Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5795629 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bende başka gider kalemine yazılmıştır diye düşünüyorum @atalay ... ffp ile bir bağlantısı varmı bilmiyorum ama rakam bukadar az olmamıştır... negredo-pepe falan.. imkanı yok...

antrenman konusunda çok gerideymişiz zaten... avrupadan gelen neredeyse bütün topcular söylüyor bunu... sonrada hoşlarına gidiyor çoğunun az çalışmak... çünkü yaşlılar ve hedefleri yok.. para için geliyorlar... genç olanlar zaten özel idman yapıyorlar.. cenk örneğinde olduğu gibi...
birde gomezin söylemi var kendi söyledi yayında ilk geldiğinde hocaya benim formum düşük biraz daha yüklü çalıştırmanız lazım demiş
sonrada bunu söylediğime pişman oldum demişdi

Çevrimiçi Rasim

Emociler guzel ama
Benim cocugun da dikkatini cekiyor forumun emocikleri
dogru her seferinde dede öbürlerine bassana diyor :)
Beşiktaş!

Çevrimdışı yasiner

Selam renkdaşlar  yeni kayıt oldum.

Çevrimiçi Rasim

taraftar kazanıyoruz :D sıkıntı yok.
zaten bizde baska takim tutma sanslari yok  :biggrinking:
Beşiktaş!

Çevrimdışı yasiner

gs  Trabzonspor maçı için algıya başlamış fırat aydınus ve yardımcı hakem üzerine oynuyorlar sosyal medyada inşallah en az beraberlik çıkar diyorum.

Kimse konuşmuyor ama bu alttaki şahıstan her türlü çirkefliği beklerim . ( Beşiktas tarftarına nah işareti yapan şahıs )

Çevrimiçi Rasim

pepenin maaşının içindeyse iyiymiş  :money:
pepeyi alirken baskan kavga cikardi diye biliyorum manejerlik ücreti icin belki futbolculara ödetiyoruzdur :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

burda renkli yok kardeşim hoş geldin

Çevrimdışı underworld

Kombine fiyatı € üzerinden belirlenmeli.
Geçen seneki kombine fiyat =  €3.9 üzerinden baz alınarak bu sene  € 4.90 üzerinden hesaplamalıydı.

Kur farkından eksiyi yedik :(

Çevrimdışı cursedofdragon

Hoşgeldiniz :)

Öncelikle forumda biz birbirimize renkdaş diye hitap etmiyoruz :)

2.ci olarak forumda yaşınızı yazmanız zorunlu yaşınızı girermisiniz :)

Çevrimdışı underworld

Geçen seneki kombine fiyat =  €3.9 üzerinden baz alınarak bu sene  € 4.90 üzerinden hesaplamalıydı.

Veya takım maaşının belli bir oranı üzerinden

KHK:
kombine fiyatları takım maaşının yarısını karşılayacak şekilde belirlenecektir.

Maaş : 50 m €
25 *5 = 125 m TL
(hadi 15 m biletten gelsin 110m TL)
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2018, 18:30:49 underworld ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[ Son Düzenleme: 30 Mart 2018, 18:13:38 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı bordele

TFF'ye açıkladığımız menajerlik ücretine göre en basitinden Vida'nın sırtlan menajerlerine veya Pepe transferinde kulübün basın toplantısına kadar gelen Jorge Mendes'e hiç ücret vermemişiz. Hımmm
Av zamanı

Çevrimdışı alperenn58

Herkes saha içi organizasyonunu yetersiz buluyor ve doğaçlama oynadıklarını düşünüp ezbere oynuyorlar diyor. Doğru ve Yanlış. Aslında ezber oyunları çok önemlidir ve altyapılarda doğaçlama becerisi düşük oyuncular yetiştiriliyor, öyle ki hayal güçleri düşük. Çoklu kombinasyon kurgulayıp, bir pozisyonu zihninde çok farklı senaryolarla bitirecek çocuklar oldukça az. Aslında bunu geliştirmek için -Serpil Hamdi Tüzün'ün Ajax ile öğrendiği- şu anda bizde bir-iki altyapıların kullandığını bildiğim bazı metotları var. Öyle ki alttan sürekli oyunu bilerek oynamasını bilmeyen, karar kalitesi düşük, gelişime ve öğrenmeye kapalı ezbere yetiştirilmiş çocuklar geliyor. Geçenlerde Xavi ve Serpil Hocanın benzer demeçlerinin yana yana geldiği bunun gelişimi ile ilgi sinir sistemi, nöronlar ve temel unsurlar ile ilgili bir görsel gördüm. Altyapıdaki oyuncularımızı izleme şansım oldu. Üst çatıları yetersiz. Fitness seviyelerini de kesinlikle yukarı çıkarmak lazım. Fakat Tüzün'ün öncelerden kalma güzel bir sözü var. "Bilim hep fizik kalitenin iyileşmesinde kullanıldı. Biz beyne bakmalıyız" diyor. Biz oyunu bilerek oynayan beyinleri işletip-geliştireceğimize değersizleştirip-fizik kalitelerinden dem vuruyoruz. @mayguntr

hocam birak ezbere kombinasyonlari   misal yarinki macimiza, soyleyecegim gozle bak  misal  orta sahada tolgay veya atiba veya oguzhan

topu aliyor  yanindaki arkadaslarindan birisine pas atiyor sonra  bos alana geciyor topu alan oyuncu tekrar misal oguzhana veriyor  o tpou verdigi anda bos alana gecip  pas beklemesi gerekirken rakip oyuncunun arkasinda bekliyor

boyle olunca oyun tikaniyor alan daraliyor hollanda futbolunun yukseldigi zamanlarda  topu alan oyuncu direk bos alani arar ordaki arkadasini bulur ve boylece oyun akar giderdi bizdeki sorunlardan biriside bu duraganlik

Çevrimdışı onurturan

dogru her seferinde dede öbürlerine bassana diyor :)
Allah bağışlasın kaderi bahtı güzel olsun..

Çevrimdışı mylife1903

menejerlere 75 bin€ kaptırmışız ne diyorsun bu işe @underworld
Buzdagi olmasin abi bu gosterdigin

Çevrimiçi Rasim

Allah bağışlasın kaderi bahtı güzel olsun..
Sagol arkadasim  :)
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Buzdagi olmasin abi bu gosterdigin
buz dağının ucu bu kadarsa mühim değil

Çevrimdışı onurturan

buz dağının ucu bu kadarsa mühim değil
Mantığına hayran kaldım abi.. :D
 Ben de üçgende benzerlik sorularını hep böyle yapmaya çalışır patlardım :kop:

Çevrimdışı sozkul

Senin kombinen var mı @underworld ?

Çevrimdışı mellfred

transfer yasak ama portekiz medyasına düşmüş. brahimi'yi soruşturuyormuşuz. ben başkanın da özel ilgisi olduğunu kendi ağzından dinlemiştim
asılsız değil sanırım

Etiketler: