelir birazdan

Tolgay ve Atibanin kartları dogru ama Ozinin ki yanlış orada Alanya li oyuncunun yerde kivranmasina verdi karti :akuma:

Atiba da Tolgay da rakibin bileğine basıyor net şekilde Sarı kart ikisi de ama Hakem kesinlikle art niyetliydi , Canerin omuz omuza mücadelesinde %100 lük Gol pozisyonunda Alanya lehine faul verdi ve olasi Golumuzu yedi şaka gibiydi resmen

Ozi yerdeyken Tekme sallayan İsac Sackeye sarı kart çıktı NET kırmızıydı o pozisyon

Çevrimiçi murat

RevoZyon folan yapmosinlar. Daha beter olur
Bi santrafor alsinlar boylem kallavali kamasullahi bi santrafor zenji olmasi tercih sebebidir.
Taliskanin da bonservisini alsinlar baska hareket yapmasinlar

aklıma birkaç isim geldi ama kallavali kamasullahi  ne boyutta bilemeyeceğim :iblush:

bugünkü ortasahamız
Atiba- Tolgay- Oğuzhan
Üçü de bilinçli kart gördü öyle mi diyorsun ?
Yani bütün ortasaha haftaya yok ve bu bir taktikti evet

İyi de bu Hocaya yazar

3 tane Orta saha oyuncun var ve Üçü de kart sınırında iken ucunu aynı anda sahaya sürmek hangi akla mantığa sığar

Tolgay veya Oğuzhan dan biri kenarda olmalıydı

Çevrimiçi murat

Lens yerine nukalma
Negredo yerine kuveke dedigimizde
Gulup dalga geciyorlardi
Bi @MURAT abi nukalma konusunda desteklemisti yanlis hatirlamiyorsam
Simdi gelistirelim
Bu embilha midir nedir lensin iki kati katkiyi 10da bir fiyatina verir arkadas
ben kweuke nakaulma vs diyince anadolu topçusu yaftasıyla karşılaşmıştım.love alanyadan geldi pepe brezilyanın bir köyünden çıkmış futbolcu sanki iyi futbolcuların hepsi lamasyadan çıkıyor.büyük takımsan defansın önünde oynayan bütün oyuncuların gole yakın ya atan ya attıran oyuncular olmalı.

Bu adam inanılmaz sinsi. Kartlarda nokta atışı yaptı. Daha ne yapsın. Bu hakemde art niyet aramayan adama bir şey anlatamazsın. Büyülenmiş demektir.
Hakem net art niyetliydi fakat Tolgay ve Atibanin faulleri de Net sarı kartti sadece Oğuzhanın kart yanlıştı

Çevrimdışı cursedofdragon

Hakem net art niyetliydi fakat Tolgay ve Atibanin faulleri de Net sarı kartti sadece Oğuzhanın kart yanlıştı

yunus atibanın tolgay'ın sarı kartlarına değil diyen yok ki zaten.

Sorun şu ki alanyalı oyuncularda bizim oyuncunun ayağına bastılar birisi oğuzhan'ın ayağına bastı hakem bırak sarıyı faul bile vermedi oğuzhan 4.cü hakeme itiraz etti.

Alanya bile 1 kere basınca onlar bile kart görmüyor varın gs'nin fb'yi siz düşünün.

Evimizde alanyadan fazla kart gördük hakemler bizden çekinmiyorlar.

Benim demem o biz kendi aramızda daha hakeme tepki veremiyoruz hakemlerin bizi doğraması normal oluyor biz böyle yaptıgımız için.

Neyse maç bitti artık önümüze bakıyoruz kazandık rakiplerimizi bekliyoruz 2 si puan kaybederse süper olur birisi puan kaybederse yine süper olur bekleyip görücez.

Hakem iyi değildi. Ama benim konum cazalı durumu düşen oyunculardı.

Tolgay kırmızı bence. Hakem hatalıydı
Atiba sarı doğruydu.
Ozzi sarı yanlıştı.

Diğer bizim lehimize ve aleyhimize olanları hiç yazmadım fark ettiysen.
Konuyu saptiriyorlar abi , hakemin art niyetli olduğunu göremeyen zaten kördür ama 3 tane sınırdaki oyuncumuz kart gördü diye doğru olan kartları da bilerek vermis gibi konuşuyor bazı arkadaşlar

Burada hatalı olan hoca her maç Ozi veya Tolgay dan birini kenarda başlatan hoca ikisi birden ceza sınırında iken aynı anda sahaya sürüyor hangi mantıkla yapıyorsun bunu ?

kesinlikle. zencileri çok iyi. özellikle gassama' yı çok begendim.
En iyi oyuncuları Yabancı olarak Junior Fernandes bence

Emre akbaba ile birlikte takımın BEYNİ Fernandes , Efecan da iyi oyuncu

bu arada Fabri'nin çıkışlarında ciddi stres yaşıyorum, defans oyuncumuz topa yakınken ne yapmaya oralara çıktığına anlam veremiyorum.
Bende tedirgin oldum ama Fabri çıkarken arkadaşına çekil yada birak bende diye bağırıyor

Dün son dakikalardan birisinde Fb maçında yediğimiz Gole benzer bir top atıldı Fabri bas bas bağırdı Tosice bırak bende diye Tosic de çekildi Fabri rahat şekilde aldı topu

Burada önemli olan iletişim , Fb maçında Yüksek sesten dolayı Marcelo duymadı Fabriyi muhtemelen veya heyecandan

Çevrimdışı Kuntz

Benim her zaman kızdığım şu. Takım kötü oynadı eyvallah ama takımın kötü oynaması hakemlerin bize karşı tavrını görmemizi engellememeli. Bazıları öyle bir kendinden geçiyor ki, takıma sallarken hakemlerin sinsilikleri unutuluyor. Konya maçında yaşananları unutmaya başladığı görülüyor insanların. Bu kart mevzusunda hocanın da hatası var zaten. Lakin hakem çok ince gördü maç boyu. Bunu kimse göz ardı etmemeli.

Çevrimdışı bordele

Cenk ve quaresma taliskayi bozuyordu yahu
Bak cenk gitti negredo nasil golleri siraliyor
Bak quaresma cezali taliskaya pisikolocik baski yapamiyor her mac frikikten takiyo taliska

Cenk Taliscayı bozuyordu işte adamın cenk gittikten sonra attığı gol sayısına bak yeterli. Bak Cenk gitti talisca nasıl golleri sıralıyor olacak o aristo mantığının sonucu
Av zamanı

Etiketler: